Valenciayı elersin
Barceona rüya kadro elenmiş şampiyyonsun![]()
Yarı Finalde Elenir
Final Oynar
Kupayı Alır
Valenciayı elersin
Barceona rüya kadro elenmiş şampiyyonsun![]()
Şampiyonsun Hocam Kimse tutamaz sizi Hocam birde sen bir istegim var Şuanki ümit milli takımını koyarmısın
Harika ya :d gol muhtesem bu arada gaha psikopat ama yapmıs yapıcagını..Stoperler mal gibi kalmıs barca'da valencia'yı elersin inş.
fm oynarken bile bu kadar zevk almıyorum.Seni takip etmek daha zevkli oluyo...harikasın öğretmenimtakipçinim :P
Kariyeri baştan beri takip ediyorumda nerden yazacağımı bulmaya üşeniyodum neyse çok başarılı kariyer oluyor izlemekte gerçekten çok keyifli tebrikler valla bu işi biliyosun nese bi kaç sorum olcak 1- menajer prifilini koyarmısın değerleri merak ettim 2-stadyumu büyütmeyi düşünmüyormusun 3-gahanın özelliklerinde artış oldumu .... şimdiden saol takipteyim.![]()
bizim gitme işin yarın sabaha kaldı... bugün SBS 7. sınıflar açıklandıgı için benim öğrencilerin puanlarına falan baktım... onlarla uğraşınca sabaha gidelim dedik...biraz kariyere devam edeceğim...
anlaşılan beklentileri baya arttırmışız
sağolasın... artık önümüze bakacağız
Evet,çıksa alırdı ama çıkmamış... Ben 08'de bu dizilişi kullanmıyordum yaww4-1-3-1-1 ile başladım fm 2009'a
Barça elendi ama cidden oyuncular çok motive oynadılar..Valencia maçında bunu sağlamak zor olacak...
şampiyonluk zor ... şu anki geldiğimiz nokta bile bize yeterli ama gidebildiğimizce giderek Türkün gücünü tüm avrupaya kanıtlama niyetindeyiz.... Ümit millidekiler hep regen... koysam ne olcak ki anlamadım ?
de get![]()
![]()
sağolasın...buna sevindim...
sessiz takipçi ya da benim deyimimle çekirdekçi taraftar
1-
2- Stadyumu büyütmeyi benim düşünmem önemli değilyönetim düşünmeli... beklemedeyiz... yakında bir duyuru gelebilir... 10.000 kişiye oynamaktan biz de sıkıldık
3- Gaha konusuna da kendin karar ver...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
AVRUPA YORGUNU DİNARSPOR SON 15 DAKİKA DİRENEMEDİ!
![]()
Last edited by nannar : 01.Ağustos.2009 at 00:32 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Barcelona zaferinin ardından yurda dönüp ,Beşiktaş deplasmanına giden ve eli boş dönen Dinarspor , Manisaspor'u 3-0 gbii net bir skorla yenerek nefes aldı...Gelecek hafta Galatasaray'la oynadıktan sonra peş peşe Valencia ile 2 maç yapacak olan yeşil beyazlı ekip sezonun en kritik haftalarını yaşıyor
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
![]()
Last edited by nannar : 01.Ağustos.2009 at 00:50 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
SAĞ BEK VE SOL BEK SAKAT... DİĞER OYUNCULARIMIZDA SORUN YOK..SADECE BİRAZ YORGUNLAR... UMARIM DEPLASMANDA 2. MAÇA TURU BIRAKACAK KADAR DA OLSA BİR SKOR ALIRIZFARK YEMEYELİM YANİ
![]()
Last edited by nannar : 01.Ağustos.2009 at 01:07 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
ben yine madde madde gitçem 1- gs yi yenersen şampiyonluk yalan olmaz ama hiç kaybetmicen 2-financial control saçma olmuş klübün değerini 0dan 25-30 milyonlara çıkaran biri için 3-çok para gelmicekse gaha yı satma bu taraftar onu seviyo 4-assistan manager hariç hiç staff kadrosuna yapılan transferlerden bahsetmiyon onlarda yenilendi di mi 5-tam emin değilim ama board room dan stadyumun büyütülmesini isteme diye bişey var sanırım 6-normalde bu adamlarla başarı kazanmak zor ama burda menajerin tecrübesi ortaya çıkıyo tebrikler ne diyimups 1 yalan oldu tüh bariz üstünsün halbuki :S
