@Vatanarchy Adamın adına sağ tıklıyorsun.Transfer > Transfer Durumu > Transfer Listesi'ne Koy diyorsun Adamı ucuza kapıyorsun.
Yanlız çok komik olmuş, çok hızlı update gelir yakında![]()
steam : aytekin79
Öyle bugmı olur yahuneden daha önce gelmedi şu patch
kalecinin kurtardığı şutlarda, "top direğe çarpıp dışarı gidiyor. ağlarda olmalıydı" gibi bir şey yazıyor.![]()
Alt+f9 ile oyuncu profillerinin fotosunu alamıyorum.Başka var mı bu sorunu yaşayan ?
oyunda çok güzel bir bug oldu az önce. fenerbahçe maçında hakem üç penaltı verdi.![]()
Temayı Çözen Varmdır.
Yeni kariyer açmama gerek var mı? Bu yama ile oyuncuların pa ca değerleri değişti mi?
Bir şeyi fark ettiniz mi, top süren adamın arkasından gelen rakip, top süren adama hiç dokunmadan onu geçiyor ve anca geçtikten sonra karşısına geçip ona engel almaya çalışıyor. Yani demek istediğim koşarak onu geçerken hiç engellemeye çalışmıyor, formasında çekme vs. yapmıyor. İşin ilginç yanı bunu kimse dile getirmemişAcaba o hareket aslında başka bir şey de maç motoru yanlış mı yansıtıyor.
Bu dediğim dışında maç motoru gayet iyi bence
hiç elle oynamaya şahit olan oldu mu?
Bu 2018'de başlayan Avrupa Milletler Liginde hiç ulusal takım yöneten oldu mu? İşleyiş ve bu ligin amacı nedir?
...
ben yönetiyorum türkiyeyi 2018de geçtim başa bir baktım böyle bi durum var. geçtiğimiz aylarda uefa bununla ilgili çalışma yapıyordu..konu ile alakalı net birşey yoktu bildiğim kadarıyla ancak oyunda var.
işleyiş şöyle; 4 ana klasman var. 1.klasmanda 3er takımdan 4 grup var. 2şer maç yapıyorsun toplamda 4 maç. maçlar eylül ekim kasım ve martta. liderler sonuncular da 2.klasmana düşüyor. yarı finale çıkıyor. yarı final de haziranda. yenersen 4 gün sonra final var. . . 2.klasmanda da 1. gibi 3erden 4 grup var. 2şer maçtan 4 maç yapılıyor. 1.ler üst klasmana sonuncular 3.klasmana düşüyor.
böyle 2 klasman daha var işte
amacıyla ilgili benim bildiğim olay şu; hazırlık maçlarına bir değer kazandırmak işi resmiyete dökmek.
Yeni güncelleme ile ilk maçıma çıkıyorum ve kornerde ön direkten üst üste 2 gol...Ön direkteki oyuncuya savunma niye bu kadar boşluk tanıyor anlamak mümkün değil
Gollü maçlar devam ediyor. Savunmaya ne kadar çözüm üretseniz de fark etmiyor.
aynen yandan müdahale yok, ya arkadan ya önden top kapma çabası içindeler hep.
hocam 3lü gruptan birinci olarak çıkıp yarı final sonra da final oynuyosun. ben fransa ile şampiyon oldum ama kazandıktan sonra şöyle bişey yaşadım;
http://i.imgur.com/1i3J9iU.png
ayrıca fransa futbol federasyonu da başarısız oldun ama bi şans daha veriyoruz tarzı bişey demişti ama onun ss'ini almamışım.
Last edited by Ketchaup : 12.Aralık.2014 at 09:15
Platini Şampiyonlar Liginin de b.kunu çıkarmadan bir an önce gitse keşke. Adamda ne fanteziler var yahu, yok turnuvayı farklı farklı şehirlerde oynamak, Milletler Ligi gibi absürt sistem getirmek, Uefa Kupasının eleminasyon sistemli o harika ve heyecan dolu doğasını yokedip Şampiyonlar Ligine benzetmek, ofsaytı kaldırmaya kalkmak. Tamam ileride kendi adının anılmasını sağlayacak yeni uğraşlar içinde ama biraz sistemli olsun arkadaş, futbolun ve sistemin doğasına aykırı şeyler peşinde koşmaya gerek yok. Bazı şeyler orijinalleriyle güzel.
...
Oyunun amacı ne anlayamıyorum. Sezona bomba gibi giriyoruz 3 te 3 yapıyoruz. Sonra ki maçta tek kale oynayıp 4-1 yenilgi. adamların mutlak gol şansı yok.
Bir sonra ki maçta %69 topla oynama 29 şut 4 mutlak gol pozisyonumuz var golümüz yok ve adamların son 5 sezondur gol atamayan oyuncusu frikikten 2 gol atıyor.
Yahu yenilirsin evette. Böyle olmaz kardeşim. iki maç arkası arkaya aynı şeyler olmaz.
Edit: 4-1 yenilgide de 1 gol korner 1 gol penaltı 1 gol kaleci degaj yapıyor stoper ıska geçiyor gol diğer golü hatırlamıyorum.
Bunlar futbolun içinde var ama hepsi aynı anda denk gelmez.
Oyun genel olarak nasıl arkadaşlar, oynanabilir durumda mı?
Geçen seneki rezaletten sonra bırakıp FM12'ye dönmüştüm. Bu sene dilim yandığı için ön sipariş falan da vermedim, önce korsanda denemeden de almayacağım. Hak ettikleri bu çünkü.