Sayfa 449 / 483 İlkİlk ... 349399439447448449450451459 ... SonSon
13,441 ile 13,470 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Nesil
    2006

Bu saatten sonra hiçbir şey umurumda değil, Zaten UEFA Puan sıralamasında bu gidişle ilk 15 dışına çıkacağız, ülke futbolu batacak suçsuz yere bizi cezalandırmanın cezasını çekecekler o çok bilmişler. ÖYM aldığı bir karara inanacak değilim.

Hala bir tane futbolcu ve hakem ismi söylenemiyor 2 yıldır. Kimse bakmasın 2 yıldır hiçbir hakeme ve futbolcuya ceza verilmediği hatta aklandığı halde (örneğin para sayan Emenike) neyin şikesinden bahsediyorsunuz. Banane kardeşim iki yönetici kalkıp bu maçta şike yapalım dediyse. Sahada ki futbolcu ve hakemlerin haberi yok ise zaten şike olmamıştır.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

3 Temmuz'dan bu yana söyledikleri tek şey yeterli delillere sahibiz, çok güçlü kanıtlar var. Başka bir şey söyledikleri yok. Arkadaşım bizde taraftar olarak diyoruz ki gösterin herkese artık belgeleri, görelim o zaman bizde cezasını verelim o adamların. Bunu istemeye hakkımız yok mu? Ondan sonra bu olayları yaşanan siyasi olaylara benzetince suçlu sen oluyorsun... Bu ülkede suçunu bilmeyen o kadar çok masum var ki, insan yargıya hiç mi hiç güvenemiyor artık.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Mehmet Ali Aydınlar: "Zamanında dediğim şeyler yapılsaydı, Fenerbahçe bu cezayı almayacaktı..'

M.Ali Aydınlar:UEFA'dan elimizde yazılı belge vardı.Sadece puan silme olacaktı.Başka bi ceza olmayacağı garantisini almıştık

http://spor.haberturk.com/futbol/hab...dinlar-konustu

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Şike yapmadıysak bile ceza aldık da kurtulduk diyorum artık. Yakamızdan düşsünler de rahatlayalım

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Zaten Galatasaraylıların bunu kabul etmesini beklemiyorum.

Mesela; Aysal: 20 milyon Galatasaraylı AKP'ye oy verdi.

bunlar boş söylemler değil.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Umarım senin gibi düşünen Fenerbahçe'lilerin sayısı çok fazladır ve Aziz Yıldırım yeniden başkan seçilir.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Şikenin veya şikeye teşebbüsün ne olduğunu bilmeyenler var, bu kişiler de yaratıcılıkta sınır tanımıyorlar maşallah. Bu kadar güzel komplo teorisi üreten insanların çok okuyor olması lazım ama eminim ki tapeleri hiçbirisi okumadı bile. Sap, sapan, elma, armut, ayva, nar hepsini toplayıp senaryolar üretiyorsunuz. Sen 1 futbolcunun aklına bile girsen, kirlisindir; İbrahim Akın. Onlarca şifreli konuşma var, nasıl ölümüne savunuyorsunuz aklım almıyor. Serdal Adalı, Tayfut Havutçu, Aziz Yıldırım, Şekip Mosturoğlu, Aykut Kocaman, Cemil Turan bunların hiçbirisi masum değil. Yere göğe sığdırılamayan Aykut Kocaman Bucaspor kadrosunu Şekip Mosturoğlu'ndan öğreniyor, şike de var, teşvik de var, gevşek de olsa bir örgüt de var.

Kimse kalkıp Emre'ye, Toraman'a, Gökhan Gönül'e laf söylemiyor, hiç kimse 2 temmuz günü hiç bir Fenerbahçe oyuncusuna laf söylemedi veya onların da bu işin içinde olduğunu iddia etmedi. Siz bu ayrımı bir türlü yapamıyorsunuz ve aslında kendi oyuncusunun emeklerine yazık eden de sizlersiniz, çok az kişi var Aziz Yıldırım'a gerçekten kızan, tuttuğunuz takımın bu düştüğü durum canınızı yakıyor olabilir önce sizin karşı çıkmanız lazım o insanları yapmamıştır diyerek yücelterek daha çok zarar veriyorsunuz. 2 sene sonra hala daha ceza geliyor, tüm dünyada tescillenmiş oldu bu şike mevzusu.

