Andersen transferi umarım olur tek eksik iyi bir 4 numara şimdi.
FINAL-FOUR YOLUNDAYIZ bu kadro ve hocayla. Ciddi bir iş yaptı bizim yönetim bu sene basketbolda. Şu an bence en iyi olduğumuz dal basketboldur, sonra voleybol gelir, sonra da futbol.
N'Dong teklifimizi kabul etmiş diyorlar.
Bir klasik yine, Ndong ile anlaşmışız, duyuran taraf Barcelona.
http://www.fcbarcelona.cat/basquet/b...al-barca-regal
Yaşından dolayı Dorsey ve Fischer'ı felan tercih ederdim.Ancak Ndong hücumda ikisindende üstün.Tecrübesi ve kalitesi belli oyuncu.Katkısı çok olucaktır.Hayırlı olsun.
Sırada Domercant,Hawkins ve Macvan kaldı.
Basketboldan pek anlamam. Bu sezon Galatasaray'ın kadrosu için şu şekilde olacak denmekte;
G.Saray 2012-13: Jamont - Engin - Ender Arslan/ H.Domercant - Göksenin/ Hawkins - Cenk/ Macvan - Dudley - İlkan/ N'Dong - Furkan - Sertaç.
İş yapar mı bu kadro, Lig, kupa ve Eurocup üçlüsünde ?
Şu kadro kurulursa 3 kulvarda da Ergin Ataman ile bir süpriz olmazsa şampiyonluğa oynarız.Belkide tarihimizin en güçlü kadrosudur bu.
Yerli oyuncu kıtlığını düşünürsek bizim İlkan-Furkan-Göksenin-Engin-Cenk-Ender ve Ersin çok çok iyi bir yerli kadro.Valla bu sezonda hayal kırıklığı yaşarsak şu kadroyla dahada doğrulamayız![]()
GS yurokapı alır artık.
[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=qUGPIB7SJmQ"]ndong[/YOUTUBE]
............................
Football is simple,but Football Manager is not
ERGİN ATAMAN: "Unics Kazan, Domercant’ın transferi ile ilgili olarak sorun çıkartıyor. Biz de konuyu FIBA’ya taşıdık. Onlar 10 gün içerisinde bir karar verecek, ona göre de transferi gerçekleştireceğiz. Ancak büyük ihtimalle Henry Domercant, Galatasaray’a gelecek”
Son 2 sezondur Galatasaray'ın kadrosu -bana göre- oldukça sıradan bir kadroydu, ancak buna rağmen takım kapasitesinin çok çok üstünde mücadele ederek başarılı oldu. Bundada en büyük demeyeyim "tek" pay Oktay Mahmuti'ye aitti.
Bu sezon ise kadro eskisinden daha güçlü fakat ligdeki rakiplerimiz de çok çok iyi transferler yaptılar. Beşiktaş'ın oldukça iyi bir kadrosu vardı geçen sezon. Ersin Dağlı'nın Türk vatandaşı olması 4 yabancıyla oynayabilmelerini sağladı. Ayrıca Efes ve Fenerbahçe beklentilerin çok altında kötü bir sezon geçirdiler. Bir tek Galatasaray vardı önlerinde ve bizide elediler. Ataman için bence asıl sınav şimdi başlıyor.
NOBLESSE OBLIGE!17.06.2014
Tabi canım 3 kupayı alırken herkes formsuzdu
Bu sene de siz birşeyler yaparsanız biz de öyle deriz, çok formsuzduk diye.
İşin esprisi bir tarafa, geçen sezon Beşiktaş'ın kadrosu çok iyiydi demişsiniz.
Arroyo haricinde Hawkins'İ mi ? Bonsu'yu mu ? Erceg'i mi ? tanıyordunuz gelirken ve bizde oynarken. Bizde isim yaptı bu oyuncular en azından Türk taraftarlar tarafınca. Ancak şöyle bir durum var Beşiktaş'I geçen sezon şampiyon yapan olay sezonu De-Will ile açmak oldu. Takım o varken apayrı oynuyordu ve bu şekilde oynayabildiklerini gördüler. De-Will'den sonra Arroyo gibi tecrübeli bir isimde geldi yokluğunu aratmadı desek yeridir oyun kurma açısından.
