Anket Sonuçlarını Görüntüle: Barcelona ve Valencia'yı deviren Dinarspor daha ne kadar ilerler ?

Voters
60. You may not vote on this poll
  • Yarı Finalde Elenir

14 23.33%
  • Final Oynar

14 23.33%
  • Kupayı Alır

32 53.33%
Sayfa 42 / 51 İlkİlk ... 324041424344 ... SonSon
1,231 ile 1,260 arası toplam 1509 sonuç

Konu: Dinarspor artık Süper lig şampiyonluğunu istiyor!!! (Sezon no:07)

Nesil
    2007
    Yer
    Kastamonu

Valenciayı elersin
    Barceona rüya kadro elenmiş şampiyyonsun

Şampiyonsun Hocam Kimse tutamaz sizi Hocam birde sen bir istegim var Şuanki ümit milli takımını koyarmısın

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Quote Originally Posted by King_Theoden View Post
    Başka bir şey mi isteseydim? Şom ağızlılık ettik heralde Eleyeceksin eminim.
    Ben demiştim .

Harika ya :d gol muhtesem bu arada gaha psikopat ama yapmıs yapıcagını..Stoperler mal gibi kalmıs barca'da valencia'yı elersin inş.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

fm oynarken bile bu kadar zevk almıyorum.Seni takip etmek daha zevkli oluyo...harikasın öğretmenim takipçinim :P

Kariyeri baştan beri takip ediyorumda nerden yazacağımı bulmaya üşeniyodum neyse çok başarılı kariyer oluyor izlemekte gerçekten çok keyifli tebrikler valla bu işi biliyosun nese bi kaç sorum olcak 1- menajer prifilini koyarmısın değerleri merak ettim 2-stadyumu büyütmeyi düşünmüyormusun 3-gahanın özelliklerinde artış oldumu .... şimdiden saol takipteyim.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

bizim gitme işin yarın sabaha kaldı... bugün SBS 7. sınıflar açıklandıgı için benim öğrencilerin puanlarına falan baktım... onlarla uğraşınca sabaha gidelim dedik...biraz kariyere devam edeceğim...

Quote Originally Posted by mourinho517 View Post
    barca dan zor deil elersin

anlaşılan beklentileri baya arttırmışız

Quote Originally Posted by S4mp1y0N View Post
    Hocam barça'yı elemen çok büyük başarı helal olsun.
    Quote Originally Posted by S4mp1y0N View Post

Hayırlı geceler, Allah rahatlık versin.

sağolasın... artık önümüze bakacağız

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Barçaya attığın gol tamamen valdes in tereddütünden gelmiş valdes yine yapmış yapacağını....Ayrıca 08 den beri dizilim aynı hocam dikkatimi çekti söyliyim dedim

Evet,çıksa alırdı ama çıkmamış... Ben 08'de bu dizilişi kullanmıyordum yaww 4-1-3-1-1 ile başladım fm 2009'a

Quote Originally Posted by Mesajlar View Post
    Valenciayı elersin
    Quote Originally Posted by Mesajlar View Post
    Barceona rüya kadro elenmiş şampiyyonsun

Barça elendi ama cidden oyuncular çok motive oynadılar..Valencia maçında bunu sağlamak zor olacak...

Quote Originally Posted by cakalcarlos41 View Post
    Şampiyonsun Hocam Kimse tutamaz sizi Hocam birde sen bir istegim var Şuanki ümit milli takımını koyarmısın

şampiyonluk zor ... şu anki geldiğimiz nokta bile bize yeterli ama gidebildiğimizce giderek Türkün gücünü tüm avrupaya kanıtlama niyetindeyiz.... Ümit millidekiler hep regen... koysam ne olcak ki anlamadım ?

Quote Originally Posted by King_Theoden View Post
    Ben demiştim .

de get

Quote Originally Posted by mpaker66 View Post
    fm oynarken bile bu kadar zevk almıyorum.Seni takip etmek daha zevkli oluyo...harikasın öğretmenim takipçinim :P

sağolasın... buna sevindim...

