Sayfa 402 / 1204 İlkİlk ... 302352392400401402403404412452502902 ... SonSon
12,031 ile 12,060 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by izmer96 View Post
    Gokhan Zan , Serdar Ozkan , Ali Turan , simdide Kazım , bu yonetimin defolup gitmesini bekliyemiyorum
    bence gitmesinler... takımı daha ne kadar dibe indirebilecekler görmek lazım.
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Ölürüm Kazım için ne diyorsun sen İso
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Önemli Bilgi: Ilkay Gündogan, Türk yetkililerine red cevabi verip, Almanya Milli Takimi'nda oynamaya karar verdi.

Galatasaray falan derken oülan milli takımdan da vazgeçmiş...
    ne zaman bizi seçmişti ki zaten almanyayı seçicem demiyomuydu ?

Kötü olmus ya Ilkay cok önemli bi oyuncu olacak ki bu sene de iyi oynuyordu

ultrAslan transfer ile ilgili aciklama yapmis

http://www.ultraslan.com/Oku.asp?okuID=1988

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Yakın dönemde 3 büyüklerden birbirlerine giden oyuncuların birçoğu pek verimli olamadılar.Kazım da belki bir dönem patlama yapabilir ama genel olarak Galatasaray teknik ve idari yönetiminin beklentileri karşılayamayacak gibi geliyor.Tabii bu sadece bir öngörü.Zaman geçtikçe anlayacağız iyi transfer mi kötü transer mi.Hayırlı olsun.
    So what?
    Saike

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Kazımı severdim ben şahsen galatasaraya gitmesine üzüldüm,her ne kadar kafa olmasada etkili oyuncuydu,bizde adam olur diye beklendi yok touluse a gitti düzelir falan düzelmedi,bu saatten sonrada düzeleceğiniz sanmıyorum ama gene bir parantez galatasaraya gitmesine üzüldüm kazımın

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Kazım Galatasaraylı oyunculara farklı şeyler öğretecek bir oyuncu.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Elano kaçırdı fırsatı hazır karısıyla da arası bozuktu ama şansına küssün

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Kazım Galatasaraylı oyunculara farklı şeyler öğretecek bir oyuncu.
    üzülerek katılıyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Hollanda Rotterdam

DEDIKODU: Galatasaray, Fatih Tekke transferi icin girisimlerde bulunuyor

twitter/tribundergi

Hayirli olsun , tekke de iyi oyuncudur

You can call me a hero.
    I'm no hero. I'm a legend.
    Heroes last a lifetime. Legends last forever.

Ulen kanser etcekler insani ne kadar bos beles oyuncu varsa aliyoruz günü kurtarmak icin yapilan sacma sapan bi transfer olur Tekke.

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

kazımın haberinden çok o haberde qeçen Berk İsmail Ünsal ismine dikkat çekmek isterim. muhteşem bir qolcü 94 doqumlu olmasına raqmen qayet fizikli ve ayaklarına hakim. aynı maçlarda farklı takımlarda oynadık. qerçekten harika bir transfer olmuş. ajax'ın peşinde olduqu söyleniyordu qeçen sene. 2-3 seneye kalmaz parlar bu çocuk..
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Glatasaray'da 2. yarı hazırlıkları da sakatlıkla başladı. Kampın ilk gününde sakatlanan Çağlar'ın arka adalesinde yırtık olduğu ve 1 ay sahalardan uzak kalacağı öğrenildi.
    (Lig TV)

Bir futbolcu bu kadar cok adale sakatligi yasamamali ikinci Gökhan zan olma yolunda emin adimlarla ilerliyor.

Tribündergi de bir diger iddia da kaleci Serdar Kulbilge icin. Aykut ve su anda ki formuyla Ufuktan daha iyi bi kalecidir.

Durun bakam bizim hacı ropörtaj yapıyor GSTV'de

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

Flaş Flaş Flaşş....

Galatasaray Hatay'da oynayan golcü gençin peşine düştü. Hatay Antakya spor kulubunde oynayan Ekincan yeşil'in bu devre arasında biten sözleşmesiyle kapmaya çalışıyorlar.

Ekincan Yeşil: Gs kulubunde oynamak isterim tabiki. Hayalim Gs formasını giymek ve fenerbahçeye gol atmak .))))

Bir Gs'li Olarak .D

Nesil
    2007
    Yer
    Hollanda Rotterdam

Emmanuel Culio Galatasarayda diyorlar bakalim?

You can call me a hero.
    I'm no hero. I'm a legend.
    Heroes last a lifetime. Legends last forever.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Formicayla anlaşmış galatasaray kulübü newell's a 4.5 M Euro kendisinede 1.7 M euro verilcekmiş

Number One Fm spor servisi

Formica yarin Istanbul'a geliyormus resmi imza icin. Resmi sitemizde bugun aksam bilemedin yarin sabah aciklar gibime geliyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

O kadar mı meşhur, üst düzey bir futbolcu Formica, 4.5M Euro bonservis ve 1.7M maaş? Bilemiyorum. Fm profili yanıltıcı olabilir tabii ki de fakat Arjantin'den getirilen oyuncuların uyum sorunu da bir gerçek. 6M Euro çöpe gitmesin de tek dileğim o.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Benim bildiğim 4.5 M $ bonservis bedeli..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    Tribündergi de bir diger iddia da kaleci Serdar Kulbilge icin. Aykut ve su anda ki formuyla Ufuktan daha iyi bi kalecidir.
    Geçen burda yabancı kalacei yeirne Kulbilgeyi alsalar ya diycektim açmıyım dedim şom ağzımı Gs'de görmek üzer beni çünkü , Serdar'ı ben çok seviyorum eminim sakatlanmasaydı Volkan'a kaleyi kaptırmazdı , hep daha iyilerini yapabilceğine inanıyorum umarım büyük bir takımın formasını giyer.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Serdar iyi olur ama Tekke nedir allah aşkına?

