Sayfa 453 / 569 İlkİlk ... 353403443451452453454455463503553 ... SonSon
13,561 ile 13,590 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Hybrid View

Güler misin ağlar mısın

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

1 Adam bile koyamadık mı şimdi bu listeye

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Son gülen iyi güler diyelim biz
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

küme düştük sanırım biz ilk yarı

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

3-5 maç iyi oynuyan almeidayi koymuslar saka gibi oburleri sonuna kadar hak etti orasi dogruda.. Melo kesinlikle olmaliydi.

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Kesinlikle Melo olmalıydı dediğin gibi , Forvet'ede Burak konabilirdi sonuçta gol krallığında lider ( Sow'dan fazla atmış ) , defansa Egemen yerine başka birisi konabilirdi sonuçta biz ligde en az gol yiyen 2. takımız .

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by benzema35 View Post
    Kesinlikle Melo olmalıydı dediğin gibi , Forvet'ede Burak konabilirdi sonuçta gol krallığında lider ( Sow'dan fazla atmış ) , defansa Egemen yerine başka birisi konabilirdi sonuçta biz ligde en az gol yiyen 2. takımız .
    gol krallığında almeida lider.istatistik olarak burak sowun yerine düşünülebilinir ama 1,2 maç iyi oynayan burakta konmazdı.

melo olmalıydı

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Hangi Burak laubali? Şu pres için 40 saniye aralıksız depar yapan mı? Laubali Burak hangi Burak çözemedim?

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by mpaker66 View Post
    Hangi Burak laubali? Şu pres için 40 saniye aralıksız depar yapan mı? Laubali Burak hangi Burak çözemedim?
    Çok alakalı örnek verdiniz,kutluyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Çok alakalı örnek verdiniz,kutluyorum.
    Laubali'nin anlamı saygısız demek.Burak saygısız biri olsaydı taraftarlara vs. bi taraflarını yırtarak o kadar koşmazdı. Burak eğer saygısız olsaydı kaçırdığı her golden sonra bu kadar üzülmezdi. Burak'ın bi açıklaması vardı helal olsun dedim geçen ay. Neyse sen şimdi taraftara küfür etti dicen. Boşver. Burak saygısızın teki. Drogba çok saygılı siz ona tapın zaten yabancıya.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Laubali'nin anlamı saygısız demek.Burak saygısız biri olsaydı taraftarlara vs. bi taraflarını yırtarak o kadar koşmazdı. Burak eğer saygısız olsaydı kaçırdığı her golden sonra bu kadar üzülmezdi. Burak'ın bi açıklaması vardı helal olsun dedim geçen ay. Neyse sen şimdi taraftara küfür etti dicen. Boşver. Burak saygısızın teki. Drogba çok saygılı siz ona tapın zaten yabancıya.
    Yahu adamın futboluyla saygısızlığı ne alaka ? Dünyada saygısız olup (Ibrahimovic) mükemmel futbol oynayan bir sürü oyuncu gösterebilirim sana.Saygısızlığı bilerek yapmıyor gerçi,işte o bi taraflarını yırtarak koşmasına neden olan şey saygısızlık yapmasına neden oluyor; hırsı ve duygusallığı.En ufak bir eleştiri de sanki bütün her şeyi kötü yapıyor da eleştiriliyor,yuhalanıyor zannediyor ki aşırı tepki veriyor.

Sen diyorsun ki o gol attığında ona küfreden adam sevinmesin diye.Sana ne ? Sen ağa mısın,paşa mısın,sen kimsin ki o adamın sevinmesine karışıyorsun ? Eee bu savunduğun adam da taraftara küfür etmiş.O da o zaman gol attıktan sonra taraftara koşmasın,her galibiyetten sonra taraftar olmasa falan nolurduk bik bik konuşmasın.

Bir taraftan A yolundan düşünürken diğer taraftan B yolunu seçmeyin.Hepimiz insanız sonuçta.Sevindiğinde,üzüldüğünde,şaşırdığında,kızd ığında küfür eden bir milletiz biz,daha hayatında görmediği tanımadığı adam gol kaçırınca küfür etti diye,o adama sevinme falan demek komik oluyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    komik oluyor.
    Daha geçen gün ABOO'ya komik oluyor dediği için eleştiren birinden bu yorumu görmek. Güzel güzel..

Ben ağa yada paşa değilim. Ben Galatasaray'lı biriyim işte, zoruma gidiyo anladın mı birinin gol kaçırdı diye birine ana avrat sövüp sonra o adam gol atınca sevinmesi. O adamın üzerinde GS forması var ise hele. Burak'a bir iki eleştiri yapılmadı. Heran herkes yapıyo hep aynı şeyleri. yeter artık daaa. Zaten rakip takım taraftarları yeteri kadar düşmanlık besliyo, siz bari yapmayın. Bu sezonun en iyisinden bahsediyoz hucümda. Sev yada sevme. Kimse kimseyi sevmek zorunda değil. Ama bu senin küfür edip aşşalayacağın anlamına gelmiyor. Aşşağılama kardeşim Burak'ta oyuncu muymuş deme. İnsanları duygusal oldukları için suçlamakta garip.