Quote Originally Posted by Arancibia View Post
    Kariyeri baştan beri takip ediyorumda nerden yazacağımı bulmaya üşeniyodum neyse çok başarılı kariyer oluyor izlemekte gerçekten çok keyifli tebrikler valla bu işi biliyosun nese bi kaç sorum olcak 1- menajer prifilini koyarmısın değerleri merak ettim 2-stadyumu büyütmeyi düşünmüyormusun 3-gahanın özelliklerinde artış oldumu .... şimdiden saol takipteyim.

sessiz takipçi ya da benim deyimimle çekirdekçi taraftar

1-

2- Stadyumu büyütmeyi benim düşünmem önemli değil yönetim düşünmeli... beklemedeyiz... yakında bir duyuru gelebilir... 10.000 kişiye oynamaktan biz de sıkıldık

3- Gaha konusuna da kendin karar ver...

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    AVRUPA YORGUNU DİNARSPOR SON 15 DAKİKA DİRENEMEDİ!

Last edited by nannar : 01.Ağustos.2009 at 00:32 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Barcelona zaferinin ardından yurda dönüp ,Beşiktaş deplasmanına giden ve eli boş dönen Dinarspor , Manisaspor'u 3-0 gbii net bir skorla yenerek nefes aldı...Gelecek hafta Galatasaray'la oynadıktan sonra peş peşe Valencia ile 2 maç yapacak olan yeşil beyazlı ekip sezonun en kritik haftalarını yaşıyor

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Last edited by nannar : 01.Ağustos.2009 at 00:50 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

SAĞ BEK VE SOL BEK SAKAT... DİĞER OYUNCULARIMIZDA SORUN YOK..SADECE BİRAZ YORGUNLAR... UMARIM DEPLASMANDA 2. MAÇA TURU BIRAKACAK KADAR DA OLSA BİR SKOR ALIRIZ FARK YEMEYELİM YANİ
    Last edited by nannar : 01.Ağustos.2009 at 01:07 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

ben yine madde madde gitçem 1- gs yi yenersen şampiyonluk yalan olmaz ama hiç kaybetmicen 2-financial control saçma olmuş klübün değerini 0dan 25-30 milyonlara çıkaran biri için 3-çok para gelmicekse gaha yı satma bu taraftar onu seviyo 4-assistan manager hariç hiç staff kadrosuna yapılan transferlerden bahsetmiyon onlarda yenilendi di mi 5-tam emin değilim ama board room dan stadyumun büyütülmesini isteme diye bişey var sanırım 6-normalde bu adamlarla başarı kazanmak zor ama burda menajerin tecrübesi ortaya çıkıyo tebrikler ne diyim ups 1 yalan oldu tüh bariz üstünsün halbuki :S

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by Arancibia View Post
    ben yine madde madde gitçem 1- gs yi yenersen şampiyonluk yalan olmaz ama hiç kaybetmicen 2-financial control saçma olmuş klübün değerini 0dan 25-30 milyonlara çıkaran biri için 3-çok para gelmicekse gaha yı satma bu taraftar onu seviyo 4-assistan manager hariç hiç staff kadrosuna yapılan transferlerden bahsetmiyon onlarda yenilendi di mi 5-tam emin değilim ama board room dan stadyumun büyütülmesini isteme diye bişey var sanırım 6-normalde bu adamlarla başarı kazanmak zor ama burda menajerin tecrübesi ortaya çıkıyo tebrikler ne diyim ups 1 yalan oldu tüh bariz üstünsün halbuki :S
    Galatasaray'ı yenemedim Finans kontrolü kulübü zengin etmekten çok ,onların sana ayırdıgı haftalık maaşı ne kadar dengeli kullandıgınla alakalı (ki ben yıldızları alabilmek için o haftalık ücreti aşıyorum). Gaha çok aşırı para etmez ama işte sorunlu biraz... Staff kadrosu sürekli yenileniyor ama yazmıyorum onları... bir ara topluca basarız profillerini... yönetimden stadyumu büyütme isteği var ama 7.200 kişi ortalama ile oynadıgımız için yönetim büyütmeye seıcak bakmaz... hele 9.000 ortalamayı geçsin ,o zaman isteriz... Valla kadro çok aşırı iyi değil ama özellikle avrupa maçlarında daha iyi motive olarak oynuyorlar... işte son valencia maçınd amotive olmadıkları için ve yorgunluktan dolayı sonuç ortada normalde kadro kalitesine göre sonuç normal

UYANMA VAKTİ...RÜYA SONA ERDİ...

