Sayfa 45 / 220 İlkİlk ... 3543444546475595145 ... SonSon
1,321 ile 1,350 arası toplam 6579 sonuç

Konu: Beşiktaş Sohbet Alanı

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Levent Erdoğan'ın yönetimde olmasını isterim ama başkan olmasını kesinlikle istemem. Başkanlık için Fikret Orman.
    Last edited by Mamadou : 23.Şubat.2012 at 12:52

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Bu adam mı bize başkanlık yapacak yani?

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

AsLında mantıkLı oLarak bakıLdığı Demirören ve ekibi artık oturmaya başLamıştı. HeLe sezon başında ki o oLayLar oLmasaydı ve Serdar AdaLıLı yönetim kadrosu devam ediyor oLsaydı, sanırım kimsenin sesi çıkmıyor oLacaktı. Demirören son dönemde tam taraftar ve medya iLe arasını düzeLtmişken AdaLı iLe ters düşmesi iLE beraber tekrar eskiye döndü. Şimdi adı geçen adamLarı da duyunca inşaLLah Demirören TFF ye başkan oLmaz ve bize başkanLık yapmaya devam eder diyorum.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    AsLında mantıkLı oLarak bakıLdığı Demirören ve ekibi artık oturmaya başLamıştı. HeLe sezon başında ki o oLayLar oLmasaydı ve Serdar AdaLıLı yönetim kadrosu devam ediyor oLsaydı, sanırım kimsenin sesi çıkmıyor oLacaktı. Demirören son dönemde tam taraftar ve medya iLe arasını düzeLtmişken AdaLı iLe ters düşmesi iLE beraber tekrar eskiye döndü. Şimdi adı geçen adamLarı da duyunca inşaLLah Demirören TFF ye başkan oLmaz ve bize başkanLık yapmaya devam eder diyorum.
    Abi ne oturması Allah aşkına,Serdal Adalı içeri girdi,yönetim namına bir şey kalmadı resmen takımın başında.Bonservisin yarısına 3 milyon avro verilen Julio Alves mi dersin,Bebe'nin yerine kadroya katılan Edu'mu dersin,soruşturma sürecinde tek bir kelime açıklama yayınlanmaması mı dersin,takımın haklarının savunulmaması mı dersin,oyuncuların uzun süre maaşlarının ödenmemesi mi dersin.Tek bir adamla bu kadar şey değişiyorsa,ömrü billah beklesek hiç bir şey olmazdı o başkan ve yönetiminden.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Size çok taze bir haberim var. Bir maç seyircisiz cezası almışız. "Yine". Artık Seyircimizin biraz akıllanması lazım.
    FM Gazetesi

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Almasi normal her mac her mac kufurmu olur.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş'ın cezalı oldugu maclarda kadın taraftarlar da epey küfür ediyor Sadece çocuklara açık olmalı bence :P

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Yuh, yine mi ceza? Cezayı çekeceğimiz maç da, bizim için önemi büyük olan Trabzonspor maçı. Yazık!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı'na adaylığını açıklayan Yıldırım Demirören, bütün alacaklarını siyah-beyazlı kulübe hibe ettiğini açıkladı.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı'na adaylığını açıklayan Yıldırım Demirören, Beşiktaş'tan alacaklarının tamamını hibe ettiğini açıkladı.

Demirören, "Herkes stat yapma sözüyle göreve gelir, ben görevden ayrılırken size stat müjdesi veriyorum" diye konuştu.
    Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, ''Herkes borcumu konuşuyor. Ben borcumu Beşiktaş'a hibe edeceğim. Ama tek şartım var, bundan sonraki başkan ve yöneticiler de Beşiktaş'ın kasasına koyacakları her parayı onlar da hibe edecekler'' dedi.

Demirören, stat konusunda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın kendisine söz verdiğini ve stat için onayın alınacağını da sözlerine ekledi.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Borçlarından dolayı kulübü bırakmaz, parasını almadan gitmez deniyordu. Demek ki adam gerçekten Beşiktaş'ı sevdiği için gitmiyormuş, verdiği paralar umrunda değilmiş.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kulübün ona olan borçlarını almaktan vaz mı geçtiği anlamına geliyor bu? Çok iyi bir haber eğer öyleyse. Ama diğer başkanlar hakkında istedigi şartı anlamadım tam olarak.