Ayrıca, bir takım gizli güçlerin Galatasaray'ı güçlendirmek adına bu senaryoyu kurduğunu iddia edenlere artık sadece gülüyorum. Küme düşmemeye oynuyordunuz dediğiniz sezonu 8. bitirdik, bu kadar da balık hafızalı olmamak lazım. Stat açılışında Başbakan'ın yuhalandığı bir kulüp mü kollanacak ? Güldürmeyin insanı..

Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın şike yapabileceğine ihtimal vermeyip, hükümet veya cemaatin komplo kurarak Galatasaray için böyle bir kumpas kurduğuna, sonrasında Uefa'yı, Cas'ı falan bağladığına ciddi şekilde inanmak ve bunu dile getirecek cesarete sahip olmak büyük iş, tebrik ederim!
    Tamam fanatik Galatasaraylısın anladık ama sende kendini fazla kaptırmışsın. Eğer İBB maçında teşebbüs olduysa o zaman UEFA Necati transferi için Galatasaray'a, Götze transferi içinde Bayern'e soruşturma açmalı. Bizim transfer olayımız bu transferlerle aynı. Çıkıp bir Galatasaray'lı Necati transferi ne alaka demesin. Necati, Antalyaspor maçından bir gün önce transfer edilmişti. Bizimkiler ise İbrahim Akın ve İskender ile daha yarı final maçı oynanmadan irtibata geçmişler. Sanki dünyada buna benzer transfer hiç olmamış gibi bir Beşiktaş'ın yaptığı teşebbüs, şike oluyor anasını satayım. Camia olarak bu süreçte üç maymunu sizler çok iyi oynadınız, samimiyetsizliğin dibine vurdunuz. Hele UEFA gibi bir kurumun güvenilirliğine inanan amma Galatasaray'lı varmış. UEFA ilk önce kendi imajını düzeltsin. Lyon maçında her şey ap açık ortada iken hiç bir şey yapılmayıp olanların üstü örtüldü. Cezalar verildi ama adamlar daha gerekçeli kararı bile açıklayamadılar. Ellerinde yeterince delil olduğunu söylüyorlar ama bu delillerin hiç biri ortada yok. Cezalar verildi ama taraftar neden ceza verildiğini, gerekçesini bilmiyor. Komplo teorisine gerek yok, ortada o kadar çelişkili durum var ki tapeleri okuyan adam kıllanıyor zaten. Kulaktan dolma bilgilerle her yazılana inanan adamlarda direk damgayı vuruyor. Ülkede her şey dört dörtlük gibi sanki bir tek bu iki takım kirli, şikeci oluyor. Geçiniz. Başbakanın soruşturma açılmadan önce bu kez bu işe kesinlikle karışmayacağız, kulüpler başının çaresine baksın demesini de biliyoruz biz.

Ayrıca Beşiktaş ve Fenerbahçe yönetimini tebrik ediyorum. UEFA ile de olsa anlaşıp Bursa'nın, Paşa'nın, Kayseri'nin bir bakıma Avrupa kupalarına katılmasını engelledikleri için. En çok bu duruma seviniyorum. İyi ki o takımlar katılamadı. Ülke puanı falan umurumda değil, çünkü hiç bir şeyi hak etmiyoruz. Baştakiler oldukça daha çok darbe yiyeceğiz.