Aslında çok da iyi başladık, gol de bulduk ama işte dediğim gibi Barcelona'ya motive oldugu kadar buraya motive olmadı takım...Bir de üst üste gelen zorlu maçlar ve Galatasaray,Beşiktaş mağlubiyetleri takımı hem fiziksel hem zihinsel olarak yordu...Sonuç bu... İkinci maçta elimizden geleni yapacagız ancak bize artık bir mucize lazım... Herşeye rağmen bizlere bu sevinci yaşatan oyuncularıma teşekkür ediyorum...

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    İkinci maç için 1 haftamız var.. bekler iyileşse de rahat hücum edecek bir takım sürsem sahaya yaww Langenberg gruplarda bir sakatlandı, ne Barcelona maçlarında ne de Valencia maçında sahada değildi...Barcelona maçından sonra tam iyileşti dedik, Valencia maçına 3 gün kala sakatlandı adam ! Neyse durun bakalım 2. maç ne olcak...Sond akikada yediğim gol olmasaydı biraz da olsa ümidim olurdu yaww... pöfff...
    Last edited by nannar : 01.Ağustos.2009 at 01:27 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

offff!!!!!!şu an maçı canlı izletmeyi o kadar isterdimki!!! hayatımın maçı yaww!!!!
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    şöyle ip ucu vereyim... dk 73 oldu ve şu anki skorla biz tur atlıyoruz!!!!
    Last edited by nannar : 01.Ağustos.2009 at 01:35 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

3-0 yeniyosun ama çok atak yapıyorlar ve 3 topları direkten döndü ?

Şimdi ani bir atak ve dinar 4 ü buldu
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Tebrikler abi

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Yuh 7 mi helal olsun.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

hocam şoktayım.helal olsun

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Süper ya

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Abi naptın öyle yaa 7 gol adamlar neye uğradığını şaşırmışlardır

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Bende tahminde bulundum ama bu kadarını tahmin edemezdim
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

3-0 yeniyosun ama çok atak yapıyorlar ve 3 topları direkten döndü ?

Şimdi ani bir atak ve dinar 4 ü buldu

Quote Originally Posted by Pesimistr View Post
    Tebrikler abi
    Quote Originally Posted by Pesimistr View Post

Quote Originally Posted by Togiii View Post
    Yuh 7 mi helal olsun.
    Quote Originally Posted by Togiii View Post

Quote Originally Posted by kalarda View Post
    hocam şoktayım.helal olsun

Quote Originally Posted by tugruldardo View Post
    Süper ya

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Abi naptın öyle yaa 7 gol adamlar neye uğradığını şaşırmışlardır
    Quote Originally Posted by crespo009 View Post

Bende tahminde bulundum ama bu kadarını tahmin edemezdim

teşekkürler beyler de, ben hala şoktayım biliyorsunuz ben 3d oynamıyorum maçları ve gollere yeni bakacagım daha... tüm golleri upload edeyim de izleyelim... Yaww varya maçtan önce her zamanki sistemi bozarak full hücuma dayalı bir diziliş ve kadro kurarak çıkarken aklımdan "bir 5 te bu maçta yiyebiliriz" geçiyordu ancak maşallah bizimkiler nefes aldırmadı resmen... 2-0 dan 2-2 ye gelince tamam artık bu olay bitti, elendik demiştim ama meğerse bizim çocuklar Valencia ile kedinin fareyle oynadıgı gibi oynayacaklarmış !!! Goller geliyor birazdan....

bu arada 2,5 milyon € daha koyduk kasaya !!!

Nesil
    2008
    Yer
    Türkiye

Bu maçı gs yönetimine izletsek Hasan Abiyi Rijkaard'ın yanına başantrenör olarak alırlar. Şaka bi yana süper bi galibiyet,tebrikler abi.

tebrikler hocam.Biraz acısaydın

Hocam ne yaptın sen ya şaka maka şlyi alcan gibi duruyo...