Galatasaray'ı yenemedimFinans kontrolü kulübü zengin etmekten çok ,onların sana ayırdıgı haftalık maaşı ne kadar dengeli kullandıgınla alakalı (ki ben yıldızları alabilmek için o haftalık ücreti aşıyorum). Gaha çok aşırı para etmez ama işte sorunlu biraz... Staff kadrosu sürekli yenileniyor ama yazmıyorum onları... bir ara topluca basarız profillerini... yönetimden stadyumu büyütme isteği var ama 7.200 kişi ortalama ile oynadıgımız için yönetim büyütmeye seıcak bakmaz... hele 9.000 ortalamayı geçsin ,o zaman isteriz... Valla kadro çok aşırı iyi değil ama özellikle avrupa maçlarında daha iyi motive olarak oynuyorlar... işte son valencia maçınd amotive olmadıkları için ve yorgunluktan dolayı sonuç ortada
normalde kadro kalitesine göre sonuç normal
UYANMA VAKTİ...RÜYA SONA ERDİ...
Aslında çok da iyi başladık, gol de bulduk ama işte dediğim gibi Barcelona'ya motive oldugu kadar buraya motive olmadı takım...Bir de üst üste gelen zorlu maçlar ve Galatasaray,Beşiktaş mağlubiyetleri takımı hem fiziksel hem zihinsel olarak yordu...Sonuç bu... İkinci maçta elimizden geleni yapacagız ancak bize artık bir mucize lazım...Herşeye rağmen bizlere bu sevinci yaşatan oyuncularıma teşekkür ediyorum...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İkinci maç için 1 haftamız var.. bekler iyileşse de rahat hücum edecek bir takım sürsem sahaya yawwLangenberg gruplarda bir sakatlandı, ne Barcelona maçlarında ne de Valencia maçında sahada değildi...Barcelona maçından sonra tam iyileşti dedik, Valencia maçına 3 gün kala sakatlandı adam ! Neyse durun bakalım 2. maç ne olcak...Sond akikada yediğim gol olmasaydı biraz da olsa ümidim olurdu yaww... pöfff...
![]()
Last edited by nannar : 01.Ağustos.2009 at 01:27 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
offff!!!!!!şu an maçı canlı izletmeyi o kadar isterdimki!!! hayatımın maçı yaww!!!!
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
şöyle ip ucu vereyim... dk 73 oldu ve şu anki skorla biz tur atlıyoruz!!!!
Last edited by nannar : 01.Ağustos.2009 at 01:35 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
3-0 yeniyosun ama çok atak yapıyorlar ve 3 topları direkten döndü?
Şimdi ani bir atak ve dinar 4 ü buldu![]()
Football is simple,but Football Manager is not
Tebrikler abi
Yuh 7 mi helal olsun.
hocam şoktayım.helal olsun
Süper ya![]()
Bende tahminde bulundum ama bu kadarını tahmin edemezdim![]()
Football is simple,but Football Manager is not
teşekkürler beyler de, ben hala şoktayımbiliyorsunuz ben 3d oynamıyorum maçları ve gollere yeni bakacagım daha... tüm golleri upload edeyim de izleyelim... Yaww varya maçtan önce her zamanki sistemi bozarak full hücuma dayalı bir diziliş ve kadro kurarak çıkarken aklımdan "bir 5 te bu maçta yiyebiliriz" geçiyordu ancak maşallah bizimkiler nefes aldırmadı resmen... 2-0 dan 2-2 ye gelince tamam artık bu olay bitti, elendik demiştim ama meğerse bizim çocuklar Valencia ile kedinin fareyle oynadıgı gibi oynayacaklarmış !!!
