Sayfa 420 / 447 İlkİlk ... 320370410418419420421422430 ... SonSon
12,571 ile 12,600 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Fenerbahçe yine şampiyon olabilir.Sezon başından bu sezon x şampiyon olur diye yorum yapmak pek sağlıklı değil bence.Sezon içerisinde işler çok değişebiliyor çünkü.Fakat şöyle bir fikrim var.Bu sezon şampiyonluk yarışı geçen sezona göre çok daha çetin geçecektir.Yani Fenerbahçe veya kim şampiyon olursa geçen sezon Fenerbahçe'nin şampiyon olduğu kadar rahat bir şampiyonluk yaşamayacak bence.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ben de Fenerbahçe ve Beşiktaş'ı avantajlı görüyorum. Galatasaray yeni düzendi, oyuncusuydu, oyunuydu derken yine sendeleyecektir. Oturmuş kadro ve düzenleriyle Fenerbahçe ve Beşiktaş alır götürür ligi, Galatasaray toparlanana kadar atı alan üsküdarı geçer. Maalesef bu üçlüyü bu sezon üst sıralarda zorlayacak bir ekip bulunmuyor. Şampiyonlukta foto finişin 71-76 puan aralığında olacağını düşünüyorum.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Başkan haberler doğruysa takımı fırçalamış, ersun hoca'nın itibarını da oyuncuların gözünde 2 paralık etmiş.

Bazı şeyler taraftar olarak çok ağırıma gidiyor. Bunların elbette birincisi takımın adeta bir amatör takım/lise takımı gibi yönetilmesi. Futbol takımında tek adamlık yapılmaz. Ha velev ki yapıldı bu tek adam ancak HOCA olabilir.

transfer yapmadık bu sene, hocanın kadro yeterli falan dediğine bakmayın adamın önüne ne koyarlarsa onunla idare etmeye çalışıyor. Geçen sene Aykut Hoca'nın kadrosuyla yola devam edildi, öyleki ayrılmasına rağmen onun transferleri yapıldı. bu sene diego alınıp, tek ve sistemi bozacak transfer yapıldı. Ersun Hoca niye transfer istemesin,kadro eksiğim diye bağırıyor resmen. Kanat yok, stoper yedeği yok vs.

Hoca bazı oyuncuların eline mahkum izlenimi veriyor. Örneğin Volkan Demirel'in geçen sene kesik yememesi Ersun Yanal'ı tanıyanlar için müthiş bir sürpriz olmuş olmalı. Kendisi gençleri özellikle sever. Mert'te çok formdaydı üstelik. Fakat başkanın çocukları olarak adlandırılan( Volkan, Emre, Cristian vb.) oyunculara hocanın sözü geçmiyor, kadrodaki mevcut durumlarını bozmaya cesareti de yetmiyor. Bu çok belli bir durum. Zaten bu adamları kesmeye kalksa takımın başında çok kalamaz.

Bakalım takımda kazan kaynıyor ve bana kalırsa herşey ersun yanal'ın elinde. Alttan alabilirse takımı kurtarır yoksa hoca sezonu tamamlayamaz diye düşünüyorum.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    Yaratıcı orta saha almamız lazımdı dieogo değil kısmı gerçekten enteresan olmuş diego zaten o sebeple alındı bence ilk söylediğine katılıyorum ama önümüzdeki sezon için bu sene idare edilir
    Forvet arkası oynayacak oyuncu..Yaratıcı oyuncudan kastım savunması iyi ve yaratıcı, oyunun iki yönümü oynayan..Diego oynarsa ya baklava dilimi oynayacak ya da 4-2-3-1 sistemi ile...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Başkan haberler doğruysa takımı fırçalamış, ersun hoca'nın itibarını da oyuncuların gözünde 2 paralık etmiş.

Bazı şeyler taraftar olarak çok ağırıma gidiyor. Bunların elbette birincisi takımın adeta bir amatör takım/lise takımı gibi yönetilmesi. Futbol takımında tek adamlık yapılmaz. Ha velev ki yapıldı bu tek adam ancak HOCA olabilir.

transfer yapmadık bu sene, hocanın kadro yeterli falan dediğine bakmayın adamın önüne ne koyarlarsa onunla idare etmeye çalışıyor. Geçen sene Aykut Hoca'nın kadrosuyla yola devam edildi, öyleki ayrılmasına rağmen onun transferleri yapıldı. bu sene diego alınıp, tek ve sistemi bozacak transfer yapıldı. Ersun Hoca niye transfer istemesin,kadro eksiğim diye bağırıyor resmen. Kanat yok, stoper yedeği yok vs.

