Sayfa 42 / 64 İlkİlk ... 32404142434452 ... SonSon
1,231 ile 1,260 arası toplam 1907 sonuç

Konu: Football Manager 2015 | 15.3.2

Quote Originally Posted by kilham96 View Post
    serwan hocam nası ettin hele bi açıklamalı anlatıver

Edit :Kendim buluverdim sağol çok şekil olmuş bu bug D:.İlahi Fm
    Edit'e tam olarak nasıl yapıldığını da yazmanızı beklerdim.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

@Vatanarchy Adamın adına sağ tıklıyorsun.Transfer > Transfer Durumu > Transfer Listesi'ne Koy diyorsun Adamı ucuza kapıyorsun.

Nesil
    2006
    Yer
    06

Yanlız çok komik olmuş, çok hızlı update gelir yakında

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Öyle bugmı olur yahu neden daha önce gelmedi şu patch

kalecinin kurtardığı şutlarda, "top direğe çarpıp dışarı gidiyor. ağlarda olmalıydı" gibi bir şey yazıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

Quote Originally Posted by Vatanarchy View Post
    Edit'e tam olarak nasıl yapıldığını da yazmanızı beklerdim.
    Hocam valla yoldaydım görsem yazardım.. Oyuncuya sağ tıklayıp transfer durumundan satılıcaklar listesini seçiyoruz

Quote Originally Posted by serwan View Post
    Hocam valla yoldaydım görsem yazardım.. Oyuncuya sağ tıklayıp transfer durumundan satılıcaklar listesini seçiyoruz
    Önemli değil dostum, arkadaş belirtti zaten, teşekkürler.

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

Quote Originally Posted by Önder HOCA View Post
    Öyle bugmı olur yahu neden daha önce gelmedi şu patch
    Yahu bomba bişey. Bence oyunu daha oynanabilir yapmış. Suso'ya 88m dolar istiyordu liverpool. 25 verdim vermediler 10'a aldım. Taksitle
    hakettiler ama.. Suso 25 ancak eder.

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Alt+f9 ile oyuncu profillerinin fotosunu alamıyorum.Başka var mı bu sorunu yaşayan ?

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

Quote Originally Posted by wladcas View Post
    Alt+f9 ile oyuncu profillerinin fotosunu alamıyorum.Başka var mı bu sorunu yaşayan ?
    Bilinen bi problem. 1-2 güne hotfix gelir

oyunda çok güzel bir bug oldu az önce. fenerbahçe maçında hakem üç penaltı verdi.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Çözüm için f12 tuşunu kullan.Steam'den çeker fotoğrafı şimdilik böyle idare ediyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

alt+f9 la profil fotosumu alnıyordu yahu yeni öğrendim bende f12 ile uğraşıyordum iyi oldu öğrendiğim umarım düzelir

Temayı Çözen Varmdır.

Yeni kariyer açmama gerek var mı? Bu yama ile oyuncuların pa ca değerleri değişti mi?

Nesil
    2008
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by bayeagle View Post
    Temayı Çözen Varmdır.
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=122447

Bir şeyi fark ettiniz mi, top süren adamın arkasından gelen rakip, top süren adama hiç dokunmadan onu geçiyor ve anca geçtikten sonra karşısına geçip ona engel almaya çalışıyor. Yani demek istediğim koşarak onu geçerken hiç engellemeye çalışmıyor, formasında çekme vs. yapmıyor. İşin ilginç yanı bunu kimse dile getirmemiş Acaba o hareket aslında başka bir şey de maç motoru yanlış mı yansıtıyor.

Bu dediğim dışında maç motoru gayet iyi bence

hiç elle oynamaya şahit olan oldu mu?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bu 2018'de başlayan Avrupa Milletler Liginde hiç ulusal takım yöneten oldu mu? İşleyiş ve bu ligin amacı nedir?
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Quote Originally Posted by ReaList View Post
    Bu 2018'de başlayan Avrupa Milletler Liginde hiç ulusal takım yöneten oldu mu? İşleyiş ve bu ligin amacı nedir?
    ben yönetiyorum türkiyeyi 2018de geçtim başa bir baktım böyle bi durum var. geçtiğimiz aylarda uefa bununla ilgili çalışma yapıyordu..konu ile alakalı net birşey yoktu bildiğim kadarıyla ancak oyunda var.

işleyiş şöyle; 4 ana klasman var. 1.klasmanda 3er takımdan 4 grup var. 2şer maç yapıyorsun toplamda 4 maç. maçlar eylül ekim kasım ve martta. liderler sonuncular da 2.klasmana düşüyor. yarı finale çıkıyor. yarı final de haziranda. yenersen 4 gün sonra final var. . . 2.klasmanda da 1. gibi 3erden 4 grup var. 2şer maçtan 4 maç yapılıyor. 1.ler üst klasmana sonuncular 3.klasmana düşüyor.
    böyle 2 klasman daha var işte

amacıyla ilgili benim bildiğim olay şu; hazırlık maçlarına bir değer kazandırmak işi resmiyete dökmek.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Yeni güncelleme ile ilk maçıma çıkıyorum ve kornerde ön direkten üst üste 2 gol...Ön direkteki oyuncuya savunma niye bu kadar boşluk tanıyor anlamak mümkün değil

Gollü maçlar devam ediyor. Savunmaya ne kadar çözüm üretseniz de fark etmiyor.

