ve son düdük geliyor !!!
yedek klübesi yerinden fırladı herkes sahanın ortasına doğru koşuyor..
ve son düdük geliyor !!!
yedek klübesi yerinden fırladı herkes sahanın ortasına doğru koşuyor..
ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞAMPİYONU CRYSTAL PALACE !!!!
Helal olsun Hacı gençlerle aldın kupayı , bu saatten sonra bence artık Crystal'daki misyonun fazlasıyla tamamlanmıştır bence , yinede son karar senin maçta bittiğine göre kupamızı da aldık yatalım artık![]()
Oppa Juan Diaz![]()
![]()
Helal olsun valla tebrikler
hareket yok deyip çıktım neler olmuşmadrid maçı efsane
![]()
BUDUR BE!
TEBRİKLER DİAZ. CİDDİ CİDDİ TEBRİKLER. BÜYÜK BAŞARI.
Ramazan bitsin kutlayalım.![]()
![]()
[YOUTUBE="04854XqcfCY"]Şampiyon Crystal !!![/YOUTUBE]
Palace palace olalı böyle crystal görmedi, helal olsun vallahi![]()
real maçı neymiş öyle ya sahurdan önce bu siteye girmediğime bin pişman oldumbilgisayar bile dayanamadı heyecana
![]()
yeni yerler yeni insanlar diyorum ben![]()
Bana göre çok güzel bir planlama ile bu noktalara geldik. İlk sezon gençlerden oldukça sağlam bir ekip oluştrduk ki bu kadro iskeletimiz oldu. Aslıdna aldığımız gençleri pek kullanmadık bizi premier lige taşıdılar ondan sonra birçoğunu sürekli gelişimleri için kiraladık ama bütçe arttıkça bizde yeni gençlerle vites artırdık emek verdik özellik kaznadırdık. Gün geçtikçe kendimizi geliştirdik. Ciddi bri tecrübe elde ettik. Premier ligde oynadığımız için üst düzey takımlara karşı sürekli mücadele verdik. Sıkışık fikstür sakatlık ne ararsanız herşeyi birebir tecrübe ettik. Crystal Palace nasıl nirvanaya ulaştıysa bizde bi o kadar geliştirdik kendimizi bu kariyerde..
onu da sen seçersin, Türkiye olabilir![]()
Juan taktik artı takim talimatlarını alabilir miyim rica etsem![]()
Kariyeri sanırım kaptıcam yani üst üste önce Avrupa Ligi ardından Şampiyonlar Ligini alıcna pek zevk vereceğini düşünmüyorum artık zirvede bırakalım (: Premier Lİgide elbet alırız bu sezon olmazsa önümüzdeki yıl birkaç seneye oda gelir tüm gücümüzü lige verirsek..Başarıda en büyük etkenlerden biride şans faktörü..barça gruplardan çıakamadı city-madrid bayern-PSg-Valencia-Arsenal maçları ile büyükler hep birbirii götürdü velhasıl mission copleted![]()
türkiye pek sarmıyor yabancı sınırı yerlilein uçuk fiyat istemesi :F
Tabii paylaşırım ama şuan laptopta diilim..Kariyeri en azından bu eceye kadar kapanması için istek vermeyecem.. Biraz muhabbet eder sorusunu olan arkadaşlar yada isteği olan arkadaşlar olursa falan..Ayrıca yeni karyer açıp açmama hususu açarsak neresi vs gibi konularıda konusurz diye düşündüm..Unutmadan 2-3 taktiğim yok aslında 6-7 farklı taktikle oynadım.Hepsinde ortak özellik 3 stoper birde oyuncu talimatlarıyla oynamamak herneyse hepsini paylaşırız konuşuruz üzerinde
Yeni kariyerin ne taraflardan olacak bekliyoruz
Ben zaten tahmin etmiştim ŞL de gelirse kapatacağını çünkü misyon tamamlanmış oluyor![]()
Bekliyorum Juan![]()
![]()
Şampiyonlar ligi zaferi müthiş. Real maçı efsane! Tebrik ederim hocam.
Bu arada Almanya'dan bir kariyer açmayı düşündün mü hiç? 2.Ligden falan?![]()
Şimdiye kadar birçok fm cm serisi oynadım..geçen seneye kadar genelde hazır taktik kullandım kendim pek beceremedim yada kısa sürede direk başarılı olmayınca üzerinde düşmek kafa yormak zor geldi dolayısıyla başarılarım hep bir yere kadar oldu. itiraf etmem gerekirse hiç avrupa kupası alamamıştım..Fm12 ile beraber oturup kendi taktiklerimi hazılamaya başladım..Zor ama eğlenceli iş hele başaılar geldikçe daha büyük haz veriyor..Geçen sene ilk defa avrupada kupa aldım Al'yi ertesi yıl yine Clde final oynamış kaybetmiştim..Bu yıl ise bu kariyere dek yine avrupada kupa alamamıştım..Palace ile önce Al ertesi yıl Cl'yi alarak iyi bi iş çıkardığımızı düşünüyorum..yani bunları şu yüzden söylüyorum çok çok büyük başarlarım olmadı zevkli kariyerlerim oldu ama genelde düşük klüpler aldığım için bir yerden sonra elendik..Ama hepsi tecrübe oldu..Palace ise bambaşka boyutta kendimi çok fazla geliştirip birçok şeyle uğraşmak gerektiğini öğretti. Yani herşey taktikle ya da transferle olmuyor. Dikkat etmek gereken birçok şey var ve bazı özellikleri güzel kullanırsanız başarı geliyor
Hülasa, hemen başarı beklemeyin ve pes etmeyin (: Sorusu olan, aklına herhangi bişey takılan yada isteği olan arkadaşlar olursa konuya vakıf olduğum kadar yardımcı olurum
Dipnot: Yineliyorum bilmişlik yapmıyorum sadece bildiklerimi paylaşmaya çalışıyorum. İçinizden küfretmeyin (: Belirtmeliyim ki KooTeePee takımı ile yine burada paylaştığım bir kariyerim olmuştu. Finlandiya 2.liginden tam 3 sene bir üst lige çıkamamıştık (:
Oyuna girer girmez taktiklerimi alıp paylaşırım
Düşünmedim ama düşünebilirim..Almanya ingiltereye nazaran daha kolay olucak ama bu sefer transfer yaparken taksit kullanmamayı dolayısıyla işimzii zorlaştırmayı planlıyorum tabi yeni bir kariyer açarsam
aklıma gelmişken sorayım. senin bir korner taktiğin vardı kontra atak için defansta az adam bırakıyorum 1 kişiye alanın dışında bekle diyorum, diğerlerine de ilerde kal diyorum. ilk ortada gol yemiyorum ama topu alanın dışında bekle dediğim adam alamıyor ikinci bir şans doğuyor rakibe az adamla yakalanıp gol yiyorum. niye bende olmuyor![]()
Sürekli yiyor musun ? Bende hiç yemiyorum değil elbette gol yiyorum ama bu yöntemle azalttım kontrayla etkili ataklarda yapıyorum..Son dakikalarda ise rakip iyice yüklenirken 2-3 adam daha fazla getirdiği oluyor o zman girip ufak oynamalr yapıyorum ilerde 2 adambırakıyorum skoru korumak için..Unutmazsam kornerdeki adam paylaşımınıda palaşıyım belki farklı şekilde yapıyoruzdur..ve stoperlerinin hava hakimiyetinin iyi olması lazım
Ayrıca korner taktiğimde ilk heefim kontradan go latmak değil savunmayı güçlendirmek kornerden rakibin etkisini azaltmak..kontra 2.planda