Sayfa 40 / 480 İlkİlk ... 3038394041425090140 ... SonSon
1,171 ile 1,200 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

İsmi saklanan futbolcu Benayoun arkadaşlar.Kulübümle anlaşırsanız gelirim demiş...

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Chelsea'nin yeni teknik patronu Carlo Ancelotti, Tottenham Hotspur'un Rus golcüsü Roman Pavlyuchenko ile ilgileniyor. (Daily Mail)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anilton View Post
    İsmi saklanan futbolcu Benayoun arkadaşlar.Kulübümle anlaşırsanız gelirim demiş...
    nşallah anlaşamazlar ..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    nşallah anlaşamazlar ..
    Neden ?

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Irkından dolayı mı ?
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Keane gelsin ben daha Başkana ve yönetime ağzımı açıp birşey demeyeceğim

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Neden ?
    Adaş Benayoun'la anlaşıp da ne yapacaklar Allah aşkına! Bizim işimize yarayacak bir futbolcu değil kalkı ki ne için alınıyor yani forvet desen değil, kanat için fiziği yetersiz bence ..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Irkından dolayı mı ?
    Alican saçmaladın yine yahu.. Biz hepimiz Etoo'yuz diye pankart açan taraftarız koçum
    Last edited by anil luque : 24.Haziran.2009 at 16:39 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Anıl M.Denizli 4-3-3'ü oturmaya çalışıyor.Ve Benayoun her iki kanadın ofansında da rahatlıkla oynayabilen bir oyuncu...

Benayoun'un fiziği yetersiz mi?Bu sene toplamda 50 maç oynadı.12 gol atıp 8 asist yaptı.Barnebau'da R.Madrid'i onun golüyle 1-0 yendikleri maçtaki süper oyunu,yine bu sene Arsenal ile oynanan ve 4-4 biten maçtaki 2 golü ve müthiş oyunu hala hafızamda.Benayoun'a gelmesin diyorsak kapatalım bu transfer haberlerini gitsin..

----------------Nobre----------------

Benayoun---------------------Holosko

Bobo'nun yerine düşünüldüğünü sanmıyorum.Delgado ya gider ya da sakatlığı dolayısıyla sözleşmesi dondurulacak.Forvette alınırsa zaten yemede yanında yat...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Benayoun Liverpoolda sürekli ilk 11 oynayan bir oyuncu. İhtimal vermiyorum böyle bir transfer olacagına. Olursada Bjk beni yanıltmış, çok iyi bir oyuncuyu almış olur.

Benayoun gibi bir futbolcuyu kim istemez ki..Gelirse müthiş bir transfer olur ama gelmesi çok zor ..

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Ben istemem. Lazım değiL, geLmesin
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Anıl M.Denizli 4-3-3'ü oturmaya çalışıyor.Ve Benayoun her iki kanadın ofansında da rahatlıkla oynayabilen bir oyuncu...

Benayoun'un fiziği yetersiz mi?Bu sene toplamda 50 maç oynadı.12 gol atıp 8 asist yaptı.Barnebau'da R.Madrid'i onun golüyle 1-0 yendikleri maçtaki süper oyunu,yine bu sene Arsenal ile oynanan ve 4-4 biten maçtaki 2 golü ve müthiş oyunu hala hafızamda.Benayoun'a gelmesin diyorsak kapatalım bu transfer haberlerini gitsin..

----------------Nobre----------------

Benayoun---------------------Holosko

Bobo'nun yerine düşünüldüğünü sanmıyorum.Delgado ya gider ya da sakatlığı dolayısıyla sözleşmesi dondurulacak.Forvette alınırsa zaten yemede yanında yat...
    Adaş fiziği yetersiz derken kondisyon manasında söylemedim. Serdar Özkan'ı anımsatıyor bana. Ha belki daha iyidir ona lafım yok ama kanat oyuncusu dediğin rakip beki illa hızıyla geçecek diye birşey yok. Bugün bir Capel niye hala Sevilla'da? Çünkü fizik açıdan yetersiz. Hızlı,teknik ama iş ikili mücadeleye geldiğinde bu tür oyuncular nal toplarlar

Hem ben illa gelmesin demiyorum ama alınıyorsa daha iyisi olsun derim ben Benayoun'dan daha iyi olup da bize gelebilecek çok oyuncu var ..

