Sayfa 400 / 483 İlkİlk ... 300350390398399400401402410450 ... SonSon
11,971 ile 12,000 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Havuz dağılsın, Galatasaray yürüyüp gidecek, arkamıza aldığımız rüzgar daha hızlı esecek. Siz çıkın, bozulmasına sebep olun, kaymağını biz yeriz.

Bazı kulüplerin başkanlarına teşekkür edilmesi de sürecin bir parçası olsa gerek. Valla mektup yazmadığım için bilemeyeceğim. Yazanların vardır muhakkak kendine göre haklı nedeni. Sizin yazılı başvurunuz olmadı diye biliyorum ? Var mı tff'nin açıklaması başvuru geldi ama düşürmedik diye. Askerdeyken kaçırdım herhalde ben.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Havuzdan çekilirsek o zaman sana değil, G.Saray'ın kasasına gelir o bahsettiğin titreme.

F.Bahçe Divan Kurulunda G.Saray değil, SÜREÇ konuşuldu. Önce bunu ayırt etmeyi öğrenirsen titremen geçer diye düşünüyorum. Sürecin içinde savcılar, hakimler, G.Saray, Trabzonspor, polis, olan her şey konuşuldu. Sen kalkıp bu kadar müdahale etmesen konuşulmazdın. Malzeme vermeseydin konuşulmazdın. Neden Mersin İY konuşulmadı da G.Saray konuşuldu?

Geçen sene ligden çekilelim lafta kalmadı, gittik TFF'ye başvurduk ama bir alt lige düşürmediler, o süreçte herkes biliyor ki ligden çekilmekten yanaydık. CAS Davası da ülke menfaatleri göz önüne alınarak geri çekildi. Sizin gibi UEFA'ya mektup üstüne mektup yazmıyoruz. O kadar mektup, o kadar uğraş boşa gitti gerçi, çarşamba günü maçımız var, biraz da bundan olabilir siteminiz.
    yav he he bizim elimiz armut topluyo dimi havuzdan sizin sayenizde para kazanıyoruz ligden çekilmekle tedbirdli olarak küme düşmeyi istemenin aynı şey olmadığını anlayamıyosan konuşmanın gereği yok

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beyler sanıyorlarki havuzdan çıkarlarsa diğer kulüpler batacak.Fenerbahçe şaha kalkacak.Sanırsın Fenerbahçe üzerinden herkes kasasına milyonlar geçiriyor.
    Çekilinde görelim neler oluyor.Diğer laflarınız gibi havada mı kalacak?Bakalım bunda icraata geçilecek mi?Hiç sanmıyorum.2 gün sonra iner bu havuz gazı.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Beyler sanıyorlarki havuzdan çıkarlarsa diğer kulüpler batacak.Fenerbahçe şaha kalkacak.Sanırsın Fenerbahçe üzerinden herkes kasasına milyonlar geçiriyor.
    Çekilinde görelim neler oluyor.Diğer laflarınız gibi havada mı kalacak?Bakalım bunda icraata geçilecek mi?Hiç sanmıyorum.2 gün sonra iner bu havuz gazı.
    Üstüne borca bile gireceğiz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Üstüne borca bile gireceğiz.
    Tamda kulüp yapılanıyorken,borçlar düşüyorken kötü olacak Fenerbahçe'nin havuzdan çıkması.Artık unutun beyler Muslera'ları,Hamit'leri felan.Bütçeden kısmamız lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ligin yayın hakları ihalesi ne kadara sonuçlandı ? 321 milyon $
    Galatasaray şampiyon oldu diye ne kadar kazandı ? 50-60 milyon $ (Yayın geliri)

Ligin yayın hakları ihalesi Şansal abimizin görüşüyle 160-170 milyon $ değerindeydi farz edelim ki o günlerde Aziz Yıldırım baskı yapmasaydı, diğer kuruluşlar bu ihaleye girmeseydi ve bu fiyata ihale kapansaydı, geçen sezon Galatasaray kazandığının yarısını bile kazanmayacaktı.

Fenerbahçe'nin havuzdan çıkması kimseyi batırmaz, Fenerbahçe a-b-c batsın diye çıkmak istemiyor, bu havuzun kaynağını oluşturan en büyük 2 koldan biri olduğu için çıkmak istiyor, mantığı basit, yemeğime zehir atacaksan aynı masada oturmam.

