1 ile 30 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Kryptonite View Post
    Klüp şuan Türkiyenin en iyi finansına sahip takımı.Yıldız transfer istemeleri halinde rahatlıkla yapabilir.Türkiyede vergi borcu olmayan 8 klüpten biriyiz.Biri bi laf attı ortaya Fenerbahçede mali kriz var diye herkes ona göre bişeyler diyor.

Yaparlar mı yıldız transfer bence de yapmazlar.Bunun nedeni mali kriz değil takımın oturmuş gözüken havasını bozmak istemezler ama takım oturmuş falan değil bence.
    KAP'a ayın 8'inde yapılan bildirimlerdeki tablolara göre konuşuyorum, birinin ortaya attığı bir laf üzerine değil. Ayrıca ben mali kriz var yazmadım, gidişat iyi değil yazdım. Ezbere cevap vermemek lazım. Önce okumak lazım, gerçekten önemli.

Geçen yıl 10 milyon TL zarar varken, şimdi 128 milyon TL. FB A.Ş.'nin net borcu 360 milyon TL'den 440 milyon TL'ye çıkmış. Özkaynak ise -240 milyon TL. En iyi finansa sahip dediğin takım da artık diğer kulüpler gibi teknik iflasta.

Tüm bunları bir kenara koyalım, Aziz Yıldırım iki lafının birinde sözü paraya getiriyor, durum iyi değil, iyiye gitmiyor diyor açıkça. Bu konuda yorumun nedir? Değişmediğini son bir haftada tekrar gösteren Aziz Yıldırım'ın gerçekten takımı yeterli gördüğü ve kimyası bozulmasın diye sadece Diego transferi ile dönemi kapattığına gerçekten inanıyor musun?

Nesil
    2013
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    KAP'a ayın 8'inde yapılan bildirimlerdeki tablolara göre konuşuyorum, birinin ortaya attığı bir laf üzerine değil. Ayrıca ben mali kriz var yazmadım, gidişat iyi değil yazdım. Ezbere cevap vermemek lazım. Önce okumak lazım, gerçekten önemli.

Geçen yıl 10 milyon TL zarar varken, şimdi 128 milyon TL. FB A.Ş.'nin net borcu 360 milyon TL'den 440 milyon TL'ye çıkmış. Özkaynak ise -240 milyon TL. En iyi finansa sahip dediğin takım da artık diğer kulüpler gibi teknik iflasta.

Tüm bunları bir kenara koyalım, Aziz Yıldırım iki lafının birinde sözü paraya getiriyor, durum iyi değil, iyiye gitmiyor diyor açıkça. Bu konuda yorumun nedir? Değişmediğini son bir haftada tekrar gösteren Aziz Yıldırım'ın gerçekten takımı yeterli gördüğü ve kimyası bozulmasın diye sadece Diego transferi ile dönemi kapattığına gerçekten inanıyor musun?
    Evet inanıyorum.Nedense bu tür konularda bu forumda Fenerbahçeli arkadaşlardan çok Galatasaraylı arkadaşlar yorum yapıyor çok komik.Bizim başkanımız transfer yapmayıp formaya reklam almıyor.Mali desteğimiz diğer takımlarla karşılaştırılmamalı bence çok iyiyiz diğer takımlardan -ki şuan bazı başkanlar zırıl zırıl yurtdışında sponsor ararken bizim sanki mali açıdan kötü olduğumuzu göstermeye çalışmak komiğime gidiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Kryptonite View Post
    Evet inanıyorum.Nedense bu tür konularda bu forumda Fenerbahçeli arkadaşlardan çok Galatasaraylı arkadaşlar yorum yapıyor çok komik.Bizim başkanımız transfer yapmayıp formaya reklam almıyor.Mali desteğimiz diğer takımlarla karşılaştırılmamalı bence çok iyiyiz diğer takımlardan -ki şuan bazı başkanlar zırıl zırıl yurtdışında sponsor ararken bizim sanki mali açıdan kötü olduğumuzu göstermeye çalışmak komiğime gidiyor.
    Sanki yıllardır reklam almıyor, hiç güleceğim yoktu. Formanın arkasında Ülker reklamı oması da ayrı konu tabii. Barcelona gibi büyük bir kulüp dayanamadı ve reklam almaya başladı. Mevcut düzen neyi gerektiriyorsa ona göre hareket edilmek durumunda. Formaya reklam almayıp transfer mi yapmıyor, yoksa sadece yerel ligde mücadele eden takımına beklediği teklif gelmediği için forma reklamı alamayıp haliyle transfer yapmama yoluna mı gidiyor, bakış açısına göre değişir tabii. Sonuç değişmiyor ama.

Mali destek karşılaştırılırsa ortaya çok bir fark olmadığı çıkabilir, bazı konuların şehir efsanesi olduğu görülebilir tabii, haklısın. Senin başkanın açıklıyor hem sözle, hem de yasal mercilere yaptığı bildirimlerle. Kimsenin bir şeyi kötü göstermeye çalıştığı yok, gerçekler dışında bir şey yazmadım. Matematik yalan söylemez.

Mesaj Yetkileri