Para önemli değil,Diego gibi bir oyuncuyu ülkemizde görmek isterim.Alacaksak böyle yabancılar almalıyız zaten ülkeye.Ronaldinho'yu artık gereksiz buluyordum ama Diego öyle değil,3-5 yıl daha üst seviye de oynar bizim ligimizde.
Para önemli değil,Diego gibi bir oyuncuyu ülkemizde görmek isterim.Alacaksak böyle yabancılar almalıyız zaten ülkeye.Ronaldinho'yu artık gereksiz buluyordum ama Diego öyle değil,3-5 yıl daha üst seviye de oynar bizim ligimizde.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Bonservis olmadığı için 5'de verilse gayet makul bir transfer oluyor. Bu adamı kontratı varken almak istesen 8-10 milyon euro bonservis istenir, minimum 3 milyon'da oyuncu istese 17-20 milyon euro arası bir maliyet ortaya çıkıyor. 5*3 bonservissiz alındığında her halükarda güzel transfer olarak yorumlanabilir.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Şimdi diego haberleri çıkıyor, ağustos ayında batalla-atıf-burhan gelir olay kapanır. Bu yönetimde ben diego vizyonu göremiyorum malesef.
Ronaldinho faciasını yaşamış biri olarak ve öncesinde yaşadıklarımızı da düşününce (Nene, Forlan, Robinho vs.) havaalanına gelip atkıyı takmadan hiçbir habere inanmam artık.
Bu arada, önümüzdeki sezon Sezer ve Toraman da affedilip A takımla çalışmalara başlayacakmış. Önder Özen onayı vermiş. Ne kadar doğru, bilmiyorum. Zamanla göreceğiz; ancak umarım doğru değildir.
Diego 10 numara bir topçu. Çok teknik, ligimize görede çok hızlı kalacak bir adam. Çok iyi bir transfer.
Bence tam bir Önder Özen transferi, Gary Medel haberleri çıkıyor o da aynı şekilde. Fikret Orman'ın Ahmet Nur Çebi, Kavalcı gibi isimleri aradan çıkarması lazım. Yabancı kuralı konusunda konuşmalarını bile bu konulardaki vizyon ve yetersizliklerini belli ediyor.
Diego ile çok büyük oranda anlaşılmış.Bu sefer haberler çok ciddi yanlız.Diego baştan 5 M Euro istiyormuş yıllık, Beşiktaş 3.5'ta diretmiş, anlaşmışlar, küçük pürüzler kalmış.NTV Spor muhabiri, ''önümüzdeki 2-3 gün içinde imzalar atılırsa sürpriz olmaz'' dedi.
Diego çok teknik ve çok iyi bir futbolcu bence de.Gelirse çok iyi olur ama 29 yaşındaki bir adamın neden bonservisi elinde diye de insan soramadan edemiyor.
Şayet Beşiktaş'a gelipte Porto ve Werder Bremen zamanlarındaki futbolunu oynarsa Beşiktaş'ı uçurur.
Eee ozaman Arron Hunt olayı yalan oldu öyleyse...
FM Gazetesi
aynen , karisi istemiyormus turkiyede yasamayi bide turk karisi..
Face'de geçen gün bir resim görmüştüm, Beşiktaş'lı bir taraftar İnstagram'dan Hunt'un karısıyla konuşmuş.''Siz gelmek istemiyor musunuz?Türk basını böyle yazıyor'' demiş.
Kadın ''Yok öyle şey olur mu hahahaha'' gibisinden bir şey yazmıştı.Taraftar da ''O zaman kocanızı seneye Beşiktaş'a bekliyoruz'' diyince kadın da, ''Hayırlısı İnşallah'' demişti.
Aynen bunu yazacaktım ben de.Hunt'un açıklaması Beşiktaş'a gitmeyeceğim şeklinde değil,oraya gitmem kesin değil tarzındaydı diye hatırlıyorum ayrıca.
Diego transfer haberlerine gelince,Fikret Orman yönetiminin daha önce bu tarz büyük isimleri transfer etme girişiminde yaşanılanları düşününce bekleyelim görelim diyorum.Ben geleceğini pek sanmıyorum şahsen.
So what?
Saike
Büyük ihtimalle Şampiyonlar ligi şartı vardır görüşmelerde. Takım 2. olursa anlaşırlar, 3. olursa transfer yatar gibi geliyor bana.
Diego transferi olursa cok sevinmeyeceğim maalesef son dönemde takım oyunu oynatmak isteyen bilic için çok ters düşen bir adam.Diegoyu amc ye koysa Oguzhan nerde oynucak.Oguzhan bu sefer kaybolacak ben transferin olma taraftarı değilim açıkcası.Onun yerine düzgün bir stoper, sağ bek ve sağlam bir siyahi forvet çok daha yararlı olacaktır.