Goller geliyor birazdan....
bu arada 2,5 milyon € daha koyduk kasaya !!!![]()
Bu maçı gs yönetimine izletsek Hasan Abiyi Rijkaard'ın yanına başantrenör olarak alırlar.![]()
Şaka bi yana süper bi galibiyet,tebrikler abi.
![]()
tebrikler hocam.Biraz acısaydın![]()
Hocam ne yaptın sen ya şaka maka şlyi alcan gibi duruyo...
Acımasız dinar ezip geçiyor..
BİRİNCİ GOL !!!!!
İKİNCİ GOL !!!!!
ÜÇÜNCÜ GOL !!!!!
DÖRDÜNCÜ GOL !!!!!
BEŞİNCİ GOL !!!!!
ALTINCI GOL !!!!!
YEDİNCİ GOL !!!!!
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
sağolasın
valla ilk maç onlar da bana acımamışlardı
valla bu maçı da gördükten sonra imkansız diye birşey yoktur diyebiliriz
Aslında ilk maçtaki 4-1lik skordan sonra böyle bir olayı beklemiyordum ama oyuncular inanmış ,biz de gereken taktiksel yardımları yaptık![]()
Last edited by nannar : 01.Ağustos.2009 at 02:19 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
tahmin ettim turu geçiceğinide 3-0 falan diye tahmin ettim nası bi taktikle çıktığını yazarmısın bide önde basıyorum dedin villa çok hızlı adamdır nası kontra yemedin o ilginç bu arada barçayı yenmek çok daha zordu bunun yanında onu söliyim ssleri bekliyoruz sıradaki rakip kim ???![]()
Yarın sabah yolculuk yapacağım ve araba kullanacağım için uykumu almam lazımYarın gittiğimizde ya geceye döneceğiz ya da 2-3 gün kalacağız... Ben gelene kadar ankete katılmanızı rica ediyorum
Artık rakipler de belli...Bakalım taraftar neler düşünüyor ?
İlk maçın kendi sahamda olması çok kötü oldu ama yapacak birşey yok..Valencia karşılaşmasında 4-1'in rövanşında 4 lü defans ama bekler önde, 2 MC , amr aml , 2 sc şeklince çıktım. 2-0 öne geçtikten sonra adamlar 2-2 yapınca mc'nin birini AMC'ye çektim
ofsayt taktiği açıktı... savunmanın göbeğindekilerden biri hata yapıyordu,onu çıkardım hemen erkenden... ama dediğim gibi kanatlar falan hep ileri koşu şeklindeydi ve sürekli atak yaptık 2-2 den sonra... Bir de rakibin tüm oyuncularını (sonradan girenler falanda dahil) sürekli özel komutlarla kontrol altında tutmaya çalıştım...
Her zaman diyorum, verdiğiniz taktik mükemmel de olsa oyuncular gününde değilse sonuç kaçınılmaz oluyor..Burdaki 7-2 yi alanlarda benim oyuncular, deplasmanda 4-1 yenilenler de bunlardımenejer aynı menejer...orda da gereken taktikleri yapmıştık ama fiziksel ve zihinsel yorgunluktan mı kaynaklıdır bilmiyorum oyuncular kötüydü...kendi sahamızda ayaklarındaki prangayı sökecek bir taktikle sahaya çıktım... demekki kendilerine güvenerek saldırdılar ki Valencia gibi bir takıma 7 gol attılar...
İyi geceler millet... kariyere göz kulak olun...![]()
ben valencia ya kullanıcı eklesem bu kadar farklı yenemezdim.helal olsun
yarı final güzel eşleşmeli olmuş birinci eşleşmede ünlü futbolcuları alan külüpler diğer tarafta futbolcuları ünlü yapan hocalar![]()