33. haftadaki Ankaragücü maçının tamamını izlemek istiyorum. Nerden bulabilirim? Bilen var mı?
33. haftadaki Ankaragücü maçının tamamını izlemek istiyorum. Nerden bulabilirim? Bilen var mı?
Yahu şike davasının görüldüğü yıllarda Fenerbahçe yönetiminde ve yönetim çevresinin büyük genelinde İktidar yanlıları vardı, Cihan Kamer, Kadir Topbaş'ın oğlu falan. Aziz Yıldırım kendi yediği naneler yüzünden ortalığı bulandırdı da bulandırdı olan Fenerbahçe'ye oldu, oluyor, olacak. Suç onun değil, Fenerbahçe kulübü sahipsiz, taraftar taraftar değil, genel kurul genel kurul değil, üye üye değil. Herkes seyirci ve Aziz Yıldırım'ın kulübün başına ördüğü çorapları izlemekten başka bir şey yapamıyor. Çaresizliğin Allah'ı.
...
Ben en çok Stoch'a üzüldüm. Adam transfer olduğunda "Şampiyonlar Liginde oynamak için Fenerbahçe'yi seçtim" demişti, 3 senedir kısmet olmadı şimdi bu cezalarla birlikte kariyerinin 5-6 senesi Şampiyonlar Liginde oynayamadan geçmiş olacak. Genç bir oyuncu için talihsiz bir durum gerçekten.
NOBLESSE OBLIGE!17.06.2014
Yıldırım: Trabzonspor'un başkanları kadar o kulübe destek olmuşumdur. Onları 4. Büyük olarak yanımıza aldık.
Cok sagol Aziz baskan![]()
A.Yıldırım: "İnfantino ve Platini bizim üzerimizde baskı var diyor. Bu baskının kimin tarafından olduğunu açıklayacaklarını söylediler."
A.Yıldırım: 'Bu baskıların Türkiye'deki bazı kulüpler tarafından olduğunu biliyoruz. Ama 8-10 grup lobicik de yapıyor, biliyoruz.'
Aziz Yildirim: "Infantino'nun Fenerbahce 1 yil gitmezse baska islem yapmayacagiz dedigi ifadesi, yazisi var elimizde."
A.Yıldırım: 'Egemen Bağış'ın geçen gün söyledikleri bizim düşündüklerimizi destekliyor. Bizi üzmüştür. Bu organize bir iş.'
A.Yildirim: Bir isim esi ile birlikte Etik Kurulu uyeleri ile bir otelde bulusuyor ve kurula A. Yildirim'a ceza vermelisiniz diyor. Kim bu?
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Susuyorum, sonra konusacagim.
Farkinda degilsin galiba, Turkiyenin en buyuk kuluplerinden birini dunyada "MATCH FIXER" olarak duyurtun.
Halen niye susup erteliyorsun.
NATO ihalesinden bahsediyorsun.. O ihaleye serdar adalı ve aziz yıldırım beraber girdiler ve ikisininde başına gelenler ortada.
Hem beşiktaş hem fenerbahçe şike yaptıysa bile gün yüzüne bu nato ihalesi ile çıkmıştır. İhaleye erdoğan'ın akrabasıda katılmıştır ve çok büyük tehditler almıştır aziz yıldırım (Bunu söyleyen kişi, aziz yıldırımdan nefret eden bir basın emekçisi, fenerbahçeli abi diyebiliceğim kişidir). Beni şuanda iktidar karşıtı olarak görebilirsiniz ama objektif bakmak en doğrusu.
Nato ihalesinden önce 48 saat içerde kalması aziz yıldırımın bu ihaleye girmesini engellemiştir. Ne yazıktır ki ülkede hala ahbap çavuş ilişkisinin yaşandığı bir milli takım varken bazı grupların elinde bulundurduğu ülke futbolu bu durumlara yıllar evvelden gelmiştir. İhsan kalkavanın uefa kupası finali öncesi galatasaray'lı bir grup oyuncu ile kimin yanına gidip kim tarafından dua aldığıda kendi ağzından söylemiştir.
Daha fazla olayı siyasi bölgeye çekmeden konuyu kapatayım. Ben beşiktaşlıyım ama eski yöneticilerimiz neden kasımpaşaya gidip takıma para yağdırıp o klübü yukarılara çıkarmıştır ? Madem bunu yapmaya güçleri var neden tuttukları takımı bırakıp kötü durumdan çıkarmak yerine kasımpaşaya gidip bu takımı kurtarmışlardır ?
