Bjk maçından biliyorum sadece çok çok iyi transfer yapmış hayırlı olsun
Lucescu 1 hafta önce 10 milyon dolar teklif ettik, kulübü bu paraya satmayız demiş diye söylemiş.
Hayırlı olsun Trabzon'a, faydalı olacağını düşünüyorum ben de.
"YÜCE ATATÜRK"
451 - 433 karisimi bisiler olabilir hatta 4231
Senol hocanin elinde cok malzeme var bunu rakibe gore en iyi sekilde degerlendirecektirSenol hocaya guvenim tam
---------------------------------------------Onur----------------------------------------------------
Serkan------------------Glowacki(giray)-------------------Egemen-------------------------Cale
Burak(yattara)--------Selcuk(Ceyhun)-------------------Colman---------------(gabric)Alan
--------------------------------------------Jaja(Engin)---------------------------------------------
------------------------------------------Teogol(Umut)--------------------------------------------
Jaja iyi oynar kötü oynar orasını bilemem ama Trabzonspor'un en büyük transferi Şenol Güneş'tir bence.Trabzonspor yenilir yener orası da ayrı ama Trabzonspor takımını izlerken keyif alıyorum ben eminim Trabzonspor taraftarı da keyif alıyordur, Liverpool karşısında başarılar dilerim, inşallah elerler Liverpool'u.
Last edited by Crazycat : 08.Ağustos.2010 at 16:49 Reason: Ek
Ben Umut karsiti degilimHatta iyi bi Umutun Teo dan cok daha iyi oldugunuda biliyorum
Ama dun gece Teo iyidi, boyle devam edersede forma onun sirtinda olacaktir. Senol Gunes herzaman iyi olani oynatir
Dun gece Selcuk gizli kahramandi, arkasinda Ceyhun varken defansi dusunmedi sadece MAESTRO gorevini yapti. Barcelona veya Ispanya taktigi gibi diyebiliriz
Aslında Trabzon 4-1-2-1-2 oynasa daha etkili olur. Hem Cuyhun gibi bir genç yetenek banko oynar, Selçukla Colman'ı rahatlatır, hem Jaja ikinci forvet olur, Alanzinho da oynar. Burak, Umut, Murat, Engin, Sezer gibi adamlar da çok iyi alternatif olur. Bir tek Yattara nerede oynayacak sorunu kalıyor.
![]()
Jaja yı duyunca cok sevındım çok iyi bir oyuncu onu Türkiyede izlemek heyecan verici tebrikler Trabzon
Trabzon Szymek'li,Gökdeniz'li,Fatih Tekkeli kadrosundan sonra en iyi kadrolarından birini kurdu diyebiliriz.Oturmuş bir kadroları vardı zaten,ama bu sene ki yapılan takviyelerden sonra daha da üzerine koyacaklardır bence.
Liverpool maçı tam anlamıyla bir sınav olacak Trabzonspor için.Tüm kalbimle Trabzonspor'un geçmesini istiyorum,çok zor ama neden olmasın diyorum oynanmadan kazanılmaz hiç bir maç![]()
Türk ve Yabancı kalitesi bakımından ligin en dengeli takımlarından biriyiz..Jaja 'da hazır olacak katılacak takıma ilk Liverpool maçında da oynayabilir tabi Şenol Hoca düşünürse..Bu sene şöyle dışarıdan bir bakınca Türkiye'ye neden olmasın..
" Jaja'yı ben de çok istiyordum. 10 milyon dolara shakhtar donetsk'e vermediler. hem de iki kulübün başkanları iyi dost olmalarına rağmen... jaja'nın sol ayağı tabanca gibi... bütün frikikleri o kullanıyordu. trabzonspor'a gitmesine inanamadım. çok büyük transfer. türkiye yeni sezonda jaja'nın gollerini konuşur. uzun boylu ama merkezi santrfor değil. 10 numara oynuyor. markajı sevmiyor... son iki yılda çok büyük çıkış yaptı. performansı hep iyiydi. ama bu sezon takımdan ayrılmak istiyordu. trabzonspor'da büyük işler yapar... hatta gol kralı da olabilir. bütün takım jaja'ya oynarsa patlama yapar. hem çok gol atar hem de çok gol attırır. jaja'nın kısa sürede türkiye'de çok özel bir seyirci topluluğu olur. sadece onu izlemek için bile maçlara gidilir..."
Mircea Lucescu
Aynı zamanda ekşi sözlük'ten bir yorum koyacağım, Ukrayna Ligi'ni yakından takip eden bir üyenin şahsi görüşleri;
lastjedi;
ukrayna liginden takip ettigim futbolcuydu.
cok iyi bir topcudur ama trabzon'a uzun yillar hizmet edecek turden degil. kafasinda hep avrupa'nin elit takimlarinda oynama hayali vardir. yeteneklerinin de farkinda oldugu icin devamli daha iyi takima transfer olmak isteyecektir. e tabi bunu yapabilmesi icin iyi oynamasi gerekecektir, zaten iyi oynayacaktir, cok faydali olacaktir ama buyuk takimlar kendisini istedigi zaman satilmalidir.
gecen sezon satilamadi, butun sezon zor gecti onun icin, mac sonu kendisini alkislamak isteyen taraftarlara gitmedi. hep ayrilmak istedigini soyledi. kulup de mecburen kendisi satmak zorunda kaldi bu sene. taraftar kendisine dargin su anda, alkislarla ugurlanmiyor yani. 200.000* dolara alinip, 6.000.000 dolara satilmasina ragmen.
ongorum sudur, trabzon'da cok iyi isler yapacak, cok cok iyi paraya baska takima transfer olacaktir.
Çok güzel bir kadro kurduğunu düşünüyorum Trabzonspor'un.
Transferi en karlı takımı.
Şöyle bir bakıyorumda bu sezon yedek kulübesi en güçlü takım trabzon gibi geldi bana bu sene istedikleri başarıyaulaşabilirler
jaja kaca geldi trabzona birde shaktarin 10 milyon dolarlik teklifini ne zaman reddetmisler? merak ettim.... bu jajayi ben fazla izlemedim bjk metalist macinda izlemistim harika bir gol atmisti uzaktan bayagi bir sut cekmisti süratli kuvvetli bir oyuncu türkiyede is yapacagini düsünüyorum.
pahali transfermis ozaman.. trabzonda iyi isler yapacagini düsünüyorum boyuda bayagi uzunmus bu arada 1.90m bu kadar uzun oldugunu tv de farketmemistim![]()
4.2 milyon bonservis bedeline senelikte 600 bin alcakmis
12 Milyon € serbest kalma maddesi varmış Jaja'nın![]()
Adam ilk günden gitmeyi düşünmeye başlamışMilli takımda oynayacak yetenek var adamda.Daha da geliştirirse kendini o fiyata gidebilir iki taraf da kazançlı çıkar.
Jaja kendini gösterebilmek için bayağı iyi oynayacak, hele Trabzon bir şekilde Liverpool'u geçerse Avrupa Ligi'nde çok etkili olur. Fiziği, uzaktan şutlarıyla Deivid #2 olabilir.
Trabzon olur da Liverpool'u geçerse bu Jaja'nın sayesinde olur zaten.