Quote Originally Posted by arrogancee View Post
    Bir şeyi fark ettiniz mi, top süren adamın arkasından gelen rakip, top süren adama hiç dokunmadan onu geçiyor ve anca geçtikten sonra karşısına geçip ona engel almaya çalışıyor. Yani demek istediğim koşarak onu geçerken hiç engellemeye çalışmıyor, formasında çekme vs. yapmıyor. İşin ilginç yanı bunu kimse dile getirmemiş Acaba o hareket aslında başka bir şey de maç motoru yanlış mı yansıtıyor.

Bu dediğim dışında maç motoru gayet iyi bence
    aynen yandan müdahale yok, ya arkadan ya önden top kapma çabası içindeler hep.

Quote Originally Posted by kuatemok View Post
    hocam 3lü gruptan birinci olarak çıkıp yarı final sonra da final oynuyosun. ben fransa ile şampiyon oldum ama kazandıktan sonra şöyle bişey yaşadım;

http://i.imgur.com/1i3J9iU.png

ayrıca fransa futbol federasyonu da başarısız oldun ama bi şans daha veriyoruz tarzı bişey demişti ama onun ss'ini almamışım.
    Last edited by Ketchaup : 12.Aralık.2014 at 09:15

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Platini Şampiyonlar Liginin de b.kunu çıkarmadan bir an önce gitse keşke. Adamda ne fanteziler var yahu, yok turnuvayı farklı farklı şehirlerde oynamak, Milletler Ligi gibi absürt sistem getirmek, Uefa Kupasının eleminasyon sistemli o harika ve heyecan dolu doğasını yokedip Şampiyonlar Ligine benzetmek, ofsaytı kaldırmaya kalkmak. Tamam ileride kendi adının anılmasını sağlayacak yeni uğraşlar içinde ama biraz sistemli olsun arkadaş, futbolun ve sistemin doğasına aykırı şeyler peşinde koşmaya gerek yok. Bazı şeyler orijinalleriyle güzel.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Quote Originally Posted by Ketchaup View Post
    aynen yandan müdahale yok, ya arkadan ya önden top kapma çabası içindeler hep.

hocam 3lü gruptan birinci olarak çıkıp yarı final sonra da final oynuyosun. ben fransa ile şampiyon oldum ama kazandıktan sonra şöyle bişey yaşadım;

http://i.imgur.com/1i3J9iU.png

ayrıca fransa futbol federasyonu da başarısız oldun ama bi şans daha veriyoruz tarzı bişey demişti ama onun ss'ini almamışım.
    aynı ss bende de oldu türkiyenin başında. ancak senden farklı olarak yönetim şampiyon olarak gördü beni.

demiştim az önce şahit oldum.

demiştim az önce şahit oldum.
    bir de omuz omuza mücadele veya oyuncuların rakibin yanından geçerken de onu rahatsız ettiğini gördüm de de umutlanalım

Quote Originally Posted by arrogancee View Post
    bir de omuz omuza mücadele veya oyuncuların rakibin yanından geçerken de onu rahatsız ettiğini gördüm de de umutlanalım
    henüz şahit olmadım. hatta çok hızlı bir oyuncuyla yavaş bir oyuncu topa doğru koştuğunda yavaş oyuncu daha yakınsa topu almak üzereyken duruyor.

Nesil
    2014
    Yer
    Tekirdağ

Oyunun amacı ne anlayamıyorum. Sezona bomba gibi giriyoruz 3 te 3 yapıyoruz. Sonra ki maçta tek kale oynayıp 4-1 yenilgi. adamların mutlak gol şansı yok.

Bir sonra ki maçta %69 topla oynama 29 şut 4 mutlak gol pozisyonumuz var golümüz yok ve adamların son 5 sezondur gol atamayan oyuncusu frikikten 2 gol atıyor.

Yahu yenilirsin evette. Böyle olmaz kardeşim. iki maç arkası arkaya aynı şeyler olmaz.

Edit: 4-1 yenilgide de 1 gol korner 1 gol penaltı 1 gol kaleci degaj yapıyor stoper ıska geçiyor gol diğer golü hatırlamıyorum.

Bunlar futbolun içinde var ama hepsi aynı anda denk gelmez.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Oyun genel olarak nasıl arkadaşlar, oynanabilir durumda mı?

Geçen seneki rezaletten sonra bırakıp FM12'ye dönmüştüm. Bu sene dilim yandığı için ön sipariş falan da vermedim, önce korsanda denemeden de almayacağım. Hak ettikleri bu çünkü.

Sayfa 42 / 64 İlkİlk ... 32404142434452 ... SonSon

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri