Artık Aziz Yıldırım'ın kulübe nalları diktiğini bildiğim için yönetim değişikliği olsun falanda diyemiyorum . Malum süreçte görevi bırakmayan biri bundan sonra da olağanüstü bir durum olmasa bırakmaz . Ersun Yanal için ise özel hayatını kulübe yansıttığı haberlerinin basın tarafından abartıldığını düşünüyorum . Sıkı antrenman çalışmaları herkes tarafından bilinen bir gerçek . Oynattığı futbolu da beğeniyordum ben tek eksisi halen Emre - Meireles gibi isimlerde diretmesi idi . Bundan sonra nasıl bir süreç izlenir bilinmez ama , İsmail Kartal'la falan olacak iş değil , takımı gerçekten yönetecek biri gerekli ki böyle bir teknik direktörü de Aziz Yıldırım'ın koltuğa getireceğini düşünmüyorum .

Alıntılı Yanıtla
) Bu işin zorluklarından birisi de budur.İster kabul edin,ister kabul etmeyin.Bunu sürekli Türkiye'deki yöneticilik zihniyetini eleştiren birisi olarak söylüyorum.Başkanın takımın hazırlanmasıyla ilgili hocaya karışması ise kesinlikle yanlıştır.Eğer bundan dolayı istifa ettiyse Ersun Yanal,%100 haklıdır.Fakat Türkiye'de işler böyle yürüyor malesef.İpler her şeyi çok iyi bildiğini sanan yöneticilerin ellerinde.