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Culio transferi konuşuluyor..Culio gelirse Formica'nın geliceğini sanmam..Hatta Yabancı santraforda beklemiyorum.Kazım'ı santrafor oynatacaklar yada Gurbetçi falan santrafor falan alırlar gibime geliyor..Kaldıki kontejanda 1 kişili boş yerimiz var...

Nesil
    2007
    Yer
    East Unbool

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    ultrAslan transfer ile ilgili aciklama yapmis

http://www.ultraslan.com/Oku.asp?okuID=1988
    açıklamayı okudum. ultrAslan ilk kurulduğunda üye olanlardan ve üniversitelerde (kendi üniversitemden başlayarak) yaygınlaşmasını sağlayanlardan birisi olarak bu açıklamanın haddini ve maksadını aşan bir açıklama olduğunu söylemem gerekir. ultrAslan bir taraftar topluluğudur ve işi taraftarları organize etmektir, yönetime ya da teknik direktöre işini öğretmek ya da gözdağı vermek değil. mevcuttaki yönetimi kendisini olduğundan büyük görüyor anlaşılan o ki böyle bir açıklama yapmayı uygun ve yerinde buluyor. eleştiri yapabilir ya da mevcut durumu beğenmediğini belirtebilir bu türden topluluklar ama "böyle giderseniz biz yapacağımızı biliriz" ya da "belli ki başaramıyorsunuz, sizin yerinize başkasını getirmek gerek" anlamına gelen açıklamalar haddine değildir.

son zamanlarda yaşananlardan sonra söylemem lazım ki kanımca ultrAslan ömrünü doldurmuş bir organizasyon haline geldi.

diğer yandan Kazım transferi ve adı geçen diğer oyuncular ya tutarsa mantığıyla ve taraftara transfer yaptığını göstermek ve yükselen sesleri biraz olsun dindirmek için yapılmış transferler olarak görünüyor. Adnan Sezgin'in bu işi beceremediği aşikarken halen daha trasfer yetkilerinin bu kişide olması düşündürücü açıkcası. kapalı kapılar arkasında bazı olaylar yaşanıyor görünen o ki.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by Belgorth View Post
    açıklamayı okudum. ultrAslan ilk kurulduğunda üye olanlardan ve üniversitelerde (kendi üniversitemden başlayarak) yaygınlaşmasını sağlayanlardan birisi olarak bu açıklamanın haddini ve maksadını aşan bir açıklama olduğunu söylemem gerekir. ultrAslan bir taraftar topluluğudur ve işi taraftarları organize etmektir, yönetime ya da teknik direktöre işini öğretmek ya da gözdağı vermek değil. mevcuttaki yönetimi kendisini olduğundan büyük görüyor anlaşılan o ki böyle bir açıklama yapmayı uygun ve yerinde buluyor. eleştiri yapabilir ya da mevcut durumu beğenmediğini belirtebilir bu türden topluluklar ama "böyle giderseniz biz yapacağımızı biliriz" ya da "belli ki başaramıyorsunuz, sizin yerinize başkasını getirmek gerek" anlamına gelen açıklamalar haddine değildir.

son zamanlarda yaşananlardan sonra söylemem lazım ki kanımca ultrAslan ömrünü doldurmuş bir organizasyon haline geldi.

diğer yandan Kazım transferi ve adı geçen diğer oyuncular ya tutarsa mantığıyla ve taraftara transfer yaptığını göstermek ve yükselen sesleri biraz olsun dindirmek için yapılmış transferler olarak görünüyor. Adnan Sezgin'in bu işi beceremediği aşikarken halen daha trasfer yetkilerinin bu kişide olması düşündürücü açıkcası. kapalı kapılar arkasında bazı olaylar yaşanıyor görünen o ki.
    Yazdığınız şeylere tamamiyle katılıyorum özellikle işaretli kısım gerçekten olması gereken

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Dünyadan biraz ayrı kaldım. Şimdi görünce şok oldum. Galatasaray'ı bırakma noktasına getiriyorlar. Hagi istedi diye almışlar. Hagi beni istese ne olduğuma bakmadan benide mi alacaklar.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Dünyadan biraz ayrı kaldım. Şimdi görünce şok oldum. Galatasaray'ı bırakma noktasına getiriyorlar. Hagi istedi diye almışlar. Hagi beni istese ne olduğuma bakmadan benide mi alacaklar.
    alırlar hocam..

Bedavaya aldigimiz üstüne bi de Kayseri ile kanli bicakli oldugumu Ali Turan icin fesih bedeli olarak 900 bin lira vericez ulen hakket bu kadar gerizekali bi yönetim olamaz.

Demek ki Necati transferi de yatti bu durumda.

Mesaj Yetkileri