Sayfa 441 / 492 İlkİlk ... 341391431439440441442443451491 ... SonSon
13,201 ile 13,230 arası toplam 14753 sonuç

Konu: İngiltere Premier Lig Geçmiş Sezonlar

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Barcelona'yı nasıl Messi'siz düşünemiyorsam,Liverpool'u da Gerrard'sız düşünüyorum.Yine belli olmaz tabii,ne adamlara gitmez dedik de gittiler

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by yaman76hakanFB View Post
    Bu yaşta bu kadar sık kulüp değiştiren ve bir yerde kökleşmeyen futbolcuların gelebileceği yere gelemeyeceğine, potansiyelinin altında kalacağına inananlardanım... Robinyo, Anelka ve daha niceleri... Bir kulüpte en az 4-5 sezon kalmayı başarsalar ve sonra transferi düşünselerdi olabilecekleri yerin çok ötesinde olurlardı... Ben onun yerinde olsam önce gerçek bir Arsenal efsanesi olmaya bakar ve daha sonra barcelona'yı düşlerdim...
    20 li yaşların başında olsa dediğinizde haklı olabilirsiniz belki ama Arshavin 30'una merdiven dayayacak bir iki seneye.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Bence pek anlamlı bi transfer değil

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Gerrard bence gidecek.. ama nereye gideceğini pek tahmin edemiyorum, belki kalır ama Liverpool'daki değişime bağlı, takımın başına geçecek yeni isme bağlı kalıp kalmaması..

Ama giderse de Chelsea'ye gideceğini sanmıyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Bence çok iyi bir isim ayrıca yeri de kesinlikle ARsenal

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Quote Originally Posted by Saike View Post
    20 li yaşların başında olsa dediğinizde haklı olabilirsiniz belki ama Arshavin 30'una merdiven dayayacak bir iki seneye.

Vallahi ben onu Rus Milli takımının Avrupa şampiyonasında ortaya çıkan genç yıldızlarından birisi sanıyor ve Arsen Wenger'in genç yıldız adaylarıyla başarıyı hedefleme hamlelerinin bir parçası görüyordum... nedense aklımda hep öyle bir imaj oluşturmuş... 30'una merdiven dayadığını bilmiyordum...

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Surat ifadesi en fazla 23 diyor haklısınız.. Ancak Arshavin 29 Mayıs 1981 doğumlu.
    I'm back...

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Default Ballack’ın transfer iddiaları

Chelsea'de top koşturan Alman futbolcu Michael Ballack'ın gelecek sezon Manchester City veya Westham'a transfer olabileceği iddia edildi.

NTV Spor ve Ajanslar
    Güncelleme: 13:25 TSİ 07 Mayıs. 2010 Cuma

ANKARA - Premier Lig ekiplerinden Chelsea'de top koşturan Alman futbolcu Michael Ballack'ın gelecek sezon Manchester City veya Westham'a transfer olabileceği iddia edildi.
    İngiliz basınında yer alan haberlerde, 33 yaşındaki Ballack'ın, Chelsea'de son sezonunu geçirme ihtimalinin güçlü olduğu, ancak futbol kariyerini Premier Lig'de sürdürmek istediği ileri sürüldü.
    Haberlerde, Ballack'ın, Chelsea ile tekrar masaya oturmaya sıcak baktığı, ancak kulübün bu konuda herhangi bir adım atmadığı ifade edildi. Ballack, geleceğiyle ilgili açıklamasında, kulüp yetkilileriyle geleceğini görüşeceklerini, kararın kendisine bağlı olmadığını kaydetti. Alman futbolcu, ''Niyetim Premier Lig'de kalmak'' diye konuştu.

Daha önceki haberlerde, Bayern Münih'in eski kaptanı olan Ballack'ın, eski takımının şampiyonluk yolundaki en büyük rakibi Schalke'ye transfer olabileceği iddia edilmişti.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Question Mancini'nin yeri sağlam

Premier Lig'de şampiyonluk yarışından kopan Manchester City, gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'ne katılma şansını da yitirdi. Buna karşın kulüp başkanı Haldun El Mübarek, menajer Roberto Mancini’nin yıllarca takımın başında kalacağını söyledi.