Sistem bozulursa Fenerbahçe'nin bişey kaybedeceğini zannetmem, Galatasaray'da bir şey kaybetmez. Sadece kimin taraftarı kulübüne daha çok destek verirse o kulüp daha çok kazanır.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Tamda kulüp yapılanıyorken,borçlar düşüyorken kötü olacak Fenerbahçe'nin havuzdan çıkması.Artık unutun beyler Muslera'ları,Hamit'leri felan.Bütçeden kısmamız lazım.
    Hamit'e de daha doyamamıştık.

Yıllardır sadece Fenerbahçeliler dekoder alarak yayıncı kuruluşa para kazandırdı, ama para hep bölündü. İnanacağımız masal bu. Bu masala göre bunca zamandır neden çıkmadınız diye sormak lazım ? Boşuna geçen yıllar. Herhalde Fenerbahçe Türk Futbolunun refahını düşündü her zamanki gibi.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Herkes neyin ne oldugunu cok iyi biliyor aslinda Blof yapmaya gerek yok diyorum

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Digiturk kullanıcılarının %50 den fazlası Fenerbahçe taraftarıydı yanlış hatırlamıyorsam.. büyük kulüpler batmaz ama çok büyük zarar görür , Anadolu kulüplerinin sonu hiç iyi olmaz. kendileri söylüyorlar en büyük gelirimiz yayın gelirleri diye. %50 den fazla müşterisi giden Digitürk aynı parayı verir mi sanıyorsunuz ? bu gelirlerin bu kadar arttıran Aziz Yıldırım değil miydi ? resti o çekmedi mi yayıncı kuruluşa ? tabii bunları da reddedersiniz ama ister kabullenin ister kabullenmeyin Digiturk'un en büyük varoluş sebebi biziz. o bakımdan biz olmazsak o paralar da olmaz.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şu yıllardır %50 muhabbeti var.Saydınız mı kardeşim tek tek abonelerin Fenerbahçe'li olup olmadıklarını?Kaldıki geçen sene binlerce kişi iade etmedi mi üyeliklerini?Hiç düşmüyor mübarek hep %50'lerde.
    Bende 3 yıldır ligtv kullanıyorum ee bende Galatasaray'lıyım nereden bilecekler bunu?Bence Galatasaray'lı aboneler %60 dan aşşağı değildir.Ne bilecekler atış serbest.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Kimse havuzdan çıkamaz, Havuzdan çıkan ligden çıkar

http://sahayayansimayanlar.blogspot....zdan-ckan.html

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Şu yıllardır %50 muhabbeti var.Saydınız mı kardeşim tek tek abonelerin Fenerbahçe'li olup olmadıklarını?Kaldıki geçen sene binlerce kişi iade etmedi mi üyeliklerini?Hiç düşmüyor mübarek hep %50'lerde.
    Bende 3 yıldır ligtv kullanıyorum ee bende Galatasaray'lıyım nereden bilecekler bunu?Bence Galatasaray'lı aboneler %60 dan aşşağı değildir.Ne bilecekler atış serbest.
    Sayının bir önemi var mı ? Farz edelim ki Fenerbahçeli üye sayısı %10 olsun. Bu %10'nun parası direk Fenerbahçe kasasına gireceğine niye bölüştürülsün ?

Tabi bu oranın %10 olmadığı ve -olur da sistem değişirse- Fenerbahçe taraftarının desteğiyle mevcut durumdan daha fazla kazanacağı bir gerçek.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Fenerbahçe ne havuzdan çekilir ne de ligden. Hepimiz biliyoruz bunun olmayacağını. Stratejik cümleler bunlar.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

2011/12 sezonu geride kalırken, kulüplerin yayın havuzundan aldıkları paylar da belli oldu. Önce normal sezonu, ardından bu yıl ilk kez oynanan Süper Final'i zirvede tamamlayan Galatasaray, yayın gelirlerinden de en büyük payı alan kulüp unvanıyla bir zafere daha imza attı. Sarı kırmızılılar toplamda 71.4 milyon TL'yi kasasına koydu.
    G.Saray'ın 2011 yılındaki gelirine baktım KAP'tan, dileyen açıp bakabilir. Toplam Gelir: 132.072.307 TL

2012'de 7 aylık geliri bilmiyoruz, ancak 2012 yılı bütçesinde 113.1 milyon TL gelir hedeflenmiş.

Şimdi bir matematik hesabı yaptığın zaman görüyorsun (İtiraz eden arkadaşlara söylüyorum, buraya dikkat!)

