Sayfa 44 / 169 İlkİlk ... 3442434445465494144 ... SonSon
1,291 ile 1,320 arası toplam 5051 sonuç

Konu: İngiltere Premier Lig | 2015-16 Sezonu

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

güldüm yönetici Neyse bakıcaz.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Default Juan Mata Chelsea'de

Lukaku için 20 m euro ödendi.Mata için teklif 30 m euro.

NTVspor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Şu transfer piyasası şartlarında 20 milyon çok az.Yani bence balon bi oyuncu lukaku ama piyasayı ben yönetmiyorum
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Valencia dağılıyor.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    34

Valencia, Canales'i transfer etmişti. Sıkıntı olmaz, nasıl olsa her sene yeni bir oyuncu parlatıyorlar. Lukaku'nun bende balon olduğunu düşünüyorum, İngiltere ligi ona göre değil.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

VeriLen rakamLarı çok abartı buLuyorum. HeLe bu isimLer bu paraLarı kesinLikLe haketmiyor.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

32 milyon euro'ya mata transferi bitmiş.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Mata kaliteli futbolcu fakat 32 milyon euro etmeyeceğini düşünüyorum.Değerinden fazla verilen paralar transfer piyasasını çok olumsuz etkilyior.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Yuh yahu ne transferler yapılıyor böyle iyi paralar harcandı.

Valencia borçlu bir kulüptü yanlış hatırlamıyorsam Villa'nın transfer ve bu transferden gelen paralarda katıldığında borçta birhayli hafifleme olmuştur.

Chelsea hucum hatta baya bir sağlam oldu ama güzel oldu.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

İyi transfer fakat çok yüksek fiyat.

Quote Originally Posted by ShevAnil View Post
    Valencia, Canales'i transfer etmişti. Sıkıntı olmaz, nasıl olsa her sene yeni bir oyuncu parlatıyorlar. Lukaku'nun bende balon olduğunu düşünüyorum, İngiltere ligi ona göre değil.
    2 yıl kiralık Canales, sonra uçup gidecek

Nesil
    2007
    Yer
    34

Quote Originally Posted by runforafall View Post
    2 yıl kiralık Canales, sonra uçup gidecek
    Gitmesi sorun değil, yeri çoktan dolduruldu benim demek istediğim. +alttan da mutlaka bir genç geliyordur.

Nesil
    2006
    Yer
    11

O değilde Arsenal Nasri'yi Citye verip yerine Mata'yı almayacak mıydı?Bu yıl gerçekten son dönemlerin en uçuk transfer piyasasına şahit oluyoruz.Adeta bütün devler daha pahalıya oyuncu almak adına yarışıyorlar birbirleriyle.Ben Mata'nın Chelsea'da başarılı olacağını düşünüyorum.Lukaku içinse zaman gösterecek.Bu yaşta, bu işleri yapan Rooney vardı en son benim hatırladığım.Henüz 18 yaşında bir oyuncu için başarısız olur demek biraz önyargılı bir yaklaşım.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İyi transfeler yaptı Chelsea bence, fiyatlar çok yüksek olsa da gelecekli oyuncular ikisi de , piyasa böyleyken yapacak bişey yok ödemek zorundasınız.

Lukaku daha 18 yaşına giricek veya yeni girdi , bu yaşta İngiltere liginde önünde tarz olarak benzer bir Drogba örneği , İngiltere altyapısı alıcak ve zaten güçlü olan fiziğini daha da güçlendiricek.Şımarmaz işine bakarsa uzun yıllar fark yaratıcak bir oyuncu izleyebiliriz.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

falcao'nun 42 ettiği piyasada mata için 30 az bile.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Eskiden Gordon Milne bu tarz bir istikrarı Türkiye'ye getirmişti(İlk 3 senesinde şampiyon yapamadı ama ardından 3 şampiyonluk geldi.) ama onun başarısına rağmen ilk senesinde başarısız olan her hoca gönderiliyor. Schuster takımı yenileyecekti, bir felsefe oturtacaktı ama 1 seneyi bitirtmediler adama, nereden nereye.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Ahh Arda ahh... Valla bizim Arda Porto ya da Valencia'ya olaymış 30-40 milyon € falan edermiş
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by BleedingMoon View Post
    falcao'nun 42 ettiği piyasada mata için 30 az bile.

FaLcao Mata nın bütün kariyeri boyunca atacağı goLLeri bir sezonda attı. Kusura bakmada Mata kim ?
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Ahh Arda ahh... Valla bizim Arda Porto ya da Valencia'ya olaymış 30-40 milyon € falan edermiş
    Biz bedelsiz gitmediği için dua edelim.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Mata'nın gidişi koymaz Valencia'ya. Yerini çoktan doldurdular. Geçen sezon Feghouli'yi almışlardı bu senede Piatti'yi alıp oraya sağlama almışlardı zaten. E bide Canales var. Sevindim Valencia adına. Umarım Mehmet Topal'ın olduğu takım çok başarılı olur...
    I'm back...

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    FaLcao Mata nın bütün kariyeri boyunca atacağı goLLeri bir sezonda attı. Kusura bakmada Mata kim ?

falcao striker, mata çok yönlü ofansif orta saha oyuncusu. mevkileri dolayısıyla falcao'nun daha fazla gol atması normal.

Del Piero_10 Misafir

Default Chelsea'de Petr Cech şoku

Londra ekibinin Çek kalecisi, diz bağlarından yaşadığı sakatlık nedeniyle bir ay sahalardan uzak kalacak.

Premier Lig ekiplerinden Chelsea'nin menajeri Andre Villas Boas, kaleci Petr Cech'in antrenmanda diz bağlarından sakatlandığını açıkladı.

Antrenman sonrasında basın mensuplarına konuşan genç teknik adam, Cech'in yaklaşık dört hafta boyunca sahalardan uzak kalacağını söyledi. Önümüzdeki haftalarda Boas'ın kaleyi deneyimli eldiven Hilario'ya vermesi bekleniyor. Öte yandan sakatlığı süren David Luiz'in tedavisine de bir hafta daha devam edileceği açıklandı.

Liverpool'da Suarez ilk11 değil. Arsenal'de Nasri ilk11.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Suarez ile sakat değilse Glen Johnson neden oynamıyor anlamıyorum.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Genç oyunculara verilen önem çok hoşuma gider. O yüzden FM serilerinde ilk oyunumu hep Arsenal'i alarak oynarım. Ben de altyapıyı bir sürü genç oyuncu ile doldururum. Ve birçoğunu da sık sık kadroya alıp şans veririm. Arsene Wenger'in izinden giderim yani. Wenger beni yine şaşırtmadı ve Liverpool'a karşı 11'de Emmanuel Frimpong ile başladı. Sakatlanan Laurent Koscielny'nin yerine de yine altyapıdan Ignasi Miquel'i oyuna soktu.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Beyler bilmeyenlerinize bir iyilik yapıyım bir afgan kanalı var uyduda şifresiz tek çanaklı uydularda dahi çekiyor.O kanal canlı yayınlıyor maçı.İsmi rah e farda gibi bir şey.Liverpool iyi gibi şu sıra.

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Beyler bilmeyenlerinize bir iyilik yapıyım bir afgan kanalı var uyduda şifresiz tek çanaklı uydularda dahi çekiyor.O kanal canlı yayınlıyor maçı.İsmi rah e farda gibi bir şey.Liverpool iyi gibi şu sıra.
    http://uydu.turksat.com.tr/UyduFreka...+Tv&Submit=Ara

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Tuncay bu hafta da oynayamayacakmış. Çalışma izni çıkmamış hala.

@tuncaysanli17
    Tuncay Sanli
    Vize yuzunden iki tane mac kaciriyorum. Kulubum sorunu cozmek icin her yolu deniyor ama maalesef burokrasi dinlemiyor
    http://twitter.com/#!/tuncaysanli17/...77119413587970
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Tuncay nasıl izin alamıyor ya zamanında İngiltere'de 2 yıl,Almanya'da 1 yıl oynamadı mı bu adam ?
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Arsenal - Liverpool maçının ilk yarısı 0-0 bitti.Maç ortada gibi beraberliğe yakın bir maç oluyor.

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri