Fatih Terim açıkçası takımın başkanı gibi davranıyordu o kadar hırslı bir adam ki. Bu nedenle gönderildi.
Fatih Terim açıkçası takımın başkanı gibi davranıyordu o kadar hırslı bir adam ki. Bu nedenle gönderildi.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Sneijder'ın biraz kesik yemesi lazım.Bence ilk 11 olarak şu şekil oynamalıyız;
Muslera-Sabri,Chedjou,Semih,Hakan-Sağ kanat(fark etmez),Selçuk,Melo,Bruma-Drogba,Umut
Burak'ta kesik yemeli Sneijder ile birlikte.Eboue'de kesik yemeli,Selçuk kadar mücadele edecek biri olsaydı o bile kesik yemeliydi.Sezon başından beridir Dany,Hamit,Eboue,Burak,Selçuk,Sneijder ve Amrabat beni kanser ediyorlar.Beğenmediğimiz Sabri bile yüreğini ortaya koyarak oynuyor.Selçuk bu isimlerin içinde en yürekten oynayan isim ancak o da çok formsuz,ben Sneijder'ın sahada olmasına bağlıyorum formsuzluğunu.Sneijder yokken çok daha etkili oynuyor.
Akhisar maçı için şöyle bir 11 düşündüm;
Muslera-Eboue,Gökhan,Chedjou,Hakan-Sabri,Engin,Ceyhun,Bruma-Burak,Drogba
Melo ve Selçuk'un olmaması büyük şanssızlık.Melo ve Selçuk yokken'de Sneijder'ı oynatmak rezalet olur.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Mancini'deki şans da kimsede yok. İlk lig maçı takımın en kilit ve yedegi olmayan iki adamı kart cezalısı.
Maçı kaybetsek bile hiçbir şey diyemezsin ama futbolun adaleti yok işte. Kaybetti mi yandı
Muslera
Sabri cecu zan balta
Engin Ceyhun
Bruma Sneijder Riera
Drogba
beyler kusura bakmayın hiç sayfaları okumadan yazıyorum şuan, çok uzun zamandır aranızda yoktum da bir şey aklıma takıldı dünkü maçtan sonra gssözlük ve çeşitli sosyal platformlarda yazılan yorumları okuyunca aklıma takılan şeyi hatırladım ve forumda Hamit ile ilgili tamamen negatif düşünceleri olan bir arkadaş vardı bundan bir, bir buçuk ay kadar önce kendisiyle biraz da tartışmıştım, acaba o arkadaşa ve fikirlerine ne oldu diye merak ettim açıkçası...
Hamit dediniz de benimde aklıma takıldı son durumu nedir?Unutuldu adam.Kulüpten bile bir açıklama görmedim bu zamana kadar.
Sakatlığı geçti galiba Hamit'in oynamaya başlaması lazım.
hamit sezonu kapatti sayilir arkadaslar.
Beşiktaş maçının sonucu neden hala tescil edilmiyor?Neyi bekliyor bu federasyon acaba?
Aynen yahu böyle bir saçmalık olamaz bir an önce tescillenmesi lazım.
Hamit istikrarsızdı geçen sene manu schalke maçlarında oynadığı gibi oynasa sezonun oyuncusu olurdu tabi 8 topu direkten dönmese gol krallığına bile oynardı bundan sonra nolur bilmem ama defansif oynayacağımız maçlarda hamit çok önemli
İnsan işkilleniyor.Saçma sapan sebeplere dayandırıp maçı tekrar ettirebilirler.Bu kadar beklenmesi hayra alamet değil.Yapar bu TFF her şeyi yapar.
Yani hadi bunlar bizim şahsi senaryolarımız.Anlamadığım olay kurallar 3-0 tescilini hükmetmiyor mu?Kaç gün geçti verin kararıda önümüze bakalım.