Gelirlerin %54'i yayın geliri olarak karşımıza çıkıyor. Yani havuzdan gelen para!

Bu demek oluyor ki, havuz deyip geçmeyin. Yarıdan fazla gelir buradan geliyor.

Siz şunu mu zannediyorsunuz? F.Bahçe havuzdan çekilecek, G.Saray ve diğer kulüplerin hiçbir kaybı olmayacak, aynı geliri almaya devam edecekler. Eğer gerçekten böyle düşünüyorsanız konuşmanın anlamı yok.

Eğer %54 kadar büyük bir oran olmasaydı, F.Bahçe "havuzdan çekiliyorum" lafını gündeme getirmezdi.

Edit: TFF Yönetim Kurulu karar verir havuz meselesine. Maç yayını ile ilgili tek yetkili TFF Yönetim Kurulu.

Sizin deyiminizle Yıldırım Demirören bizden olduğuna göre o zaman sorun yok, istediğimiz gibi çıkabiliriz havuzdan, değil mi?

TFF bizimdi hani, öyle şeyler iddia ediyorsunuz, bizi kurtardı diyordunuz. Eğer lafınızdan dönmediyseniz, şimdi de TFF'ye mi sığınıyorsunuz TFF'nin yetkili olduğuna dair kanunu burada yayınlayarak? Bizi kurtaran TFF, havuzda da bir kıyak yapar herhalde, değil mi?

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Yayın geliri önemsiz bir gelir yazan mı oldu ?

Yanıldığınız nokta şu, toplamdaki kazanılan para düşse bile aynen şimdi olduğu gibi Galatasaray ve Fenerbahçe yayından birbirine yakın para kazanmaya devam eder. Havuz olmuş, olmamış farketmez. Bu iki takım öne çıkar iyice. Kendinizi üstün görmeniz, sırtımızdan geçiniyorlar gibi kibirli laflar etmeniz yanlıştır. Madem durum bu, başınızda 10 numara başkanınız var bozsaymış havuzu. Demek ki o da anladı böylesinin daha karlı olduğunu.

Kanunu koyan benimde, lafından dönme mevzusunda bir hafıza kaybı oluştu sanıyorum. Geçmiş sayfalara yazılacak bir yolculuk iyi gelebilir.

Yayın geliri önemsiz bir gelir yazan mı oldu ?

Yanıldığınız nokta şu, toplamdaki kazanılan para düşse bile aynen şimdi olduğu gibi Galatasaray ve Fenerbahçe yayından birbirine yakın para kazanmaya devam eder. Havuz olmuş, olmamış farketmez. Bu iki takım öne çıkar iyice. Kendinizi üstün görmeniz, sırtımızdan geçiniyorlar gibi kibirli laflar etmeniz yanlıştır. Madem durum bu, başınızda 10 numara başkanınız var bozsaymış havuzu. Demek ki o da anladı böylesinin daha karlı olduğunu.
    Dostum, Hamit'i alamazdık, daha yeni aldık doyamadık gibi ifadeleri yazan ben miyim? Havuz gelirini küçümser ifadeleri kullanan sizsiniz yukarıda, aç oku. Yazdıklarından o anlam çıkıyor. G.Saray batar, transfer yapamayız, üstüne borca gireceğiz, tam borçlarımızı kapatacaktık tüh vb. laflarını kullanarak havuz gelirini küçümsüyorsun, şimdi de çark ediyorsun.

Yayın gelirini az önce "önemsizmiş" gibi lanse eden ben değilim, yukarıda yazdığın yorumları okuyan herkes aynı anlamı çıkarır. Yayın gelirini 10-15 milyon lira sandın herhalde ki böyle geliri küçümser açıklama yazdın. Ama gelirlerin içinde %54'ü ortaya koyduğum zaman ben, "yayın geliri önemsiz mi yazan oldu?" diyorsun.

Havuz bozulursa bu işten etkilenmezmiş gibi konuşmak yersiz, onu söylemeye çalışıyorum. Havuzun bozulması büyük kulüplerden çok Anadolu kulüplerini etkiler, çünkü onların gelirlerinin %70-80'i yayın gelirinden oluşuyor.