Hoca bazı oyuncuların eline mahkum izlenimi veriyor. Örneğin Volkan Demirel'in geçen sene kesik yememesi Ersun Yanal'ı tanıyanlar için müthiş bir sürpriz olmuş olmalı. Kendisi gençleri özellikle sever. Mert'te çok formdaydı üstelik. Fakat başkanın çocukları olarak adlandırılan( Volkan, Emre, Cristian vb.) oyunculara hocanın sözü geçmiyor, kadrodaki mevcut durumlarını bozmaya cesareti de yetmiyor. Bu çok belli bir durum. Zaten bu adamları kesmeye kalksa takımın başında çok kalamaz.

Bakalım takımda kazan kaynıyor ve bana kalırsa herşey ersun yanal'ın elinde. Alttan alabilirse takımı kurtarır yoksa hoca sezonu tamamlayamaz diye düşünüyorum.
    Noktasına kadar katılıyorum, bu takımda Volkan, Emre, Baroni gibi başkan yalakası adamlar kesilmediği sürece, yerine formayı hakedenler oynamadığı sürece biz aynı tas aynı hamam devam ederiz. Ali Koç ya da Sadettin Saran gibi modern başkanlar gelmeli bu takıma.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Ersun Yanal haberleri çok acayip. Dün habertürkte gördüm ilk, masa başı haber gibi geldi. Sonra Seten tweet attı, yine ihtimal vermedim. Ama öğlen Ahmet Ercanlar haber girince ve üstüne yalanlama konusunda son derece hassas olan Fenerbahçe kulübü sessiz kalınca haberlerin doğru olma ihtimali yüksek gelmeye başladı.

Hoca gitmez
    Last edited by erdem344 : 08.Ağustos.2014 at 13:28

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Hoca gitmeyebilir de söylentiler doğruysa hoca'yı hangi oyuncu takar şu saatten sonra?
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Hocanın magazin basınında çıkmasından rahatsız deniyor haberde. Benim gördüğüm adam tatilde yatta eğleniyor bu olayda ne varki?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Hocanın magazin basınında çıkmasından rahatsız deniyor haberde. Benim gördüğüm adam tatilde yatta eğleniyor bu olayda ne varki?
    Yani çok enteresan şeyler yazılıyor. Hoca'nın genç bayan arkadaşı varmış da ona kızmış başkan vs. Hoca evli mi bilmiyorum ama eğer evli değilse başkandan buna ne? Hatta evliyse bile başkana ne? Hocamız futbolcu değil kondisyon vs derdi yok,gezer tozar boş zamanını nasıl geçireceğine başkan mı karar verecek?

Son olarak esasında ayıp ama başkanın seviyesinde yazmak istiyorum. Kendi eşi başkandan kaç yaş genç? Kendisi 60küsür yaşında genç bir hanımefendi ile birlikte olabiliyorsa başkasına karışma hakkı yoktur.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Default Fenerbahçe Sohbet Alanı

Haberler bana yalan gibi geldi, haberi çıkartan kaynakta belli. Başkan açıklama yaptı ama ne dedi bilmiyorum. Azarlama olayını garipsemem ama sebebi açıkçası inandırıcı değil.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Samandıraya geç gelinmesine karşı çıkarım falan demiş galiba.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Ersun Yanal in da ayrilmasina sebep olursa durmasin daha bu kulupte, kafayi yemis artik

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Samandıraya geç gelinmesine karşı çıkarım falan demiş galiba.
    Demiştir, haklıdır da. Antrenmana düzenli geç kalmak disiplinsizliktir. Bunu söylemesi kadar doğal bir şey olamaz.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

[YOUTUBE="fu1izClGRRg"]Basın toplantısı[/YOUTUBE]

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, son günlerde medyada yayınlanan haberlerin ardından basının karşısına çıktı. Yıldırım, takımın fazla izin ve tatil yaptığını savunarak, bu konuda Ersun Yanal'ı uyardığını doğruladı. Yıldırım "Uyarılarımız dinlenmezse gerekeni yaparız ama şu anda böyle bir durum yok" diye konuştu.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, son dönemde teknik direktör Ersun Yanal ile tartışma yaşadıkları yönünde medyada çıkan haberler sonrası bir basın toplantısı düzenledi.

