Sayfa 433 / 569 İlkİlk ... 333383423431432433434435443483533 ... SonSon
12,961 ile 12,990 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

mancini ve tulun insallah olmaz diyorum...

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Tulun gene yakacak bizi valla.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Mancini teklifi reddetmiş.
    FM Gazetesi

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Malesef mancini bitti haberleri geliyor..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Mancini'yi istemeyenler neye göre istemiyor? Sadece meraktan soruyorum.
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    man city gibi bi takımı şl de gruplardan çıkarmayı becerememsi

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Kötü olduğundan değilde daha iyilerinin bulunabileceğinden ötürü istemiyorum ben,yoksa ha Mancini gelmiş ha diğeri,Fatih Terim olmadıktan sonra gram fark etmez benim için.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Kötü olduğundan değilde daha iyilerinin bulunabileceğinden ötürü istemiyorum ben,yoksa ha Mancini gelmiş ha diğeri,Fatih Terim olmadıktan sonra gram fark etmez benim için.
    Yahu amma yaptın, bu takım Terim yokken de şampiyon oldu, bu kadar büyütmenin anlamı nedir adam gitti sonuçta napalım kulübü mü kapatalım yani?

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Homer J.S View Post
    Yahu amma yaptın, bu takım Terim yokken de şampiyon oldu, bu kadar büyütmenin anlamı nedir adam gitti sonuçta napalım kulübü mü kapatalım yani?
    Bir şey yapalım mı dedim ben ? Belki gelse Mancini Terim'den daha başarılı olur onu kimse bilmez,ben zaten Bielsa'yı istiyorum ama Terim olmadığı için kim gelse fark etmez benim için.Bu adam elbet bir gün gidecekti biliyorum ama bu zamanda,böyle gönderilmesi içime oturdu.

Başarılı olacagına inanmadıgımız için istemiyoruz.
    Bizi bırak bak Sassuolo taraftarına sor o bile ya ne diyon sen gardaş demezse ben de bir şey bilmiyorum.

Not: Sordum.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Lig TV'ye göre; Mancini 4.5 milyon euro istemiş, G.Saray kabul etmeyip bu defteri kapatmış.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Şişirilmiş bir teknik adam olarak görülüyor Mancini bir çok kişi tarafından o yüzden istenmiyor olabilir.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

İnter'i 4 sene şampiyon yapmasıyla bu kadar ünlendi.Ama o şampiyonluklar juventus küme düşürüldükten sonra geldi.Juventus kendini toparlayana kadar zaten 3 sene şampiyon olmuştu bile takım.Man City'de ise elinde ki kadroyu şampiyon yapması bir teknik direktör işi değildir bence.Elbette katkısı olabilir ama buraya geldiği zaman hiç bir zaman elinde öyle kadrolar bulamayacak.Zaman gelecek kriz yönetecek,medya sürekli üstüne gelecek ve bunları kaldırabileceğini düşünmüyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Mancini en son istediğim adam.İnter'in en iyi zamanlarında Ş.Liginde 2.turdan öteye götüremedi öyle kadroyu.Sonra M.City'e geçti.Kulüp tarihinin en pahalı kadrolarından biri elinde.Bi sene Uefa'da D.Kiev'e elendi.Ertesi sene kadronun üzerine yine yıldızlar falan alındı gruptan çıkılamadı.Lig şampiyonluğu tamamen QPR sayesinde M.City'nin.QPR ligte kalacağını anlayınca M.City yüklendi attı 2 golü şampiyonluğu aldı.Mancini böyle bir adam.City gibi dünya futbol tarihinin en pahalı kadrolarından birinde yanlış bilmiyorsam 3 senede sadece 1 premier lig şampiyonluğu yaşamış biri.Galatasaray'da sudan çıkmış balığa döner.3 ay sonra evine gider.Gelecekse istikrarlı ve kendini ispatlamış biri gelmeli.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Ünal Aysal açıklama yapmış "Terimi aradım açmadı" "Benle değil Hande'yle görüşün" vs demiş. Tamam biz zaten Fatih Terim'in hatalı olduğunu biliyoruz ama onu bu raddeye getiren sen değil misin başkan ?
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Ünal Aysal açıklama yapmış "Terimi aradım açmadı" "Benle değil Hande'yle görüşün" vs demiş. Tamam biz zaten Fatih Terim'in hatalı olduğunu biliyoruz ama onu bu raddeye getiren sen değil misin başkan ?
    At yalanını, seveyim inananı

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    At yalanını, seveyim inananı
    Ben yalan olduğunu düşünmüyorum.

Ayrica Fatih Terim taraftar gözünde mağdur olmak için elinden geleni yaptı.Kendini yollatmak için bile yapmış olabilirr.

Quote Originally Posted by LadroN View Post
    Ben yalan olduğunu düşünmüyorum.

