![]()
güldüm yönetici
Neyse bakıcaz.
![]()
güldüm yönetici
Neyse bakıcaz.
Lukaku için 20 m euro ödendi.Mata için teklif 30 m euro.
NTVspor
Şu transfer piyasası şartlarında 20 milyon çok az.Yani bence balon bi oyuncu lukaku ama piyasayı ben yönetmiyorum![]()
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Valencia dağılıyor.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Valencia, Canales'i transfer etmişti. Sıkıntı olmaz, nasıl olsa her sene yeni bir oyuncu parlatıyorlar. Lukaku'nun bende balon olduğunu düşünüyorum, İngiltere ligi ona göre değil.
VeriLen rakamLarı çok abartı buLuyorum. HeLe bu isimLer bu paraLarı kesinLikLe haketmiyor.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
32 milyon euro'ya mata transferi bitmiş.
(/s)
Mata kaliteli futbolcu fakat 32 milyon euro etmeyeceğini düşünüyorum.Değerinden fazla verilen paralar transfer piyasasını çok olumsuz etkilyior.
Yuh yahu ne transferler yapılıyor böyle iyi paralar harcandı.
Valencia borçlu bir kulüptü yanlış hatırlamıyorsam Villa'nın transfer ve bu transferden gelen paralarda katıldığında borçta birhayli hafifleme olmuştur.
Chelsea hucum hatta baya bir sağlam oldu ama güzel oldu.
İyi transfer fakat çok yüksek fiyat.
O değilde Arsenal Nasri'yi Citye verip yerine Mata'yı almayacak mıydı?Bu yıl gerçekten son dönemlerin en uçuk transfer piyasasına şahit oluyoruz.Adeta bütün devler daha pahalıya oyuncu almak adına yarışıyorlar birbirleriyle.Ben Mata'nın Chelsea'da başarılı olacağını düşünüyorum.Lukaku içinse zaman gösterecek.Bu yaşta, bu işleri yapan Rooney vardı en son benim hatırladığım.Henüz 18 yaşında bir oyuncu için başarısız olur demek biraz önyargılı bir yaklaşım.
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
İyi transfeler yaptı Chelsea bence, fiyatlar çok yüksek olsa da gelecekli oyuncular ikisi de , piyasa böyleyken yapacak bişey yok ödemek zorundasınız.
Lukaku daha 18 yaşına giricek veya yeni girdi , bu yaşta İngiltere liginde önünde tarz olarak benzer bir Drogba örneği , İngiltere altyapısı alıcak ve zaten güçlü olan fiziğini daha da güçlendiricek.Şımarmaz işine bakarsa uzun yıllar fark yaratıcak bir oyuncu izleyebiliriz.
falcao'nun 42 ettiği piyasada mata için 30 az bile.
Eskiden Gordon Milne bu tarz bir istikrarı Türkiye'ye getirmişti(İlk 3 senesinde şampiyon yapamadı ama ardından 3 şampiyonluk geldi.) ama onun başarısına rağmen ilk senesinde başarısız olan her hoca gönderiliyor. Schuster takımı yenileyecekti, bir felsefe oturtacaktı ama 1 seneyi bitirtmediler adama, nereden nereye.
Ahh Arda ahh... Valla bizim Arda Porto ya da Valencia'ya olaymış 30-40 milyon € falan edermiş![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Mata'nın gidişi koymaz Valencia'ya. Yerini çoktan doldurdular. Geçen sezon Feghouli'yi almışlardı bu senede Piatti'yi alıp oraya sağlama almışlardı zaten. E bide Canales var.Sevindim Valencia adına. Umarım Mehmet Topal'ın olduğu takım çok başarılı olur...
I'm back...
Londra ekibinin Çek kalecisi, diz bağlarından yaşadığı sakatlık nedeniyle bir ay sahalardan uzak kalacak.
Premier Lig ekiplerinden Chelsea'nin menajeri Andre Villas Boas, kaleci Petr Cech'in antrenmanda diz bağlarından sakatlandığını açıkladı.
Antrenman sonrasında basın mensuplarına konuşan genç teknik adam, Cech'in yaklaşık dört hafta boyunca sahalardan uzak kalacağını söyledi. Önümüzdeki haftalarda Boas'ın kaleyi deneyimli eldiven Hilario'ya vermesi bekleniyor. Öte yandan sakatlığı süren David Luiz'in tedavisine de bir hafta daha devam edileceği açıklandı.
Liverpool'da Suarez ilk11 değil. Arsenal'de Nasri ilk11.
Suarez ile sakat değilse Glen Johnson neden oynamıyor anlamıyorum.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Genç oyunculara verilen önem çok hoşuma gider. O yüzden FM serilerinde ilk oyunumu hep Arsenal'i alarak oynarım. Ben de altyapıyı bir sürü genç oyuncu ile doldururum. Ve birçoğunu da sık sık kadroya alıp şans veririm. Arsene Wenger'in izinden giderim yani. Wenger beni yine şaşırtmadı ve Liverpool'a karşı 11'de Emmanuel Frimpong ile başladı. Sakatlanan Laurent Koscielny'nin yerine de yine altyapıdan Ignasi Miquel'i oyuna soktu.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Beyler bilmeyenlerinize bir iyilik yapıyım bir afgan kanalı var uyduda şifresiz tek çanaklı uydularda dahi çekiyor.O kanal canlı yayınlıyor maçı.İsmi rah e farda gibi bir şey.Liverpool iyi gibi şu sıra.
Tuncay bu hafta da oynayamayacakmış. Çalışma izni çıkmamış hala.
http://twitter.com/#!/tuncaysanli17/...77119413587970@tuncaysanli17
Tuncay Sanli
Vize yuzunden iki tane mac kaciriyorum. Kulubum sorunu cozmek icin her yolu deniyor ama maalesef burokrasi dinlemiyor![]()
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Tuncay nasıl izin alamıyor ya zamanında İngiltere'de 2 yıl,Almanya'da 1 yıl oynamadı mı bu adam ?
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Arsenal - Liverpool maçının ilk yarısı 0-0 bitti.Maç ortada gibi beraberliğe yakın bir maç oluyor.