Sayfa 443 / 578 İlkİlk ... 343393433441442443444445453493543 ... SonSon
13,261 ile 13,290 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fatih Terim açıkçası takımın başkanı gibi davranıyordu o kadar hırslı bir adam ki. Bu nedenle gönderildi.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Sneijder'ın biraz kesik yemesi lazım.Bence ilk 11 olarak şu şekil oynamalıyız;

Muslera-Sabri,Chedjou,Semih,Hakan-Sağ kanat(fark etmez),Selçuk,Melo,Bruma-Drogba,Umut

Burak'ta kesik yemeli Sneijder ile birlikte.Eboue'de kesik yemeli,Selçuk kadar mücadele edecek biri olsaydı o bile kesik yemeliydi.Sezon başından beridir Dany,Hamit,Eboue,Burak,Selçuk,Sneijder ve Amrabat beni kanser ediyorlar.Beğenmediğimiz Sabri bile yüreğini ortaya koyarak oynuyor.Selçuk bu isimlerin içinde en yürekten oynayan isim ancak o da çok formsuz,ben Sneijder'ın sahada olmasına bağlıyorum formsuzluğunu.Sneijder yokken çok daha etkili oynuyor.

Akhisar maçı için şöyle bir 11 düşündüm;

Muslera-Eboue,Gökhan,Chedjou,Hakan-Sabri,Engin,Ceyhun,Bruma-Burak,Drogba

Melo ve Selçuk'un olmaması büyük şanssızlık.Melo ve Selçuk yokken'de Sneijder'ı oynatmak rezalet olur.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post

Akhisar maçı için şöyle bir 11 düşündüm;

Muslera-Eboue,Gökhan,Chedjou,Hakan-Sabri,Engin,Ceyhun,Bruma-Burak,Drogba

Melo ve Selçuk'un olmaması büyük şanssızlık.Melo ve Selçuk yokken'de Sneijder'ı oynatmak rezalet olur.
    Mancini'deki şans da kimsede yok. İlk lig maçı takımın en kilit ve yedegi olmayan iki adamı kart cezalısı.

Maçı kaybetsek bile hiçbir şey diyemezsin ama futbolun adaleti yok işte. Kaybetti mi yandı

Muslera
    Sabri cecu zan balta
    Engin Ceyhun
    Bruma Sneijder Riera
    Drogba

4. Default

beyler kusura bakmayın hiç sayfaları okumadan yazıyorum şuan, çok uzun zamandır aranızda yoktum da bir şey aklıma takıldı dünkü maçtan sonra gssözlük ve çeşitli sosyal platformlarda yazılan yorumları okuyunca aklıma takılan şeyi hatırladım ve forumda Hamit ile ilgili tamamen negatif düşünceleri olan bir arkadaş vardı bundan bir, bir buçuk ay kadar önce kendisiyle biraz da tartışmıştım, acaba o arkadaşa ve fikirlerine ne oldu diye merak ettim açıkçası...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hamit dediniz de benimde aklıma takıldı son durumu nedir?Unutuldu adam.Kulüpten bile bir açıklama görmedim bu zamana kadar.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Sakatlığı geçti galiba Hamit'in oynamaya başlaması lazım.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

hamit sezonu kapatti sayilir arkadaslar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş maçının sonucu neden hala tescil edilmiyor?Neyi bekliyor bu federasyon acaba?

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Aynen yahu böyle bir saçmalık olamaz bir an önce tescillenmesi lazım.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Signor Joga View Post
    beyler kusura bakmayın hiç sayfaları okumadan yazıyorum şuan, çok uzun zamandır aranızda yoktum da bir şey aklıma takıldı dünkü maçtan sonra gssözlük ve çeşitli sosyal platformlarda yazılan yorumları okuyunca aklıma takılan şeyi hatırladım ve forumda Hamit ile ilgili tamamen negatif düşünceleri olan bir arkadaş vardı bundan bir, bir buçuk ay kadar önce kendisiyle biraz da tartışmıştım, acaba o arkadaşa ve fikirlerine ne oldu diye merak ettim açıkçası...
    Benle tartışmıştınız herhalde.Hala aynı düşünüyorum ancak takımın genelinin çok formsuz olduğunu düşünürsek,oynarsa laf söylemem.Zaten bu uzun tedavi sürecinden daha iyi döner diye bekliyorum ancak dönebilecek mi o baya muamma.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Beşiktaş maçının sonucu neden hala tescil edilmiyor?Neyi bekliyor bu federasyon acaba?

ben korkmaya basladim tff 3 puani besiktasa verebilir yaparlarmi yaparlar hic belli olmaz.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Hamit istikrarsızdı geçen sene manu schalke maçlarında oynadığı gibi oynasa sezonun oyuncusu olurdu tabi 8 topu direkten dönmese gol krallığına bile oynardı bundan sonra nolur bilmem ama defansif oynayacağımız maçlarda hamit çok önemli

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byariff View Post
    ben korkmaya basladim tff 3 puani besiktasa verebilir yaparlarmi yaparlar hic belli olmaz.
    İnsan işkilleniyor.Saçma sapan sebeplere dayandırıp maçı tekrar ettirebilirler.Bu kadar beklenmesi hayra alamet değil.Yapar bu TFF her şeyi yapar.

Yani hadi bunlar bizim şahsi senaryolarımız.Anlamadığım olay kurallar 3-0 tescilini hükmetmiyor mu?Kaç gün geçti verin kararıda önümüze bakalım.

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Korkmaya gerek yok kardeş. Veremezler en fazla tekrar ettirirler, ettirsinler bizden yana sıkıntı yok.