Ayrica Fatih Terim taraftar gözünde mağdur olmak için elinden geleni yaptı.Kendini yollatmak için bile yapmış olabilirr.
    Düşüncene saygım sonsuz. Eminim çok saf duygularla GS aşığı bir kardeşimizsin. Aslında hepimiz öyleyiz.
    Ama bu iş hepimizi aşar. Hepsi yalan söylüyor bunların.
    Sanki yarın obur gun Abdullah Avcı'yı getireceklermiş gibi bir his var içimde, yani şimdi olmasa bile bir kaç sene içinde.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Ünal Aysal Fatih Hoca ile arasına Bülent Tulun'u koydu.Fatih Hoca'nın ondan sonra aralarına Hande Sümertaş'ı koymasının ne mahsuru var ?

Abdurrahim Albayrak ve Ali Dürüst'ün de yönetimden çıkarılması ayrı bir şeydi,yerlerine onlar kadar olamayacak,vasıfsız kişileri getirmiş başkan.3 aylık dönemde bu çok belli oldu.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

cok ilginc simdide bielsa ataga gecti yonetim ercan tanerde yazdi bakalim

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

bielsa bilbao dan neden ayrıldı bilen varmı

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Son 17 senede fatih terim olmadan şampiyon olmadık bile sayılabilir çünkü hepsi zorla ite kalka geldi birinde 16 dakika bekledik son hafta diğerinde de nonda sağolsun hoca gitmişti cevat güler sağolsun bir diğeri de zaten lucescunun o kadroyla efsane yaratmasıyla oldu

Nesil
    2012
    Yer
    Wien/Vienna

Ne mancini gelir bu takima nede baskalari görürsünüz.dandik bir hoca getirirler.terimi yolluyorsun juventus maci geldi kapiya dayandi sen hala bir teknik direktörle anlasama.mancinin gelmesini bende istemem city gibi bir takimla SL de yari finale cikama kac senenin icinde zar zor 1defa lig sampiyonu ol.(zar zor).manciniyi isteyenler kusura bakmasinda bu adam gelse bile bi cacik olmaz sapkadan tavsan cikaracak hali yok ya bu adamin

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

[YOUTUBE="hsXeicGJLOk"]Türk Telekom Arena'da Dev Maç! Galatasaray - FC Barcelona[/YOUTUBE]

Türk Telekom Arena'da Dev Maç! Galatasaray - FC Barcelona

Efsaneler yeniden yeşil sahada! Hakan Şükür, Hasan Şaş, Bülent Korkmaz, Popescu, Hagi ve diğer tüm kahramanlar Barcelona karşısında nostalji rüzgarı yaşatacak!

Maçı GS TV yayınlayacak.
    Last edited by lexoqe : 27.Eylül.2013 at 21:03

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by lexoqe View Post
    [YOUTUBE="hsXeicGJLOk"]Türk Telekom Arena'da Dev Maç! Galatasaray - FC Barcelona[/YOUTUBE]

Türk Telekom Arena'da Dev Maç! Galatasaray - FC Barcelona

Yayınlanma tarihi: 24 Eyl 2013
    Efsaneler yeniden yeşil sahada! Hakan Şükür, Hasan Şaş, Bülent Korkmaz, Popescu, Hagi ve diğer tüm kahramanlar Barcelona karşısında nostalji rüzgarı yaşatacak!

Maçı GS TV yayınlayacak.
    nasıl bilet alabiliriz acaba bide karşı tarafta kimler oynucak acaba

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

şu veteran maçları ne kadar bayıcı ya allah aşkına 10 dayanılmıyor bunu mu izliceniz

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Fatih Terim kovuluyor,onunla beraber herkesi yolluyorlar.Bu mu kurumsallık ?

Müfit Erkasap,
    Fahri Yılmaz,
    Dr. Bülent Bayraktar,
    Fatih İbradı,
    Şükrü Hanedar
    Metin Çakıroğlu

kovulmuş.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

+1 lig şampiyonluğu ve 1 süper kupa.

Emirates Cup'ta sayılır mı ?

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

MANCİNİ’NİN G.SARAY’A YILLIK MALİYETİ 25 MİLYON TL’Yİ BULUYOR

7 MİLYON EURO YILLIK ÜCRET
    3.5 MİLYON EURO PEŞİN
    2 MİLYON EURO EKİBİNE
    TOPLAM 9 MİLYON EURO

Hurriyet ne kadar guvenilir bilinmez ama ya istediyse

9 milyona ben takim kurarim basinada teknik adam koyarim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Icimden bir ses kime gitsek gelmeye yanasmayacak diyor. Cunku takim su an da olabilecek en dip noktada. Tam yeniden cikisa geciyoruz derken birden bosluga dusmek, bir daha toparlanmak icin olacak en zor sey. Boyle bir durumda da sadece "para" unsuru disinda basariya ac bir hoca bulmak cok zor. Mancini, Bielse, Heynckes, Di Matteo(allah korusun) reddederse bence ya Gerets gelir ya da Bulent Korkmaz ayarinda bir hoca gelir Galatasaray'in cocugu diyebilecegimiz. Bundan sonra hangi hoca gelirse de Sampiyonlar Ligi'ni unutalim, ligde de gidebildigimiz yere kadar. Yeni bir sistem, yeni bir anlayis vs bunu Sampiyonlar Ligi'ne hazirliksiz yansitabilmek neredeyse imkansiz. 4. oluruz iste.

Mesaj Yetkileri