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

Acımasız dinar ezip geçiyor..

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

BİRİNCİ GOL !!!!!

İKİNCİ GOL !!!!!

ÜÇÜNCÜ GOL !!!!!

DÖRDÜNCÜ GOL !!!!!

BEŞİNCİ GOL !!!!!

ALTINCI GOL !!!!!

YEDİNCİ GOL !!!!!
    .
    .
    .

Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by cskinq1 View Post
    Bu maçı gs yönetimine izletsek Hasan Abiyi Rijkaard'ın yanına başantrenör olarak alırlar. Şaka bi yana süper bi galibiyet,tebrikler abi.

sağolasın
    Quote Originally Posted by cakalcarlos41 View Post
    tebrikler hocam.Biraz acısaydın

valla ilk maç onlar da bana acımamışlardı
    Quote Originally Posted by cemre29 View Post
    Hocam ne yaptın sen ya şaka maka şlyi alcan gibi duruyo...

valla bu maçı da gördükten sonra imkansız diye birşey yoktur diyebiliriz
    Quote Originally Posted by AlieN View Post
    Acımasız dinar ezip geçiyor..

Aslında ilk maçtaki 4-1lik skordan sonra böyle bir olayı beklemiyordum ama oyuncular inanmış ,biz de gereken taktiksel yardımları yaptık
    Last edited by nannar : 01.Ağustos.2009 at 02:19 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

tahmin ettim turu geçiceğinide 3-0 falan diye tahmin ettim nası bi taktikle çıktığını yazarmısın bide önde basıyorum dedin villa çok hızlı adamdır nası kontra yemedin o ilginç bu arada barçayı yenmek çok daha zordu bunun yanında onu söliyim ssleri bekliyoruz sıradaki rakip kim ???

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Yarın sabah yolculuk yapacağım ve araba kullanacağım için uykumu almam lazım Yarın gittiğimizde ya geceye döneceğiz ya da 2-3 gün kalacağız... Ben gelene kadar ankete katılmanızı rica ediyorum Artık rakipler de belli...Bakalım taraftar neler düşünüyor ? İlk maçın kendi sahamda olması çok kötü oldu ama yapacak birşey yok..Valencia karşılaşmasında 4-1'in rövanşında 4 lü defans ama bekler önde, 2 MC , amr aml , 2 sc şeklince çıktım. 2-0 öne geçtikten sonra adamlar 2-2 yapınca mc'nin birini AMC'ye çektim ofsayt taktiği açıktı... savunmanın göbeğindekilerden biri hata yapıyordu,onu çıkardım hemen erkenden... ama dediğim gibi kanatlar falan hep ileri koşu şeklindeydi ve sürekli atak yaptık 2-2 den sonra... Bir de rakibin tüm oyuncularını (sonradan girenler falanda dahil) sürekli özel komutlarla kontrol altında tutmaya çalıştım...

Her zaman diyorum, verdiğiniz taktik mükemmel de olsa oyuncular gününde değilse sonuç kaçınılmaz oluyor..Burdaki 7-2 yi alanlarda benim oyuncular, deplasmanda 4-1 yenilenler de bunlardı menejer aynı menejer...orda da gereken taktikleri yapmıştık ama fiziksel ve zihinsel yorgunluktan mı kaynaklıdır bilmiyorum oyuncular kötüydü...kendi sahamızda ayaklarındaki prangayı sökecek bir taktikle sahaya çıktım... demekki kendilerine güvenerek saldırdılar ki Valencia gibi bir takıma 7 gol attılar...

İyi geceler millet... kariyere göz kulak olun...

ben valencia ya kullanıcı eklesem bu kadar farklı yenemezdim.helal olsun

yarı final güzel eşleşmeli olmuş birinci eşleşmede ünlü futbolcuları alan külüpler diğer tarafta futbolcuları ünlü yapan hocalar

Sayfa 42 / 51 İlkİlk ... 324041424344 ... SonSon

Mesaj Yetkileri