Sayfa 434 / 896 İlkİlk ... 334384424432433434435436444484534 ... SonSon
12,991 ile 13,020 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Abi dediğimi yanlış anladın galiba ben aklımda öyle bişey geçmedi geçmezde zaten. Aynı şeyleri savunuyoruz zaten abi (: .

Açıkça konuşayım ben bir basketbol maçından aldığım hazzı bir futbol maçından alamıyorum. Zaza Enden'in olduğu dönemden heralde bi 6-7 yıldan beri sürekli takip ederim. O zamanlar başarı yoktu zaten böyle bir beklenti içinde olarak seyretmedim hiçbir zaman basketi. Bu sene bu takımın yaşattığı başarılarla seviniyor bu taraftar zaten. Basketinden, voleyboluna bu branşlardaki başarılarla bu sene mutlu oluyor. Kimse bişe diyemez zaten derse taş olur zaten.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Fenerbahçe futbol demek değildir ! Fenerbahçe ; Yüzme Kürek Boxs Basketbol Voleybol Masa Tenisi gibi branşların yapıldığı bir spor klubüdür.Hatta daha'da ileriye giderek bir marşımızdan örnek vereceğim ..

'' Futbol Sahalarında Basketbol Solanlarında
    Yüzme Kürek Boxs'da da Şampiyon Fenerbahçe ''

Benim için futbol ne kadar önemliyse masa teniside basketbolda voleybolda o kadar önemlidir.Çünkü neden mi ? Ben Fenerbahçeliyim ! Bu tıpkı şuna benzer basketbolda efes pilseni tutuyorum ama futbolda Fenerbahçe yok öyle yağma.Ben Fenerbahçe taraftarıyım ve her branşda Fenerbahçenin destekçisiyim ( Samsunspor Maçları Haricinde ) Amatör branşlar kapansın futbola yatırım yapılsın yok ya.Futbol'a zaten her sene milyon dolarlık yatırımlar yapılıyor elde ne var ? Bana elde olan en ufak birşeyi göstersenize ! Sonra gidin birde amatör diye kapatılsın dediğiniz branşlara bakın oralarda neler var hemde ne imkansızlıklarla neler vardı halen daha üstüne konulmaya devam ediliyor.

Sen gelip amatör branşları kapatacaksın elin ruhsuzlarına yatırım yapacaksın.Peki ya sonra ? Elde var '' Kocaman 0 '' Dünya klubü olmaktan bahsediyorsun sonra gelip diyorsunki amatör branşlar kapansın sadece futbol takımı kaldı mı biz ne klüp oluruz ne köy ne kasaba.Allah'a Şükür Basketbol sayesinde Voleybol sayesinde Masa tenisi sayesinde bizi daha çok tanıyorlar Avrupa'da.Dünya'nın her yerinde futbol hegomanyası yok bunu unutmamak lazım öncelikle.Bu olay sadece bizim ülkemizde var! Gidin Amerikada sorun bakalım Fenerbahçe mi Fenerbahçe Ülker mi daha çok tanınıyor

Amatör branş demek Türkiye'nin gelecek nesillerinin sporcu olması demek.Sen kapatırsan binlerce insanı kahveye oraya buraya yönlendiriyorsun demek.Binlerce milyonlarca insanı spordan soğutuyorsun demek.Neden kapatıyorsun diye sorduklarında futbol takımına yatırım yapacam diye kapattılarmı diyeceksin ! Adamı maskara ederler valla maskara.

Benim basketbol hayatım futbola yatırım yapılacak diye bitti.Bu konuda kimse benim kadar dertli olmasın.Kimse branşları küçümsemesin gülersiniz ağlanacak halinize ( Yazık Yazık )
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post
    Fenerbahçe futbol demek değildir ! Fenerbahçe ; Yüzme Kürek Boxs Basketbol Voleybol Masa Tenisi gibi branşların yapıldığı bir spor klubüdür.Hatta daha'da ileriye giderek bir marşımızdan örnek vereceğim ..

