FB Futbol A.Ş kime bağış yapacak?
http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgu...aspx?id=367467
FB Futbol A.Ş kime bağış yapacak?
http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgu...aspx?id=367467
CAS'ın yapmış olduğu son açıklamaları bir çok büyük gazete olarak lanse edilen yerlerde göremedim. Okuyup işin aslını bilen varmıdır?
Soma için Sheffield United ile oynuyoruz
Yeni sezon hazırlıklarına 14 Temmuz 2014 tarihinde başlayacak olan Profesyonel Futbol Takımımız, Düzce’deki Fenerbahçe Topuk Yaylası’nda gerçekleşecek olan 12 günlük hazırlık kampının ardından ilk hazırlık maçını, 31 Temmuz Perşembe günü, İngiltere’nin köklü kulüplerinden Sheffield United ile oynayacak.
Karşılaşmaya, Sheffield United’ın halen maçlarını oynadığı, dünyanın en eski stadı olarak bilinen "Bramall Lane" ev sahipliği yapacak.
Bu sezon 125. yılını kutlayan Sheffield United, İngiltere’de York Shire bölgesinin takımı ve bölgenin en önemli geçim kaynağı madencilik. Bu çerçevede, iki kulüp arasında yapılan anlaşma gereği, karşılaşmadan elde edilecek gelir Soma’ya bağışlanacak.
İngiltere’de 4 kez FA Cup kazanma başarısını gösteren Sheffield United, aynı zamanda İngiltere 1. Ligi Premier League adını aldıktan sonra ligde ilk golü atan takım ve bu sezon League One’da mücadele ediyor.
Sheffield United-Fenerbahçe karşılaşması, İngiltere saati ile 19:30’da başlayacak.
Fenerbahce.org.tr
Güzel bir haber.
Yeni sezon formaları ne zaman tanıtılacak acaba? Duyumlar falan var mı?
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Tüzüğe bağış maddesinin eklenmesinin sebebi:
http://www.fenerbahce.org/detay.asp?ContentID=40650
Gerçi haber gönderilmiş, farketmemişim.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
diego yıllık 3.5m€ alacakmış. kuyt'ında alacağı para değişecek mi acaba? 2.8 m€ taban ücret belirledik diye biliyorum kuyt'ı alırken.
gitmesini temenni ettiğimiz futbolcularda hala bir hareketlenme yok. hepsi birden kalacak sanırım.![]()
Diego 10 numaralı formayı giyecek..
![]()
Şuan sahada poz veriyor:
http://www.dailymotion.com/fenerbahce
![]()
Ricky Martin'e benzeten bir tek ben miyim (:
...
Gözlerim iyi görümüyor şu an ama eski forma değil değil mi o? Değilse yeni sezon çubuklusu da kesinleşmiş oldu sanırım böylece.
Eski olması lazım, sadece reklam sökülmüş sanırsam.
Umarım aldığı parayı hak eder. Bence iyi bir transfer ama oynamadan bir şey demek mümkün değil. Yanında kesinlikle Alper oynamalı, Emreyle Meirelesle olmaz bu iş.
Geçtiğimiz sezonun formasıymış, Fotpğrafı büyütünce farkettim. Reklamsız olunca acaba yeni forma mı diye heyecanlandım bir an.
Çok sevindirecek bu adam bizi çok
Sevimli kerata ha![]()
gogus reklami olmadan daha hos duruyor forma. bu arada gogus reklami konusunda anlasmazlik vardi sanirim. istenen fiyata cikilmazsa bos cikicaz falan deniyordu. o noldu acaba.
Göğüs reklamı olmadan çok daha güzel olmuş gerçekten![]()
Pazarlama muhabbetine her sene zırvalayıp beklentilerin altında forma çıkaracağına böyle reklamsız forma yeminle yağmur damlası gibi tertemiz yemin ediyorum. Birde şu uzun kol forma muhabbetine bi çözüm bulsalar. Satışların 2 kat artacağına ben teminat veriyorum, ben bizzat kendim papazım
Fenerbahçe'nin belirlediği ücreti veren olmazsa sponsorsuz olacak ya da Fenerium yazarak. Bu yönde açıklama vardı.
"YÜCE ATATÜRK"
Alex'in geldiği sene böyle bi muhabbet olmuştu ama adidasla olmuştu bu sefer yanlış hatırlamıyorsam. Sene başında herkese Fenerium markalı formaları kitlediler 2 hafta sonra adidasla anlaşmışlardı
Aslanım benim be ilk idmanına çıkmış
![]()
2. Hafta - Trabzonspor-Fenerbahçe
6. Hafta - Galatasaray-Fenerbahçe
8. Hafta - Beşiktaş-Fenerbahçe
O değilde ilk 8 haftada tüm derbileri deplasmanda bitireceğiz. Eğer iyi kullanabilirsek bence şampiyonlukta ciddi avantaj yakalayabiliriz. İkinci yarı hepsini evimizde oynamak çok avantaj olacak![]()
bursaspor maçıda ilk devre deplasmanda.
ben genel olarak fikstürü beğendim. ikinci yarı ts-gs-bjk-bursa ile evimizde oynayacağız.
Bence hiç iyi değil fikstür. Maçları kabettiğimiz takdirde sürekli baskı hissedicez. Herkes iyi tarafına bakmış ama kötü tarafını düşünen yok. Tabi 2 tane galibiyet çıkartırsak süper olur.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
iyi tarafindan bakalim ki sonuclar da olumlu olsun. bastan karalar baglarsak zaten hic sansimiz olmaz ki sampiyonluk icin. gectigimiz sezondaki ersun yanal durusu bizi sampiyon yapan. ilk mactan sampiyonluga inandirdi camiayi, gerceklesti. malum ersun hocanin baslangiclari iyidir. yine iyi baslarsak ikinci yari cosariz, gecen sezonki farkin daha buyugu gelebilir. oyle bir fikstur olmus.
ayrica deplasmandaki derbilerde puan kaybina kimse ses cikarmaz herhalde, dedigin gibi buralardan ekstra puanlar cikarirsak aman aman![]()