Bundan sonraki süreçte ceza falan çıkacağını sanmıyorum. Yani küme düşürülme, eksi puan falan olmaz. Trabzonspor taraftarı, başkanı da hayal dünyasında yaşıyorlar. Kusura bakmasınlar ama Fenerbahçe'den o kupayı almaya kimsenin gücü yetmez. Keşke düşürseler bu iki takımı görsek bugün kararı doğru bulup, Trabzon'un başkanını arayıp şampiyonluğu kutlayan Anadolu takımlarının başkanlarını. Bu iki takım düşürülsün Galatasaray ve Trabzonspor dışında diğer takımları da etkiler. Sürecin başlarında takımlar düşürülmesin diyen başkanlar bugün kararı yerinde buluyorlar. Başbakan ve Cumhurbaşkanın sayesinde bir avuç taraftarı ile süper ligde iki temsilcisi olan Kayseri'nin Erciyes takımının başkanının dedikleri yenilir yutulur cinsten değil, Böyle iki kuruşluk adamlar çıkıp kesin bir dille konuşuyor ya en çok bu koyuyor.

Son olarak bu burada kalmaz. Bugün kulüplere leke sürüldü ama gelecekte er yada geç gerçekler bir gün ortaya çıkar. Burası Türkiye.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Maalesef '' işaretini koyunca komik olamadığını bildirmek zorundayım.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Kendimi Şikeden ceza alan kulübün taraftarı yerine koyuyorum gerçekten çok kötü bir his.Bende olsam her tarafa saldırırdım ve gözüm görmezdi.O yüzden anlayabiliyorum ama emin olun böyle bir durumda takımın başında kim olursa olsun onunda gitmesi için her yerde bangır bangır bağırırdım.Bir hocamın söylediği en sevdiğim sözlerden biride şudur 'İnsan beyni herşeyi meşrulaştırır'.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Ne alaka ?

Mahkeme, TFF, Uefa, Cas bi Yargıtay kaldı. Hukukun üstünlüğü ilkesine inanıyorum, şu kurumlar sizi aklamış olsalar bize iftira atıldı bakın mahkeme akladı demeyecektiniz sanki.. Tapeler gayet net, şifreli olduğu düşünülenleri geç, rakibinin fikstürünü ayarlamak var, kadro almak var, tahkim bizde lafı var. Bunlar boş şeyler değil. Gazetecilere ısmarlama haber yaptırmalar da cabası.

Komik olup olmadığı göreceli, bence komik.. Oralardan ekmek çıkmaz, Aziz Yıldırım'ın bu olaylardan sonra bile bir sürü sözü ve iktidara yakın olan adamla ilişkisi var. O da gizli Galatasaray'lı herhalde.

@Suicider

Tuttum bu sözü, cuk oturdu.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Senin gibi dar bakış açısıyla bakmış olsaydım:

Aysal: 20 milyon Galatasaraylı AKP'ye oy verdi. uAburak89 Galatasaraylı. uAburak89 AKP'ye oy verdi diye saçma bir teoride bulunmuş olurdum değil mi ama (bir kaç tane koyayım daha komik olsun)

Neyse, herkesin fikri kendine.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

O sözün ne manaya geldiğini ve ne amaçla söylendiğini biliyorum merak etme. Ayrıca seninki çok itici oldu.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Sadece lafta bir sürü şey var ama ortada kesin bir kanıt yok hala. Bekliyoruz adam akıllı bir kanıt...

Nesil
    2006

Ne alaka ?

Mahkeme, TFF, Uefa, Cas bi Yargıtay kaldı. Hukukun üstünlüğü ilkesine inanıyorum, şu kurumlar sizi aklamış olsalar bize iftira atıldı bakın mahkeme akladı demeyecektiniz sanki.. Tapeler gayet net, şifreli olduğu düşünülenleri geç, rakibinin fikstürünü ayarlamak var, kadro almak var, tahkim bizde lafı var. Bunlar boş şeyler değil. Gazetecilere ısmarlama haber yaptırmalar da cabası.

Komik olup olmadığı göreceli, bence komik.. Oralardan ekmek çıkmaz, Aziz Yıldırım'ın bu olaylardan sonra bile bir sürü sözü ve iktidara yakın olan adamla ilişkisi var. O da gizli Galatasaray'lı herhalde.