'' Futbol Sahalarında Basketbol Solanlarında
    Yüzme Kürek Boxs'da da Şampiyon Fenerbahçe ''

Benim için futbol ne kadar önemliyse masa teniside basketbolda voleybolda o kadar önemlidir.Çünkü neden mi ? Ben Fenerbahçeliyim ! Bu tıpkı şuna benzer basketbolda efes pilseni tutuyorum ama futbolda Fenerbahçe yok öyle yağma.Ben Fenerbahçe taraftarıyım ve her branşda Fenerbahçenin destekçisiyim ( Samsunspor Maçları Haricinde ) Amatör branşlar kapansın futbola yatırım yapılsın yok ya.Futbol'a zaten her sene milyon dolarlık yatırımlar yapılıyor elde ne var ? Bana elde olan en ufak birşeyi göstersenize ! Sonra gidin birde amatör diye kapatılsın dediğiniz branşlara bakın oralarda neler var hemde ne imkansızlıklarla neler vardı halen daha üstüne konulmaya devam ediliyor.

Sen gelip amatör branşları kapatacaksın elin ruhsuzlarına yatırım yapacaksın.Peki ya sonra ? Elde var '' Kocaman 0 '' Dünya klubü olmaktan bahsediyorsun sonra gelip diyorsunki amatör branşlar kapansın sadece futbol takımı kaldı mı biz ne klüp oluruz ne köy ne kasaba.Allah'a Şükür Basketbol sayesinde Voleybol sayesinde Masa tenisi sayesinde bizi daha çok tanıyorlar Avrupa'da.Dünya'nın her yerinde futbol hegomanyası yok bunu unutmamak lazım öncelikle.Bu olay sadece bizim ülkemizde var! Gidin Amerikada sorun bakalım Fenerbahçe mi Fenerbahçe Ülker mi daha çok tanınıyor

Amatör branş demek Türkiye'nin gelecek nesillerinin sporcu olması demek.Sen kapatırsan binlerce insanı kahveye oraya buraya yönlendiriyorsun demek.Binlerce milyonlarca insanı spordan soğutuyorsun demek.Neden kapatıyorsun diye sorduklarında futbol takımına yatırım yapacam diye kapattılarmı diyeceksin ! Adamı maskara ederler valla maskara.

Benim basketbol hayatım futbola yatırım yapılacak diye bitti.Bu konuda kimse benim kadar dertli olmasın.Kimse branşları küçümsemesin gülersiniz ağlanacak halinize ( Yazık Yazık )
    türkiyeden futbol fenerbahçe haberlerindeyiz. ayrıca kimse amatör branslar kapansın demedi kapansa kaçımız laf ederiz dedi.O amatör bransların dısında fenerbahce futbol kulübünün bütçesi ülkedeki diğer futbol takımlarını katlar.Bizler sayesinde! o yüzden futbol takımı başarısız olduğunda yada eksik bölgesini kapatmadığında bunun için kızma,hesap sorma hakkımız var.Bunun için savunulacak bir tarafı yok aziz yıldırım ve yönetiminin.En azından futbol subesi ile ilgilenenlerin.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by sananes View Post
    türkiyeden futbol fenerbahçe haberlerindeyiz. ayrıca kimse amatör branslar kapansın demedi kapansa kaçımız laf ederiz dedi.O amatör bransların dısında fenerbahce futbol kulübünün bütçesi ülkedeki diğer futbol takımlarını katlar.Bizler sayesinde! o yüzden futbol takımı başarısız olduğunda yada eksik bölgesini kapatmadığında bunun için kızma,hesap sorma hakkımız var.Bunun için savunulacak bir tarafı yok aziz yıldırım ve yönetiminin.En azından futbol subesi ile ilgilenenlerin.
    #13111 #13112 #13113 #13114 #13115 Numaralı mesajlardan bunu mu çıkardın ?