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Borçlarından dolayı kulübü bırakmaz, parasını almadan gitmez deniyordu. Demek ki adam gerçekten Beşiktaş'ı sevdiği için gitmiyormuş, verdiği paralar umrunda değilmiş.
    Kendisinden beklenmeyen bir çeviklikle şaşırttı herkesi sanırım
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ben verdim, siz de verin, ben enayi durumuna düşmeyeyim demek istemiş sanırım.

Bence bu kadar kolay kurtulmamalı, borç yüklü, onların da bir kısmını ödesin, cebinden para vermiş olabilir ama yanlış politikalarla zaten cebinden verdiğinin fazlasını zarar ettirdi.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Para bol hiba etmesi iyi olmus

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Adam 11 milyon borcu 400-500 milyon yaptı. 90 milyonu kendisinden çıkmış. Onu hibe etsen ne olur, geri kalan 300-400 milyonun hesabını kim verecek?

ORMAN: 3 YILLIK ACI REÇETE LAZIM
    Eski başkan adaylarından Fikret Orman ise 3 yıllık bir acı reçetenin gerektiğini söyledi.
    Başkan Demirören'in 8 yıllık dönemiyle ilgili mali bilgiler veren Orman, ''8 yıllık süreçte Beşiktaş'ın kaynağı harcandı. Yüzde 22.5 anonim şirketinin hisseleri satılmış vaziyette. Bunun sonucunda Beşiktaş yeni bir stat mı yaptı? Fulya'yı kendi kaynaklarıyla mı yaptı? UEFA Kupası'nı mı aldı? 3-5 şampiyonluk mu geldi. Tarihi kadrolar mı kuruldu. Önümüzdeki seneler ipotek altına alınmıştır. Deniz bitmiştir. Popülist politikaları bırakıp Beşiktaş'ın kendi özüne dönmesi gerekiyor. Giderleri yüzde 50 düşürmek gerekiyor. Beşiktaş'ın küçülmesi lazımdır. 3 yıllık acı reçete lazım. 3.5 milyon avroya A2 takımına futbolcu almamalıdır. Dünya kulübü laflarıyla değil, gerçek stratejiler oluşturulmalıdır. Beşiktaş'ın menfaatlerine sahip çıkılmasıyla aydınlık günler gelecektir'' dedi.

Steam ID: fotosuki

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Kendisine olan borçları zaten hibe etmesi gerekiyordu.O borçlar onun hataları yüzünden oluştu.Başkanlığı sayesinde yaptığı reklam ile servetine servet katması da cabası.Neyse hiç olmazsa kurtuluyoruz kendisinden.İnşallah iyi bir yönetim gelir ve karanlık olan geleceğimizi aydınlığa çevirir.
    So what?
    Saike

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Şov yapmış efendimiz. Aklınca şirin görünecek giderayak, övgü alacak, alkışlayacağız. Yemezler Ticaret. Başkanlığı süresince borcumuzun nerelerden nerelere geldiği açık ve net ortada. Bu borçlar yüzünden Avrupa'ya gidemeyeceğiz. Haziran'a kadar 50 milyon euro ödemesi gerekiyor kulübün. Bunu kim yaptı acaba? Takımlarımız gerekirse Avrupa'ya gitmesin derken bizi mi düşünüyordu sanki, yoksa kendini mi? Koskoca bir çınarı, Beşiktaş'ı ne hallere soktu bu borçlar yüzünden? 150 bin dolar için mahkemelik bile olduk. Sen hakkını helal edip alacağını hibe edebilirsin, ama şahsım adına ben sana hakkımı hibe etmiyorum. Beşiktaş'ıma uzak, Allah'a yakın ol. Haydi güle güle.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default İşte Beşiktaş'ta ilk başkan adayı

Beşiktaş'ta 25 Mart tarihinde yapılacak olağanüstü seçimli genel kurul öncesi, ilk olarak kulübün eski as başkanlarından Levent Erdoğan başkan adayı olacağını açıklamış. Levent Erdoğan dışında Beşiktaş camiasının içindeki bazı isimlerin adı başkan adaylığı ile birlikte anılsa da henüz resmi bir açıklama gelmedi.

Bugün yapılan Türkiye Futbol Federsyonu seçimleri sonrası, Yıldırım Demirören'in başkan olmasının ardından Siyah Beyazlı kulüpte de hareketlilik arttı.

Levent Erdoğan'ın ardından 25 Mart'ta yapılacak başkanlık seçiminde yine eski bir yönetici olan Sinan Vardar aday olmaya hazırlanıyor. Vardar konu ile ilgili DHA'ya yaptığı açıklamada Yıldırım Demirören'in TFF başkanı olmasından dolayı bir Beşiktaşlı ve Türk futboluna yıllarını vermiş biri olarak mutlu olduğunu, Başkan Demirören'in başarılı olacağına inandığını söyledi.

Bu sabah itibari ile istifaları yürürlüğe giren son Beşiktaş yönetiminde de görev alan Vardar, 25 Mart'taki olağanüstü genel kurulda başkan adayı olmak için hazırlıklara başladığını belirtti. Sinan Vardar Beşiktaş'a yıllarca hizmet ettiğini ve bundan sonrada hizmet etmenin kendisine gurur vereceğini belirtirken, "Ben yıllarca öz kaynaklarımızı ve altyapımızı en iyi şekilde kullanmak için mücadele verdim. Bundan sonra da ilk işim altyapımıza büyük önem vererek yakalayacağımız başarıları öz kaynaklarımızı kullanarak elde etmek için çalışmak olacaktır. 25 Mart'taki başkanlık seçimi için aday olmayı düşünüyorum. Vardar ailesi olarak her zaman Beşiktaş'ın hizmetinde olacağız" dedi.

Kaynak : Milliyet
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default Başkanlığa İkinci Aday Belli Oldu

25 Mart tarihinde yapılacak olağanüstü seçimli genel kurul öncesi, Levent Erdoğan'dan sonra ikinci başkan adayı da ortaya çıktı.

Beşiktaş’ta 25 Mart tarihinde yapılacak olağanüstü seçimli genel kurul öncesi, ilk olarak kulübün eski asbaşkanlarından Levent Erdoğan başkan adayı olacağını açıklamıştı.

Levent Erdoğan dışında Beşiktaş camiasının içindeki bazı isimlerin adı başkan adaylığı ile birlikte anılsa da henüz resmi bir açıklama gelmedi. Bugün yapılan Türkiye Futbol Federsyonu seçimleri sonrası, Yıldırım Demirören’in başkan olmasının ardından siyah-beyazlı kulüpte de hareketlilik arttı.
    Levent Erdoğan’ın ardından 25 Mart’ta yapılacak başkanlık seçiminde yine eski bir yönetici olan Sinan Vardar aday olmaya hazırlanıyor. Vardar konu ile ilgili yaptığı açıklamada Yıldırım Demirören’in TFF başkanı olmasından dolayı bir Beşiktaşlı ve Türk futboluna yıllarını vermiş biri olarak mutlu olduğunu, Başkan Demirören’in başarılı olacağına inandığını söyledi.

Bu sabah itibari ile istifaları yürürlüğe giren son Beşiktaş yönetiminde de görev alan Vardar, 25 Mart’taki olağanüstü genel kurulda başkan adayı olmak için hazırlıklara başladığını belirtti.

Sinan Vardar Beşiktaş’a yıllarca hizmet ettiğini ve bundan sonrada hizmet etmenin kendisine gurur vereceğini belirtirken, "Ben yıllarca öz kaynaklarımızı ve altyapımızı en iyi şekilde kullanmak için mücadele verdim. Bundan sonra da ilk işim altyapımıza büyük önem vererek yakalayacağımız başarıları öz kaynaklarımızı kullanarak elde etmek için çalışmak olacaktır. 25 Mart’taki başkanlık seçimi için aday olmayı düşünüyorum. Vardar ailesi olarak her zaman Beşiktaş’ın hizmetinde olacağız" dedi.

Kaynak: Hürriyet
    FM Gazetesi

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

VaLLa Demirören i de arayacağız gibi gözüküyor. Bir tane güçLü aday çıkmadı daha.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Evet bende korkmaya başladım açıkçası ama belli olmaz. Bunlar hep dedikodu.
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Kongreye 1 aya yakın bir süre var henüz. İlla ki çıkacaktır sağlam bir aday. Bunlar hazırlık evresi daha. En geç martın 2. haftası kesinleşir adaylarımız. Demirören'in zamanında yönetimine almış olduğu Sinan Vardar, Levent Erdoğan, Celal Kolot tarzı isimlerin başkan seçileceğine inanmıyorum. Beşiktaş'ım sahipsiz değildir, böyle zamanlarda çıkar mutlaka sahiplenecek birileri. Umudumu hâlâ koruyorum bu konuda.

