Sayfa 438 / 464 İlkİlk ... 338388428436437438439440448 ... SonSon
13,111 ile 13,140 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Nasıl şike oldugunu düsünüyorsunuz aklım ermiyor Karabük maçını Lugano'nun şans eseri önüne gelip vurdugu bir topla kazandık Sivas maçını nasıl kazandıgımız malum son dakikaya kadar saldırdı Sivas neyse bunları yıllardır diyoruz yine biri mahkeme kararı diyip geçecek.Birde bu şike yaptıgımıza inanıp mahkeme kararlarını destekleyenler Ergenekon'u desteklemeyenler olunca çok gülünç bir durum oluyor tek istegim sahadaki rekabeti ayrı yargı durumlarını ayrı degerlendirmeniz.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

'Adalet yerini buldu'
    Beşiktaş Kulübü'nün eski yöneticisi Serdal Adalı, adaletin yerini bulduğunu söyledi.

TAYFUR HAVUTÇU: "ADALET YERİNİ BULDU. BEŞİKTAŞ CAMİASINA HAYIRLI OLSUN"

ADALI VE HAVUTÇU MAHKUMİYETİNİ UYGUN BULDU. USUL HATASI NEDENİYLE BOZDU.

Yargıtay, eski Beşiktaş Asbaşkanı Serdar Adalı'nın Beşiktaş-İBB Spor Türkiye Kupası final maçının sonucunu etkilemek amacıyla şike yapmak, Beşiktaş eski teknik direktörü Tayfur Havutçu'nun ise Beşiktaş-İBB Spor maçının sonucunu etkilemek amacıyla şike yapmak suçlarını işlediklerinin sabit olduğuna karar verdi.

Serdal Adali ve Tayfur Havutcu adalet yerini buldu diyorlar ama haberde 'sabit olduguna karar verdi yaziyor' ?

http://haber.dha.com.tr/besktas-kulu...di_581078.html
    http://haber.dha.com.tr/en-son-haber...ri_581095.html
    http://haber.dha.com.tr/sike-davasin...du_580970.html

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Madem bizim maçta şike yok, geçen sene Avrupa'ya gidemememizin karşılığını kim verecek?

Madem şike var, neden adalet yerini buldu diyorlar?

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by Ralph View Post
    Madem bizim maçta şike yok, geçen sene Avrupa'ya gidemememizin karşılığını kim verecek?

Madem şike var, neden adalet yerini buldu diyorlar?
    İyice cacık oldu bizim durum da. İBB maçı için içim rahat, şikenin 'ş'si bile yok; ama ismi geçen şahısların da ceza almaması çok önemli bizim açımızdan.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Karardan Önce ; Aziz Yıldırım : Yargıtaya güveniyoruz , Türk Hukuku doğru kararı verecektir.

Karardan Sonra ; Aziz Yıldırım: Ben Aziz Yıldırım olarak bu hukuka aykırı karara saygı duymuyorum ve bu siyasi kararı tanımıyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Aziz Yıldırım'ın açıklaması İ.Melih Gökçek'in tweetlerini hatırlattı bana.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Açıklamanın özeti şu; Adil yargılanma hakkı tartışılırken neden bu kadar acele edildi, meclis beklenebilirdi.

Bu soruya cevaplarınızı merak ediyorum.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Sanırsın bugün toplanıp karar verdiler, aylardır konuşuluyor zaten bu. Yeni bir şey değil ki. Ayrıca yeniden yargılama yasası çıkarsa zaten bu kararların bir hükmü olmayacak.

Apar topar falan komik olmuş bence. Açıklamanın geneli de yine aynı edebiyatın ürünü, biraz yenilemesi, geliştirmesi lazım kendisini.

Nesil
    2006

Hani UEFA, Fenerbahçe ve Beşiktaş gibi ismi geçen diğer takımlara da ceza verecekti inceleme bile yapmadılar.

Ben hodri meydan diyorum bizi düşürsünler eyvallah; ama bizle birlikte diğer takımları da düşürsünler...

Fenerbahçe Avrupa'ya daha soruşturma başında iken gönderilmedi Trabzon gönderildi. Bizim hakkımız o gün yendi daha her şey en başta iken iki takımın ismi geçiyordu o listede iki takımda gitmeyecekti arkadaş. Bu gün o yapılmadı bundan sonra da bir şey yapılmaz.

Ben bu karara inanmıyorum. Çünkü ismi bile ÖZEL...

Bu ülkede genel kurmay başkanı şuan nerede? Ceza evinde ne için örgüt kurmuş yıllardır mücadele ettiği yapıya ortak olduğu için...

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

Yargıtay'ın kararını savunan arkadaşlar ergenekon ve Balyoz davaları hakkında ne düşünüyorlar? Şike davasıysa eğer bu neden ÖYM'lerde karara bağlandı. ÖYM'lerin bütün kararları hukusuzdur bu kadar net...

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

Bence TFF gereğini yapsan FB dahil 8 takımı da küme düşürsün...Ama tarih eninde sonunda gerçekleri bulacaktır...Kupayı Trabzon alsın bu iktidar gittiği zaman kupayı geri alacağız merak etmeyin...

Nesil
    2006
    Yer
    London

Şike var, yada yok orasını bilemem, bilmekte istemiyorum. Her ne kadar Galatasaray taraftarı olsamda şike olmamasını umuyorum, çünkü Fenerbahçesiz, Galatasaraysız yada Beşiktaşsız bir lig olmaz. Eğer Fenerbahçenin şikesi onanır ve UEFA Fenerbahçenin bu nedenden dolayı ligden düşürülmesini isterse, Fenerbahçenin 2 sene sonra normal anadolu takımlarından hiç bir farkı kalmaz. Ama kim bilir belkide Juventus gibi bir anda geri dönüş yapar ve daha iyi olur. Ancak bu dava devam ettikce sadece Fenerbahçeye değil, tüm Türk futboluna zarar veriyor. Italyanın şike olaylarından sonra ne kadar geriye gittiğini konuşmak bile istemiyorum, ancak İtalya hala italyadır, isimdir, ama italyan takımlarına eskisi kadar saygı duyulmadığıda bir gerçektir. (En azından benim gördüğüm bu)

Ancak Aziz Yıldırım her konuşmasında takımı düşünüyorm diyor ancak takımı bırakmıyor. Bir başkan şike soruşturmasındayken takımın başında kalarak neden takımını zor duruma sokar ki? Eğer takımını gerçekten seviyor olsaydı, elini ayağını çeker, Fenerbahçeye daha çok zarar vermezdi. Aziz Yıldırımın yaptığı takımını sevmek değil, sadece gurur meselesi. Her neyse, sonuç onanmış olsada bu daha itirazdır odur budur kolay kolay bitmez, 3-4 sene daha yolu var en az

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by xwerswoodx View Post
    Şike var, yada yok orasını bilemem, bilmekte istemiyorum. Her ne kadar Galatasaray taraftarı olsamda şike olmamasını umuyorum, çünkü Fenerbahçesiz, Galatasaraysız yada Beşiktaşsız bir lig olmaz. Eğer Fenerbahçenin şikesi onanır ve UEFA Fenerbahçenin bu nedenden dolayı ligden düşürülmesini isterse, Fenerbahçenin 2 sene sonra normal anadolu takımlarından hiç bir farkı kalmaz. Ama kim bilir belkide Juventus gibi bir anda geri dönüş yapar ve daha iyi olur. Ancak bu dava devam ettikce sadece Fenerbahçeye değil, tüm Türk futboluna zarar veriyor. Italyanın şike olaylarından sonra ne kadar geriye gittiğini konuşmak bile istemiyorum, ancak İtalya hala italyadır, isimdir, ama italyan takımlarına eskisi kadar saygı duyulmadığıda bir gerçektir. (En azından benim gördüğüm bu)

Ancak Aziz Yıldırım her konuşmasında takımı düşünüyorm diyor ancak takımı bırakmıyor. Bir başkan şike soruşturmasındayken takımın başında kalarak neden takımını zor duruma sokar ki? Eğer takımını gerçekten seviyor olsaydı, elini ayağını çeker, Fenerbahçeye daha çok zarar vermezdi. Aziz Yıldırımın yaptığı takımını sevmek değil, sadece gurur meselesi. Her neyse, sonuç onanmış olsada bu daha itirazdır odur budur kolay kolay bitmez, 3-4 sene daha yolu var en az
    http://tr.wikipedia.org/wiki/Totonero_skandal%C4%B1 Milan'a duyulan saygıda herhangi bir azalma göremiyorum ben. Sonuçta ilk kez Juve yapmadı bunu ve ne yazıkki her ülkede var.
    Bize gelince de keşke düşürseler de bitse şu goygoy.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by mwaru View Post
    http://tr.wikipedia.org/wiki/Totonero_skandal%C4%B1 Milan'a duyulan saygıda herhangi bir azalma göremiyorum ben. Sonuçta ilk kez Juve yapmadı bunu ve ne yazıkki her ülkede var.
    Bize gelince de keşke düşürseler de bitse şu goygoy.
    Juventus zaten yapmadı
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Juventus zaten yapmadı
    Peki neden küme düştü ? Nasıl bu kadar emin olabiliyorsun.