@Suicider

Tuttum bu sözü, cuk oturdu.
    Bana hakem ve futbolcu ismi ver eğer verebiliyorsan?

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

bunlara iyi oluyor aziz yildirim insallah tekrar baskan olur.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Burada kimse Aziz Yıldırım'ı savunmuyor. Artık herkes net birşeyler istiyor. Eğer zaten taraftarı ikna edici birşeyler gösterirseler bu taraftar o kişileri kendi cezalandırır rahat olsun herkes. Bugün yeterli kanıt var diyorsanız kim, hangi takım, nasıl şike yapmış sayabilmeniz lazım.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by byariff View Post
    bunlara iyi oluyor aziz yildirim insallah tekrar baskan olur.
    Ne alakası var her türlü iftirayı atıyorsunuz ama şikenin futbolcu ve hakemle yapıldığını unutuyorsunuz. Bana isim verebiliyor musun?

Fenerbahçe bu saatten sonra ya Ali Koç ya da S.Saran tarafından yönetilecektir, ben başka bir ismin geleceğini sanmıyorum.

Boşuna heyecan yapmayın Fenerbahçe 2 sene sonra bomba gibi döner. Ama bize iftira atanlar ne yapar bilemem.

Beşiktaş bile yeni yapılanma ile çok büyük adımlar attı umarım bu sene şampiyon olur da seneye ilk defa bu ülkeyi gururla temsil edecek bir takım Şampiyonlar Liginde olur.

Unutmadan ilk günden beri kim şike yaptı ise cezalandırsın diyen bir kişiyim keşke bizi suçsuz olsak bile ligden düşürselerdi en azından bu gün bunlar yaşanmazdı. Biz de o günleri atlatırdık.

olur mu beyler ibrahim akın var aziz para verdi emenike var

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Hakem ne alaka ? Futbolcu İbrahim Akın. Ayrıca sizin şikeden anladığınız şey ile benimki aynı değil. Kanıt falan diye tutturuyorsunuz da göz göre göre boş kaleye bilerek gol atılmaması gibi şeyler bekliyorsunuz herhalde veya hakemiyle 4-5 futbolcusuyla komple maç satılması/alınması.

Beceriksiz yöneticilerinizin şikeyi sahaya yansıtmayı başaramamış olabilir ama bu onların niyetinin ne olduğu gerçeğini değiştirmez. Anlatmaya çalıştığım şey bu. Kaç sayfa olmuş dönüp dönüp aynı şeyler, daha da yazmıyorum konu zaten iyice FBJK kardeşliğine döndü. İsteyen istediğine inansın, bir Yargıtay kaldı görelim bakalım ne olacak.
    Last edited by uAburak89 : 31.Ağustos.2013 at 00:24 Reason: İmla.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

ibrahim akin ve atlar... ne çabuk unuttunuz hoca efendiye gidip sordugu sorular ah ah.... anlamadigim nokta sike tescillenmis hala biz yapmadik havasindasiniz hadi turk kanunlarina inanmiyordunuz eyvallah uefa ve cas dami yalanci onlardami size oyun oynuyor ?

Nesil
    2006

Hakem ne alaka ? Futbolcu İbrahim Akın. Ayrıca sizin şikeden anladığınız şey ile benimki aynı değil. Kanıt falan diye tutturuyorsunuz da göz göre göre boş kaleye bilerek gol atılmaması gibi şeyler bekliyorsunuz herhalde veya hakemiyle 4-5 futbolcusuyla komple maç satılması/alınması.