Sezerle Toraman'ı kimse konuşmamış.Diego ve stoper transferleri olmazsa Fikret Orman, 'Sezerle Toraman'ı affettik, bu seneki transferlerimiz onlar olacak, kendilerine inanıyoruz.' tarzı açıklamalarla gelebilir karşımıza. Alışkınız ne de olsa bu tarz şeylere.
Ben böyle bir şey beklediğim için tepkim de büyük olmaz. Ne demişler: 0 beklenti, sonsuz mutluluk!
![]()
Böyle bir haber çıkarmışlar. Bir Dany gidiyor, bir Danny geliyor.
http://www.3puan.com/gallery?id=81
![]()
Gomis Beşiktaş için İstanbul'a geldi.İlk görüşmeden anlaşma çıkmadı.
http://www.ntvspor.net/haber/futbol/...a-geldi-ama---
İmza parası yıllık ücretinden fazla, bu nedir ya? Bu kadar para verilmez bence Gomis'e, gelmesini istesem de.
Gomise o kadar para verileceğine Almeida ile sözleşme yenilensin daha mantıklı.Bonservis ücreti gibi para istemiş adam![]()
Valla kim gelir bilmem ama Almeida'nın kesinlikle gitmesi gerekiyor.Çünkü artık bıktırdı.Hem gol atma konusunda becereksiz hem de her zaman elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışmıyor.Almeida'dan daha iyisini almak için de paraya kıymak gerekiyor da Gomis o paranın hakkını verir mi açıkası pek emin değilim.Fransa liginde gol kralı olmuş Sow mesela 15 gol barajını aşamadı bizim ligde.(gerçi onun kendi pozisyonunda oynatılmasıyla ilgili problemleri oldu hep) Gomis kendi liginde 15 gol barajını aşamamış hiç.Almeida da atamıyor falan ama bi 10-12 sallıyor yine de.Demek istediğim bu parayı vereceğimiz adamın gelip burada farkını hissettirmesi gerekir.Öyle birisini bizim yönetim getirebilir mi o konuda da pek ümitli değilim doğrusu.İnşallah sonra Almeida'nın gitmesine bile pişman olmayız.
So what?
Saike
Hamburg'un Hollandalı yıldızı Rafael van der Vaart'ın menajeri Mustafa Demir, futbolcunun gönlünün Beşiktaş'tan yana olduğunu, ancak şu anki tek düşüncesinin kaptanı olduğu takımın ligde kalması olduğunu söyledi.
http://www.ntvspor.net/haber/futbol/...nlu-besiktasta
3puan yazdiysa yalan olma olasiligi %5 dir bence... diego ribas besiktastaymis
http://www.3puan.com/content?id=1909
NTV Spor altyazı geçmeden hiçbir habere inanmam
Artık Ntvspor'da eski güveniirliğini yitirdi.Hatırlıyorum Forlan Reyes Ujfalusi transferlerinide altyazı geçmişlerdi.Artık sağlam kaynak bulmak çok zor.İmzalar atılmadan kesin dememek lazım.
3puan haluk yurekliye ait diye biliyorum , %95 dogru cikiyor onun haberleri...
ertem senere gorede fikret orman ingiltereye gidicekmis demba ba transferi icin sozlesme fesh bedeli 3m euroymus
Demba Ba 3 milyon euroysa bir dakika bile beklemesinler. Diego, onun önünde Demba Ba... Baba gibi hücum hattına sahip oluruz be!
Bu arada, dün Şansal Büyüka da Beşiktaş'ın Diego, Rusya'dan bir orta saha ve Ukrayna'dan bir stoper ile anlaştığını belirtti. Ukrayna'daki stoper için Chygrynskiy diyenler var. Rusya'daki orta sahanın da Zenit'teki Danny olduğunu düşünüyorum. Şu saydığımız adamların hepsini almak başkan Fikret Orman olduğu sürece çok ütopik duruyor; ama yeni stadın ve başarısızlığa tahammülü kalmayan bir camianın da böyle isimlere ihtiyacı var muhakkak. Sadece Chygrynskiy için çekimserim. Sakatlıklarla dolu sezon geçirdi son 2 senede.
Rusya'daki ortasaha için Noboa,Ukrayna'daki stoper için Moledo isimleri de geçiyor.Medyanın güvenirliği konusunda ise,medyadan önce ben bizim yönetime güvenemiyorum.Daha önce iş bitiricilik konusunda bir çok kez bizi hayal kırıklığına uğrattılar.Umarım bu transfer sezonunda böyle olmaz.
So what?
Saike