Benim isteğim, güçlü bir adayın ortaya çıkması ve yönetimin onun etrafında toplanarak tek aday olarak seçime girmesi. Şöyle Serdal Adalı, Hasan Arat, İbrahim Altınsay, Hüsnü Güreli gibi adamlar çıksa ve tek bir yönetimde birleşseler ne de müthiş olurdu. Ama bu söylediklerimin gerçeklik payı olmadığını ne yazık ki, ben de biliyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Serdal Adalı olursa eğer çok yararlı olur gibime geliyor.. (:
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Serdal Adalı hakikaten süper olurdu ..

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Kongreye 1 aya yakın bir süre var henüz. İlla ki çıkacaktır sağlam bir aday. Bunlar hazırlık evresi daha. En geç martın 2. haftası kesinleşir adaylarımız. Demirören'in zamanında yönetimine almış olduğu Sinan Vardar, Levent Erdoğan, Celal Kolot tarzı isimlerin başkan seçileceğine inanmıyorum. Beşiktaş'ım sahipsiz değildir, böyle zamanlarda çıkar mutlaka sahiplenecek birileri. Umudumu hâlâ koruyorum bu konuda.

Benim isteğim, güçlü bir adayın ortaya çıkması ve yönetimin onun etrafında toplanarak tek aday olarak seçime girmesi. Şöyle Serdal Adalı, Hasan Arat, İbrahim Altınsay, Hüsnü Güreli gibi adamlar çıksa ve tek bir yönetimde birleşseler ne de müthiş olurdu. Ama bu söylediklerimin gerçeklik payı olmadığını ne yazık ki, ben de biliyorum.
    Derken;

ali aydın ‏ @realista77
    Serdal adali yarin baskan adayi olcagini aciklayacak...Yonetimi cok gucluymus...

ali aydın ‏ @realista77
    Listesinde hasan arat mansimow omer sabanci ethem sancak isimleri konusuluyor...

Yok artık! Gözümle görmeden inanmam buna!

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bir kaç futbol istihbaratçısında daha yazıyor bu haber.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Derken;

ali aydın ‏ @realista77
    Serdal adali yarin baskan adayi olcagini aciklayacak...Yonetimi cok gucluymus...

ali aydın ‏ @realista77
    Listesinde hasan arat mansimow omer sabanci ethem sancak isimleri konusuluyor...

Yok artık! Gözümle görmeden inanmam buna!
    Ha arapLar satın aLmış, ha bu oLmuş. İşte böyLe bir kadronun oLması Lazım yeni yönetimin.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Efsane olur yahu bu kadro

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Bilemem, belki de ben kuruntu yapıyorumdur. Fakat, şöyle de bir tehlike var:

Bu kadar önemli isimler, bu listede birleşirse herkes ayrı telden de çalabilir. Çünkü, hepsi tek başlarına aday olup başkanlık yapabilecek kalibrede insanlar. Oldu da bu şekilde girdiler ve seçildiler; görev dağılımı yapılırken, biri diğerine göre daha da önplanda olacabileceği bir görev istemez mi acaba? Atıyorum, 2. başkanlık gibi. Bu açıdan da risk taşıyor bu durum.

Ha, biz sadece güçlü bir yönetim oluşturmak için, tek aday olarak seçime girilmesi için böyle bir karar aldık. Yaptığımız her şey Beşiktaş için, derlerse de ona eyvallah. Hatta bu dediğim olursa süper olur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default "En geç 25 Mart'ta güçlü bir başkan ve yönetim gelecek" 28 Şubat 2012 16:02 | NTV Spo

Beşiktaş Kulübü Başkan Vekili ve Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz, geçici yönetim kurulu üyeleriyle birlikte basın açıklaması yaptı. Karadeniz, geçici yönetim kurulunun en geç 25 Mart’ta bütün camiayı kucaklayacak güçlü bir başkan ve yönetimi göreve getireceğini söyledi.