Demirören'in beşiktaştan alacağı 100 Milyon liranın kaçta kaçı ona aittir ? İbrahim kızıl ile olan ortaklığı sayesinde antepspora 15m euro bonservis vererek aldığı tabata ve i.köybaşı'nın paraları neden antepspor kasasında gözükmüyordu ? ve nasıl olurda sözde beşiktaşı bu hallere getiren adam, türk futbolunun başına geçiyor ? Kim nasıl bir destek veriyor ve bu adam daha kendi şirketini yönetemezken büyük bir camiaya ve arkasından ülke futbolunun başkanı olabiliyor ?
Hepsinin cevabı çok açık, ya bizdensin yada değilsin..
Last edited by kumbara : 27.Haziran.2013 at 20:15
tekrar soruyorum bu ankaragücü maçının tamamını izleyebileceğim bi link var mı bildiğiniz?
Olayın özetini gayet iyi çıkartmışsın. Ben galatasaraylıyım. Aziz yıldırım'ı hiç sevmem ama bu şike olayında aşırı çelişkili ve içi boş olan suçlamalar mevcut. Gerçi "ya bizdensin ya değilsin" diye geçinenlerin, onlardan olmayanları suçlama konusunda yaptıkları sevhen şeyleri biliyoruz.
Aziz yıldırım da bunlara kurban gidiyor maalesef.
Türkiye'de temiz kulüp ve başkan olduğunu düşünen adam zaten saftır bu olayların arkasında ne olduğunu bilmesek de başka birşeyler olduğunu görmek zor değil , artık diğer takımları tutan arkadaşlar da görmeye başladı zaten , sevindirici.
inşallah mücadelemize devam edeceğiz.
Aziz Yıldırım'ın "Tahkim kurulunda çok iyi bir savunma yapacağız" sözünü duyduktan sonra içimdeki %1 umut bile bitti. Hatta ben tahkim kurulunda Aziz Yıldırım'ın yapacağı savunmayla beraber ceza arttırımı bile bekliyorum.
...
twitter'dan hiç dokunmadan kopyalıyorum.daha hiç yalan haberine rastlamadım bu arkadaşın bunun doğruluğu nedir bilmiyorum ama ?
Fenerbahce nin disiplin sorusturmasini hazirlayan rapotorun madrid teki bir universteden mezun oldugunu ve bu universitenin fetullah gulen++ile nasil baglantilari oldugunu biliyormuydunuz?Madridteki bu uniersitenin hukuk anabilimdali baskani todays zaman in kose yazari yorum sizin.Biraz once belirttigim gibi uefa mufettisi ve gulen iliskisini inceleyin arastirin ve sadece yorum yapin
Aziz Yıldırım'ı desteklemesemde bu dava hakkında söylediği şeyler benimde düşündüğüm gibi siyasi kararlar sonucu verilen bir ceza olduğu sonucuna çıkıyor. Bu konuda haklı ancak bu siyasi işleri neticesinde kulüp ismi lazım olmayan siyasiler tarafından bataklığa sürüklenmiştir. Aziz Yıldırım'ın yapacağı en şerefli iş bu davayı lehimize sonuçlandırıp istifa etmesidir. Yada direk istifa etsin o da yeter... Kendi özel işleri sonucunda kulübe zarar veren bir başkan bizi ileriye götürmez...
Bir tane arkadaş vardı dün tamamını izleyemeyeceğim işe gideceğim demişti ben sırf onun için buldum bir tanetamamını upload etmişler
http://www.youtube.com/watch?v=1Dj9V...ature=youtu.be
"Uefa çatırdayabilir" , tencere tava aynı hava söyleminden daha komik ve talihsiz bir açıklama olmuş. Aziz Yıldırımını buradan kınıyorum.![]()
Kendisi hakkında UEFA'da hala verilmemiş bir karar varken ''UEFA kişilerle kulüpleri ayırmıştır ve kişilere ceza vermemiştir'' diye bir açıklama yaptı,atıyorum 1 hafta sonra kişiler hakkında ki kararlar açıklandığında ceza alırsa ne diyecek acaba.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Cumhuriyet olarak indiremedikleri son yer FENERBAHCE kaldı..
Sevmediğim Aziz Yıldırım'ın artık yanındayım..
Olayın Şike davası değil.Tamamen Linç ve kulübü yönetimini ele geçirmek olduğunu artık görmemek için herhalde olayları taraflı olarak bakmak lazım..
Bu arada GFB ilişkilerimi bitirdim..Gezi Parkı Olayları Tutumu + Bu olaylarda her zaman Aziz Yıldırım İstifa etmesini istemesi üzerine..