Türkiyeden futbol Fenerbahçe haberlerinde değiliz Fenerbahçe Transfer Haberlerindeyiz

Konu nereden başlamış bir geçmişi oku bak bakalım ;

Konunun başlangıç mesajı ;

Quote Originally Posted by fbdevil190737 View Post
    Koskoca Fenerbahçe Aziz Yıldırım'ın çiftliğine döndü ya , hadi hayırlısı !
    #13081 ' den sonraki mesajları okursan anlatılmak istenenleri daha iyi anlayabilirsin.

Birde konuyu okuyarak gelirseniz daha güzel olabilir.Demişsinizki kimse kapansın dememiş al bak buyur Sait kapansın diyor mesela ;

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Evet ama bir kulüple bu iş olmuyor ki. Tek düşünen bizmiyiz o kadar emek zaman harcıyoruz. O nedenle kapatılmasını istiyorum zaten ben. Herkes taşın altına elini soksa.
    Gel gelelim mevzunun sonuna sana göre Fenerbahçe Futbol takımıdır Aziz Yıldırım basit bir başkandır.

Bana göre ise Fenerbahçe bir Spor Klubüdür ! Aziz Yıldırım'da bu klupte futbol haricinde iyi bir başkandır.

Geçen sezon 9 branşta 8 Şampiyonluk 1 İkincilik alıyorsan bu başarıdır

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Eğer bir klübün yanılmıyosam 6 veya 7 amatör branşı varsa GSGM'den stadın kullanım hakkını ücretsiz talep edebiliyor.. Bu da bi sebeptir kapatılmaması işin

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Ek olarak birkaç tanesi olimpik felan olacak.

Kapatılırsa ülke sporumuz çok ağır darbe alır.Böyle bişey gündemdekimi bunu tartışıyorsunuz anlamadım.

Nesil
    2007

Galatasaray'lıyım ama birşeyler söylemeden geçemedim, bence çok saçma bir tartışma...

Türkiye'de ve dünyada(birkaç ülke hariç) futboldan daha değerli bir branş yoktur.Şuan dünyanın en iyi spor kulübü kimdir deseniz direk Barcelona derim mesela.Karşıda çıksanız bu böyledir(birçok kişi için).Takip edenlerin dışında diğer branşlarla pek ilgilenen olmaz.Fenerbahçe Spor Kulübü'de zaten bildiğim kadarıyla futbola bayağı bir yatırım yapıyor, diğer kulüplerimizi katlayarak hemde; ama başarı sadece parayla kazanılmıyor.Tamam büyük bir etken ama ne biliyim olmuyor; parayla saadet olmaz denir ya aynen bu tarife uyuyor.Lyon örneği var önümüzde son 10-15 yılda daha çok transfere para mı harcamış transferden para mı kazanmış, araştırın (tabi şu son yıllardaki Gourcuff, Lloris transferlerini vs. saymassak)

Diğer yandan diğer branşları kapatmak kadar saçma bir düşüncede olamaz.Zaten diğer branşların maliyeti futbol kadar değil bildiğim kadarıyla.Bir Arap çıkıp milyon sterlinler harcamıyor pek takip etmem ama bu kadarını biliyorum.Bu sadece Fenerbahçe için değil diğer kulüpler içinde böyle.Diğer branşları kapatıp hep futbola yatırım yapmak ülke adına da büyük kayıp olur.Zaten yeterince sporcu geliştiremiyoruz, artık hiç geliştiremeyiz.
    Üstelik Fenerbahçe'nin geldiği bir noktada var Basketbolda vs. sonuçta orada tanınıyor bu kulüp niye kapatıp bir anda böyle bir takımı bitiriyosunuz?Anlamış değilim.Bırakın devam etsinler zaten bence çok bir maliyetide yok diğer branşların, ayrıca bu tanınmışlık belki futboldada etkisini gösterir...

Mesela Galatasaray 10 küsür branşda mücadele ediyormuş, yeni öğrendim.Zaten büyük kulüplerimiz bu branşlara ilgi göstermesse diğer kulüplerimiz hiç ilgi göstermez ve spor bakımından sınıfta kalan ülkemiz, tabir-i caizse okulu bırakır...

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by vego View Post
    Böyle bişey gündemdekimi bunu tartışıyorsunuz anlamadım.
    Gündemde böyle birşey yok Oğulcan.

Olayın aslı şu ;

Transfer yapılmadı diye Aziz Yıldırım eleştirilyiordu ve en sonunda bir arkadaşımız Aziz Yıldırım'ın çiftliği deyince bende dayanamadım olayı sadece futbola bağlamamak gerektiğini diğer branşlardaki muhteşem başarıları hiçe saymamak gerektiğini anlattım sonrasında ise kapansın kim takar amatör branşları diyenler oldu.Kısaca özeti bu yani

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Hmm.Yinelemekte fayda var bence bu branşların kapatılması gerçekten ülke sporuna ağır bir darbe vurur.Fenerbahçe gerçekten iyi işler yapıyor.Geliri olmadığı konusuna karşı çıkıyorum. Harcadığı parayı çıkarmıyor bunu biliyorum ama arada uçurumlar yok.

Hentbol ve su topu dışında Fener'in hegomonyasında olmayan branşda yok zaten.

Edit:Fenerbarçe bir rekorada sahip biliyorsunuz.100. yılında 971 kupa ve madalya kazanmış Fenerli sporcular.Dünya rekoru bu.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Aziz Yıldırım'ı en fazla eleştiren üç beş kişiden birisiyimdir herhalde. Hatta geçen yıl ben ona atış yaparken, ona söz söyleyen pek kimse yoktu bu forumda. Dolayısıyla, "Aziz Yıldırım=Diğer Branşlar" algısını yanlış buluyorum. Bu branşlar ondan önce de vardı, meteliğe kurşun attığımız yıllarda da Fenerbahçe armasını taşıyordu, ileride de, Aziz Yıldırım tarih olduğunda da inşAllah olacak.

Ayrıca Aziz Yıldırım'ın basketbol ve voleybola her burnunu sokuşunda işlerin nasıl karmakarışık olduğunu bildiğim için, buraları iyi yönettiğini de söyleyemem. Kaynak bulmuştur, alkış... Yiğidi öldür, hakkını yeme... Ama doğru yönetim: En az futbol kadar felaket... Başka zaman gerekçelerimi uzun uzun sayarım. 2007 yazında Erkek Basketboluna bir el attı, üç yıl anamız ağladı. Bu sene inadından vazgeçip şubeyi emin ellere teslim etti.

Kadın Basketbolu çiftlik gibi idare ediliyor. Başarı birçok şeyi şimdilik örtse de... Kokusu yakında çıkar. Keza Erkek Voleybolu da... Bayan Voleybolu'nun zaten kulübe bir gram külfeti yok. Orası Mehmet Ali beyin eyaleti gibi, tamamen özerk... Fenerbahçe kulübünü ilgilendiren, tek kuruşluk bir maddi külfeti yok.

Yani Aziz Yıldırım'ı dileyen dilediği gibi eleştirsin. Ama n'olur şu adamla salon sporlarını özdeşleştirmeyin. Sanki oralardaki icraatları dört dörtlükmüş gibi... (Emek vermiş, mühimsemiştir. Aksini söyleyen çarpılır. Ama futbol takımından daha fazla emek verdiğini söyleyen de çarpılır. Hatta Kulüpler Birliği kadar olsun önem verdiğini söyleyen de... Fakat sever bu sporları. Bu şanstır.)

vego sormuş: var mı öyle birşey diye... Yok canım, olur mu öyle şey?