Futbol takımının 2.5 aydır tatil yaptığını söyleyerek eleştirilerde bulunan Aziz Yıldırım, Ersun Yanal'ı bu konuda uyardığını doğruladı. Yıldırım, uyarılarının dinlenmemesi durumunda gerekeni yapacaklarını da net bir dille belirtirken, şu anda böyle bir durumun söz konusu olmadığını da sözlerine ekledi.

Aziz Yıldırım basın toplantısına Soma yararına oynanacak üçlü turnuva ile başladı. Yıldırım turnuvanın bir ilk olacağına dikkat çekerek, "Soma için yardım maçı yapılacak. Taraftarlar hep beraber oturacak. Belki bir ilk olacak. Basında süregelen gelen 'Yöneticiler taraftarlardan dolayı bir araya gelmiyorlar' tezi de çökmüş olacak. Kombine bileti olan taraftarlar stada bilet alıp girmek zorundadır. Soma'daki şehitleri anacağız. Hayatını kaybedenlere bir kez daha Allah'tan rahmet diliyorum. Ayrıca eski basketbolcu Engin Muratoğlu bugün vefat etmiştir. Ona da Allah'tan rahmet diliyorum" diye konuştu.

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün şirket mantığıyla idare edildiğini söyleyen Fenerbahçe Başkanı Yıldırım, "Fenerbahçe yüzde 19'u halka arz edilmiş bir şirkettir. Kulüpler şirketleştikten sonra denetlenmektedir ve bu denetlemenin sonucunda UEFA'da ve TFF'de belli kriterlere erişmek zorundadır. Bunun için de kulüplerin gelir-gider dengelerinin sağlam olması gerekir" dedi

"UYARMAK BENİM GÖREVİM"
    Aziz Yıldırım Fenerbahçe şampiyon olduktan sonra 2.5 aylık bir tatil yaptığını söyleyerek, "Futbolcularla beraber teknik heyet ve personel de tatil yaptı. Benim görevim yeni sezonun planlamasını anlatmak ve denetlemek. Şirket olarak bütün çalışanların ödemelerini yaptık. Şirketleri yönetenlerin gerekli ikazları yapmaları gerekir. Bunun karşılığında yeni dönemde geçmişi unutarak şampiyonluk için çalışmaları lazım. Bunları anlatmak yönetimin ve başkanın görevidir. Ben basında konuşmam. Ben bu kulübü yöneten insanlarla yüzyüze konuşurum. Hataları varsa yüzlerine söylerim" ifadelerini kullandı.

"ÖZEL HAYAT TAKIMI ETKİLERSE..."
    Kimsenin özel hayatı ile ilgilenmediklerini belirten Yıldırım, "Özel durum takıma zarar veriyorsa o zaman ikaz ederim. Ben kimsenin özel hayatı ile ilgilenmem. Ben nasıl hayatıma dikkat ediyorsam onlardan da bunu istemek benim görevimdir. Gerektiğinde kızmak da bağırmak da benim görevim" dedi.

"BENİM HAKARET ETME HAKKIM YOK"
    Transfer döneminde ilk defa nokta atışı bir transfer yaptıklarını ve başka transfer yapmayacaklarını kaydeden Aziz Yıldırım "İkinci bir oyuncu almayacağımı söyledim. Şampiyonlukta başarı varsa yönetimin payı yok, başarısızlıkta ise yönetim sorumlu anlayışı var. Burada bir başarı varsa herkesin başarısı vardır demektir.Takıma bu sene de şampiyon olmamız gerektiğini anlattım" diye konuştu

Aziz Yıldırım, 2011 yılından bu yana birçok oyuncunun takımda olduğuna dikkat çekti. Yıldırım, "Futbolcularımız onur mücadelesi yapmıştır. Onlara benim kızma veya hakaret etme hakkım yoktur ama uyarırım. Ben oraya kızmaya gitmedim, uyardım. Hocaya takıma fazla izin vermemesi konusunda bazı şeyler anlattım. Tatilin uzun olduğunu anlattım. 'Para savurmayalım' dedim. Bütün personeli topladım. Çalışmak gerektiğini belirttim. Olayı ortaya koydum. 2.5 ay tatil yaptıktan sonra tekrar adapte olmak zor oluyor" şeklinde konuştu.