Fenerbahce,Galatasaray,Beşiktaş,Trabzon ligdeki diğer bütün takımlar.Cumhuriyet takımıdır..Lakin takımlar ne kadar CUMHURİYET TAKIMI OLSA DA YÖNETİMLERİ OLMAYABİLİR.
Vakti zamanı geldiğinde herkes "ŞİKE,TEŞVİK PRİMİ" yapmıştır..
Kim yapmadım derse YALAN söyler...
Ben devlet olsam.Toplardım bütün herkesi.Bakın dosyalarınız burda akıllı olun.Şike yapmayın liginizi adam gibi oynayın herkesi içeri alırım derdim..
Bu kadar safsata'ya gürültüye gerek kalmazdı..Olaylar bu kadar uzamazdı..
Lakin gelinen nokta gösteriyor ki. Fenerbahce ve Beşiktaş'a verilen cezalar.İhale üstlerine bırakıldı.
Lakin her şeye rağmen. Aziz Yıldırım'ın takıma zarar verdiğini düşünüyorum..MANEVİ olarak .Ali Koç başkan görmek istiyorum takımını başında..
Çünkü yıllardır yaptığı acıklamalar taraftarı kimi zaman kin kimi zaman nefret düzeyine getirmiştir..
Fenerbahce için yaptıkları MADDİ şeyler için çok teşekkürler..Manevi yönde Fenerbahce çok yara aldı.Bunu düzelticek tek isim .Ali Koç'tur..
Aynen kardeşim.
Olay kabak gibi ortada. UEFA'nın karar zamanlaması bile skandal. Gerekçesi ayrı bir skandal.
Deniz Baykal'ın görüntüsünün cıkması gibi mesela.
İktidarın elinde herkese karşı bir kozu var. İşine gelmeyen konuda kartları hemen koyuyor masaya.
Ve bu iktidar gerçekten desteğini aldığı cemaat oluşumuyla içeride dışarıda İNANILMAZ güçlü.
Bizim takım GS zaten yıllardır bu "örgüt"ün emrinde. Futbolcusuyla yönetim kuruluyla üyesiyle.
Adnan Polat'ı günahım kadar sevmem ama nasıl alaşağı edildiğini net gördük.
Belki Polat direnmedi, GS'ın iyiliğini de düşündü. Direnseydi biz de bu şike davasının sanıklarından biriydik şimdi.
Petrol yukarıda Ali Koç'tan bahsetmiş. Sanıyorum ki bu Gezi olaylarındaki jestinden dolayı.
Ama emin ol kardeşim, KOÇ ailesi hem bu iktidarla hem de geçmiş iktidarlarla çıkar ugruna anlaşmalar yapmış, sektörleri ve medyayı parmagında oynatmış, Türk halkını çatır çatır sömürmüş bir aile. Yarın öbür gün Ali Koç o klübün başkanı olursa emin ol ki belirli fedakarlıkları yine rant için yapmış demektir. Olamaz mı olabilir.
Başkanlığa en güçlü aday ise net bir sekilde "Ferit Şahenk".
Öyle ya da böyle Aziz Yıldırım'ı bir türlü silecekler, umarım FB taraftarı ve klübü en az zararı görür bu durumdan.
Belki güvenilir bir kaynak olarak görmeyebilirsiniz ama okumanızda fayda var.
okumak
İşte abi kulubü MANEVİ yönde düzelticek bir başkan olsun...Birde CEMAAT'e yakın kaynakları olmasın...
Bruno Alves'in bu karar ile gazetelerde çıkan yorumları doğru mu? Doğru ise yazıklar olsun. Bruno Alves'ten İlginç Ceza Yorumu
Aziz Yıldırım'ı dinliyorum ve hak veriyorum. Kulüp sevgisinden değil, söylediklerinin çok doğru olması. Ben kulübümün temiz olduğuna inanıyorum.
UEFA bile bu gün gerekçeli kararını açıklarken tamamen yanlış bir tarih yazmış Beşiktaş için, bana göre belli baskılar var ve kararları bu baskılara göre veriyorlar. Ben Fenerbahçe ile Beşiktaş'ın bu sene Avrupa'da oynayacağını düşünüyorum.
Artık taraflı, tarafsız bu işte bir bit yeniği olduğunu anlamayan varsa bir şey demiyorum. Dün Aziz Yıldırım birilerinden cevaplamasını istediği şeyler sordu. Adamların bugün yaptığı açıklamaları okuyunca tebessüm ile karşıladım. Bu işi birileri uzattıkça uzatacak belli ki henüz bitmedi.
TS başkanı - hani şu AKP mitinginde olan - dinlemeleri önceden bildiğini Sivas başkanına söylemiş.
Bu dava şike davasıyersen tabi