Beceriksiz yöneticilerinizin şikeye sahaya yansıtmayı başaramamış olabilir ama bu onların niyetinin ne olduğu gerçeğini değiştirmez. Anlatmaya çalıştığım şey bu. Kaç sayfa olmuş dönüp dönüp aynı şeyler, daha da yazmıyorum konu zaten iyice FBJK kardeşliğine döndü. İsteyen istediğine inansın, bir Yargıtay kaldı görelim bakalım ne olacak.
    Hakem veya futbolcu alarak şike yaparsın yönetici alarak yapmazsın. Yöneticiyi alsan ne olacak o mu oynuyor?

İbrahim Akın bütün Fenerbahçe maçlarında rakip takımda mıydı?

Kaldı ki o Beşiktaş maçı ile suçlanan bir oyuncu ve sonradan ifadesini değiştirmiş bir isim. Polis baskısı ile verdiğini söylüyor.

Yöneticiye para verirsin o takıma dağıtır rakip oynamaz senin takımın maç kazanır; ama böyle bir olay da yok yazılan çizilene göre sadece yöneticilerin muhabbetleri var her şey doğru ise. O zaman yöneticiler bunu konuşup becerememişse takıma ceza veremezsin yöneticilere verirsin. Çünkü takımlar suç işlememiş oluyor. Kısaca arabanın yolcu koltuğundasın ama arabayı süren birisni ezerek öldürüyor suçlu olabilir misin? Fenerbahçe yolcu koltuğunda oturan kişi ve tamamen masum. Geri dönen de beni ilgilendirmez.

Ama bana satın alınan oyuncu veya satın alınan hakem ismi vermediğin sürecede zaten şike olmamıştır.

İtalya'ya bakın kulüplerle birlikte oyuncularda ceza alıyor. Ama bizde oyunu ismi bile yok.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Yöneticiyi almak gibi bir tabir kullanmadım. Başka futbolcular da vardı soruşturmada adı geçen ama biz de senin verdiğin İtalya örneği gibi ceza veremediler, ayrıca İbrahim Akın yanar döner bir isim, sıyrılmak için baskı yedim de demiş olabilir.

Kişiler ile kurumları ayıramazsın, kurumlar tüzel kişi, tüzel kişiler karar alamaz. İyi veya kötü farketmez, karar ne olursa olsun ne yapılırsa yapılsın kurumu da bağlar. Verdiğin araba örneği taca çıkıyor benim mantığıma göre. Ayrıca genel olarak bakarsak size evet şikedir dedirtebileceğimiz bir olay yok dünyada, hangi ülke olursa olsun net deliller falan konmuyor ortaya.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

1000'e yakın subay'ın sadece bir hayali word dosyası yüzünden yattığı bir ülke burası. O davada bile sunulan sözde darbe planındaki yazı fontunun bile o tarihte var olmadığı ortaya çıktı. Bir çok çarpıklık var. Çökmüş bir hukuk sistemi var.

Ortada net delil varda biz mi göremiyoruz. Bir suç ortaya atılıyor. Ondan sonra tape mape birşeyler sunuluyor hadi siz suçlusunuz. Bir sürü çarpıklık var bu olayda. Saymakla bitmez. Taraftarın net bir delil isteme hakkı tabi ki vardır. 106 yıllık bir kulübe leke sürmek bu kadar kolay değil. Ve bunu isteyenede kimse birşey diyemez. Delil diyede 2-3 kişinin saçma sapan konuşmalarını kimse önümüze koyamaz. Var mı isim, takım, hakem diyoruz hala sizin mantığınız farklı deniyor. Çok açık ve net bir istek bizim istediğimiz. Ancak tabi ortada cevap verilebilecek bir dayanak yok.

Nesil
    2006

Yöneticiyi almak gibi bir tabir kullanmadım. Başka futbolcular da vardı soruşturmada adı geçen ama biz de senin verdiğin İtalya örneği gibi ceza veremediler, ayrıca İbrahim Akın yanar döner bir isim, sıyrılmak için baskı yedim de demiş olabilir.

