Takımın sorunu hoca değil.Zicodan beri her sezon daha geriye gidiyor oyuncular.Zico'yu çok övüyoruz ama yollandığı için yoksa inanın izlerken lig maçlarını bitsede gitsek modundaydım ben.Bir çoğumuz öyleydik.Gol yediğimizde çeviremiyoduk falan şimdi ki gibiydi.Sadece carlos'un büyük etkisi, Alex'in kaptanlık gazı, deividin şanslı yardımlar ve bence kritik olan Edu'nun arkayı iyi toplamasıyla avrupada başarılı olduk.Bi sezon sonra zico olsada olmayacaktı bi şey.Aragones dönemi futbol çok kötüydü,aykut kocaman'la kıyaslanamayacak kadar kötü.Bunların dışında tekrar söylüyorum kadronun bir çogunun değişmesi lazım.Alex falan dahil,sil baştan kadro yapılmalı.Çünkü bu oyuncuların düşüş dönemine girildi.Yapamıyorlar ,güçleri yetmiyo,kağıt üzerinde çok iyiler tamam ama sadece o kadar.Mehmet Topuz bize Burak yılmazın trabzona verdiği katkının yarısını vermemiştir en basiti.
Emre,Gökhan gönül,volkan,yobo,dia endeksli yeni bir takım yapılmalı sezon sonu şartlar ne olursa olsun.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly