ceyun gülselam olsa selçuk'un yerinde, enfes olur enfes.
mehmet topuz orta alanda oyunun 2 yönünü de oynayabilirse bence de FB için en ideal kadro bu olur. Aykut kocaman antrenör olarak neler yapar, nasıl oyun oynatır bilinmez ama şu ana kadr doğru hamlelerle takıma şekil vermeye çalışıyor. yıllardır süregelen "yaşlı yıldız alma hevesi"ni kırarak Stoch ve Dia gibi 2 genç, hızlı ve gelişime açık kanat oyuncusunu aldıktan sonra. Forvet mevksi için gereken özellikleri ve tecrübeyi taşıyan bir oyuncuya yöneldi.Niang bu anlamda çok kalite bir isim olarak katıldı takıma. Kalede aslında sorun çıkmaz gibi ama Serkan Kırıntılı yedek olarak iyi bir isim. yine İlhan Eker savunmanın göbeğinde iyi bir alternatif olacak. Ama en doğru hamleyi Bilica gibi ne zaman ne yapacağı belli olmayan bir savunmacının yerine Premier lig tecrübesi olan, hızlı ,süratli ve hava toplarına hakim çok kalite bir isim olan Yobo'yu alarak yaptı. Tabi yönetimin hakkını da vermek lazım. Şu ana kadar sanırım Aykut'un istediği tarzda adamlar alındı hep. Artık Fenerbahçe için kadroda sırıtma ihtimali olan 2 oyuncu var bence. Birincisi savunma yönünü çok beceremeyen Andre Santos ( ki bu sorunu Lugano ve yobo hızıyla kapatabilirler ), İkincisi ise sadece Fenerbahçe'ye değil güzel ülkemin hiçbir büyük kulübüne yakışmayan Cristian....![]()
Bu sezon ligimiz kaliteli olacak bence. Trabzonspor'un erken form tutması,Bursaspor'un kaldığı yerden devam etmesi iyi oldu. Diğer 3 büyükler de yıldız oyuncular alarak sezona giriyorlar. Bakalım neler olacak...
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Orta sahadaki oyuncunun temiz oynaması, riske girmemesi gerek. Mehmet Topuz'un topla çok oynamayı seven br yapısı olduğu için o bölgede oynaması sıkıntı yaratabilir. Ne kadar eleştirsek de Cristian'ın genellikle savunmanın hemen önünde oynaması önemli bir noktqa şu anki kadro açısından. Emre'nin savunması çok iyi değil, defansa fazla yardım yapamıyor. Emre'den oyun kurmasını, yanında oynayacak oyuncudan da savunmaya destek vermesini ve Emre'nin arkasını kollamasını beklemek gerek. Emre-Mehmet, Emre-Özer ile orta sahamızın savunma gücü düşecektir.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Ocakta cirkef Bilicayi yollar Fenerbahce, cokta iyi bi on libero aldimi ikinci yarida buyuk cikis yakalar![]()
Niang hiçbir zaman direkt santrafor olarak oynamadı.Oynayacağını da sanmıyorum..
Topuz'dan DM olmaz, Emre'nin işini yapabilir.Arkalarına kesici-pasör bir DM koyarsanız yanyana oynayabilirler.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
O zaman Fenerbahçe ve Galatasaray Ceyhun Gürselam için Trabzon'un kapısını çalmalıvalla ayhan+barış + 5 milyon verelim eğer trabzon verirse
FB de Guiza+cristian+bilica verse olur
bence üçünün toplamından daha faydalı olur ...
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Bayal, Bikey, Tanaka gibi isimlerin ardından Yobo'nun açıklanması bende çok büyük bir sevinç yarattı herkeste olduğu gibi.Öyle bir isim getirdiler ki kimse tartışamayacak.Soru işaretleri barındırmayan, kendini ispat etmiş, kaliteli ve tecrübeli bir oyuncu Yobo.Niang transferinden bile daha çok sevindim.Rakip forvetlerin korkulu rüyası olacak Lugano-Yobo ikilisi.Herkes kişisel olarak ideal kadrosunu yazmış.Bende kafamdaki kadroyu şu şekilde oluşturdum:
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
Yobo İstanbul'da... NTVspor'da canlı sanırım... twitter'da yazdı ersin..
Bu da benim 11im.
![]()
Hogh-uche ikikisinden sonra, sarisin zenci defans hattini yeniden kurduk. Hadi hayirli olsun...
Buraya yansıttığınız kadroların hemen hemen hepsinde rakipler o kadar çok pozisyon bulurlar ki kalemizde Allah arka 4'lü ve kaleciye dayanma gücü versin. Emre, Topuz ve Özer savunma yapmayı biliyorlar da ben mi göremedim bugüne kadar? Maalesef ki şu anki kadroda oyunun iki yönünü de oynayabilen 2 tane orta saha oyuncumuz olmadığı için Selçuk ve Cristian'dan birisi oynamak zorunda.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Şu transfer politikamızın düzelmesinde en büyük etken yönetimdir. Nedeni ise güvendiği bir teknik direktörü getirmektedir. Klübüe yıllarca emek vermiş bir adamın sözünü dinlemektir.
Bende kadro koyayım dedim alexli olması gereken kadro
Buda Guiza ve Niang ikilisinin döktüreceğine inandığım kadro.Guiza ve Niang yıpratıcı forvetler Guiza yıpratsın versin topu Niang atsın,Niangla beraber Guizanında iyi işler yapacagını düşünüyorum,şu son saatlerde gitmezse muhakkak kullanmalı Aykut onu,ikinci yarıdada bu kadroya dönebilir Alex yorulunca
![]()
transferde niang'ın menajeri yardımcı olmuş. sanıyorum ki bu menajer ile iyi ilişkiler içerisine girdik kulüp olarak. bundan sonra fransa'dan oyuncu almamız kolaylaşacaktır
![]()
(/s)
Rıdvan Dilmen kaç yıldır söylüyordu bu takıma Cordoba gibi atletik bir stoper lazım diye.Nihayet geldi bir atletik stoper![]()
Juan Figer'den sonra şimdi de bu menajer bize sardı demekki . Neyseki bunun oyuncuları Avrupa'da oynayan oyuncular
İyi para alıyorlar yapacaklar tabi![]()
Aranan kan bulundu![]()
Uche-Högh , Ronaldo-Zago ve Popescu-Bülent ikilisinden yıllar sonra ligimiz yine kaliteli bir ikili izleyecek![]()
Stumph - Gotz u unutmussun huseyin !
Transfer döneminin bitmesine saatler kaldı,Güiza ve Kazım'da bir gelişme yok hala.Takımda kalacaklarsa iki futbolcu ile de konuşulup onlardan maksimum verim elde edilmesi için çalışılmalı.Aykut Kocaman'ın bu konuda en iyisini yapacağına inanıyorum.
Acikcasi ben Kazim'in kadroda tutulmasini istiyorum.Umarim gonderilmez.Cok iyi bir alternatif olur Kazim kadroda.Guiza ise elden cikarilmazsa tribunde olacaktir muhtemelen.Tribunde olan bir adama 3.5 milyon euro vermek ne kadar dogru bilemiyorum.O yuzden elden cikarilsa iyi olur..
Bende bu iki oyuncudan da bir yol olmaz diyorum. Güiza belki Niang ile birlikte birşeyler yapabilir ama Kazım (ne lazım?) katkı veremez.
Aykut kocaman manisa maçından sonra dedi ki..
"Eğer güiza ve kazım'ın Fenerbahçe'ye faydalı olabileceğini hissedersem, ben burda olmam"
sanırım gayet açık..