Kimi arkadaşlar "futbol takımını nasıl gerçekten Fenerbahçe futbol takımına benzetiriz, bu cendereden nasıl çıkartırız" diye kafa patlatırken, fikir alışverişinde bulunurken bazılarının aklına parlak(!) bir fikir gelmiş: "Basketbolculara, voleybolculara verilen paraları da futbolculara verelim, biraz daha semiz hale gelsinler, enseleri kalınlaşsın, gözleri doysun; o zaman canavar gibi takım oluruz."

İşte vego'cuğum, bizde bu parlak(!) fikre pek itibar etmediğimiz için bu şamata koptu.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Peki böyle bir düşüncede olarak hata ettim. Tüm renkdaşlarımdan özür diliyorum.

Yalnız ben tüm amatör branşlar kapatılsın diye birşey iddia etmemiştim.

Açıkçası Aziz Yıldırım Amatör branş diyor sürekli. Bana görede Spor kulübüysek diğer branşlara bakarak ta hakkını teslim etmemiz gerekir ama bana göre Futbol, basket erkek kadın ve voleybol erkek kadın dışındaki branşlar kapatılmalı. Belki atletizmde kalabilir.

Futbol takımına transfer yapılmaması sebebiyle maddi sıkıntımız olduğunu düşündüm. O nedenle böyle bir düşünce içine girdim. Halada şüpheliyim...

Bu konuda H.Bilal Kutlualp'te bir takım açıklamalar yapmış..

Avrupa'da, Türkiye Kupası'nda ve ligde istenilen sonuçları alamadık biliyorsunuz. Fenerbahçe'nin lokomotifi futbol takımıdır. Amatör branşları kimse küçümsemez ama kime sorarsanız bugün herkes Fenerbahçe futbol takımından dolayı Fenerbahçeli olmuştur. Fenerbahçeli bir futbolcuyu ona idol olarak görmüştür, Fenerbahçeli olmuştur. Amatör branşların başarısı ancak futbol takımının başarısı ile daha güzel gözükür, anlam kazanır. Ama futbol takımı başarısızsa ikide bir de insanların önüne amatör branşların başarısını getirip futbol takımının başarısızlığını örtemeye çalışamazsınız."
    Last edited by SAİT71 : 04.Şubat.2011 at 15:59

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Yok kardeşim Sait... Amacımız seni eleştirmek değil. Meseleyi asla kişiselleştirmiyoruz. Eğer böyle düşünen başkaları da varsa diye fırsat bulmuşken yazalım dedik.

Başarısızlığın bedeli başarılı olana ödetilmez. Velakin kulüp ekonomik sıkıntı bile yaşasa... Futbol takımına transfer yapamayacak duruma gelse... En kötü günlerinde Galatasaray bile kapatmadı bu şubeleri... Keza bizde bir zamanlar ekonomik olarak dibe vurmuştuk. Oyun kurucu pozisyonumuz tarihin en beceriksiz gardlarından Erdal Koşan'lara kalmış, Zaza Erden'lerin 3 numaraya kaynak zorunda kaldığı ıstırap dolu yokluk yıllarını yaşadık. Kimse yine "başarızıslığa rağmen" bunu düşünemedi. Mesela Aziz Yıldırım dese böyle birşey: "Sen mi kurdun o şubeleri, sen kapatıyorsun" derler. Tarihe şube kapatan başkan olarak geçer.