F.Bahçe havuzdan çekilmek gibi bir formül üretiyorsa, Digiturk Genel Müdür Yrd. ile de başkanın görüştüğünü biliyorsak, bu durumda endişelenmesi gereken biz değiliz herhalde.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Kimse havuzdan çıkamaz, Havuzdan çıkan ligden çıkar

http://sahayayansimayanlar.blogspot....zdan-ckan.html
    Arada kaynamasın
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

@eGowiCh

Çark etme falan yok. O yazdıklarım Fenerbahçe havuzdan çekilince Galatasaray hapı yutacak diyenlerle dalga geçmek içindi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Dostum, Hamit'i alamazdık, daha yeni aldık doyamadık gibi ifadeleri yazan ben miyim? Havuz gelirini küçümser ifadeleri kullanan sizsiniz yukarıda, aç oku. Yazdıklarından o anlam çıkıyor. G.Saray batar, transfer yapamayız, üstüne borca gireceğiz, tam borçlarımızı kapatacaktık tüh vb. laflarını kullanarak havuz gelirini küçümsüyorsun, şimdi de çark ediyorsun.

Yayın gelirini az önce "önemsizmiş" gibi lanse eden ben değilim, yukarıda yazdığın yorumları okuyan herkes aynı anlamı çıkarır. Yayın gelirini 10-15 milyon lira sandın herhalde ki böyle geliri küçümser açıklama yazdın. Ama gelirlerin içinde %54'ü ortaya koyduğum zaman ben, "yayın geliri önemsiz mi yazan oldu?" diyorsun.

Havuz bozulursa bu işten etkilenmezmiş gibi konuşmak yersiz, onu söylemeye çalışıyorum. Havuzun bozulması büyük kulüplerden çok Anadolu kulüplerini etkiler, çünkü onların gelirlerinin %70-80'i yayın gelirinden oluşuyor.

F.Bahçe havuzdan çekilmek gibi bir formül üretiyorsa, Digiturk Genel Müdür Yrd. ile de başkanın görüştüğünü biliyorsak, bu durumda endişelenmesi gereken biz değiliz herhalde.
    Peki ne olacak Fenerbahçe çekilirse %54 gelirin hepsi gidecek mi?Yani niye endişelenelim onu anlamıyorum.İsterse 30 milyon euro zarar edelim.Galatasaray camiası olarak bilmem kaç milyon euronun zararın yasını tutacak değiliz.
    Bende şu saatten sonra Fenerbahçe'nin çekilmesini istiyorum.O zaman görelim neler olacak.Ama göreceğiz yargıtay kararı bozacak Fenerbahçe'de havuzda kalacak.

@eGowiCh

Çark etme falan yok. O yazdıklarım Fenerbahçe havuzdan çekilince Galatasaray hapı yutacak diyenlerle dalga geçmek içindi.
    Dostum ben şunu anlamıyorum. Sen sevdiğim bir adamsın bu forumda, her ne kadar farklı renklere gönül versek de tartışmayı bilen birisin.

F.Bahçe,G.Saray ve Beşiktaş'ın başını çektiği bir havuz var. İhale bedelinin bu kadar yüksek olmasının sebebi, F.Bahçe, G.Saray, Beşiktaş'tan kaynaklanıyor. Şimdi düşün ki bu üç kulüpten biri alt lige düştü, ihale bedeli sence aynı kalır mı? Bir önceki ihale bedeli %125 artmıştı son yapılan ihalede.
    Bu üç kulüpten biri havuzdan çekildi diyelim, yayıncı kuruluşun havuza aktardığı para aynı olur mu?

Şimdi sen F.Bahçe'nin şike yaptığını düşünüyorsun, ben de düşünmüyorum.
    Hem de ortada UEFA'ya varan mektuplar, her fırsatta belaltı vurmalar falan var, o derece sertleşiyor ortam.
    İki kulüp birbirine girmiş ama aynı havuzdasın, pastada birbirlerinin sayesinde büyük dilimi yiyorlar. Sen G.Saray olarak benim şike yaptığımı söylediğin zaman, ben derim ki "Madem ben şikeciyim, bana söylemediğin laf kalmadı, ne sen pasta ye ne de ben pasta yiyeyim, kendi yağımızda kavrulalım".

Sen bir G.Saraylı olarak, F.Bahçe'nin durumunda olsan böyle bir hamle yapmaz mıydın?

F.Bahçe'nin küme düşmesini istemiştiniz. Bu durum en çok F.Bahçe'ye, sonra G.Saray'a zarar verir. Sen biz küme düşünce 74 milyon TL olan gelirin, 10-15 milyon TL'lere düşer. O yüzden aslında mantıklı olan her zaman şudur, bu kulüpler birbirinin gelirlerini destekler. F.Bahçe'nin olmadığı bir yerde, G.Saray-F.Bahçe derbisi de olmaz, bilet geliri de olmaz.

