Şampiyonlar Ligi E Grubu
[19 Eylül Çarşamba]
FC Barcelona - Olympique Lyon
Yer: Nou Camp
Tarih:19.09.07
Saat:TSİ 21.45
Yayın: DSpor
Şampiyonlar Ligi E Grubu
[19 Eylül Çarşamba]
FC Barcelona - Olympique Lyon
Yer: Nou Camp
Tarih:19.09.07
Saat:TSİ 21.45
Yayın: DSpor
[SIGPIC][/SIGPIC]
Barca alacak.Lyon son hafta 5 atmasına rağmen o kadar iyi durumda değil...Oynarsa Henry şov bekliyorum...
Lyon eski Lyon değil.Geçen sezon Madrid'e yaptıklarını bu sezon tekrarlayamazlar bence Barcelona kazanır.
Gönlüm Lyon'dan yana, mantığım Barca diyor..![]()
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Berabere bitebilir . Lyon formsuz barça ondanda formsuz durumda.
Güzel maç olacak gibi Lyon eskisi gibi değil iyi oyuncular kaybettiler Barca alır diyorum ben
Lyon un sürpriz yapması zor Barcelona kazanır...
Real Madrid...
Reijkaard ın yerine Lippi felan olsa nsl olur du acaba?
Barcelona'ya İtalyan ekolünün yarar saglayacagını sanmıyorum..Grçmişte oldugu gibi Hollanda ekolünde devam etmeleri dogru karar olsada teknik direktör olarak yaptıkları seçim yanlış..O kadar tecrübeli ve kaliteli bir çok Hollandalı varken neden Reijkaard hâlâ anlamış değilim..
Maça gelirsek Barcelona favoridir fakat rakip her ne kadar eski performansından uzak olsada dikkat edilmesi gereken bir takım..
Rakip son yıllarda Fransa'nın parlayan kulübüdür.Büyütülecek bi takım olduğunu düşünmedim hiç bir zaman..
Giuly’den Eski Takımına Eleştiri
Bu yaz Barcelona'dan Roma’ya transfer olan Fransız golcü Ludovic Giuly, eski takımını ve hocası Frank Rijkaard’ı eleştirdi.
Barcelona ile iki Şampiyonlar Ligi kupası kaldıran oyuncu özellikle Rijkaard’ın idman stilini eleştirdi.
"Roma’da altyapı iyi ve idmanlar daha kuvvetli," diyen Giuly, "Burada taktik ve kuvvet idmanlarına daha çok önem veriliyor, halbuki Barcelona’da daha çok teknik üzerine çalışılırdı," şeklinde sözlerine devam etti.
Giuly ayrıca Rijkaard’ın oyuncularına çok yumuşak davrandığını ve Spaletti’nin disiplinli tavrını daha uygun bulduğunu da ifade ederek, "Spalletti her zaman takımla birlikte, oyunculara daha çok sorumluluk veriyor ve onları özgür bırakıyor," dedi.
Barça geçen yıl idman saatlerini bizzat oyuncuların belirlemesi yüzünden çok eleştirilmiş, başkan Laporta da bunun üzerine bir takım yeni kurallar uygulatmaya başlamıştı.
Lyon'u küçümsemek bence büyük yanlıştır..
Barcelona'nın bugün galibiyet alacağını düşünüyorum.......
messi oynayacaksa 3 fark bekliyorum daha fazla da olabilir.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ne yorum yapmışım bea3 fark olur dedim messide oynadı ve golünü attı.
![]()
Barca'nın golleri clerc kendi kalesine Lionel messi ve Thierry Henry'den geldi....
ronaldinho nun yaşadığına dair bir bilgisi olan var mı?
Mantığım kazandı, tebrikler Barcelona..
Lyon ne çok büyütelecek ne de fazla küçümsenecek bir kulüp değildir sadece.Dün gece patlamayı gerçekleştirdik sonunda.Güzxel futbol ve 3 golle ŞL'ye iyi bir başlangıç yaptık.Henry'nin gol atması sevindirici.Kendine gelmiştir artık..
Şampiyonlar Ligi E Grubu
FC Barcelona: 3-0 :O.Lyon
Goller
atletico yaklaşık yarım saat sonra erciyessporla karşılaşacak.atletico bu maça kısmen yedek kadro ile çıkacak.maç vicente calderonda.
Atletico 2-0 önde..
maç 4-0 bitti
13 mista
17 forlan
83 luis garcia
90 luis garcia
maça yedek kadro ile çıkıldı
leo franco,perea,eller,ze castro,antonio lopez,maniche,santana,luis garcia,jurado,mista,forlan.
Sakatlıktan kurtulan milli futbolcumuz Nihat Kahveci fırtına gibi bir giriş yaptı. Geçen hafta La Liga'da harika bir gol atan Nihat Kahveci UEFA Kupası'nda takımı Villareal'in Bate Borisov'u yendiği maçta şov yaptı.
Takımının Borisov'u 4-1 yenmesinde başrol oynayan Nihat takımı adına iki gole imzasını attı. Nihat'ın iki golünün dışında diğer goller Tomasson ve Senna'dan geldi. Villareal bu skorla rövanş için avantajlı bir skor elde etti.
Kaynak: Lig T.V
Golleri izledim 2.golü gerçekten çok güzel...
Nihat 1 kere coştu bir daha tutamayız.![]()
İşte gerçek Nihat Sociedad daki gibi olur inş...