Bu şubeler niçin göze batıyor biliyor musun? Başarılı oldukları için... Oysa başarısız olsalar yine onlara belli paralar harcanacak ama kimse onların farkında olmadığı için gündemine almayacak, "kapansın" demeyecekti. Başarılı olmanınn mükafaatı böyle olmamalı...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Türkiye'de futbol takımı başarısızsa kulüpte başarısızdır. O yüzden amatör branşlarda ne yaparsan yap herkes futbolda ne yaptığına bakacaktır. Örneğin bu sene milli takımlar bazında erkek basketbol takımımız dünya 2.'si oldu ama sonuçta n'oldu unutuldu gitti. Farkında mısınız bilmiyorum ama 2002'de futbolda dünya 3.'lüğümüz halen konuşuluyor. Baskette 2. olduğumuz zaman, fubolda da olsalar ya deniliyor. Ya da Fenerbahçe'nin basket takımı Avrupa'da iyi gidiyor futbol takımı da şunları yapsa ya deniliyor. Türkiye'de her şey futbola endeksli. Kim ne başarırsa başarsın hepsi futbola göre değerlendirilir. Son bir örnek veriyim Fenerbahçe Ülker, Galatasaray CC , Beşiktaş CT ya da Efes 10 sene üst üste Avrupa'da kupa alsalarda ya da Basket Milli Takımları her turnuvaya katılıp kupaları toplasa da bu ülkede futbol takımları Avrupa'da ikinci bir kupa alana kadar Galatasaray'ın UEFA ve Süper Kupa şampiyonluğu konuşulacak ve üzerinden 50 senede geçse diğer branşlardaki başarıların önüne geçecek.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Türkiye'de futbol takımı başarısızsa kulüpte başarısızdır. O yüzden amatör branşlarda ne yaparsan yap herkes futbolda ne yaptığına bakacaktır. Örneğin bu sene milli takımlar bazında erkek basketbol takımımız dünya 2.'si oldu ama sonuçta n'oldu unutuldu gitti. Farkında mısınız bilmiyorum ama 2002'de futbolda dünya 3.'lüğümüz halen konuşuluyor. Baskette 2. olduğumuz zaman, fubolda da olsalar ya deniliyor. Ya da Fenerbahçe'nin basket takımı Avrupa'da iyi gidiyor futbol takımı da şunları yapsa ya deniliyor. Türkiye'de her şey futbola endeksli. Kim ne başarırsa başarsın hepsi futbola göre değerlendirilir. Son bir örnek veriyim Fenerbahçe Ülker, Galatasaray CC , Beşiktaş CT ya da Efes 10 sene üst üste Avrupa'da kupa alsalarda ya da Basket Milli Takımları her turnuvaya katılıp kupaları toplasa da bu ülkede futbol takımları Avrupa'da ikinci bir kupa alana kadar Galatasaray'ın UEFA ve Süper Kupa şampiyonluğu konuşulacak ve üzerinden 50 senede geçse diğer branşlardaki başarıların önüne geçecek.

Kime göre neye göre kıstas alınıyor orasıda önemli tabi.

Bana göre basketbol > futbol sana göre futbol > basketbol

Genele göre futbol > basketbol

Bu olaya şöyle bakalım.

Kısa Samsun'a zam gelirse kimler isyan eder kıt kanaat geçinen kesim , Peki Marlbora'ya zam geldi mi kimler isyan eder keyfi yerinde olan insan ( İsyan değil ufak bir tepki )

Basketbol Voleybol , Futbol ayrımınıda böyle yapacaksın işte.( Yukarıdak örneğin tam tersi )

Basketbol , Voleybol kapanırsa ufak bir tepki olur sadece Futbol kapanırsa isyan olur.

Ek olarak'da şu var yarın öbürgün galatasaray beşiktaş basketbolun voleybolun içine girse yatırım yapsa herkes bir anda amatör branşçı olacak şimdi meyve veren ağaç taşlanır misali taşlanmaya çalışıyor.Yazık yazık vallahi yazık.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Ve evet bu takım o adamın çiftliği olmuştur.Teknik direktör transfer isterken "biz istediğimiz herkesi alırız" diyen bir başkan orta düzey oyuncuları bile bu takıma getiremiyorsa, başarısızdır.Ben Aziz Yıldırımdan "bu takım 2010'a kadar bir avrupa kupası kazanacak" sözünüde duydum.Hani nerde? üst üste 3 şampiyonluk nerede? Hiç birimiz saf değiliz.futbol takımı aşırı bütçesine rağmen başarısızdır.Bunu kimse savunamaz.Amatör branşlarda aziz yıldırım gitsede kalsada aynı şekilde devam eder siz canınızı sıkmayın.
    Last edited by RaSenGan : 04.Şubat.2011 at 20:30
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Ve evet bu takım o adamın çiftliği olmuştur.Teknik direktör transfer isterken "biz istediğimiz herkesi alırız" diyen bir başkan orta düzey oyuncuları bile bu takıma getiremiyorsa, başarısızdır.Ben Aziz Yıldırımdan "bu takım 2010'a kadar bir avrupa kupası kazanacak" sözünüde duydum.Hani nerde? üst üste 3 şampiyonluk nerede? Hiç birimiz saf değiliz.futbol takımı aşırı bütçesine rağmen başarısızdır.Bunu kimse savunamaz.Amatör branşlarda aziz yıldırım gitsede kalsada aynı şekilde devam eder siz canınızı sıkmayın.
    Ek olarak Aziz Yıldırım'ın yönetim biçimini bende doğru bulmuyorum.3 Sene üst üst'e şampiyonluk sözlerini bizde biliyoruz.Sen Fenerbahçeliysen emin ol senin kadar bende Fenerbahçeliyim.Zamanında bu forumda neden ceza aldığım neden yöneticilikden alındığımı bir araştırın sebebinin Fanatiklik olduğunu öğrenin ve hangi takımın fanatiğiymişim ondan sonra gelin benim demek istediklerimi anlayın

Aziz Yıldırım gittiği takdirdede bu devran aynı şekilde işlemez amatör branşlarda.Aziz Yıldırım gittiği zaman kafadan Basketbol takımından gidecek 2-3 oyuncu var.Bu oyunculardan biride şuanda süre almasa bile geçmiş senelerin kahramanıdır İçinde bulunduğunuz ortam yerine gelin birde olaya benim içinde bulunduğum yerden bakın ondan sonra yorum yapalım.

Sizlere göre başarı Futbol takım'ın şampiyonluğuyken bana göre başarı Fenerbahçe'nin olduğu her yerde başarıdır
    Last edited by RaSenGan : 04.Şubat.2011 at 20:29

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Kim ne ile ilgileniyorsa ilgilenir.2 tane sporcu aziz yıldırım gidecek diye gidiyorsa buyursun gitsin.Kişilere bağımsız profesyonel bir fenerbahçe bizim için daha hayırlısı.Aziz Yıldırım başarısızdır.Bunun başka açıklaması yok.Basketbol,voleybol falanda amatör branş değil ayrıca.

Son cümleye gelince fenerbahçe futbol takımı başarısız olduğu sürece başkanın kendi dahil kimse tatmin olmaz başarılardan.Başkan bu kafayla giderse bütçeyi çok kötü yönettikleri için 5-10 sene içinde bırakın amatör branşları basketbol,voleybol gibi sporlarda bile küçülmelere gitmek zorunda kalacak kulübümüz,emin olun bundan.Fenerbahçe iyi yönetilmiyor,cepten yiyor son yıllarda.
    Last edited by RaSenGan : 04.Şubat.2011 at 20:19

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Konu dışına çıkmayalım.Fenerbahçenin Transfer Haberlerini konuşalım.Burası spor hayatımızı anlatacağımız bir yer değil.

Futbol takımı yüzünden basketbol hayatım bitti ajitasyonundan dolayı ilgilenmiyorum dedim öncelikle.Ayrıca bana kalırsa yetenekli insanın asla spor hayatı bitmez.Bende 9 sene lisanslı olarak futbol oynadım amatörde olsa.Bulunduğum bölgede belli bi seviyeye çıkıp gençlerbirliği alt takım seçmelerine falanda gönderildim.Spordan az biraz anlıyorum yani.
    Halısahada o ışığı görmüştüm zaten

