Originally Posted by
xwerswoodx
Şike var, yada yok orasını bilemem, bilmekte istemiyorum. Her ne kadar Galatasaray taraftarı olsamda şike olmamasını umuyorum, çünkü Fenerbahçesiz, Galatasaraysız yada Beşiktaşsız bir lig olmaz. Eğer Fenerbahçenin şikesi onanır ve UEFA Fenerbahçenin bu nedenden dolayı ligden düşürülmesini isterse, Fenerbahçenin 2 sene sonra normal anadolu takımlarından hiç bir farkı kalmaz. Ama kim bilir belkide Juventus gibi bir anda geri dönüş yapar ve daha iyi olur. Ancak bu dava devam ettikce sadece Fenerbahçeye değil, tüm Türk futboluna zarar veriyor. Italyanın şike olaylarından sonra ne kadar geriye gittiğini konuşmak bile istemiyorum, ancak İtalya hala italyadır, isimdir, ama italyan takımlarına eskisi kadar saygı duyulmadığıda bir gerçektir. (En azından benim gördüğüm bu)
Ancak Aziz Yıldırım her konuşmasında takımı düşünüyorm diyor ancak takımı bırakmıyor. Bir başkan şike soruşturmasındayken takımın başında kalarak neden takımını zor duruma sokar ki? Eğer takımını gerçekten seviyor olsaydı, elini ayağını çeker, Fenerbahçeye daha çok zarar vermezdi. Aziz Yıldırımın yaptığı takımını sevmek değil, sadece gurur meselesi. Her neyse, sonuç onanmış olsada bu daha itirazdır odur budur kolay kolay bitmez, 3-4 sene daha yolu var en az