Bu arada Hayrettin Abi benden çıktı

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Bugün bir Capel niye hala Sevilla'da?

Benayoun'dan daha iyi olup da bize gelebilecek çok oyuncu var ..
    Benayoun neden Liverpool'un banko oyuncusu.Çünkü fiziği yetersiz...

Kim var Benayoun'dan daha iyi ve bize gelebilecek?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kim diyor banko oyuncusu diye yahu benim bildiğim Benayoun yedekten gelir ve iyi işler yapar yiğidi öldür hakkını yeme ona bişe diyemem ..

Mark Gonzalez diye bir adam var bildin mi adaş? Betis ligden düşmüş hazır o da L'pool'un banko oyuncusuydu o zaman onu alalım

Yossi Benayoun Beşiktaş'a gelmez, çünkü peşinde çok fazla takım var. Barcelona, At. Madrid, Villarreal ve Man. City'nin takibindeydi en son, Beşiktaş'ı tercih edeceğini sanmıyorum ama alınırsa büyük iş başarılmış olur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Barcelona??

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Barcelona??
    http://www.goal.com/tr/news/445/ispa...nabız-yokluyor

Ayrıca adam Real Madrid istese bile Lpool'da kalcam diyor.Real'i istemeyen adam Beşiktaş'a gelir mi?

http://www.goal.com/tr/news/447/ingi...madride-gitmem

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Kim diyor banko oyuncusu diye yahu benim bildiğim Benayoun yedekten gelir ve iyi işler yapar yiğidi öldür hakkını yeme ona bişe diyemem ..

Mark Gonzalez diye bir adam var bildin mi adaş? Betis ligden düşmüş hazır o da L'pool'un banko oyuncusuydu o zaman onu alalım
    Benayoun bu sene oynadığı toplam 50 maçın 35'ine 11'de başladı.Bir önceki sezon 53 maçın 34'üne ilk 11'de başladı...

Mark Gonzalez iyi oyuncudur ama Benayoun ile kıyaslamam bile.Liverpool'un banko oyuncusuydu dediğin adam sadece 14 kez 11'de çıkmış Liverpool ile...

Burada Benayoun'un gelip gelmeyeceğini tartışacağımız yerde Benayoun'un nasıl oyuncu olduğunu tartışıyoruz,garip cidden...

Bu arada sen Nene'yi istiyodun bir ara.Cagliari'ye transfer oldu...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İstiyordun değil de merak ediyorum ne oldu diye bir ara bayaa bahsi geçmişti çünkü ..

Gelip gelmeyeceğini tartışmaya da pek gerek kalmadı sanırım. Adam Madrid'e bile gitmem dedikten sonra ..

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

benayoun hayatta gelmez ama mark gonzales kötü oyuncu değil onu alırsa iyi iş yapmış olur bjk

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Adım adım Beşiktaş'a!

FLAŞ! Mehmet Topuz'u ezeli rakibi Fenerbahçe'ye kaptıran Beşiktaş, eski oyuncusu Nihat Kahveci ile yeniden buluştu ve siyah beyazlı kulübe gelmesi için bir ikna görüşmesi yaptı.

Swissotel Grand Efes'te Beşiktaş'ın şampiyonluk gecesini kutlamak için İzmir'e gelen başkan Yıldırım Demirören, Çeşme'de tatilini geçiren Villareal'de oynayan milli futbolcu Nihat Kahveci ile buluştu.

Çeşme'deki tatilini yarıda keserek arkadaşı Murat Kuş'la başkan Yıldırım Demirören'in suitinde buluşan Kahveci'nin, yedi saatlik görüşme sonunda Beşiktaş'a dönüş yolunda adım attığı öğrenildi.

