Sayfa 42 / 220 İlkİlk ... 3240414243445292142 ... SonSon
1,231 ile 1,260 arası toplam 6579 sonuç

Konu: Beşiktaş Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben Fernandes'i koruma niyetinde falan değilim zaten. He bana göre haksız kırmızı gördü yetmiyormuş gibi 2 maç ceza aldı o ayrı. Ama buraya geldi geleli Fernandes'i ilk defa bu kadar sinirli gördüm, bence haklıydı.

Ayrıca benim anlatmak istediğim nokta farklı. Madem görüntülerden ceza veriilyor http://www.youtube.com/watch?v=YNJ4K3Bi40k buna niye ceza yok. Hakemin gözü önünde yahu yarım metre bile yok aralarında. böyle bir hareket nasıl cezasız bırakılır ? Hadi diyelim bir ihtimal görmedi sayın yunus yıldırım. Sonradan izleyenler buna niye ceza vermedi?

Benim anlatmak istediğim nokta tam olarak bu. Buna verilmedi bize de verilmesin değil. Tam tersi ; bize verilen ortamda bu niye es geçildi zamanında ?

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Saha içindeki pozisyonlara görüntülerle ceza verilmiyor.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

O zaman halimiz daha vahim desene abi. Saha içinde rakip yumruklanıyor ceza yok saha dışında kapı tekmeleniyor ceza var vallahi süper iş

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Keyfi değildir benim düşüncem. Tahkim Kurulu'nun açıklamasında da hepsi bir maddeye bağlanıyor. Ona verelim, buna vermeyelim işimize gelmez değil. Sürekli Fenerbahçe'den örnekler veriyorsun, ben de sana Fenerbahçe aleyhine yapılanları gösterebilirim. Her takımın aleyhine oluyor yanlış. Sana göre Beşiktaş'a fazla, bana göre Fenerbahçe'ye daha fazla.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Keyfi olup olmadığı konusunda ciddi şüphelerim var abi.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Fernandes'e verilen cezanın neresinden tutarsan tut, mantıklı bir açıklaması yok bana göre. Kapıyı tekmeliyor diye bir futbolcuya ceza veriliyorsa, sözün bittiği yerdeyiz zaten. Fernandes'in yaptığı hareket direk kırmızıyı gerektirirdi, o işin başka tarafı. Fakat, kendisine yapılan faulün es geçilmesine gösterdiği tepki ve sonrasında yaptıkları da bununla paralel gelişen şeylerdi. Adam insan nihayetinde, robot değil. Etkili olamadı, kendisine yapılan fauller es geçildi ve haliyle sinirlenip anlık bir refleksle yapmaması gereken bir hareket yaptı. Burda Fernandes 1 kez suçluysa, bu olayın içindeki diğer kişiler 2 kez suçludur benim nazarımda. Neyse, F.Bahçe derbisinde Fernandessiz de çıkıp oynayacağız, yapacak bir şey yok.

Bu arada; Hilbert 2 ay, İsmail ise 10 gün sakatlıklarından ötürü forma giyemeyecekler. Dün 3 ve 1 hafta deniyordu, bu daha da kötü oldu.

Umarım, bu 2 ay süresince Ekrem'e tahammül etmek zorunda kalmayız. Tanju sol bek, Toraman sağ bek isteğimdir. Ekrem'e, sol bek oynayacak bir Egemen'i bile tercih ederim.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Oğuz diye bir oyuncu vardı Beşiktaş altyapısında. Soyismi aklıma gelmedi şimdi. Sağ bek oynuyordu. Ayrılmış sanırım. Birkaç maç izlemişimdir, çok değil gerçi ama fiziği, tekniği falan iyi gibiydi.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Oğuz diye bir oyuncu vardı Beşiktaş altyapısında. Soyismi aklıma gelmedi şimdi. Sağ bek oynuyordu. Ayrılmış sanırım. Birkaç maç izlemişimdir, çok değil gerçi ama fiziği, tekniği falan iyi gibiydi.
    Oğuz Ceylan. Geçen senenin son maçında sahadaydı G.Antep'e karşı.

http://tr.wikipedia.org/wiki/O%C4%9Fuz_Ceylan

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Oğuz Ceylan. Geçen senenin son maçında sahadaydı G.Antep'e karşı.