Burada bile çok tartışılan bir dava varken kesin ve net cevaplar verebiliyor insanlar. Okuduğum kadarıyla sende hem fikirsin, gel gelelim juve şike yapmadı diyebiliyosun.Hemde İtalya'da görülen bir dava hakkında kesin ve net bir şekilde fikrini söylüyorsun.

Bu dava bu kadar karmaşıkken insanların fenerbahçe hakkında net fikirler sunup, "yaptı-yapmadı" diyebiliyor. Şuan şike yapıldı diyende yapılmadı diyende, bu ülkede her takım şike yaptı ama bu dava fenerbahçe'ye patladı diyende kendinden emin değil. Bu davanın ve gelişen olayların hukuksal ve insan haklarına uygun bir şekilde gerçekleştiğini kimse bana anlatamaz. Bu dava benim için anlamsız.

12 yaşında kıza tecavüz edip, mahkemin "Ama kızda istemiştir" diyecek kadar midesizce bir hukuk yapısı var bu ülkede. Halbuki o daha ÇOCUK. Siz şimdi kalkıp bana bu davanın geçerliliğini mi anlatıcaksınız. Hadi ordan, 80'lerin türkiyesi değil artık burası. Fakat ne yazık ki insanlar böyleymiş gibi davranıyor..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by kumbara View Post
    Peki neden küme düştü ? Nasıl bu kadar emin olabiliyorsun.

Burada bile çok tartışılan bir dava varken kesin ve net cevaplar verebiliyor insanlar. Okuduğum kadarıyla sende hem fikirsin, gel gelelim juve şike yapmadı diyebiliyosun.Hemde İtalya'da görülen bir dava hakkında kesin ve net bir şekilde fikrini söylüyorsun.

Bu dava bu kadar karmaşıkken insanların fenerbahçe hakkında net fikirler sunup, "yaptı-yapmadı" diyebiliyor. Şuan şike yapıldı diyende yapılmadı diyende, bu ülkede her takım şike yaptı ama bu dava fenerbahçe'ye patladı diyende kendinden emin değil. Bu davanın ve gelişen olayların hukuksal ve insan haklarına uygun bir şekilde gerçekleştiğini kimse bana anlatamaz. Bu dava benim için anlamsız.

12 yaşında kıza tecavüz edip, mahkemin "Ama kızda istemiştir" diyecek kadar midesizce bir hukuk yapısı var bu ülkede. Halbuki o daha ÇOCUK. Siz şimdi kalkıp bana bu davanın geçerliliğini mi anlatıcaksınız. Hadi ordan, 80'lerin türkiyesi değil artık burası. Fakat ne yazık ki insanlar böyleymiş gibi davranıyor..
    Kesin konuşuyorum çünkü "Mahkeme tarafından" temiz olduğu açıklandı.

Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post
    Cihan'ın yaptığı taraftarlık olmuş biraz

Tıpkı şuan Fenerbahçe taraftarının şike yapıldığını kabul etmemesi gibi , Cihan'da sevdiği , desteklediği , belki de taraftarı olduğu Juventus'un şike yaptığını kabul etmiyor.

Bu kadar basit zaten bu olay , Taraftarı isen kabul etmiyorsun tarafı değil isen şikeci lan bunlar diyerek geçip gidiyorsun
    Alakası bile yok. Taraflık felan yok. Mahkeme tarafından Juventus'un şike yapmadığı açıklandı. Aklandı. Juventus şampiyonluğu geri istemek için federasyona başvurdu ama onlar reddetti. Çünkü orda da federasyon İnter ve Milan yanlısı. Geçen yıl Milan hakkında birsürü telefon konuşmaları çıktı piyasaya. Federasyon kılını bile kıpırdatmadı. Özgür abi siteden atılmasaydı daha detaylıca yazardı şimdi buraya. Araştırmak için Google'a "İtalya'da şike kararının gerçek yüzü" felan yazarsanız bulabilirsiniz.

Olaylardan bi habersiniz benim yorumuma yorum yapıyorsunuz. Bi haber olmanız sizin suçunuz değil. Genel olarak insanlar Juve şike yaptı diye biliyor. Ama olayları takip etmeyi, araştırmayı, "Gerçeği" öğrenmek isteseydiniz benim gibi düşünürdünüz.

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Juventus zaten yapmadı
    Abi ne kadar anlatsanda cok zor artık. O leke bir kere sürüldü yapışır kalır o takımın üzerinde.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Abi ne kadar anlatsanda cok zor artık. O leke bir kere sürüldü yapışır kalır o takımın üzerinde.
    İşte aynı durum şuanda Fenerbahçe'ye ve Beşiktaş'a da olacak. 1-2 yıl sonra bu takımlar aklansa bile Avrupa artık iki takımı da şike yaptı olarak tanıdı, tanıyacak.