Kişiler ile kurumları ayıramazsın, kurumlar tüzel kişi, tüzel kişiler karar alamaz. İyi veya kötü farketmez, karar ne olursa olsun ne yapılırsa yapılsın kurumu da bağlar. Verdiğin araba örneği taca çıkıyor benim mantığıma göre. Ayrıca genel olarak bakarsak size evet şikedir dedirtebileceğimiz bir olay yok dünyada, hangi ülke olursa olsun net deliller falan konmuyor ortaya.
    Ben futbolcuların ve hakemlerin ceza almadığı, ismi açık açık geçmediği hiçbr şike haberine inanmam. Yöneticiler hatır için bile laflayabilirler hadi size verelim şu maçı diye hatta yapabilirlerde; ama bu sahaya yansımadığı sürece kurumlar suçlu olamaz. Bir kişi yüzünden milyonlar ceza almamalı. Şu olur FB atıyorum Adana ile maç yapar Adana tamamen maçı satar bütün futbolculara ceza verilir, Adana ile FB'de ceza alır. Ama böyle bir olay yok.

Umarım artık Türk futbolu A.Y ve Y.D kurtulur ve yeni yol açılır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Başbakanın 22 Temmuz'da verdiği iftara katılanlar: S.Saran, M.A.Aydınlar, Ferit Şahenk, Nihat Özdemir.

Bu arkadaşlar Fenerbahçe başkanlığı için ismi en çok geçen isimler. Esrarengiz bir şekilde tesadüfler devam ediyor
    FM Gazetesi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byariff View Post
    ibrahim akin ve atlar... ne çabuk unuttunuz hoca efendiye gidip sordugu sorular ah ah.... anlamadigim nokta sike tescillenmis hala biz yapmadik havasindasiniz hadi turk kanunlarina inanmiyordunuz eyvallah uefa ve cas dami yalanci onlardami size oyun oynuyor ?
    hadi git işine be

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Mehmet Şekip Mosturoğlu - 1 yıl hak mahrumiyeti (Cezası bitti)
    İlhan Yüksel Ekşioğlu --- 3 yıl hak mahrumiyeti
    Cemil Turhan ------------ 1 yıl hak mahrumiyeti (Cezası bitti)
    İbrahim Akın ------------ 2 yıl müsabakalardan men
    Ahmet Çelebi ------------ 2 yıl hak mahrumiyeti
    Ümit Karan -------------- 2 yıl müsabakalardan men
    Serdar Kulbilge --------- 3 maç müsabakalardan men* (Cezası bitti)
    Cengiz Demirel ---------- 1 yıl hak mahrumiyeti (Cezası bitti)
    Yavuz Ağırgöl ----------- 1 yıl hak mahrumiyeti (Cezası bitti)
    Mehmet Şen -------------- 1 yıl hak mahrumiyeti (Cezası bitti)

Aziz Yıldırım, şike ve teşvik primi 3 yıl 9 ay hapis, örgüt kurmak 2 yıl 6 ay hapis ve 1 milyon 312 bin TL para cezası
    Bülent Uygun, teşvik primi 11 ay hapis
    Bülent İşçen şike ve teşvik primi 2 yıl 4 ay hapis
    Ali Kıratlı şike 1 yıl 10 ay hapis
    Gökçek Vederson teşvik primi 5 ay hapis
    Ali Yıldırım 1 yıl 1 ay hapis
    İbrahim Akın, teşvik primi 1 yıl 6 ay
    İlhan Ekşioğlu, şike ve teşvik primi 3 yıl 1 ay hapis, 900 bin lira adli para
    Mecnun Otyakmaz örgüt üyeliği, 10 ay hapis, Sivasspor-Fenerbahçe maçı şike eylemi 1 yıl 6 ay hapis
    Şekip Mosturoğlu, örgüt üyeliği 1 yıl 3 ay ertelemeli hapis, şike ve teşvik primi 1 yıl 10 ay hapis
    Mehmet Yıldız 1 yıl 3 ay hapis
    Sami Dinç 1 yıl 14 ay hapis
    Samet Güzel 2 yıl 2 ay hapis
    Serdal Adalı 1 yıl 3 ay hapis
    Tamer Yelkovan 1 yıl 3 ay
    Ümit Karan 7 ay
    Yavuz Ağırgöl şike 1 yıl 8 ay ertelemeli hapis
    Yusuf Turanlı örgüt üyeliği ertelemeli 1 yıl 3 ay, şike 1 yıl 18 ay hapis
    Tayfur Havutçu 1 yıl 3 ay hapis cezası

Hiç futbolcu yok gerçekten de.