Şu tüpçü kankimiz her alanda yokuş yapıyor bize![]()
HürriyetGalatasaray ile TFF bu kez Mancini için karşı karşıya geldi. İtalyan hoca ile anlaşan sarı kırmızılılar, KAP’a yapılan bildirimin ardından TFF’ye ünlü hocanın lisansı için başvurdu ama olumsuz yanıt aldı.
Pazartesi gecesi konuyla ilgili sarı kırmızılı kulübe, “Başvurunuzda Mancini’nin sağlık raporu yok. O yüzden lisans çıkartamayız” denildi. TFF tutumunda ısrarcı oldu ve “Sağlık raporu gelmeden işlem tamamlanamaz” diye ekleme yaptı.
HASTANENİN YOLUNU TUTTU
Bunun üzerine Mancini’nin Torino’ya Juventus maçı için erken gitme ve rakibi hakkında bilgi toplayıp, kafileyi İtalya’da karşılama fikri suya düştü.
Ünlü hoca için hazırlanan özel uçak da iptal edildi. Salı sabahı Mancini, hastanenin yolunu tutarak kontrolden geçti. Galatasaray yöneticileri ise bu durumu TFF’nin olumsuz tutumu olarak değerlendirdi.
Last edited by davidvilla : 04.Ekim.2013 at 10:58
gayet normal bir tutum değil mi? eksik belge ile işlem yapılmasını engellemiş TFF.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
ahaha ulan melo
http://instagram.com/p/fCmlWsysKX/
Futbolu bırakınca şarkıcı olsun aç kalmaz.![]()
Chelsea'nin düzenlediği "Futbolun Liderleri" zirvesinde Avrupa Kuluplerini Galatasaray Başkanı Ünal Aysal temsil edecek.
Tugay gelmiş arkadaşlar hayırlı olsun size
http://skorer.milliyet.com.tr/galata...60/default.htm
Orta alanda Yekta- Engin ve Ceyhun alternatifimiz var. Açıkçası bu üçlünün Akhisar'ın ortasahasından daha kötü olduğunu düşünmüyorum. Engin-Ceyhun oynayabilir, duruma göre ikinci yarı Yekta'da girebilir.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Ekşi'de dolaşırken Man City forumlarından birinin linkini gördüm.Adamlar yaklaşık 6-7 sayfa Galatasaray'ı ve Mancini'nin Galatasaray'da neler yapabileceğini,ayrıca Kolarov'un Ocak ayında Galatasaray'a gelme ihtimalini tartışmışlar
Kolarov gelsin de canısı sen bilmiyorsun bizde ki sınırı![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Burak en az 2-3 maç kesik yemeli bence.Küserse de küssün.Zaten mücadele etmeyen bir oyuncu gol attığı sürece ilk 11 çıkıyordu hep.Şimdi golde atamıyor ve resmen 1 kişi eksik başlıyoruz maçlara.Yurtdışına gitme macerası yüzünden çalışmadı mı ne yaptı bilmiyorum ama çok kötü başladı sezona.Kendisi bize lazım biran önce toparlanmalı ama bu oynatarak değil oynamayarak akıllanacak gibi duruyor.
Akhisar malubiyetinden sonra hoca takıma 2 gün izin vermiş.
P.tesi ve Salı izinli geçirecekler Karabuk maçı hazırlıkları Çarşamba başlayacakmış.
Valla bu saatten sonra tek umudum milli ara eğer ara olmasaydı çok fena dağılırdık bir mağlubiyet serisi başlatırdık kesin.Mancini bu arayı çok iyi değerlendirmeli ligi oyuncuları vs tanımalı elinde 2 hafta var çok iyi değerlendirmeli bu 2 haftayı.4-2-3-1'den de şaşmamak lazım bence Sneijder illa oynayacaksa 4-2-3-1 şart.Burak'ı da kessin arkadaş aklı başına gelene kadar oynamasın mümkünse.Eğer illa 2 forvet oynatacaksa da Umut ne güne duruyor adam daha ne yapsın oynamak için.