mancini ve tulun insallah olmaz diyorum...
![]()
mancini ve tulun insallah olmaz diyorum...
![]()
Tulun gene yakacak bizi valla.
Mancini teklifi reddetmiş.
FM Gazetesi
Malesef mancini bitti haberleri geliyor..
Mancini'yi istemeyenler neye göre istemiyor? Sadece meraktan soruyorum.
FM Gazetesi
Bir şey yapalım mı dedim ben ? Belki gelse Mancini Terim'den daha başarılı olur onu kimse bilmez,ben zaten Bielsa'yı istiyorum ama Terim olmadığı için kim gelse fark etmez benim için.Bu adam elbet bir gün gidecekti biliyorum ama bu zamanda,böyle gönderilmesi içime oturdu.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Lig TV'ye göre; Mancini 4.5 milyon euro istemiş, G.Saray kabul etmeyip bu defteri kapatmış.
Şişirilmiş bir teknik adam olarak görülüyor Mancini bir çok kişi tarafından o yüzden istenmiyor olabilir.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
İnter'i 4 sene şampiyon yapmasıyla bu kadar ünlendi.Ama o şampiyonluklar juventus küme düşürüldükten sonra geldi.Juventus kendini toparlayana kadar zaten 3 sene şampiyon olmuştu bile takım.Man City'de ise elinde ki kadroyu şampiyon yapması bir teknik direktör işi değildir bence.Elbette katkısı olabilir ama buraya geldiği zaman hiç bir zaman elinde öyle kadrolar bulamayacak.Zaman gelecek kriz yönetecek,medya sürekli üstüne gelecek ve bunları kaldırabileceğini düşünmüyorum.
Mancini en son istediğim adam.İnter'in en iyi zamanlarında Ş.Liginde 2.turdan öteye götüremedi öyle kadroyu.Sonra M.City'e geçti.Kulüp tarihinin en pahalı kadrolarından biri elinde.Bi sene Uefa'da D.Kiev'e elendi.Ertesi sene kadronun üzerine yine yıldızlar falan alındı gruptan çıkılamadı.Lig şampiyonluğu tamamen QPR sayesinde M.City'nin.QPR ligte kalacağını anlayınca M.City yüklendi attı 2 golü şampiyonluğu aldı.Mancini böyle bir adam.City gibi dünya futbol tarihinin en pahalı kadrolarından birinde yanlış bilmiyorsam 3 senede sadece 1 premier lig şampiyonluğu yaşamış biri.Galatasaray'da sudan çıkmış balığa döner.3 ay sonra evine gider.Gelecekse istikrarlı ve kendini ispatlamış biri gelmeli.
Ünal Aysal açıklama yapmış "Terimi aradım açmadı" "Benle değil Hande'yle görüşün" vs demiş. Tamam biz zaten Fatih Terim'in hatalı olduğunu biliyoruz ama onu bu raddeye getiren sen değil misin başkan ?
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Düşüncene saygım sonsuz. Eminim çok saf duygularla GS aşığı bir kardeşimizsin. Aslında hepimiz öyleyiz.
Ama bu iş hepimizi aşar. Hepsi yalan söylüyor bunların.
Sanki yarın obur gun Abdullah Avcı'yı getireceklermiş gibi bir his var içimde, yani şimdi olmasa bile bir kaç sene içinde.
Ünal Aysal Fatih Hoca ile arasına Bülent Tulun'u koydu.Fatih Hoca'nın ondan sonra aralarına Hande Sümertaş'ı koymasının ne mahsuru var ?
Abdurrahim Albayrak ve Ali Dürüst'ün de yönetimden çıkarılması ayrı bir şeydi,yerlerine onlar kadar olamayacak,vasıfsız kişileri getirmiş başkan.3 aylık dönemde bu çok belli oldu.
cok ilginc simdide bielsa ataga gecti yonetim ercan tanerde yazdi bakalim![]()
bielsa bilbao dan neden ayrıldı bilen varmı
Son 17 senede fatih terim olmadan şampiyon olmadık bile sayılabilir çünkü hepsi zorla ite kalka geldi birinde 16 dakika bekledik son hafta diğerinde de nonda sağolsun hoca gitmişti cevat güler sağolsun bir diğeri de zaten lucescunun o kadroyla efsane yaratmasıyla oldu
Ne mancini gelir bu takima nede baskalari görürsünüz.dandik bir hoca getirirler.terimi yolluyorsun juventus maci geldi kapiya dayandi sen hala bir teknik direktörle anlasama.mancinin gelmesini bende istemem city gibi bir takimla SL de yari finale cikama kac senenin icinde zar zor 1defa lig sampiyonu ol.(zar zor).manciniyi isteyenler kusura bakmasinda bu adam gelse bile bi cacik olmaz sapkadan tavsan cikaracak hali yok ya bu adamin
[YOUTUBE="hsXeicGJLOk"]Türk Telekom Arena'da Dev Maç! Galatasaray - FC Barcelona[/YOUTUBE]
Türk Telekom Arena'da Dev Maç! Galatasaray - FC Barcelona
Efsaneler yeniden yeşil sahada! Hakan Şükür, Hasan Şaş, Bülent Korkmaz, Popescu, Hagi ve diğer tüm kahramanlar Barcelona karşısında nostalji rüzgarı yaşatacak!
Maçı GS TV yayınlayacak.
Last edited by lexoqe : 27.Eylül.2013 at 21:03
şu veteran maçları ne kadar bayıcı ya allah aşkına 10 dayanılmıyor bunu mu izliceniz
Fatih Terim kovuluyor,onunla beraber herkesi yolluyorlar.Bu mu kurumsallık ?
Müfit Erkasap,
Fahri Yılmaz,
Dr. Bülent Bayraktar,
Fatih İbradı,
Şükrü Hanedar
Metin Çakıroğlu
kovulmuş.
+1 lig şampiyonluğu ve 1 süper kupa.
Emirates Cup'ta sayılır mı ?![]()
MANCİNİ’NİN G.SARAY’A YILLIK MALİYETİ 25 MİLYON TL’Yİ BULUYOR
7 MİLYON EURO YILLIK ÜCRET
3.5 MİLYON EURO PEŞİN
2 MİLYON EURO EKİBİNE
TOPLAM 9 MİLYON EURO
Hurriyet ne kadar guvenilir bilinmez ama ya istediyse![]()
9 milyona ben takim kurarim basinada teknik adam koyarim![]()
Icimden bir ses kime gitsek gelmeye yanasmayacak diyor. Cunku takim su an da olabilecek en dip noktada. Tam yeniden cikisa geciyoruz derken birden bosluga dusmek, bir daha toparlanmak icin olacak en zor sey. Boyle bir durumda da sadece "para" unsuru disinda basariya ac bir hoca bulmak cok zor. Mancini, Bielse, Heynckes, Di Matteo(allah korusun) reddederse bence ya Gerets gelir ya da Bulent Korkmaz ayarinda bir hoca gelir Galatasaray'in cocugu diyebilecegimiz. Bundan sonra hangi hoca gelirse de Sampiyonlar Ligi'ni unutalim, ligde de gidebildigimiz yere kadar. Yeni bir sistem, yeni bir anlayis vs bunu Sampiyonlar Ligi'ne hazirliksiz yansitabilmek neredeyse imkansiz. 4. oluruz iste.