**08.05.2011 günü oynanan Karabükspor-Fenerbahçe maçında Şekip Mosturoğlu ve
    Sami Dinç‟in, futbolcu Emmanuel Emenike‟nin menajeri Erdem Konyar aracılığıyla futbolcunun maçta bilerek oynamamasını sağlayarak şike faaliyetinde bulundukları görülmüş, bunun üzerine 02.05.2011 günü Erdem Konyar hakkında da adli çalışmalara başlanmıştır.

**15.05.2011 günü oynanan Fenerbahçe-Ankaragücü maçı için şüphelilerin günler
    öncesinden şike faaliyetlerine başladıkları, özellikle İlhan Yüksel Ekşioğlu ve Cemil Turhan‟ın,Mehmet Yenice ve Yavuz Ağırgöl aracılığıyla Ankaragücü takımında oynayan futbolculara
    ulaşmaya çalıştıkları, bu amaçla Mehmet Yenice‟ye İlhan Yüksel Ekşioğlu tarafından 400.000dolar ödeme yapıldığı anlaşılmış, bahse konu para Mehmet Yenice‟nin üzerindeyken şahıs fiziki
    takibe alınmış, yapılan takip esnasında arabasıyla seyir halinde olan şahıs rutin polis güvenlik kontrolüne girmiş, kolluk birimlerinin araç üzerinde yaptıkları uygulama fiziki takibi sürdüren görevlilerce kamera çekimi ile kayıt altına alınmış,bu çekimler esnasında şahsın üzerinde
    bulunan para görüntülenerek delillendirilmiştir.

Daha bir sürü varda uğraşmak zor geldik azcık formanızı çıkarıp okusanız şunları.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Başbakanın 22 Temmuz'da verdiği iftara katılanlar: S.Saran, M.A.Aydınlar, Ferit Şahenk, Nihat Özdemir.

Bu arkadaşlar Fenerbahçe başkanlığı için ismi en çok geçen isimler. Esrarengiz bir şekilde tesadüfler devam ediyor
    hepside hükümete yakın olduğu için hiçbirini istemiyordum birde bu çıktı

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Hala Emenike'nin oynamamasını koyuyorlar ya

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    Mehmet Şekip Mosturoğlu - 1 yıl hak mahrumiyeti (Cezası bitti)
    İlhan Yüksel Ekşioğlu --- 3 yıl hak mahrumiyeti
    Cemil Turhan ------------ 1 yıl hak mahrumiyeti (Cezası bitti)
    İbrahim Akın ------------ 2 yıl müsabakalardan men
    Ahmet Çelebi ------------ 2 yıl hak mahrumiyeti
    Ümit Karan -------------- 2 yıl müsabakalardan men
    Serdar Kulbilge --------- 3 maç müsabakalardan men* (Cezası bitti)
    Cengiz Demirel ---------- 1 yıl hak mahrumiyeti (Cezası bitti)
    Yavuz Ağırgöl ----------- 1 yıl hak mahrumiyeti (Cezası bitti)
    Mehmet Şen -------------- 1 yıl hak mahrumiyeti (Cezası bitti)