Rakip takım şunu diyor: "Sen hem bana şikeci de, hem de beraber ortaklık edelim. Bu olmaz"

Seninle biz şirket kuracağız, gelir elde edeceğiz, dünyaya açılacağız, sen bana hakaret edeceksin her gün, ben eyvallah mı diyeceğim? Derim ki "kardeş madem bana hakaret ediyorsun, bozuyorum anlaşmayı, ayrı devam edelim, herkes kendi yoluna". Sen de olsan aynısı demez miydin?

Bu yüzden senin gibi sağduyulu bir G.Saray taraftarının havuz tartışmalarında itirazları olmamalı, zira gayet makul ve demokratik bir tepkidir bu, herkesin yapabileceği.

Peki ne olacak Fenerbahçe çekilirse %54 gelirin hepsi gidecek mi?Yani niye endişelenelim onu anlamıyorum.İsterse 30 milyon euro zarar edelim.Galatasaray camiası olarak bilmem kaç milyon euronun zararın yasını tutacak değiliz.
    Bende şu saatten sonra Fenerbahçe'nin çekilmesini istiyorum.O zaman görelim neler olacak.Ama göreceğiz yargıtay kararı bozacak Fenerbahçe'de havuzda kalacak.
    Dostum sen herhalde ekonomiden hiç anlamıyorsun. Basit konuşarak anlatayım.

100 liran var, 54 liran yayın gelirinden oluşuyor. 46 liran da diğer gelirler (forma satışları, bilet hasılatı, sponsorluklar vs.).
    Sen zaten zarar açıklıyorsun, kar mümkün değil. Çarkı zaten bir şekilde döndürmeye uğraşıyorsun.
    100 liranın 54 lirasını oluşturan yayın gelirlerini riske atmak işine gelir mi?
    Ha senin gelirin olur 100 lira. Giderin olur 2 lira. Dersin ki "54 liranın tamamı gitsin, hiç yayın geliri istemiyorum". O zaman anlarım. Ama senin gelirinden fazla giderin olduğu için, haliyle gelir kaynaklarından gelecek 1 kuruşun eksilmesi işine gelmez.

Öyle sandığın gibi 30 milyon Euro olsa keşke. Tek seferlik bir 30 milyon Euro'yu feda etmen bile zorken, SÜREKLİ BİR GELİRDEN söz ediyorum. Dikkatini çekerim.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe'nin yapmasının ardından Galatasaray ve Beşiktaş da havuzdan çıkar emin olun.

Çünkü bir kaç yıl önce teklif edilen rakamlar bu rakamların katları seviyesinde.

Zaten havuz çatırdamıştı, Aziz Yıldırım'ın sözlerini bahane etmeyin. Anadolu kulüplerine taviz verilip rakamlar değiştirilince 3 büyükler bu kararı çoktan değerlendirmeye aldılar bile.

Türker Arslan da saçmalamış. Bu havuz ilk defa delinmedi. Havuz sözleşmesinin bağlayıcılığı yok, sadece prosedür. İsteyen ayrılır ve yayınlar. TFF de hiçbir şey yapamaz. Yayıncı kuruluş sözleşme şartları yerine getirilmediği için zarar talep edip daha az ödeme yapar. Olan diğer kulüplere olur.

Aziz Yıldırım'ın sözleri bana göre aba altından sopa gösterme. TFF'ye diş geçirdi alttan alttan Anadolu kulüplerine verilen tavizlere karşı. Aziz Yıldırım söyledi mi yapar, TFF acil 3 büyüklerin gelirlerini yeniden gözden geçirmeli. Halil Ünal TFF'ye baskı yapsın diye seçildi Anadolu kulüpleri tarafından, 3 büyükler neden Halil Ünal'ı istemedi de aynı ismi istedi sanıyorsunuz?
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Aziz Yıldırım'ın konuşmasının tamamını Fenerbahçe resmi sitesinden okudum. Dikkatimi çeken kısımları paylaşayım.

