Fenerbahçe futbol demek değildir ! Fenerbahçe ; Yüzme Kürek Boxs Basketbol Voleybol Masa Tenisi gibi branşların yapıldığı bir spor klubüdür.Hatta daha'da ileriye giderek bir marşımızdan örnek vereceğim ..
'' Futbol Sahalarında Basketbol Solanlarında
Yüzme Kürek Boxs'da da Şampiyon Fenerbahçe ''
Benim için futbol ne kadar önemliyse masa teniside basketbolda voleybolda o kadar önemlidir.Çünkü neden mi ? Ben Fenerbahçeliyim ! Bu tıpkı şuna benzer basketbolda efes pilseni tutuyorum ama futbolda Fenerbahçe yok öyle yağma.Ben Fenerbahçe taraftarıyım ve her branşda Fenerbahçenin destekçisiyim ( Samsunspor Maçları Haricinde ) Amatör branşlar kapansın futbola yatırım yapılsın yok ya.Futbol'a zaten her sene milyon dolarlık yatırımlar yapılıyor elde ne var ? Bana elde olan en ufak birşeyi göstersenize ! Sonra gidin birde amatör diye kapatılsın dediğiniz branşlara bakın oralarda neler var hemde ne imkansızlıklarla neler vardı halen daha üstüne konulmaya devam ediliyor.
Sen gelip amatör branşları kapatacaksın elin ruhsuzlarına yatırım yapacaksın.Peki ya sonra ? Elde var '' Kocaman 0 '' Dünya klubü olmaktan bahsediyorsun sonra gelip diyorsunki amatör branşlar kapansın sadece futbol takımı kaldı mı biz ne klüp oluruz ne köy ne kasaba.Allah'a Şükür Basketbol sayesinde Voleybol sayesinde Masa tenisi sayesinde bizi daha çok tanıyorlar Avrupa'da.Dünya'nın her yerinde futbol hegomanyası yok bunu unutmamak lazım öncelikle.Bu olay sadece bizim ülkemizde var! Gidin Amerikada sorun bakalım Fenerbahçe mi Fenerbahçe Ülker mi daha çok tanınıyor
Amatör branş demek Türkiye'nin gelecek nesillerinin sporcu olması demek.Sen kapatırsan binlerce insanı kahveye oraya buraya yönlendiriyorsun demek.Binlerce milyonlarca insanı spordan soğutuyorsun demek.Neden kapatıyorsun diye sorduklarında futbol takımına yatırım yapacam diye kapattılarmı diyeceksin ! Adamı maskara ederler valla maskara.
Benim basketbol hayatım futbola yatırım yapılacak diye bitti.Bu konuda kimse benim kadar dertli olmasın.Kimse branşları küçümsemesin gülersiniz ağlanacak halinize ( Yazık Yazık )