Beşiktaş Kulübü Divan Başkanlık Kurulu, görevinden istifa eden yönetim kurulunun görevini devraldı.
    Beşiktaş Kulübü Başkan Vekili ve Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz, kurul üyeleriyle birlikte Akaretler'deki kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında, Divan Başkanlık Kurulu'nun, tüzük uyarınca bugün itibariyle yönetim kurulunun yerine getirmekle yükümlü olduğu görevi üstlendiğini söyledi.
    Karadeniz, yönetim kurulu başkanı Yıldırım Demirören'in dün itibariyle Türkiye Futbol Federasyonu başkanlığına seçildiğini hatırlatarak, ''Statü gereği Beşiktaş Derneği yönetim kurulu başkanlığı görevinden istifa etmiştir. Sayın başkanın bu istifa kararı, dernek tüzüğümüz gereğince olağanüstü seçimli genel kurula gidilmesi için yeterli olmakla beraber, başkan tarafından oluşturulan yönetim kurulunda görev alan arkadaşlarımız da incelik ve nezaket göstererek bu görevlerinden istifa etmişlerdir'' dedi.
    Dernek tüzüğünün 27-E maddesinde, başkan veya yönetim kurulundan birinin veya başkanla birlikte yönetim kurulunun istifa etmesi halinde, 1 ay içinde olağanüstü seçimli genel kurul toplantısına gidileceğini ve bu süre içinde Divan Başkanlık Kurulu'nun, yönetim kurulu görevlerini yerine getirmekle yükümlü olduğunu vurgulayan Yalçın Karadeniz, ''Divan Başkanlık Kurulu, tüzüğümüzün yukarda anılan maddesi uyarınca bugün itibariyle bu görevi üstlenmiştir. Derneğimizin en yetkili organı olan genel kurulumuzun iradesini yansıtan tüzüğümüz hükümleri uyarınca görev alan Divan Başkanlık Kurulu'nun öncelikli ve önemli görevi; 1 ay içinde yapılması gereken olağanüstü seçimli genel kurul toplantısını gerçekleştirmek ve böylece genel kurulumuzun onayını almış yeni bir yönetim kurulunun oluşmasını sağlamaktır. Günlük hizmetler hiçbir kesintiye uğramadan aynen sürdürülecektir. Kulübümüz uzun zamandan beri, başta maddi olmak üzere önemli sorunlar yaşadığı zor bir süreçten geçmektedir. Camiamız ayrışmadan, gruplaşmadan birlik ve beraberliğini koruyarak ve pekiştirerek, bu zor süreci atlatacak büyüklükte ve güçtedir. Sorumluluğun ve sorunların bilincinde olan kulübümüzün en yetkili organı genel kurulumuz, en geç 25 Mart'ta bütün camiamızı kucaklayacak güçlü bir başkan ve yönetimi göreve getirecektir'' diye konuştu.
    Karadeniz, kulübün eski başkanı Yıldırım Demirören ve yönetim kuruluna da hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, ''Türk futbolunun önemli sorunlarla karşı karşıya bulunduğu bir dönemde, federasyon başkanlığı görevini üstlenen eski başkanımız Yıldırım Demirören'e de başarılar diliyoruz'' dedi.

''BEŞİKTAŞ BÜTÜNDÜR''

Divan Kurulu Başkanı Karadeniz, olağanüstü seçimli genel kurulun 25 Mart tarihinde yapılma kararını kendilerinin mi yoksa istifa eden yönetim kurulunun mu aldığı sorusunu, ''Beşiktaş bütündür. Onlar almış, biz almışız fark etmez. Bizim alacağımız karar da tüzük gereği olacaktı, onlarınki de tüzük gereği olacaktı. Neticede sonuç aynı olacaktı'' diye yanıtladı.
    Başkanlık sürecinde bir zamanın olup olmadığı yönündeki soruyu ise Yalçın Karadeniz, ''Başkan adaylığında belli bir süreç yok. Seçimden önce olmak üzere bir liste veriliyor. Seçimden 3 gün öncesinde listeler verilir'' diye konuştu.
    Divan Başkanlık Kurulu'nun görevi alamayacağı yönündeki görüşlere yanıt veren başkan Karadeniz, ''Türkiye hukuk devletidir. Hukuk dışı bir şey yoktur. Her şey tüzük içinde yapılmıştır. Tüzük açıktır. Tartışılacak konu değildir. Şu anda burada olduğumuza göre konu kapanmıştır'' dedi.
    Takımın yarın gerçekleştireceği idmana gidip gitmeyecekleri konusundaki soruyu ise Karadeniz, ''Bu konular tekniktir. Gitsek ne olur, gitmesek ne olur? Kulübün diğer işleri daha fazla aktif olacak. Elbette kendi kulübümüzün antrenmanlarını ve maçlarını izlemek arzumuz olabilir. Ama oraya gideceğiz, bakacağız gibi bir sorunumuz yok'' şeklinde cevapladı.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Merakla bekliyorum Serdal Adalı'nın adaylıgını koyup koymayacagını.
    Futbolcu Bilgileri

Mesaj Yetkileri