NTV Spor
    Güncelleme: 15:17 TSİ 07 Mayıs. 2010 Cuma

Manchester City, Tottenham'a 1-0 yenilince, Premier Lig’de ilk 4'e kalma şansını yitirdi. Dördüncülüğü, dolayısıyla Şampiyonlar Ligi'ne katılma fırsatını Tottenham'a kaptırdı. Bu yüzden menajer Roberto Mancini'nin görevine son verileceğini düşünenler oldu. Ancak kulüp yönetimi böyle düşünenleri haksız çıkardı.
    Başkan Haldun El Mübarek, “Roberto daha uzun yıllar bizim adımıza harika işler yapacak” diyerek, İtalyan çalıştırıcıya destek verdi. El Mübarek, “Roberto bizim menajerimiz. Sezon ortasında gelip takımı düzene sokarak mükemmel bir iş çıkardı. Ben çok mutluyum. Kulüp sahibi Şeyh Mansur da, Mancini’nin takımı düzene sokma tarzından memnun” diye konuştu.
    Kulüp başkanı, 10’uncu sıradan 5’inciliğe yükselmenin büyük bir başarı olduğunu, Mancini’nin sadece takımı hazırlamak için zamana ihtiyaç duyduğunu söyledi. El Mübarek, “Mağlup olduğumuz bir geceye ya da bir sezonun tamamına odaklanabiliriz. Ben sezonun tamamına odaklanmayı tercih ederim” ifadelerini kullandı.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Herkes Avrupa şampiyonasında Rusya ile adını duyduğu için genç sanıyor Arshavin'i. Adamın suratta müsayit buna.

Genç Arshavin.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Cidden doğum tarihini bilmeyen,Arshavin'in suratına bakarak çok genç sanar.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Valla ben de yaşını öğrendiğimde baya şaşırmıştım.Şaşırılmayacak gibi değil.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

İstikrar için önemli bir hamle...

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

keşke WestHam'a gitse...Ne güzel olur ya

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Tam aranan santrafor tipi Arsenal için...İyi iş çıkardı Wenger,Başarılı olacaktır Chamakh.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by Estranged View Post
    Barcelona'yı nasıl Messi'siz düşünemiyorsam,Liverpool'u da Gerrard'sız düşünemiyorum.Yine belli olmaz tabii,ne adamlara gitmez dedik de gittiler
    Aynen öyle...Bence de Gerrard gitmeyecek ama giderse de harika bir iş başarmış olur Real.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Torres ve Gerrard satilsin 100 milyon sterlin diyelim

Alsinlar 20 milyondan 5 oyuncu kendileride mutlu olsun taraftarlarida

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Campbelli bile geri aldiysa Wenger Henry yi hic bekletmez

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Bir daha Gerrard yok şuraya gidecek yok buraya gidecek konularına mesaj yazmayı düşünmüyorum artık. Gerrard kalacak ve futbolu Anfield çimlerinde bırakacak.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Gerard gitmez ama Liverpool satabilir..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by nerazzuri View Post
    Pardon Serhatcım ama elinde ne varki başarılı olsun?

Le Tallec,Pongolle,El Zhar. Hiç birinide zerre topçu değildi. Altyapıda başka oyuncumu vardı Liverpool'da. Sihirli değnekte yok bu adamın elinde.
    Serkan öyle birşey diyorsun ki gören adam takımın başında 1 yıl kaldı gitti sanacak..Bu adam 5 yıldır takımın başında bu süre içinde altyapıda bir düzenleme yapamıyorsa oradan Liverpool'a bir futbolcu çıkartamıyorsa bence başarısızdır.Ayrıca elinde ne vardı dediğin kadro ilk geldiği yıl ŞL'ni aldı daha sonrada finale kaldı.Kadro her yıl biraz daha güçsüzleşti Benitez ve onun ispanyol oyuncu sevdası yüzünden..

Nesil
    2006
    Yer
    11

Default Premier Lig'de şampiyon kim olacak?

İngiltere Premier Lig'de 2009-2010 sezonunun şampiyonu belli oluyor. İki maç kimin mutlu sona ulaşacağını belirleyecek.

Ligin son haftasına 83 puanla lider giren Chelsea, sahasında hiçbir iddiası bulunmayan 15. sıradaki Wigan Athletic'i ağırlayacak. ''Maviler'', Stamford Bridge Stadı'ndaki karşılaşmayı kazanmaları halinde şampiyonluğunu ilan edecek. Rus işadamı Roman Abramovich'in sahibi olduğu Chelsea, daha önce 1954-55, 2004-05 ve 2005-06 yıllarında şampiyonluk sevinci yaşamıştı.
    Lider Chelsea'yi 1 puan geriden takip eden Manchester United ise sahasında milli futbolcu Tuncay Şanlı'nın da formasını giydiği Stoke City ile karşı karşıya gelecek. Bu maçtan galibiyetle ayrılmak zorunda olan ''Kırmızı Şeytanlar'', Chelsea'nin yenilmesini bekleyecek.