Ve görüleceği üzere 3 Temmuz Zihniyeti bir plan dahilinde hareket eden örgütlü bir zihniyettir. Kaldı ki bizim silahlı suç örgütü olmadığımızı en iyi bilenler, bu kararları alan ve aldırtanlardır. Bizimle her fırsatta görüşen, yemek yiyen, top oynayan, bizlerin imzalarıyla Fenerbahçe Kongre Üyesi olanlardır...
    (Senin gibi her şeyi kimin ne olduğunu bilen bir adam, bu kadar zeki bir adam bu insanların ne olduklarını kimlere hizmet ettiklerini bilmeyip anlamayıp kongre üyesi olmalarını sağlayacak? Peki...)

En başta da Galatasaraylı Yetkili Savcıdır. Zaten bu süreçte bize en acı veren, en ağrımıza giden; arkadaşımız, dostumuz olarak yanımızda yer alan, bizleri açılışlara davet eden, birlikte Fenerbahçe maçlarını seyrettiğimiz bu kişilerin, hem de bu insani ilişkilerimiz sırasında bizleri dinliyor ve takip ediyor olmalarıdır. Ve daha da ötesi bu kişilerin bizlere "şike" den ve "ahlaktan" bahsedebilmeleridir. Ben bunlara kısaca ahlaksız diyorum.
    (E arkadaş, dava siyasiyse yetkili savcının hangi takımlı olduğunun ne önemi var. Niye özellikle Galatasaraylı olmasının altını çiziyorsun, zaten son 1 senedir savunmalarında ifadelerinde ağzından düşürmüyorsun Galatasarayı maşallah. Ha siyasi değilse Savcı Mehmet Berk de Fenerbahçeli, nasıl olacak şimdi?)

Böylece operasyon için gerekli olan altyapı hazırlanmış ve artık doğru zaman olan Fenerbahçe’nin Şampiyon olması beklenmeye başlanmıştır. Kaldı ki Savcılıkta verdiğim ifade sırasında Savcı Mehmet Berk’in 3 avukatımın huzurunda "Sivas maçını kazanmasaydınız ve şampiyon olmasaydınız bu davayı açmayacaktım" demesinin altında yatan gerçek işte budur.
    (en güldüğüm yer burasıydı Hakkaten ya, ya Fenerbahçe şampiyon olamasaydı o kadar emek, o kadar plan, o kadar teknik takip falan hepsi boşa gidecekti. İyi ki şampiyon olmuş Fenerbahçe, devlet boşa masrafa girmemiş oldu bari.)

Örgütlü 3 Temmuz zihniyeti, her şeyi çok iyi hesaplamıştır. Ta ki Sayın Başbakanımız önderliğinde gösterilen ilk karşı duruşa kadar… Başta Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere bu duruşa destek veren Adalet Bakanı Sayın Sadullah Ergin, CHP Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Başkanı Sayın Devlet Bahçeli önderliğindeki tüm milletvekillerimize, yeri gelmişken bir kez daha şükran ve saygılarımı gönderiyorum…
    (yorumsuz)

Zira halen görevlerinin başında olan bu 3 Temmuz zihniyeti uzantılarının en iyi yaptığı şeyin yargıyı etkilemek olduğu, bizler tarafından yakından bilinmektedir.
    Etik Kurul ve Disiplin Kurulu kararlarını etkilemek için bu kurulların kaldıkları otellere karar aşamasında hem de eşleriyle gidip "Ceza kararı çıkması için tehdit ve asılsız mesajlar taşıyarak" yargıyı etkilemeye kalkanlar şimdi de UEFA ve FİFA’da aynı role soyunmaktadırlar.
    (sen içerdeydin, nerden biliyorsun? Etik Kurul ve Disiplin Kurulunda adamların mı var? Sana kim haber verdi? Ya da senin de bu kurulları etkilemek için o bahsettiğin otellere gönderdiğin adamların mı görmüş?)

O dönemlerde TFF yetkilisi olan, bu kulüp yöneticileri, bu iddialarımı yalanladığı anda; gereği tarafımdan hemen yapılacaktır. Ya da Tahkim Kurulu’nun karar günü soruşturma savcısı ile TFF’yi ziyaret eden bazı kulüp yöneticileri ile Türkiye Futbol Federasyonu’ndaki görevlerinden şuanda görev yaptıkları kulüplerine transferlerinde, yanlarında hangi gizli bilgileri götürdükleri ve bunları nerelerde kullandıkları hep bilgimiz dahilindedir.
    (Lütfi Arıboğan sana diyor, gelinim sen anla)

Bakınız açıklamalarda, bildiğim her şeyi açıklamam, diğer kulüplerin ve yöneticilerin tüm suistimal ve suça konu eylemlerini anlatmam tavsiye edilmekte, "spor abiliği yapmam" istenmektedir. Öncelikle belirtmeliyim ki Aziz Yıldırım bu açıklamaları yapan şahıs kadar bir bilgiye de sahip değildir ve bu konulara ait araştırma ve soruşturma yetkisi şahsıma değil, TC Savcılarına aittir. Bu nedenle ben de ancak sahsıma ait bölümü üstleniyor ve bu açıklamaların ihbar kabul edilerek suç duyurusunda bulunuyorum.
    (Allah Allah. Sen değil misin Galatasaray şurda teşvik verdi, Trabzon orda şike yaptı diye herşeyi bilen. Nasıl bilgiye sahip değilim diyorsun şimdi?)

Demir Profilin, devre arasında gelen balıkları, futbola siyaseti karıştırma çabalarını, TFF’den gelen 6 trilyonun nereye harcandığının açıklanmasını, Melih Gökçek ile Sadri Şener arasındaki pazarlıkları, Bolulu Hocaya verilen 300.000TL’yi hep sorduk. Bu hususların araştırılmasını ısrarla talep ettik. Bu tapelerde geçen kelimelerin tarla, inşaat, müvekkil gibi bizim bir yılımıza mal olan kelimelerden ne farkı olduğunu sorduk…
    ( Bolulu hocaya verilen parayı mı sordun? Kendi verdiğin parayı da sordun mu peki? Haa sen dua ettirmek için vermiştin gerçi unuttum.)

Son olarak ekleyeceğim; adam Ahmet Çakar'a, Hıncal Uluç'a bel bağlamış ya ne diyeyim daha
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Ben de en çok neye güldüm biliyor musun?

(sen içerdeydin, nerden biliyorsun? Etik Kurul ve Disiplin Kurulunda adamların mı var? Sana kim haber verdi? Ya da senin de bu kurulları etkilemek için o bahsettiğin otellere gönderdiğin adamların mı görmüş?)
    Sen de evinde oturuyordun, sen nasıl bilgiye sahipsin bu kadar?

Sorduğun sorunun saçmalığına bak.

(en güldüğüm yer burasıydı Hakkaten ya, ya Fenerbahçe şampiyon olamasaydı o kadar emek, o kadar plan, o kadar teknik takip falan hepsi boşa gidecekti. İyi ki şampiyon olmuş Fenerbahçe, devlet boşa masrafa girmemiş oldu bari.)
    Adam diyor ki, "üç avukatımla beraber savcı bana şunu söyledi."
    Aziz Yıldırım + 3 avukat. 4 kişiden bahsediyoruz farkında mısın? Bir insan 3 kişiyi şahit gösterip bir iddiada bulunuyorsa, hele ki bunlar da avukatsa, itham ettiği kişi savcıysa, burada gülünecek nedir? "Son beş maçın sonucunu biliyordum" diyor aynı savcı, ve yine başkanın 3 avukatı olayın şahidi. Savcıyı savunmaya devam et, ben de sana gülüyorum.

Edit:
    ( Bolulu hocaya verilen parayı mı sordun? Kendi verdiğin parayı da sordun mu peki? Haa sen dua ettirmek için vermiştin gerçi unuttum.)
    Hesapların tamamı temiz, para görüntüsü yok, para transferine dair hiçbir delil yok. Para sayarken Emenike'nin görüntülerini saymazsak ) ortada paraya dair hiçbir şey yok. Sen kalkmış ne yazmışsın? Neyin kafasındasın, onu merak ediyorum. Neye dayanarak yazdın, açıkla da bilelim. Para verilirken orda mıydın, bizzat gördün mü? Mahkeme paraya dair bir şey bulamadı çünkü, sen nasıl buldun, hepimiz merak ettik şimdi

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Ben de en çok neye güldüm biliyor musun?

Sen de evinde oturuyordun, sen nasıl bilgiye sahipsin bu kadar?

Sorduğun sorunun saçmalığına bak.