Aziz Yıldırım, şike ve teşvik primi 3 yıl 9 ay hapis, örgüt kurmak 2 yıl 6 ay hapis ve 1 milyon 312 bin TL para cezası
    Bülent Uygun, teşvik primi 11 ay hapis
    Bülent İşçen şike ve teşvik primi 2 yıl 4 ay hapis
    Ali Kıratlı şike 1 yıl 10 ay hapis
    Gökçek Vederson teşvik primi 5 ay hapis
    Ali Yıldırım 1 yıl 1 ay hapis
    İbrahim Akın, teşvik primi 1 yıl 6 ay
    İlhan Ekşioğlu, şike ve teşvik primi 3 yıl 1 ay hapis, 900 bin lira adli para
    Mecnun Otyakmaz örgüt üyeliği, 10 ay hapis, Sivasspor-Fenerbahçe maçı şike eylemi 1 yıl 6 ay hapis
    Şekip Mosturoğlu, örgüt üyeliği 1 yıl 3 ay ertelemeli hapis, şike ve teşvik primi 1 yıl 10 ay hapis
    Mehmet Yıldız 1 yıl 3 ay hapis
    Sami Dinç 1 yıl 14 ay hapis
    Samet Güzel 2 yıl 2 ay hapis
    Serdal Adalı 1 yıl 3 ay hapis
    Tamer Yelkovan 1 yıl 3 ay
    Ümit Karan 7 ay
    Yavuz Ağırgöl şike 1 yıl 8 ay ertelemeli hapis
    Yusuf Turanlı örgüt üyeliği ertelemeli 1 yıl 3 ay, şike 1 yıl 18 ay hapis
    Tayfur Havutçu 1 yıl 3 ay hapis cezası

Hiç futbolcu yok gerçekten de.

**08.05.2011 günü oynanan Karabükspor-Fenerbahçe maçında Şekip Mosturoğlu ve
    Sami Dinç‟in, futbolcu Emmanuel Emenike‟nin menajeri Erdem Konyar aracılığıyla futbolcunun maçta bilerek oynamamasını sağlayarak şike faaliyetinde bulundukları görülmüş, bunun üzerine 02.05.2011 günü Erdem Konyar hakkında da adli çalışmalara başlanmıştır.

**15.05.2011 günü oynanan Fenerbahçe-Ankaragücü maçı için şüphelilerin günler
    öncesinden şike faaliyetlerine başladıkları, özellikle İlhan Yüksel Ekşioğlu ve Cemil Turhan‟ın,Mehmet Yenice ve Yavuz Ağırgöl aracılığıyla Ankaragücü takımında oynayan futbolculara
    ulaşmaya çalıştıkları, bu amaçla Mehmet Yenice‟ye İlhan Yüksel Ekşioğlu tarafından 400.000dolar ödeme yapıldığı anlaşılmış, bahse konu para Mehmet Yenice‟nin üzerindeyken şahıs fiziki
    takibe alınmış, yapılan takip esnasında arabasıyla seyir halinde olan şahıs rutin polis güvenlik kontrolüne girmiş, kolluk birimlerinin araç üzerinde yaptıkları uygulama fiziki takibi sürdüren görevlilerce kamera çekimi ile kayıt altına alınmış,bu çekimler esnasında şahsın üzerinde
    bulunan para görüntülenerek delillendirilmiştir.

Daha bir sürü varda uğraşmak zor geldik azcık formanızı çıkarıp okusanız şunları.

mehmet yenice nin üstündeki para nereye ulaşmış ve mehmet yenice ceza almışmı

futbolculara gelirsek bu mehmet yıldız şike yaptığı maçta asist yapmış

8 maçtan yargılanıyoruz sadece 3 futbolcu ceza almış bu 3 futbolcu transfer sezonunda diğer takımalara geçse gene tutmuyor

emenikeye gelirsek sen bir futbolcusun maçtan önce transfer teklifi aldın transfer olacağın takımla maçın var oynarmısın ??? Gideceğin takımın daha iyi bir pozisyonda olması için ya oynayıp gol kaçırırsın (ki asıl şike budur ki yaptırımı olmamalı sadece etik değil) yada maçtan önce bahane uydurursun oynamassın yerine başkası oynar. bence 2. seçenek daha temiz duruyor

Mesaj Yetkileri