Sayfa 41 / 148 İlkİlk ... 3139404142435191141 ... SonSon
1,201 ile 1,230 arası toplam 4455 sonuç

Konu: Trabzonspor Transfer Haberleri | Marko Marin ve Douglas Teixeira

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by tarikko View Post
    Bu oyuncu ve kulübüyle bir süredir devam eden görüşmeler dün akşam sonuçlandı..

yaziyor aciklamada..
    O zaman acaba kaç paraya aldılar..

Quote Originally Posted by Addolorato View Post
    5'ten asagiya almamislardir bence..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Addolorato View Post
    4.2 milyon avro bonservisine ödenecekmiş.Yıllık 600 bin avro alacakmış.Gördüğümde haberi ben de şaşırdım.Bakalım nasıl bir performans gösterecek.Merak ediyorum açıkcası.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Quote Originally Posted by Saike View Post
    4.2 milyon avro bonservisine ödenecekmiş.Yıllık 600 bin avro alacakmış.Gördüğümde haberi ben de şaşırdım.Bakalım nasıl bir performans gösterecek.Merak ediyorum açıkcası.
    Finansal olarakda mukemmel is cikarmislar , 2 sezon once 10m euro istiyordu metalist cok iyi hatirliyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Bjk maçından biliyorum sadece çok çok iyi transfer yapmış hayırlı olsun

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Lucescu 1 hafta önce 10 milyon dolar teklif ettik, kulübü bu paraya satmayız demiş diye söylemiş.

Hayırlı olsun Trabzon'a, faydalı olacağını düşünüyorum ben de.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

451 - 433 karisimi bisiler olabilir hatta 4231

Senol hocanin elinde cok malzeme var bunu rakibe gore en iyi sekilde degerlendirecektir Senol hocaya guvenim tam

---------------------------------------------Onur----------------------------------------------------
    Serkan------------------Glowacki(giray)-------------------Egemen-------------------------Cale

Burak(yattara)--------Selcuk(Ceyhun)-------------------Colman---------------(gabric)Alan
    --------------------------------------------Jaja(Engin)---------------------------------------------
    ------------------------------------------Teogol(Umut)--------------------------------------------

Nesil
    2006

Jaja iyi oynar kötü oynar orasını bilemem ama Trabzonspor'un en büyük transferi Şenol Güneş'tir bence.Trabzonspor yenilir yener orası da ayrı ama Trabzonspor takımını izlerken keyif alıyorum ben eminim Trabzonspor taraftarı da keyif alıyordur, Liverpool karşısında başarılar dilerim, inşallah elerler Liverpool'u.
    Last edited by Crazycat : 08.Ağustos.2010 at 16:49 Reason: Ek

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Sanirim en ideal kadromuz bu olcak

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post

Sanirim en ideal kadromuz bu olcak
    Senol hocanin Umut'u kesicegini sanmiyorum , ama su yazdigin kadro cidden cok kaliteli bi kadro ozellikle JAJA uyum saglarsa

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by izmer96 View Post
    Senol hocanin Umut'u kesicegini sanmiyorum , ama su yazdigin kadro cidden cok kaliteli bi kadro ozellikle JAJA uyum saglarsa

Ben Umut karsiti degilim Hatta iyi bi Umutun Teo dan cok daha iyi oldugunuda biliyorum Ama dun gece Teo iyidi, boyle devam edersede forma onun sirtinda olacaktir. Senol Gunes herzaman iyi olani oynatir

Dun gece Selcuk gizli kahramandi, arkasinda Ceyhun varken defansi dusunmedi sadece MAESTRO gorevini yapti. Barcelona veya Ispanya taktigi gibi diyebiliriz

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Aslında Trabzon 4-1-2-1-2 oynasa daha etkili olur. Hem Cuyhun gibi bir genç yetenek banko oynar, Selçukla Colman'ı rahatlatır, hem Jaja ikinci forvet olur, Alanzinho da oynar. Burak, Umut, Murat, Engin, Sezer gibi adamlar da çok iyi alternatif olur. Bir tek Yattara nerede oynayacak sorunu kalıyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Jaja yı duyunca cok sevındım çok iyi bir oyuncu onu Türkiyede izlemek heyecan verici tebrikler Trabzon

Trabzon Szymek'li,Gökdeniz'li,Fatih Tekkeli kadrosundan sonra en iyi kadrolarından birini kurdu diyebiliriz.Oturmuş bir kadroları vardı zaten,ama bu sene ki yapılan takviyelerden sonra daha da üzerine koyacaklardır bence.