http://tr.wikipedia.org/wiki/O%C4%9Fuz_Ceylan
    Evet Oğuz Ceylan. Ama Süper Lig maçı yok onun. Geçtiğimiz sezonun maç bilgilerini tuttuğum için biliyorum. Beşiktaş'ta hiç resmi maça çıkmadı.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Aslında Fernandes için bir maç yeterli diye düşünüyorum. 2 olmayabilirdi.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Evet Oğuz Ceylan. Ama Süper Lig maçı yok onun. Geçtiğimiz sezonun maç bilgilerini tuttuğum için biliyorum. Beşiktaş'ta hiç resmi maça çıkmadı.
    O zaman yedekler arasındadır, ben yanlış hatırlıyorumdur. Çünkü çok iyi hatırlıyorum onun kadroda olduğunu. Demek ki 18'deydi ve oynamadı.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Ben geçen sene Manisa maçında oynayan sol bek Doğukan Pala'yı beğenmiştim şimdi ne alemde acaba.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

A2 alemlerindeydi en son, bildiğim kadarıyla. Sezon başında Denizli'ye gitmişti ve geri döndü daha sonra.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Oğuz Ceylan Siirtspor'da kiralıktı.Devre arasında Ç.Rizespor'a kiralandı.Doğukan'da Adana Demirspor'a kiralandı.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Oğuz Ceylan Siirtspor'da kiralıktı.Devre arasında Ç.Rizespor'a kiralandı.Doğukan'da Adana Demirspor'a kiralandı.
    Doğukan'ın resmi sitede, hala kadroda olduğu görülüyor.

http://www.bjk.com.tr/tr/takim/12/

Ama TFF'nin sitesinde, dediğin gibi Adana Demirspor'da oynadığı görülüyor.

http://www.tff.org/Default.aspx?pageId=30&kisiID=897780

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Pankart olayıyla ilgili şöyle bir haber var. http://www.haber1903.com/futbol/pank...ldu-h9694.html

Forza'da da şu açıklama yapılmış.

"Samsunspor - Fenerbahçe maçı sonrası S.Gökçen Havaalanında açılan flamayla Beşiktaş Taraftarlarının hiçbir ilgisi-alakası yoktur.

Bir Beşiktaşlının, Fenerbahçe'yi havaalanında karşılaması Türk futbolunda tarih değil talihsizliktir. Beşiktaş kongre yapısı içinse başlı başına düşündürücüdür. Beşiktaş taraftarımızın, Süleyman Seba ile malum şahsın ismini peş peşe anmakta imtina ederken, aynı karede resmedilmesi bizi çok üzmüştür.

A.Yıldırım’ı özleyen ama BEŞİKTAŞLIYIM diyen herkesi, herkesin sorgulaması lazım.

Çarşı"
    Last edited by ForzaRQ7 : 04.Şubat.2012 at 15:07

Beşiktaş'ın M.United takımından kiraladığı ancak Portekiz Milli takımında yaşadığı sakatlık nedeni ile uzun bir süredir futboldan uzak kalan Bebe, sakatlığının ardından Portekiz'de düz koşulara başlamıştı.

Taraftarların merak ile beklediği Bebe'nin son durumunu sizler için araştırdık.

Konu ile ilgili HABER1903'e açıklama yapan Beşiktaş Kulübü Doktoru Mete Düren, yaptığı açıklamada;

" Bebe'nin son tetkik durum raporları ve çalışma videosu elimize ulaştı ve izledik. Videolarında birazda olsa kilo aldığını farkettik. Fakat durumu oldukça iyi. Bebe'yi UEFA Avrupa Ligi'nde ikinci tur karşılaşmasında Portekiz'de oynayacağımız Braga maçının ardından takım ile birlikte Türkiye'ye getirmeyi planlıyoruz. Türkiye'ye dönmesinin ardından son kontrollerini yapıp, Beşiktaş formasını giydirmek için hazırlayacağız. " diyerek sözlerini tamamladı.

Haber Kaynağı: Haber1903 Özel Haber

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Ayrıca Kayserispor maçında Demirören karşıtı pankart açanlara yönetim polise yalan iddialarla şikayet etmiş.Bu adam bir de kongrede açık ara kazanıyor.Beşiktaş taraftarının içinde bulunduğu zor durumun anlaşılmasına yardımcı olacağını düşünüyorum bu bilgilerin.

Beko Basketbol Ligi'nde 28 puanla dördüncü sırada yer alan Beşiktaş Milangaz Basketbol Takımı, bugün saat 17.00'de Beşiktaş Milangaz Arena’da oynadığı Pınar Karşıyaka karşılaşmasını 88-80 kazandı.

Bir grup Beşiktaş taraftarı Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören'e tepki gösterdi. Taraftarın " Yıldırım Demirören Yeter" tezahuratlarına tepki gösteren Beşiktaş Kulübü yöneticisi Şeref Yalçın, ayağa kalkarak Beşiktaş taraftarına susmaları yönünde işaret yaptı.

Şeref Yalçın'ın ayağa kalkıp Beşiktaş taraftarlarına susun demesi Beşiktaşlı taraftarlardan büyük tepki aldı.