Geçen sezonun şampiyonu Manchester United, Liverpool ile birlikte 18'er kez şampiyon olarak ligde en fazla bu sevinci yaşayan iki takımdan biri.
    Chelsea'nin yenilmesi, Manchester United'ın ise berabere kalması halinde iki takımın puanları eşitlenecek. Bu durumda genel gol averajı daha iyi olan Chelsea, şampiyonluğunu ilan edecek.
    Üst üste aldığı kötü sonuçların ardından şampiyonluk yarışından kopan Arsenal'in ligdeki 3'üncülüğü de garanti değil. 72 puanla 3. sırada yer alan Arsenal, UEFA Avrupa Ligi'nde finale çıkarak büyük bir başarı elde eden Fulham karşısında puan kaybetmesi halinde kendisini 2 puan geriden takip eden Tottenham Hotspur'a geçilebilir.

Tottenham Hotspur, hafta içinde deplasmanda Manchester City'yi 1-0 yenerek lig 4'üncülüğünü ve Şampiyonlar Ligi'ne gitmeyi garantilemişti.
    Ligi 3. olarak bitiren takım Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılma hakkı elde ederken, puan cetvelinde 4. sırada yer alan ekip, eleme maçı oynamak zorunda kalacak.

5, 6 ve 7. sırada bulunan Manchester City, Aston Villa ve Liverpool, gelecek sezon UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele etmeyi garantiledi.
    Ligin son 3 sırasında yer alarak küme düşen Hull City, Burnley ve Portsmouth ise gelecek sezon Championship'te mücadele edecek.

GOL KRALLIĞINDA BÜYÜK HEYECAN

Ligdeki son maçlar öncesinde gol krallığı yarışında da büyük heyecan yaşanıyor.
    İngiltere Futbol Yazarları Birliği (FWA) ve Profesyonel Futbolcular Birliği (PFA) tarafından ''Yılın Futbolcusu'' seçilen Manchester Unitedlı Wayne Rooney ile Chelseali Didier Drogba'nın 26'şar golü bulunuyor.
    Bu futbolcuları 24 golle Darren Bent (Sunderland), 23 golle Carlos Tevez (Manchester City), 21 golle Frank Lampard (Chelsea) izliyor.

Maçların programı şöyle:

Arsenal-Fulham

Aston Villa-Blackburn Rovers

Bolton Wanderers-Birmingham City

Burnley-Tottenham Hotspur

Chelsea-Wigan Athletic

Everton-Portsmouth

Hull City-Liverpool

Manchester United-Stoke City

West Ham United-Manchester City

Wolverhampton Wanderers-Sunderland

Chelsea'nin evinde Wigana kaybetme olasılığı nedir?Bence Chelsea şampiyonluğunu ilan etti bile.İş resmiyete dökmeye kaldı.Bu sene Premier League'de beni en çok şaşırtan Liverpool'un kötü performansı oldu.En çok hoşuma giden de Tottenham'ın göz dolduran performansı.Harry Redknapp bu işi biliyor.Çok değerli ve tecrübeli bi teknik adam benim görüşüm.

Rooney bir ara sakatlanmasa gol krallığında daha önde olurdu gibime geliyor.Geçen sene Tottenham'da isteneni vermeyen Darren Bent'de müthiş bi patlama yaptı.Charlton ve Ipswich kariyerlerinide düşünecek olursak bence bundaki en büyük sorunu Tottenham kendinde aramalı.Ah ManU, evinde Chelsea'ya kaybetmeyecekti şimdi şampiyonluğu garantilemişti bile

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Gönlüm Chelsea'den yana ve büyük ihtimalle de şampiyon olacaklar.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Maalesef Chelsea...

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Chelsea kupayı kucakladı. Bugünde kaldıracaklar kupayı..

Tottenham'ın bu kadar başarılı olmasını normal karşılıyorum ben. Yıllardır transfere çok para döküyolar. Manchester City diyoruz biz ama Tottenham'ın aldığı adamlarda öyle ucuz oyuncular değil.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by KaPaLı View Post
    Chelsea kupayı kucakladı. Bugünde kaldıracaklar kupayı..

Tottenham'ın bu kadar başarılı olmasını normal karşılıyorum ben. Yıllardır transfere çok para döküyolar. Manchester City diyoruz biz ama Tottenham'ın aldığı adamlarda öyle ucuz oyuncular değil.
    Doğru.Adamlar Hırvat Milli Takımının 2 parlayan yıldızı Modric ve Corluka'yı aldılar.Gomes harika bir kaleci,Defoe mükemmel bir santrafor.King gibi harika bir kaptanları var ve Lennon da tam bir hız canavarı.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Chelsea farklı bir skorla Alır şampiyonluğu ..

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Chelsea alır kupayı.Onlarda buradan bırakmazlar herhalde şampiyonluğu.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

malesef chelsea

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

iyi oyuncu bencede van persieninde sakatlığı geçmiş bakalm seneye ne yapcklar

Mesaj Yetkileri