Sayfa 438 / 578 İlkİlk ... 338388428436437438439440448488538 ... SonSon
13,111 ile 13,140 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

hoca di matteo diyorlar sportif hocada m.denizli diyorlar..

Ben gönderildiğine sevindim açıkçası. Fatih Terim'in yeri ayrıdır eyvallah ama işlere duygusal yaklaşmamak gerekiyor. O açıdan düşünürsek Hagi'nin de yeri çok ayrı ama teknik direktörlüğü becerememişti. Terim ile Burak'ı çok benzetiyorum ben birbirlerine. Terim, gaz vererek takımdan bir şey bekliyor belli bir sistemi yok adamın. Herkes free rollerde dolanıp duruyor. Şansa başarı gelirse geliyor. Söylediklerim tamamen kendi fikrimdir. Burak'ta öyle hiç beğenmediğim bir forvet. Hiç bir golünü beceri ile attığını düşünmüyorum, hiç bir yeteneğinin olduğunu düşünmüyorum. Ama arada durduğu yeri iyi seçip golünü atabiliyor. Fırsatçılığı da yok bunu dedim diye yanlış anlamayın yani durduğu yer de şansa. 1-2 yetenek bazlı golü de oldu ancak gol kralı oldu öyle oldu böyle oldu gollerin hepsi birbirine benziyor keşke daha yetenekli daha iyi türk forvet olsaydı da onu alsaydık eldeki bu olunca mecbur sahipleniyoruz işte. İşin özü Fatih Terim gitti iyi oldu ancak gelen gideni aratmaz inşallah. Kafasını adam gibi takıma verebilecek bir hoca istiyorum ben başka bir şey değil.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

kaynagimdan bilgi geldi en geç cumartesi hoca belli olacakmis ve italyan olmucakmis..

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Bazı yorumlar okudum. Siz buna Fatih Terim > Ünal Aysal diyorsunuz ama bu bildiğiniz Fatih Terim > Galatasaray olmuş. Bu kadar abartmayın bu işi.

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Gayet haklısın, kıskançlık diyemiyecem şimdi suçlamayıyım.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

[YOUTUBE="fnQjUuRATtQ"]Grande Terim ![/YOUTUBE]

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by 5267 View Post
    Gayet haklısın, kıskançlık diyemiyecem şimdi suçlamayıyım.
    yo, aslında direk kıskançlık bu çekememezlik. ego vs ... aysal kendine başarı yamama derdinde

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Aysal bana göre Muslera, Melo ve Burak'ı da ilk fırsatta satar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

bana kalırsa hoca bellidir şu an.Sadece Aysal hemen açıklamaz,hoca gittikten sonra aradık bulduk demek için. Fazlaca sinsi(keskin) bir zekaya sahip olduğunu düşünüyorum.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Aysal bana göre Muslera, Melo ve Burak'ı da ilk fırsatta satar.
    + Drogba
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

melo ve burak konusunda evet ama drogbayi ve muslerayi kesinlikle satmaz ozellikle drogbayi... aysal ne yapar ne eder drogbayi klupe yerlestirir.. muslera belki para icin satabilir tabi..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Fatih Terim yoksa Drogba'da yok. Mourinho'nun yanına gider sene sonu.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Antrenör olarak gitmeyi düşünmüyorsa chelsea'ye gidemez drogba. Bana kalırsa ABD'ye gidecek devre arasında veya sezon sonu.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Umarım Mancini gibi yeteneksiz, vasıfsız bir teknik adam gelmez. Bu kadar şişirme başka bir antrenör yok.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Di Matteo ve Mancini ön planda diyorlar ama Aysal sürpriz bir isim alacak bence tabi bu isim kim olursa olsun Terim'in yerini tutmayacak.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Kulağa şu aşamada komik geliyor ama Hikmet Karaman deniyor.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Kulağa şu aşamada komik geliyor ama Hikmet Karaman deniyor.
    Her aşamada komik bu abi. Elindeki orijinal S4'ü satıp, antenli çift hatlı 199 Tl'lik çakma s4 almak demek bu resmen (:

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by Homer J.S View Post
    Her aşamada komik bu abi. Elindeki orijinal S4'ü satıp, antenli çift hatlı 199 Tl'lik çakma s4 almak demek bu resmen (:
    Alex>Cristian gibi olur Fatih Terim>Hikmet Karaman geçişi. Zaten Hikmet Hoca(eskiden daha çok yapardı bunu) Fatih Terim'in bir yan sanayi ürünü gibidir saha kenarında.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Hikmet Karaman'ı alacağımıza Yılmaz Vural'ı alalım daha iyi. Aysal yerli olarak alsa alsa Şenol Güneş'i alır oda çok zor bir ihtimal diye düşünüyorum o yüzden Aysal yabancı hoca ile anlaşacaktır.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Alex>Cristian gibi olur Fatih Terim>Hikmet Karaman geçişi. Zaten Hikmet Hoca(eskiden daha çok yapardı bunu) Fatih Terim'in bir yan sanayi ürünü gibidir saha kenarında.
    Aynı şeyi yazdım ben de işte Çakma Fatih Terim

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Juande Ramos İsmi Duydum Doğru mu

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Türk bir teknik adamına ihtimal vermiyorum

Nesil
    2011
    Yer
    adana

gazeteciliğimin taze yıllarıydı. galatasaray yönetimi, tarihin en büyük galatasaraylılarından biri, benim tanıdıklarım içinde birincisi gündüz kılıç'ı kovdu. karar ittifakla alındı.

sonra..
    baba gündüz'ü kovanlar, kulüpten arkalarından teneke çalınarak yollandılar.
    gündüz kılıç, hasnun galip'e omuzlar üzerinde döndü..
    üç
    yıldızın üzerindeki satırları kesip saklayın. özellikle de ünal aysal ve emir kulları mutlak yapsınlar. bir gün çıkarıp bakacaklar.

"gündüz kılıç" deyin, bugün 7 yaşında bir galatasaraylıya, bilir...
    duymuştur, okumuştur. "peki onu kovanlar kimlerdi?" diye sorun, en yağız galatasaray muhabiri ve yorumcusuna... üyeleri geçin... "başkan kimdi, o sırada" deyin. bakın bakalım bir, tek bir kişi hatırlar mı?
    ünal aysal ve onun "ittifakla" karar veren emir kullarını yarın hatırlayacak tek kişi olmayacaktır.
    fatih terim ise, tarihe çoktan geçmiştir bile. hem türk, hem galatasaray, hem de dünya tarihine.
    tarih kimi yazacağını iyi bilir.

levent tüzemen ntv'de tokat gibi konuştu, anlayanlara..
    ntv sunucusu "ittifakla alınan karar" deyince, levent sözünü kesti. "olağanüstü kongre, bu karar ittifakla alınsın diye yapılmıştı zaten."
    tezgah o zaman kurulmuştu yani. eski yönetim kurulu olsa, aysal, geçin "ittifak"ı, "ekseriyetle" bile çıkaramazdı o kararı..

olağanüstü kongre, fatih terim'i camia baskısı ile kerhen takımın başına getiren, arka arkaya gelen lig ve kupa şampiyonlukları yüzünden atma fırsatı da bulamayan aysal amacına ulaşsın diye yapıldı.
    şimdi herkesin birbirine söylediği bir şey var. "aysal gibi başarılı bir iş adamı, hem de tam dere geçilirken, b planı olmadan at değiştirmez. aysal, terim'in yerine getireceği ile anlaşmasını yapmıştır bile.. ama işin önceden tezgahlandığı izlenimini vermemek için, bir süre oyalanacaktır."
    bir yanılgısı var, böyle düşünenlerin...
    fatih terim'in kendisi b planıydı aysal'ın..
    başkan olurken kafasında çok başka bir isim vardı. terim'i "ilk fırsatta harcama kararı" ile işin başına ve "kerhen" oturttu.

ilk eylemi, bülent tulun'u sağ kolu ilan etmek oldu. terim, tulun'u florya'dan kovdu. aysal bu hareketi yutmak zorundaydı, yuttu..ama tulun'u getirip ali sami yen kompleksine yerleştirdi ki, terim'e karşı kullanmaya devam etsin..
    ne var ki, başarılar ard arda gelince, camianın zaten sevgilisi anıt adamı kovmanın intihar olacağını gördü.
    oyununu değiştirdi. yeni planını "terim'i istifa ettirmek" üzerine kurdu.
    tuzaklarıyla terim'i eninde sonunda istifa ettireceğine inandığı için, birbirinden abartılı söylemlere de girişti.. "ben yaşadığım sürece terim işin başındadır.
    ben başkan kaldığım sürece terim'le çalışacağım.."
    bol keseden atıyordu ki, yarın terim gittiğinde "ben elimden geleni yaptım, söyledim, ama adam gitti ne yapayım" diyebilsin..
    herkesi kör alemi sersem sanıyordu aysal..
    terim, hepsi birbirinden çirkin hamlelerle kurulan tuzaklardan hiçbirine düşmedi..
    açık seçik ve net konuştu.. "ben galatasaraylıyım. bu kulüp için tek satır mukavele imzalamadan da çalışırım.. 'git' denilene kadar buradayım.."
    ünal aysal için yapacak tek şey kalmıştı artık.. terim'i kovmak..
    emir kullarını göstermelik topladı.. o kullar, kararı açıkladılar. "ittifakla.." "galatasaray değerleri" gibi caf caflı laflar taşıyan açıklama televizyonlarda alt yazı olarak geçerken, fatih terim, florya'da takıma antrenman yaptırıyordu. "galatasaray değeri" antrenmandaki hocayı, kendisine haber bile vermeden mi kovmaktı?. sırf bu eylem, bizzat "ittifak kulları"nın galatasaray değerleri denen şeyden zerre nasiplerinin olmadığını göstermiyor muydu?.

ünal aysal "hiç kimse ile görüşmedik. planlarımız arasında yerli hoca yoktur" diye konuştu, kararın ertesi günü..
    televizyonda dinlerken güldüm.. "daha önce kimseyle görüşmedik. planlarımız arasında yerli hoca yok!.."
    emin misiniz bay aysal?.
    ünal aysal ile fatih terim bir arada olamazdı.
    olmadı nitekim.. aysal terim'i kovdu sonunda.. bugün tablo öyle.. gerçekte "kazanan" fatih terim oldu..
    aysal'ın tüm tuzaklarını boşa çıkaran terim oyunu kazandı. aysal ve ittifakçıları(!) bu bölümü de kesip saklasınlar..

*sabah'tan alınmıştır.
    Hıncal Uluç'un yazısı

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Juande Ramos'un ismi geçiyor ama...

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

İspanyol hocalar bizim ülkede başarılı olamıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yahu kim gelirse gelsin bence başarılı olamaz takımı tanıyacakta kimin ne yaptıgını antrenmanlarda görecekte, sinerji oluşturacakta, taraftarın sevgilisi olacakta, takımı ateşleyecekte.. Yok öyle bir adam.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

var iste bielsa tam aradigimiz adam

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Quote Originally Posted by caglaruzun View Post
    Ben gönderildiğine sevindim açıkçası. Fatih Terim'in yeri ayrıdır eyvallah ama işlere duygusal yaklaşmamak gerekiyor. O açıdan düşünürsek Hagi'nin de yeri çok ayrı ama teknik direktörlüğü becerememişti. Terim ile Burak'ı çok benzetiyorum ben birbirlerine. Terim, gaz vererek takımdan bir şey bekliyor belli bir sistemi yok adamın. Herkes free rollerde dolanıp duruyor. Şansa başarı gelirse geliyor. Söylediklerim tamamen kendi fikrimdir. Burak'ta öyle hiç beğenmediğim bir forvet. Hiç bir golünü beceri ile attığını düşünmüyorum, hiç bir yeteneğinin olduğunu düşünmüyorum. Ama arada durduğu yeri iyi seçip golünü atabiliyor. Fırsatçılığı da yok bunu dedim diye yanlış anlamayın yani durduğu yer de şansa. 1-2 yetenek bazlı golü de oldu ancak gol kralı oldu öyle oldu böyle oldu gollerin hepsi birbirine benziyor keşke daha yetenekli daha iyi türk forvet olsaydı da onu alsaydık eldeki bu olunca mecbur sahipleniyoruz işte. İşin özü Fatih Terim gitti iyi oldu ancak gelen gideni aratmaz inşallah. Kafasını adam gibi takıma verebilecek bir hoca istiyorum ben başka bir şey değil.
    E yuh hala imparatora taktikten anlamıyor diyenler varmış... Eğer taktikten anlamasaydı ilk şampiyonluğu zor kazanırdı bu dönemdeki çünkü 4-4-2yi muhteşem uygulamıştı takım necati+elmander sayesinde bir anda 4-6-1 oynayabiliyorduk evet 1 adam fazladan yazdım çünkü bu ikili hem ortasahada oynuyor hem gol atıyorlardı 2.sezonda drogba ve sneijder gelince takım 4-4-2 diamond a döndü ve bunda da taktik oturunca sezonun son 10-12 haftasında muhteşem oynadı takım milli takımda ilk 2 maçta caneri sol beke çekip hücumcu bir oyun oynaması filan bunlar taktik dehanın göstergesidir

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

bana göre en mantıklı iki isim var
    mustafa denizli şenol güneş
    şu aşamada bu isimlerden başka kim gelirse gelsin sonu uçurum olur

Mesaj Yetkileri