Zlatan saygısız biri evet onu Burak ile kıyaslaman çok vahim malesef. Burak asla ve asla saygısız biri değil.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

defansa da costa olurdu bak sivasdaki.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Olcay bu 11 ê girmek için ne yapmış yahu?

Olcay bu 11 ê girmek için ne yapmış yahu?
    Müthiş sol ayagınlan yabıştırdı daha naapcak

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

bence Galatasaray'dan şu kadroya girecek bi Melo var Ligtv istatiksel olarak bakmış herhalde o yüzden almamışlardır Melo'yu. Bizden Sow yerine Emenike olsaymış daha iyi olurmuş, Emenikenin golleri dışında 5 asisti var.

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Burhan Almeida Ve Diego Angelo Dışındakiler Hak Etmiş

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

valla bana gore en cok hak eden burhandi. bide kasimpasali scarione bide da costa

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Lig TV'nin yapacağı hiçbir değerlendirmeye zerre kadar itimadım yok. Adamlar tarafsız bir yayın ilkesi benimsemiyor bana göre zaten. Tamam oyuncularımız mükemmel performanslar koymadı ortaya. Ancak Burak ile Melo kesinlikle ilk 11 içinde olmalıydı.

İlk devreyi 10 gol 5 asistle kapadı Burak, kusursuz olmasa da listedeki iki forvetten de daha verimli olmuş ilk yarıda, ki bunu kimi maçta kanat, kimi maçta da Drogba'nın yanında oynarken yapmış.

Hadi Burak'ı geçtim, Melo ligimizde daha önce görülmemiş bir orta saha performansı koyuyor ortaya. Hem defansif olarak oyunun bu kadar içinde olup hem de top dağıtımını bu kadar başarılı yapan 2. bir oyuncu olmadı ligimizde. Şu anda Avrupa'da bile bu işleri yapan orta saha oyuncusu 10'u geçmez.

Quote Originally Posted by IcedEarth View Post
    Lig TV'nin yapacağı hiçbir değerlendirmeye zerre kadar itimadım yok. Adamlar tarafsız bir yayın ilkesi benimsemiyor bana göre zaten..
    Bizim karlı juve maçından 2-3 gun sonra lig maçı yer kadıkoy FB maç bağlantısı;
    Melih bilmemne (spiker) : Saracoglunda cok medeni bir atmosfer var stad ısıtmaları çok güzel çalışıyor, yerden ısıtma harika hiç kar tutmadı (zaten hiç yagmadı ve rakım 0) zemin harika mükemmel bir stad çok medeni çok süper harika müthiş.vs (tam 10 dakika aynı konu ve en az 182 kere medeni sözcüğü)

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Ama su ülkemezideki Anadolu kulüplerinin tepkisinden korkmaktan
    mı acaba yoksa başka bir klube yaranmak için Gs düşmanlığı yapmaktan mı?

@Önder HOCA
    Aha kardeş süper lig gol krallığı;
    http://www.tff.org/default.aspx?pageID=821

Eğer istatistik olarak bakacaksak sow yerine burak
    He yok attığı gollerin maçlardaki etkisine bakacaksak almeida yerine burak.

Yani kısacası Burak'ın orada olamamak gibi bir durumu olamaz.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Burak , Sneijder ve Melo rahat o 11'de olmalıydı. Lig ikincisinden bir oyuncu bile olmaz mı ? Ama su ülkemezideki Anadolu kulüplerinin tepkisinden korkmaktan , illa onları da katacağız diye gerçekleri görmüyorlar.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

@davidvilla almeida 15 maça çıkmış burak 17

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Hajrovic e lisans çıktı mı ? ajax maçında oynayabilir mi lisansı yoksa

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by Facx View Post
    Hajrovic e lisans çıktı mı ? ajax maçında oynayabilir mi lisansı yoksa
    Hazırlık maçında sen bile oynarsın
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Hazırlık maçında sen bile oynarsın
    o zaman bi sol bekte denesinler olmadı müthiş sol ayağımlan yapıştırırım

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Olmadı Amrabat forması giydirir oynatırız

Maç 20:30'da Kanal D'deymiş herhalde. İzlemek şart öyleyse.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

İlker Yasin olmasa bari ya

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Wesley Sneijder kaptan olarak çıkacakmış maça.Malum,Ajax eski takımı.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Yayın başladı, İlker Yasin değil spiker

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Kral atti 1-0

Mesaj Yetkileri