Şampiyon birazdan sahaya çıkıyor.
Şampiyon birazdan sahaya çıkıyor.
Genç Fenerbahçelilere azar kayıyor Aziz Başgan![]()
ashgbfjkalsfs bildiğin şov yapğtı ya la adam
Bu mu şimdi Fenerbahçe'ye yakışan başkan ?
Kendi şampiyonluk kutlamasını baltaladı adam![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Yürü beeee ! Ulan harbi icimi döktü şu Gfb'ye Aziz Yıldırım.Nasıl sustular.İnsallah dedigi gibi almaz bunları bir daha stada.
Şampiyonluk kutlamasında Alex diye bağırıp Ersun Yanal'ı aşağılarsan azarı yersin.
Gfbli adam Fenerbahçeli değildir.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
İyi patlamış Aziz Başganhaketmiş Gfb..
muabir:bekir duygukarını alalım
bekir: valla abi 3 haftadır kuluyorum hala daha duygulanıyorum
Çok güzel kutlama olmuş gerçekten. Dilber Ay göndermesini de yanlış anlamışız, kusura bakmayın, nereden bilelim bir grup Fb taraftarına yapıldığını.
Alex tezahüratının üstüne söylemiş o lafları,kusuruma bakmasın,gayet güzel cevap vermiş,tam yerinde olmuş.
Kaçırdım ben niye öyle yaptığını.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Aziz başkan gereken cevabı verdi helal olsun büyük başkan
GFB'yi stattan atmak için gereken ortamda oluşmuş oldu böylece.
Birde nasıl bir taraftar toplulugu tuttugu takımın diger taraftarlarını bu kadar asagılar anlamıyorum.''Biz Fenerbahce taraftarıyız gerisi Aziz Yıldırım'ın ...leri.'' diye birşey yazmıslardı Twitter'dan bir ara.Yahu senin staddaki yerin max 2000 kisilik filandır nasıl geri kalan o kadar kisiye hakaret edersin.Artık kendilerine tutacak baska bir takım bulurlar Cünkü geriye kalan 48.000 kisi tarafından istenmiyorlar.
Tartışmalarınızı özelden yapın beyler, cılkı çıktı bu işin. Bu tarz bir hareketin tekrarı halinde yapanların kim olduğuna bakmadan gerekli cezaları vereceğiz yönetim olarak, bilginiz olsun. Sonra vay efendim ben niye ceza aldım olmasın.
Ek olarak Burak Abinin mesaja dokunmadım çünkü bence orada net bir ironi var, sakıncalı görmüyorum eğer siz bir sakınca görüyorsanız basarsınız rapor butonuna biz de yönetim içinde mesajı tartıp gereken kararı veririz.
Screw you guys, I'm goin' home
Bir Fenerbahçeli olarak sadece şunu söylemek istiyorum;
Keşke şampiyon takımın başkanı kürsüye davet edildiğinde yaşanmasaydı.
İkinci olan, ilk kaybedendir.
Ayrton Senna da Silva
Aziz Yıldırım uslübü her ne kadar bir başkana yakışmayacak olsa da (ki ben de olsam aynı tepkiyi verebilirdim) bence gereken cevabı vermiş. Şampiyonluk kutlamasına gölge düşürse de en azından bu konuda Fenerbahçe için birşeyler düzelecektir.
Aziz Yıldırım = Recep Tayyip Erdoğan
...
Klüp başkanı otoriter olabilir, sakınca yok. Ama devlet başkanı otoriter olamaz. Bu kıyaslama gereksiz bence.
Kendisini taparcasına sevmiyorum ama bu başarılı oldugu gerçeğini değiştirmez. Sevmek zorunda da değiliz zaten. Ben taraftarım, sahadaki oyuna bakarım. Başkan kim olmuş, pek mühim değil. Benim seçimim sorulmuyor sonuçta.
Valla abi al birini vur ötekine. Eğer başarılı ve iyi diyorsan diğeri de iyidir, aksini diyorsan diğeri de öyledir. Ben birbirine tavır, hareket ve koltuk sevdası bakımından bu kadar benzeyen başka bir çift hatırlamıyorum. Tepkiler bile neredeyse aynı.
Paralı Köpekler dediği grubu kendi kurdu. Artık kendi cebinden mi kulübün parasından mı nereden temin ettiyse kendi adına sayısız organizasyon düzenletti. "Paralı köpekleri" yaratan da kendisi. Kime neyi şikayet ediyor?
Eh zatı muhterem de en az onun gibi hırçın ve saldırgan olduğunu geçen gün gösterdi. Bu yüzden aralarında pek fark göremiyorum. Koltuk sevdası başa bela!
...
Aziz Yıldırım'ın Federasyona hatta meclise milli küme şampiyonluklarınında hesaplanması için başvuracağı söyleniyor. Olması gereken inşallah olur ve o şampiyonluklarda kulüplerin şampiyonluk sayısına eklenir. Bu hesaplamayı hangi ileri akıllı akıl ettiyse çok saçma bir sistemimiz var.
Kasımpaşa Volkan Demirel'e dava açıyor.
http://www.ntvspor.net/haber/gunun-h...n-volkana-dava
Aziz Yıldırım yeteri kadar zeki değil ve kontra yapmayı bilmiyor. Yaşlandı böyle oldu belki de bilmiyorum ama çok çabuk tahrik oluyor. Sürekli sinirli görür olduk kendisi.
Mikrofonu eline aldığında sadece 1 kez "i love you alex i love you alex" dese. Alex diye bağırarak sorun çıkartmaya çalışanların düşüncesi elinde patlayacaktı.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Nokta tespit olmuş. Silinen mesajların birinde bunu yazmıştım ben de, benzeyen sadece üslup değil, tarz olarak da çok yakınlar. Birisi Feyzioğlu'nu azarladı, diğeri Gfb'yi bir gün ara ile, o da enteresan oldu. Aynı şekilde birisi eski dostu cemaat ile düşman oldu, diğeri yıllarca destek verdiği taraftar grubuyla.
Toplumda yaratılan algı da çok benziyor, sanki Erdoğan öncesi Türkiye yoktu, yol, su, elektrik yoktu. Aynı şey Aziz Yıldırım için de geçerli, sanki ondan önce Fenerbahçe yoktu.
Tüm geliri vefat eden madencilerin ailelerine bağışlanacak.
http://magaza.fenerium.com.tr/pinfo.asp?pid=13843
![]()
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
FB ile BJK maç yapacaklarmış...
http://www.fenerbahce.org/detay.asp?ContentID=40015
oyuncu kiyaslama sezonu erken acildi bu yilSinan engin : diego , sneijderden daha iyi oyuncu.
http://www.youtube.com/watch?v=G97OB...ature=youtu.be
Bu kıyaslamayı takımda göstereceği performansa göre yaparız. Şimdiden sidik yarıştırır gibi tartışmak manasız. Sinan Engin'in programı ve masasındaki kişiler daha öncede bir çok kez rezil olmuş, sırf taraftarlar arasında izlenebilmek için suni gündem yaratan insanlar.
kigili yine 48 saat falan vermis, yandik. yine transferin son gunu bizim transferler ancak biter, belki bitmez![]()