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Son cümleye gelince fenerbahçe futbol takımı başarısız olduğu sürece başkanın kendi dahil kimse tatmin olmaz başarılardan.
    En basitinden Sadece forumdan 3 kişi memnun olur futbolda başarı olmasa bile diğer branşlarda gelecek başarılar ile.Kimse tatmin olmaz başarılardan diyerek genelleme yerine büyük bir kesim dersen daha mantıklı olabilir.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Ya ortada bir gerçek var ki, F.Bahçe deyince Türkiye'de ki bir çok kesim futbol takımı olarak algılıyor. Spor haberleri bile 3-5 futbol haberi verip bültenlerini kapatıyor. Yani spor gazetesi futbol gazetesi, spor bülteni futbol bülteni aslında.

Futbol takımımıza transfer yapılmıyor diye o kadar kişi tepki koyuyor bu bile futbol takımının taraftarlar gözünde ne derece daha önde olduğunun ispatı bence.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ya ortada bir gerçek var ki, F.Bahçe deyince Türkiye'de ki bir çok kesim futbol takımı olarak algılıyor. Spor haberleri bile 3-5 futbol haberi verip bültenlerini kapatıyor. Yani spor gazetesi futbol gazetesi, spor bülteni futbol bülteni aslında.

Futbol takımımıza transfer yapılmıyor diye o kadar kişi tepki koyuyor bu bile futbol takımının taraftarlar gözünde ne derece daha önde olduğunun ispatı bence.
    Biraz spor yap denildiğinde "arada halısaha maçı yapıyoruz ya daha ne" diye cevap verilen bi ülkede yaşıyoruz abi
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Alex iki yıl daha Fenerbahçe'de... Haber kesin.

Kaynak: Şansal Büyüka.

Maraton-05 Şubat 2011

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by yaman76hakanFB View Post
    Alex iki yıl daha Fenerbahçe'de... Haber kesin.

Kaynak: Şansal Büyüka.
    Yapılan ve yapılması gereken en büyük transferlerden biri.

Sene başında o kadar karşı olmama rağmen Alex'e gerçekten çok güzel cevap veriyor sahada o yüzden boynumuzu öne eğip takdir etmek gerekir kendisini.

Alex Le Sonsuza ..

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Yorum yapmayacağım. Hayırlı olsun. Herşey bir yana, sembol olmuş bir oyuncuya "bizde işin bitti, güle güle" demek yakışmazdı. Ama ne getirir, ne götürür bilmiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Doğrusu buydu. Çok doğru bir karar.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Alex'le sözleşme uzatılması çok iyi haber. Alex gibi bir efsane, futbolu Fenerbahçe formasıyla bırakmalı.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Alex'le sözleşme yenilemek güzel ama 2 yıl çok bence 1 yapsaydık keşke.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Alex'le sözleşme uzatılması çok iyi haber. Alex gibi bir efsane, futbolu Fenerbahçe formasıyla bırakmalı.
    İşte bu doğru... İbo'ya yapmadığımız, Pier'e göstermediğimiz, Aykut'tan, Oğuz'dan esirgediğimiz inceliği Alex'e olsun gösterelim. Yoksa bu ülkenin açık ara en vefasız kulübü olacağız.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

İbo'yu hiç karıştırma abi

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Doğru diyorsun Osman. Hiç akşam akşam canımızı yakmayalım. Beşiktaş ve Galatasaray'dan gelen teklifleri kabul etmedi ve daha birkaç yıl oynayabilecekken, basketbolu bıraktı. Son "taraftar-sporcu"ydu.

Bir de Cenk Renda'yı hatırlarım. Efes forması giydiği yıllarda bile, aynı salonda oynanan Efes maçından sonra (Spor Sergi'de) başlayacak Fenerbahçe maçı için soyunma odasına gitmek yerine, hemen Fenerbahçe taraftarının arasına karışır ve adeta amigoluk yapar gibi maç boyu destek verirdi. Haaa, Zaza Erden'i de unutmayalım. İbo o tür "taraftar-sporcu"ların son örneği idi.

Mesaj Yetkileri