Karşılaşma oynanırken "Yıldırım Demirören Yeter" diyen bir grup Beşiktaş taraftarı karşılaşmanın 3.periyotunda Beşiktaş Kulübüne bağlı güvenlikler tarafından dışarı çıkarıldı.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Almeida ve Rüştü'de Derbi'nin kadrosundan çıkartıldı.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Saha içindeki pozisyonlara görüntülerle ceza verilmiyor.
    Yaklaşık 4-5 sene önce diye hatırlıyorum , Beşiktaş maçında Song Veysel'e bir haraket yapıyordu ancak saha içinde cezalandırılmıyordu ama görüntülerden Song'a iki maç verilmişti , belkide o seneden bu seneye değişti bilemem ama hatırlatayım dedim.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Yaklaşık 4-5 sene önce diye hatırlıyorum , Beşiktaş maçında Song Veysel'e bir haraket yapıyordu ancak saha içinde cezalandırılmıyordu ama görüntülerden Song'a iki maç verilmişti , belkide o seneden bu seneye değişti bilemem ama hatırlatayım dedim.
    Dediğin gibi, 4-5 sene önceymiş. Son zamanlarda, bu sezon ya da geçtiğimiz sezon böyle verilen ceza hatırlıyor musun? Ben hatırlamıyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Dediğin gibi, 4-5 sene önceymiş. Son zamanlarda, bu sezon ya da geçtiğimiz sezon böyle verilen ceza hatırlıyor musun? Ben hatırlamıyorum.
    Bende ''hatırlamıyorum'' ancak , orada verilmiyor diyince bi ekleme yapayım dedim.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Ayrıca Kayserispor maçında Demirören karşıtı pankart açanlara yönetim polise yalan iddialarla şikayet etmiş. Bu adam bir de kongrede açık ara kazanıyor.Beşiktaş taraftarının içinde bulunduğu zor durumun anlaşılmasına yardımcı olacağını düşünüyorum bu bilgilerin.

Beko Basketbol Ligi'nde 28 puanla dördüncü sırada yer alan Beşiktaş Milangaz Basketbol Takımı, bugün saat 17.00'de Beşiktaş Milangaz Arena’da oynadığı Pınar Karşıyaka karşılaşmasını 88-80 kazandı.

Bir grup Beşiktaş taraftarı Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören'e tepki gösterdi. Taraftarın " Yıldırım Demirören Yeter" tezahuratlarına tepki gösteren Beşiktaş Kulübü yöneticisi Şeref Yalçın, ayağa kalkarak Beşiktaş taraftarına susmaları yönünde işaret yaptı.

Şeref Yalçın'ın ayağa kalkıp Beşiktaş taraftarlarına susun demesi Beşiktaşlı taraftarlardan büyük tepki aldı.

Karşılaşma oynanırken "Yıldırım Demirören Yeter" diyen bir grup Beşiktaş taraftarı karşılaşmanın 3.periyotunda Beşiktaş Kulübüne bağlı güvenlikler tarafından dışarı çıkarıldı.
    Yatacak yerin yok senin Y.D., yatacak yerin yok! Bu kadar net söylüyorum. Seba gibi bir efsaneden sonra o koltukta bulunman çok ağrıma gidiyor, çok. Şimdiden Beşiktaş tarihinin yüz karası olarak yerini en zirvede almış bulunuyorsun benim gözümde.

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Almeida ve Rüştü'de Derbi'nin kadrosundan çıkartıldı.
    Haydaaaaaa, İsmail Mayda.! Bu sakatlıklar da hep tam zamanında gelir arkadaş. Bu kadar da şanssızlık olamaz yahu!

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Ernst, Hilbert ve Edu alacakları için Beşiktaş'ı FIFA'ya şikayet ettiler(NTVSPOR-Hakan Gündoğar)

oyuncuların hiçbiri şu an maaşını alamıyo mu ?

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Ernst, Hilbert ve Edu alacakları için Beşiktaş'ı FIFA'ya şikayet ettiler(NTVSPOR-Hakan Gündoğar)
    Doğru mu yaptılar ? İhanet mi ettiler ?

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Bu sezon için kimseye kuruş ödenmediği söyleniyordu.

Doğrusu budur bence.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Bujsas View Post
    Doğru mu yaptılar ? İhanet mi ettiler ?
    Doğru yaptılar. Oyuncu parasını bu işten kazanıyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Önce içerden halletmeye çalışıp sonuçsuz kalmışlarsa eğer doğru olanı yapmışlar.

http://tr.eurosport.com/futbol/spor-...77/story.shtml
    Almeida kulübünü FIFA’ya şikayet etti

AA

Beşiktaş’ın Portekizli yıldızı Hugo Almeida’nın FIFA'ya "Ücretim zamanında ödenmiyor" diyerek ihtar yazısı gönderdiği öğrenildi.

Mesaj Yetkileri