Adam diyor ki, "üç avukatımla beraber savcı bana şunu söyledi."
    Aziz Yıldırım + 3 avukat. 4 kişiden bahsediyoruz farkında mısın? Bir insan 3 kişiyi şahit gösterip bir iddiada bulunuyorsa, hele ki bunlar da avukatsa, itham ettiği kişi savcıysa, burada gülünecek nedir? "Son beş maçın sonucunu biliyordum" diyor aynı savcı, ve yine başkanın 3 avukatı olayın şahidi. Savcıyı savunmaya devam et, ben de sana gülüyorum.
    Öyle bir hırsla yazıyorsunuz ki yazılanları doğru dürüst okuyup anlamadan yorum yapıyorsunuz.

Ben nerden biliyorsun otelde olanları diyorum, benim bildiğimi iddia ettiğim bir şey mi var o cümlede? Aziz Yıldırım o otelde olanları nereden biliyor diyorum. Bak orada her cümlenin sonunda soru işareti (?) var.

Avukat zaten müvekkilinin çıkarları doğrultusunda konuşur, senin iyi bilmen lazım. Mehmet Berk çıksın evet öyle dedim desin ondan sonra gel tartışalım.

Bolulu hocaya dua ettirmek için 5 bin lira verdiğini zaten Aziz Yıldırım'ın avukatı söyledi mahkemede. Komik duruma düşürme kendini böyle

Bide iyiki bir laf öğrenmişsiniz "neyin kafası" diye.
    Last edited by Nedvedmania : 29.Temmuz.2012 at 04:12 Reason: Kural 6-8
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    Öyle bir hırsla yazıyorsunuz ki yazılanları doğru dürüst okuyup anlamadan yorum yapıyorsunuz.

Ben nerden biliyorsun otelde olanları diyorum, benim bildiğimi iddia ettiğim bir şey mi var o cümlede? Aziz Yıldırım o otelde olanları nereden biliyor diyorum. Bak orada her cümlenin sonunda soru işareti (?) var.

Avukat zaten müvekkilinin çıkarları doğrultusunda konuşur, senin iyi bilmen lazım. Mehmet Berk çıksın evet öyle dedim desin ondan sonra gel tartışalım.

Bolulu hocaya dua ettirmek için 5 bin lira verdiğini zaten Aziz Yıldırım'ın avukatı söyledi mahkemede. Komik duruma düşürme kendini böyle

Bide iyiki bir laf öğrenmişsiniz "neyin kafası" diye.
    Orda olanları sen de bilmediğini söylüyosun, hemen ardından şıracının şahidi bozacı diyosun.. Neyin kafası demicem, sizinki savcı kafası..
    Last edited by Nedvedmania : 29.Temmuz.2012 at 04:14 Reason: Silinen mesajdan alıntı

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Hesapların tamamı temiz, para görüntüsü yok, para transferine dair hiçbir delil yok. Para sayarken Emenike'nin görüntülerini saymazsak ) ortada paraya dair hiçbir şey yok.
    Sen hileli hurdalı bir iş için para aktarımı yapacak olsan bankaya gidip parayı havale mi edersin ?

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Sen hileli hurdalı bir iş için para aktarımı yapacak olsan bankaya gidip parayı havale mi edersin ?
    Dostum, banka havalesi elbette olmayacak.

Diğer yolla (elden) para transferi nerede? Elden bir transfer varsa, bu ispatlanmalıdır. Ve ortada bunu ispatlayan hiçbir şey yok.

Banka havalesi ile yapılan transfer elbette kolay ispatlanır bir şeydir, açıktır. Diğer yolla yapılan transferi ispatlayamıyorsan, öyle bir transfer yoktur.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

aziz yıldırım bugün demedi mi, kulübü araştırın, bizi araştırın diye? yoksa ben mi yanlış duydum?
    (/s)

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Dostum, banka havalesi elbette olmayacak.

Diğer yolla (elden) para transferi nerede? Elden bir transfer varsa, bu ispatlanmalıdır. Ve ortada bunu ispatlayan hiçbir şey yok.

Banka havalesi ile yapılan transfer elbette kolay ispatlanır bir şeydir, açıktır. Diğer yolla yapılan transferi ispatlayamıyorsan, öyle bir transfer yoktur.
    Belki belgelerde vardır. Tam olarak bilmiyoruz ki. Bu kadar kanıt olmasa o kadar ceza verilmez idi sonuç olarak. Demek ki var birşeyler. Hep aynı şeylere geliyoruz ama olay bu.

Araştıran araştırmış şikeyi bulmuş zaten daha neden gelip araştırsınlar ki ?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Keşke şu mahkeme cesurca "Şuna şuna şuna dayanarak şu cezayı uygun gördük" diyebilse.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Mesaj Yetkileri