"ÇEKTİĞİMİZ ACILAR BİTMEDİ"
    Takım içindeki olumsuz bir durum karşısında uyarılarda bulunduğunu söyleyen Yıldırım, "Bizim çektiğimiz acılar bitmedi. Biz Şampiyonlar Ligi'ne gidersek camianın acıları azalır. Uyarılarımız dinlenmiyorsa gereğini yaparız. Şu anda öyle bir durum söz konusu değil. Herkesi ne yapması gerektiği konusunda uyarıyoruz. Kız basketbol takımının alt yapısına 1 trilyon para gitmiş. Geri dönüşü sıfır. Futbolda altyapıya 4.7 trilyon lira harcama yaptık. Biz bu aradaki farkları nasıl kapatacağız diye çalışma yapıyoruz" diye konuştu.

"ERSUN YANAL ÇALIŞIYORSA MESELE BİTMİŞTİR"
    Ersun Yanal ile herhangi bir problem olmadığını söyleyen Aziz Yıldırım, "Ersun Yanal çalışıyorsa benim için mesele bitmiştir. Öbür tarafı kendi problemidir. Bugün bütün basında Soma olsun isterdik. Ama başka şeylerle meşgul olunuyor. Fenerbahçe takımı kötü oynarsa basın bunu sorgular. Bunun dışında sorgulamak basının görevi değil. Bu magazin gazeteciliğine giriyor" ifadelerinde bulundu.

http://www.ntvspor.net/haber/futbol/...rekeni-yapariz

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bu takım yeter, savunma yeter diyenleri bir görelim Bu takımdan hiç bir cacık olmaz. Savunma çok kötü

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fener'in savunması cidden s.o.s veriyor.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Madem transfer yapmayacağız Egemen ne zaman dönüyor acaba ? Savunma bayağı kötü ve savunmadan önce oyuncular çok ciddiyetsiz.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Diego Costa'nın golü güzeldi.

Egemen varken Bruno Alves sağ stoperdi, Bekir olduğunda sol stoper oynuyor. Caner ile uyumlu gözükmediler pek. Fenerbahçe geçen sene Süper Kupa ve Arsenal maçlarında da iyi oynamamıştı, lig başladıktan sonra açılırlar muhtemelen yine. Tek hazır gözüken isim Caner'di bana göre.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Alves bugün sadece adamları biçmek için sahadaydı. Böyle psikopat bir futbolcu sezon içerisinde bizi çok yakar. Diego Costa'nın golünü 11 adet bastırıp sahadaki 11 oyuncuya da izletmek lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Aziz Yıldırım'ın yaptığı açıklama gereksiz olmuş, hocanın keyfini kaçırmaktan başka bir şey değil. Daha hazırlık süreci, hazırlık maçı kaybedildi diye sezon boyunca etkileyecek hazırlık dönemi programını kafana göre değiştiremezsin, Ersun Yanal bu işi en iyi yapan hocalardan. Sezon uzun, geç forma girmesi normal takımın bugüne kadar, bugün keyifler kaçmış zaten.

Aziz Yıldırım açıklama yapacaksa, takımın tek patronu Ersun Yanal'dır demeli, kadroya karışmamalı, hiç yoktan hocanın başını yiyecekler.
    "YÜCE ATATÜRK"

22. Default

Asıl ilginç olan sezon sonunu şampiyon tamamlayarak Şampiyonlar Ligine katılma hedefi açıklamaları yapılırken , stoper ve merkez orta saha'ya transfer düşünülmemesi . Malesef 32 yaşında ki Bruno Alves , sol bek tandemli Kadlec , Bekir , Meireles , Emre ile falan olacak iş değil artık .