Benle tartışmıştınız herhalde.Hala aynı düşünüyorum ancak takımın genelinin çok formsuz olduğunu düşünürsek,oynarsa laf söylemem.Zaten bu uzun tedavi sürecinden daha iyi döner diye bekliyorum ancak dönebilecek mi o baya muamma.
    Ne oldu Hamit hat-trick falan mı yaptı da biz görmedik ? Yok hamit eksikliği bilmem ne, bir maç iyi oynasın da ondan sonra görüşün siz arkadaşla yeniden

"Hamit kondüsyon ve cabukluk sorunlarını çözemediği sürece ondan ne köy olur ne de kasaba"
    - Murat Dalkılıç

Şu tüpçü kankimiz her alanda yokuş yapıyor bize

Galatasaray ile TFF bu kez Mancini için karşı karşıya geldi. İtalyan hoca ile anlaşan sarı kırmızılılar, KAP’a yapılan bildirimin ardından TFF’ye ünlü hocanın lisansı için başvurdu ama olumsuz yanıt aldı.
    Pazartesi gecesi konuyla ilgili sarı kırmızılı kulübe, “Başvurunuzda Mancini’nin sağlık raporu yok. O yüzden lisans çıkartamayız” denildi. TFF tutumunda ısrarcı oldu ve “Sağlık raporu gelmeden işlem tamamlanamaz” diye ekleme yaptı.
    HASTANENİN YOLUNU TUTTU
    Bunun üzerine Mancini’nin Torino’ya Juventus maçı için erken gitme ve rakibi hakkında bilgi toplayıp, kafileyi İtalya’da karşılama fikri suya düştü.
    Ünlü hoca için hazırlanan özel uçak da iptal edildi. Salı sabahı Mancini, hastanenin yolunu tutarak kontrolden geçti. Galatasaray yöneticileri ise bu durumu TFF’nin olumsuz tutumu olarak değerlendirdi.
    Hürriyet
    Last edited by davidvilla : 04.Ekim.2013 at 10:58

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

gayet normal bir tutum değil mi? eksik belge ile işlem yapılmasını engellemiş TFF.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Futbolu bırakınca şarkıcı olsun aç kalmaz.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Ne oldu Hamit hat-trick falan mı yaptı da biz görmedik ? Yok hamit eksikliği bilmem ne, bir maç iyi oynasın da ondan sonra görüşün siz arkadaşla yeniden

"Hamit kondüsyon ve cabukluk sorunlarını çözemediği sürece ondan ne köy olur ne de kasaba"
    - Murat Dalkılıç
    Ben Hamit'i beğenmiyorum zaten.

Ben Hamit'i beğenmiyorum zaten.
    Biliyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Chelsea'nin düzenlediği "Futbolun Liderleri" zirvesinde Avrupa Kuluplerini Galatasaray Başkanı Ünal Aysal temsil edecek.

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Tugay gelmiş arkadaşlar hayırlı olsun size

http://skorer.milliyet.com.tr/galata...60/default.htm

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Orta alanda Yekta- Engin ve Ceyhun alternatifimiz var. Açıkçası bu üçlünün Akhisar'ın ortasahasından daha kötü olduğunu düşünmüyorum. Engin-Ceyhun oynayabilir, duruma göre ikinci yarı Yekta'da girebilir.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Şu tüpçü kankimiz her alanda yokuş yapıyor bize

Hürriyet
    Sağlık raporu lisans için gerekli ama haber gerçek olamaz. Çünkü 1 günde alırsın sağlık raporunu

Şu medya yok şu medya, ölüyü diri gösterir.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Ekşi'de dolaşırken Man City forumlarından birinin linkini gördüm.Adamlar yaklaşık 6-7 sayfa Galatasaray'ı ve Mancini'nin Galatasaray'da neler yapabileceğini,ayrıca Kolarov'un Ocak ayında Galatasaray'a gelme ihtimalini tartışmışlar

Kolarov gelsin de canısı sen bilmiyorsun bizde ki sınırı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ekşi'de dolaşırken Man City forumlarından birinin linkini gördüm.Adamlar yaklaşık 6-7 sayfa Galatasaray'ı ve Mancini'nin Galatasaray'da neler yapabileceğini,ayrıca Kolarov'un Ocak ayında Galatasaray'a gelme ihtimalini tartışmışlar

Kolarov gelsin de canısı sen bilmiyorsun bizde ki sınırı
    Atabilir misin rica etsem
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Burak en az 2-3 maç kesik yemeli bence.Küserse de küssün.Zaten mücadele etmeyen bir oyuncu gol attığı sürece ilk 11 çıkıyordu hep.Şimdi golde atamıyor ve resmen 1 kişi eksik başlıyoruz maçlara.Yurtdışına gitme macerası yüzünden çalışmadı mı ne yaptı bilmiyorum ama çok kötü başladı sezona.Kendisi bize lazım biran önce toparlanmalı ama bu oynatarak değil oynamayarak akıllanacak gibi duruyor.

Akhisar malubiyetinden sonra hoca takıma 2 gün izin vermiş.
    P.tesi ve Salı izinli geçirecekler Karabuk maçı hazırlıkları Çarşamba başlayacakmış.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Valla bu saatten sonra tek umudum milli ara eğer ara olmasaydı çok fena dağılırdık bir mağlubiyet serisi başlatırdık kesin.Mancini bu arayı çok iyi değerlendirmeli ligi oyuncuları vs tanımalı elinde 2 hafta var çok iyi değerlendirmeli bu 2 haftayı.4-2-3-1'den de şaşmamak lazım bence Sneijder illa oynayacaksa 4-2-3-1 şart.Burak'ı da kessin arkadaş aklı başına gelene kadar oynamasın mümkünse.Eğer illa 2 forvet oynatacaksa da Umut ne güne duruyor adam daha ne yapsın oynamak için.

Mesaj Yetkileri