Edit : Gerçi Avrupa insanı bizim gibi değildir. Araştırır gerçeği takip eder. Olurda aklanma kararı felan çıkarsa şike lekesi Avrupa bazında kalkar.

Nesil
    2006

Kupa müzede duran bir teneke parçası sadece; ama şu var ben hala iddia ediyorum bizi düşürsünler bu taraftar o Fenerium'u öyle bir uçurur ki para kasada kalır. Zaten iyi oyuncular çekip gitmez takım ile mücadele eder. Sonra Juventus gibi bir geliriz pir geliriz artık Juve nasıl İtalya'da tutulmuyor Fenerbahçe'de tutulmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Keşke her başkan Aziz Yıldırım gibi her sözünün arkasında aslan gibi konuşabilse. Bize de böyle bir başkan lazım ama nerde...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

@xwerswoodx

Gurur falan değil, kendini kurtarmak için bu gücü kullanmak zorunda. Başka çaresi yok. Bıraksaydı kabul etmiş olacaktı bir nevi, ne söylerse söylesin konuşulmayacaktı, yapacağı açıklamalar etki yaratmayacaktı. Şimdi Fenerbahçe resmi sitesini kullanıyor, FB TV'yi kullanıyor, Semih Şentürk'ün hesabını alarak oluşturdukları 12numara grubu ile sosyal medyayı kullanıyor.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Bunun orjinali var mı, 3 farklı metinde baktım söz konusu sayfada böyle bir şey yok da.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Ben elden bakmadım. Şuan telden giriyorum, pc'ye geçince incelerim

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Ben elden bakmadım. Şuan telden giriyorum, pc'ye geçince incelerim
    Ben Balyoz kararı diye biliyorum..ÖYM'nin adaleti...

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Ne zaman zirve o zaman düşürmeler.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Aziz Yıldırım teslim olur mu yoksa yurt dışında kaçak mı yaşar sizce ?
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Aziz Yıldırım teslim olur mu yoksa yurt dışında kaçak mı yaşar sizce ?
    sencesi bencesi yok hocam, kararini vermis zaten aziz yildirim. avukati da acikladi, bu yarginin verdigi karar icin kendisini feda etmez yorumu yapildi.

ayrica kume duserse fb biter diye bir durum yok, bu kadar taraftara sahip bir takim siradan hale gelemez. yeniden ayaga kalkmasini bilir. o kadar kolay degil yani.

aziz yildirimin yaptigi aciklamalar celiskili diye ortaya konuluyor ama yarginin bugun geldigi hal de ortada. o gun icin biraz da olsa olan guven bugun sifirlanmis durumda. gundemi hic takip etmiyorsunuz sanirim. hsyk yap boza dondu. hangi dava guvenilir ki bu dava %100 dogru olsun. her zaman bir kusku kaliyor icimizde.
    Last edited by TeNaciOUS MidFieLdeR : 18.Ocak.2014 at 03:17

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    sencesi bencesi yok hocam, kararini vermis zaten aziz yildirim. avukati da acikladi, bu yarginin verdigi karar icin kendisini feda etmez yorumu yapildi.

ayrica kume duserse fb biter diye bir durum yok, bu kadar taraftara sahip bir takim siradan hale gelemez. yeniden ayaga kalkmasini bilir. o kadar kolay degil yani.
    Türkiye futbolu geriye gider...Bakınız İtalya ne hale geldi..O zaman Uefa süt dökmüş kedi gibiydi gerçi.
    Puan silmek yetmez, küme düşürmeleri lazım kusura bakmasınlar...Şike olduğuna inanan arkadaşlara bir sorum da olacak tapeler dışında somut kanıt var mı? Paralar nerede, başka maddi şeyler nerede? Bir de Fenerbahçe kendi kendine mi şike yapmış ?

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by antiochia View Post
    Türkiye futbolu geriye gider...Bakınız İtalya ne hale geldi..O zaman Uefa süt dökmüş kedi gibiydi gerçi.
    Puan silmek yetmez, küme düşürmeleri lazım kusura bakmasınlar...Şike olduğuna inanan arkadaşlara bir sorum da olacak tapeler dışında somut kanıt var mı? Paralar nerede, başka maddi şeyler nerede? Bir de Fenerbahçe kendi kendine mi şike yapmış ?
    davanin icerigi zerre irgalamiyor beni acikcasi, bulundugumuz sartlar bu ve diger butun davalari olusan ve hatta zaten var olan guvensizlik ortami nedeniyle askiya aldi maalesef. halkin ayaklanmasi an meselesi, adaletin olmadigi yerde anarsi baslar. eli kulaginda.

Mesaj Yetkileri