Liverpool maçı tam anlamıyla bir sınav olacak Trabzonspor için.Tüm kalbimle Trabzonspor'un geçmesini istiyorum,çok zor ama neden olmasın diyorum oynanmadan kazanılmaz hiç bir maç

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Türk ve Yabancı kalitesi bakımından ligin en dengeli takımlarından biriyiz..Jaja 'da hazır olacak katılacak takıma ilk Liverpool maçında da oynayabilir tabi Şenol Hoca düşünürse..Bu sene şöyle dışarıdan bir bakınca Türkiye'ye neden olmasın..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

" Jaja'yı ben de çok istiyordum. 10 milyon dolara shakhtar donetsk'e vermediler. hem de iki kulübün başkanları iyi dost olmalarına rağmen... jaja'nın sol ayağı tabanca gibi... bütün frikikleri o kullanıyordu. trabzonspor'a gitmesine inanamadım. çok büyük transfer. türkiye yeni sezonda jaja'nın gollerini konuşur. uzun boylu ama merkezi santrfor değil. 10 numara oynuyor. markajı sevmiyor... son iki yılda çok büyük çıkış yaptı. performansı hep iyiydi. ama bu sezon takımdan ayrılmak istiyordu. trabzonspor'da büyük işler yapar... hatta gol kralı da olabilir. bütün takım jaja'ya oynarsa patlama yapar. hem çok gol atar hem de çok gol attırır. jaja'nın kısa sürede türkiye'de çok özel bir seyirci topluluğu olur. sadece onu izlemek için bile maçlara gidilir..."

Mircea Lucescu

Aynı zamanda ekşi sözlük'ten bir yorum koyacağım, Ukrayna Ligi'ni yakından takip eden bir üyenin şahsi görüşleri;

lastjedi;

ukrayna liginden takip ettigim futbolcuydu.

cok iyi bir topcudur ama trabzon'a uzun yillar hizmet edecek turden degil. kafasinda hep avrupa'nin elit takimlarinda oynama hayali vardir. yeteneklerinin de farkinda oldugu icin devamli daha iyi takima transfer olmak isteyecektir. e tabi bunu yapabilmesi icin iyi oynamasi gerekecektir, zaten iyi oynayacaktir, cok faydali olacaktir ama buyuk takimlar kendisini istedigi zaman satilmalidir.

gecen sezon satilamadi, butun sezon zor gecti onun icin, mac sonu kendisini alkislamak isteyen taraftarlara gitmedi. hep ayrilmak istedigini soyledi. kulup de mecburen kendisi satmak zorunda kaldi bu sene. taraftar kendisine dargin su anda, alkislarla ugurlanmiyor yani. 200.000* dolara alinip, 6.000.000 dolara satilmasina ragmen.

ongorum sudur, trabzon'da cok iyi isler yapacak, cok cok iyi paraya baska takima transfer olacaktir.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Çok güzel bir kadro kurduğunu düşünüyorum Trabzonspor'un.

Transferi en karlı takımı.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Şöyle bir bakıyorumda bu sezon yedek kulübesi en güçlü takım trabzon gibi geldi bana bu sene istedikleri başarıyaulaşabilirler

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

jaja kaca geldi trabzona birde shaktarin 10 milyon dolarlik teklifini ne zaman reddetmisler? merak ettim.... bu jajayi ben fazla izlemedim bjk metalist macinda izlemistim harika bir gol atmisti uzaktan bayagi bir sut cekmisti süratli kuvvetli bir oyuncu türkiyede is yapacagini düsünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    jaja kaca geldi trabzona birde shaktarin 10 milyon dolarlik teklifini ne zaman reddetmisler? merak ettim.... bu jajayi ben fazla izlemedim bjk metalist macinda izlemistim harika bir gol atmisti uzaktan bayagi bir sut cekmisti süratli kuvvetli bir oyuncu türkiyede is yapacagini düsünüyorum.
    6 Milyon $.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

pahali transfermis ozaman.. trabzonda iyi isler yapacagini düsünüyorum boyuda bayagi uzunmus bu arada 1.90m bu kadar uzun oldugunu tv de farketmemistim

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

4.2 milyon bonservis bedeline senelikte 600 bin alcakmis

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

12 Milyon € serbest kalma maddesi varmış Jaja'nın

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    12 Milyon € serbest kalma maddesi varmış Jaja'nın
    Sadri Şener'e 12 M€ getirirsem gidebilir miyim demiş Sadri Başkan'da hay hay demiş bence iyi de yapmış..Hedefi oldukça büyük milli takımı falan düşünüyor..Eger beklentileri gerçekleşirse en fazla 2 sezon tutabiliriz elimizde..

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Adam ilk günden gitmeyi düşünmeye başlamış Milli takımda oynayacak yetenek var adamda.Daha da geliştirirse kendini o fiyata gidebilir iki taraf da kazançlı çıkar.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Jaja kendini gösterebilmek için bayağı iyi oynayacak, hele Trabzon bir şekilde Liverpool'u geçerse Avrupa Ligi'nde çok etkili olur. Fiziği, uzaktan şutlarıyla Deivid #2 olabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Trabzon olur da Liverpool'u geçerse bu Jaja'nın sayesinde olur zaten.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Trabzon olur da Liverpool'u geçerse bu Jaja'nın sayesinde olur zaten.
    Büyük ihtimalle 2 maçada yedek başlayacak bir oyuncu hakkında uçuk hayaller kuruyorsun.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by nekop View Post
    Büyük ihtimalle 2 maçada yedek başlayacak bir oyuncu hakkında uçuk hayaller kuruyorsun.
    Trabzon'un Liverpool'u elemesi uçuk değil de bu mu uçuk

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Trabzon'un Liverpool'u elemesi uçuk değil de bu mu uçuk
    Konu Jaja olduğundan belirttim onu yoksa tabi ki Liverpool'u eleyecek olmamızda oldukça ufak bir ihtimal.

Mesaj Yetkileri