Kahveci ve Kuş, otelden birlikte ayrılarak Çeşme'ye geri döndü. Beşiktaş kulislerinde görüşmenin olumlu geçtiği yorumları yapılırken resmi açıklama ise henüz gelmedi.

Bilindiği gibi Demirören ve Kahveci daha önce konuşmuş, ancak milli futbolcu iki sene daha Avrupa'da top oynayacağını söyleyerek, Türkiye'ye dönmek istemediğini bildirmişti.

24.06.2009
    Kaynak : DHA

İnşallah doğrudur.Yedi saat ne görüşmüler acaba...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Yıldırım Demirören Nihat'ın kendisini ziyarete geldiğini ve transfer konuşulmadığını söylemiş...
    Last edited by anilton : 24.Haziran.2009 at 20:37 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Aslında Nihat için geri dönüş daha iyi olur. Villarreal Nihatı düşünmüyor sanırım, ispanyada kalmayı secse bir atletico falan almaz bu saatten sonra Nihat'ı. İspanyada orta kalibrede bir takıma gider anca. Bunun yerine Türkiye'ye gelip Bjk ile sampiyonlar liginde oynama imkanı da olur.

Gerci bunların haricinde bir de ispanyada kafası rahat, ve oturmuş bi hayatı var O da haklı.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Zaten eşi istemiyor Emre, adamda haklı bir bakıma.Oradaki düzenlerini bozmak istemiyorlar...

Default Hammarby'den Açıklama !!

Beşiktaş devre arasında İsveç'in Hammarby takımından kiralık olarak kadrosuna kattığı Erkan Zengin'in bonservisini almak üzere.

İsveç kulübünün resmi sitesinde yapılan açıklamada Hammarby ve Beşiktaş'ın anlaşmaya çok yakın olduğu ve Salı gününe kadar Erkan'ın durumunun netlik kazanacağı belirtildi.

Siteden duyurulan haberde Hammarby CEO'su Michael Andersson'un açıklamalarına da yer verildi.

Andersson yaptığı açıklamada "Beşiktaş ve kulübümüz şu anda Erkan için görüşme aşamasındalar. Ufak tefek pürüzler kaldı ve bunların çözümü için uğraşıyoruz. Sanıyoruz ki Salı gününe kadar bütün sorunlar çözülmüş olur" dedi.

Maraton

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Erkan Oynadı mı ben hiç rastlamadım..

Kocaelispor maçında ilk 11'de başlamıştı ikinci yarıda çıkardılar oyundan başka da görmedim ben oynadığını..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

İnönü'de Antalya ile oynana kupa maçında 11'de çıkmıştı ve mükemmel bir maç çıkarmıştı.Ligde Kocaeli maçında 11'de çıktı ve kötü oynadı.Hoş o maçın ilk yarısı Beşiktaş'ın sezon boyunca oynadığı en kötü maçtı.M.Denizli'de böyle söyledi...

Tekniği üst düzey,fiziksel anlamda biraz zaafları var.Onu atlatırsa çok faydalı olur...

Sözleşmesinde de 300 ya da 400 bin €'ya bonservisini alabiliriz maddesi vardı...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Erkan takım içinde çok seviliyor.Özel röportajları takip ettiğim kadarıyla hemen hemen takımdaki herkesle arası çok iyi ve herkes kabiliyetinden bahsediyor.Bonservisi alınsın bence alternatif olur kadroya.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

İZMİR - Villarealli Nihat Kahveci'nin menajeri Murat Kuş, Beşiktaş Başkanı Demirören'e nezaket ziyaretinde bulunduklarını söyledi.

Kaynak:AA

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Nezaket ziyareti de neyse Menajer iLe birLikte

Bir Nihat bombası patLarsa yakında kimse şasmasın. Zaten anca aLsak aLsak Nihatı aLırız, daha da kimseyi aLamayız, adam kaLmadı piyasada.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Mesaj Yetkileri