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Stoper, yedek sağ bek, yerli forvet, iki yönlü orta saha bunların hepsi boş beklentiler, asıl yönetim değişikliği gerekli. Bizimkiler devre arasında 15 milyon Euro harcar ya da Yanal gönderilir.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Beşiktaş'ı çok beğendim. Lig için favori takımların başında geliyor. Burada Beşiktaş'ın genç dinamik oyuncularını yazdığımda bazı arkadaşlar pek ciddiye almamışlardı ama görülüyorki bizden daha hazırlar şuanda. Ligde de ciddi olarak zirveye oynayacak bir takımları var. Bu sene hiçte kolay olmayacak bazılarının sandığı gibi. Asıl kumarı kendimizi çok açık farkla lig için yeterli görerek oynuyoruz da çoğu kişi bunun farkında değil. Umarım yanılan ben olurum.

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya

Açıkcası Aziz Yıldırım'ın yaptıgı acıklamalar fazlasıyla saçma , ben bundan bir iki tane kötü skor alsın kovarım anlıyorum en azından tanıdıgım Aziz Yıldırım'ın bu acıklamaları benim kafamda böyle bir senaryo canlandırdı . Ersun Yanal en yetenekli en bilgili yerli hocaların başında geliyor , geçen sene çok rahat bir şampiyonluk kazandık diğer takımlar kötüydü o yüzden mi ? belki de evet ama ben geçen sene bu takımın kondisyon açısından ligin diger takımlarının 4-5 kat üstünde olduguna inanıyorum . Bu sene de aynı kondisyon düzeyine sahip olsak sampiyonluk elbet garanti değil .

Ayrıca en önemli konunun transfer oldugunu hepimiz biliyoruz Aykut Kocaman zamanında abartısız 100 M euro'luk bonservis ödenmiştir ve sayısızca gereksiz transfer var bunun içinde Ersun Yanal'ın transfer istememe gibi bir aptallık içine düştügünü hiç ama hiç zannetmiyorum kesinlikle eksiklerin farkında mevcut kadroda istemedigi bir manga adam vardır , SAYIN AZİZ BEY ne dedirtiyorsa onu diyor maalesef en büyük hayalini gerçekleştirmiş bir teknik direktör Fenerbahce'yi sampiyon bile yapmışsın konuş çatır çatır be Ersun hocam ...
    You'll Never BeatThe Irish !

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Hala sözlerimin arkasındayım şampiyonluk kolay olmayacak ama ne rakibi gözümde büyütür ne de takımımı küçümserim
    Maçları izleyemediğim için pek yorum yapamayacağım ama iş ciddiye binince bizim takım akar gider korkmayın portakal suyunuzu yudumlarken arkanıza yaslanın ve gelecek şampiyonluk için şimdiden sevinin

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Yanlış bir şeyler varsa başkanın olaya el atması kadar doğru bir şey olamaz,2.5 ay tatil yaptılar,toparlanmaları zaman alır neresi yanlış? Böylesine önemli bir sezonda,rakiplerin geçen sezondan çok farklı olacağı sezonda işi baştan sıkı tutmak gerekir..

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Ben Ersun Hoca'nın yerinde olsam, şampiyon olmuş bir hoca olarak kukla olacağıma gururlu şampiyon bir hoca olur ve istifa ederdim. Ben Aziz Yıldırım ile iyi şeyler yaşandığını hiç sanmıyorum. Ve bu olaylar inşallah sezon ortasında patlak vermez. Çünkü yaşananlar o yönde olacağını gösteriyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ersun Yanal istifa eder. Hala benim tanidigim Ersun Yanal sa tabi.
    FM Gazetesi

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Ben Ersun Hoca'nın yerinde olsam, şampiyon olmuş bir hoca olarak kukla olacağıma gururlu şampiyon bir hoca olur ve istifa ederdim. Ben Aziz Yıldırım ile iyi şeyler yaşandığını hiç sanmıyorum. Ve bu olaylar inşallah sezon ortasında patlak vermez. Çünkü yaşananlar o yönde olacağını gösteriyor.
    Kesinlikle katılıyorum. Ersun Hoca halen kariyerli bir hoca. Ancak Aziz Yıldırım' ın Ersun Hoca' nın itibarını yerle bir ettiği bir yerde Ersun Hoca kaldıkça değeri düşecektir.
    Football is simple,but Football Manager is not

Mesaj Yetkileri