Beşiktaş'ta geçen sezon çok çok kısıtlı oyuncu vardı, genelde her maçı 6 oyuncuyla oynadık. Bu zorluklara rağmen rakipleri çok kötüydü falan demek bana yanlış geliyor.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Beşiktaş kısıtlı kadrosu var diye rakiplerin (Fenerbahçe Ülker ve Anadolu Efes) kötü olmasını değiştirmiyor ki Murat. Geçtiğimiz sezonla ilgili neler hissettiğimizi yaşadığımızı Fenerbahçeli olarak bilmemeniz normal. Ama Fenerbahçe Ülker'in geçtiğimiz sezon çok çok kötü bir sezon geçirdiği de aşikar. Anadolu Efes için de benzer şeyleri söyleyebiilirim önceki sezonlarına bakarak. Ha bu durum Beşiktaş'ın 3 kupasını değersizleştiriyorsa sizin için bilemem ama bir sezonda 3 kupayı da kazanmak rakipler çok iyi de olsa çok kötü de olsa, bu durumdan bağımsız olarak önemli bir başarıdır.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Başarıyı küçümsemiyorum elbette ancak geçen sezon Efes ve Fenerbahçe iyi daha doğrusu normal kendi standartlarında bir sezon geçirselerdi Beşiktaş'ın bu kadar rahat şampiyon olabileceğini sanmıyorum.
Kadro iyi derken ligin en iyi kadrosuydu anlamında söylemedim, başarı elde etmeye yatkın bir kadro olduğunu dile getirdim. Saydığın isimlerin hepsi transfer döneminde kapış kapış alınmaya çalışıldı, diğer yandan Galatasaray'ın bazı oyuncularının durumu da farklı değildi ancak hiçbirine rağbet olmadı aynı şekilde. Bu neden olabilir? Gordon Efes'e gitti, Mahmuti yanında götürdüğü için. En iyi oyuncumuzdu fakat ben kimseden bir teklif geldiğini duymadım. Yani bizim en iyi oyuncumuzun sizin ilk 5'inizde herhangi bir oyuncu kadar albenisi olamadı. Bu yüzden kadronuz iyiydi diyorum.
Bilmiyorum ya, Oktay Mahmuti'yi acayip sevdiğim ve Ergin Ataman henüz içime sinmediği için bu şekilde değerlendiriyor olabilirim
Edit: Hawkins'i ne alakaysa Mire Chatman ile karıştırmışım, düzelttim.
Last edited by Walter Sakana : 05.Ağustos.2012 at 18:39 Reason: Hawkins potu :)
NOBLESSE OBLIGE!17.06.2014
Bu sene Euroleague'de Final-Four oynamamız lazım. Ligi ikinci plana atmalıyız, ligde bir yıl olur diğer yıl olmayız, ama Final-Four oynarsak tarihe geçeriz.
Bu kadroyla da Final-Four mucize değil. Bu sene olmazsa seneye Final-Four'a yürürüz diye düşünüyorum.
Avrupa basketbolunu biraz takip eden herkes Hawkins'i de Erceg'i de Pops'u da tanıyordu abi merak etmeyin
Serhat Çetin beklenenin çok üstünde katkı vermişti bunun etkisi büyüktür bence. Beklenmedik bir isim enteresan şeyler yapınca yıldızlar da kendine çekidüzen veriyor genelde.
Barça Ndong'u açıklamış sanırım
http://www.fcbarcelona.cat/basquet/b...al-barca-regal
NDONG"u cok istiyordum umarim kesin gelir.
avrupa'nın en iyi oyun kurucusunu almışız daha yeni haberim oldu![]()
Takımlarımız basketbolda çok iyi yerlere geldi. Sonunda basketbola gereken önem veriliyor, bu bence Türk sporu açısından çok önemli bir şey. Kısa vadede (1-2 yıl) Euroleague zor bir hedef olsa da, aynı yatırımlar devam ederse 5 yıl içinde bir şampiyon çıkarabiliriz.
David Andersen bitmiş sanırım. Bo , Sato , Batiste , Andersen çok iyi kadro oluyor.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Caner Topaloğlu Karşıyaka'ya gitmiş.
Gstv son dakika olarak Macvan'ın bu gece İstanbul'a geliceğini söylemiş.İstatistikleri gayet iyi.Tam aradığımız adam ribaund konusunda.
Ndong,Macvan,Ersin,İlkan,Furkan.4 ve 5 numaralarımız baya sağlam oldu.
Yeni transferimiz Milan Macvan geçen sene Euroleague'de 15.3sayı , 8.2 ribaund , 2.2 asist ortalaması tutturdu.
Ayrıca Milan Macvan Euroleague normal sezonunda toplamda 82 ribaund alarak bu alanın birincisi olmuştu.
Macvan İstanbul'da.Ayrıca Gstv,Boniface N'Dong'da Galatasaray'da dedi.
![]()
Salsa Basket @salsabasket Gasper Vidmar, sene sonunda F.Bahce'ye bedelsiz geri donme opsiyonuyla Besiktas'ta.
BU nasıl bir saçmalık?
Bedelsiz kiraya vermek gibi birşey çokta ilginc degil.Orda kötü oynarsa almayız iyi oynarsa alırız.