Tamam hadi Burak Beşiktaşlı.
Peki aynı şekilde hatta daha fazlası Arda'ya yapılmadı mı ?
Şimdi bu çocuklardan hangisi Lincoln kadar sahada vurdumduymaz davrandı. İkisi de her zaman sahada elinden geleni yaptı.
Lincoln gitti GS'ı coktan unutmuştur.
Arda unutabildi mi?
Sence Burak da unutabilecek mi?
Eskiden 2000lerin başları FB taraftarı böyleydi. Onlar artık düzeldi. Biz bozulduk.
Arda'ya yapılanla Burak'a yapılan bir mi ? Arda'nın oyununa kimse laf edemezdi,ettiler,özel hayatına karışamazlardı,karıştılar,iftira attılar,hakaret ettiler,tribünun tamamı anasına bacısına kız arkadaşına sövdü saydı.
Bunların birazını bile Burak yaşamadı.Burak'a verilen tepkinin çok daha fazlası yıllardır Sabri'ye veriliyor.Sabri Burak gibi laubali biri de değil oyundan çıkarken tepki görüyorsa başını öne eğiyor daha iyi olmaya çalışıyor ama Burak (ne kadar özür dilese de) pişkin pişkin bütün stad onu yuhalarken sanki çok iş yapmış gibi ironiyle taraftarı alkışlıyor,ardına küfür ediyor taraftarlara.Aynısını Sabri yapsa kulüple ilişiği kesip,tekmeyi koyarlardı.Çıkıpta bir gün adam akıllı şu adamı savunanı görmedim ben.Niye ?
Ben cevabını vereyim çünkü gol atmıyor.Bizde gol atan baş tacı,atmayanın hali içler acısı.
Buradan Sabri Burak'tan iyi,Sabri iyi oynuyor ama eleştiriliyor dediğim sanılmasın.
Bak konuda çözülmüş oldu,taraftar Burak'a küfür ediyor da,Burak taraftara etmiyor mu ? O da ediyor.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
ilk golunu atmis hayrovic
![]()
Güler misin ağlar mısın![]()
1 Adam bile koyamadık mı şimdi bu listeye![]()
Son gülen iyi güler diyelim biz![]()
küme düştük sanırım biz ilk yarı
3-5 maç iyi oynuyan almeidayi koymuslar saka gibi oburleri sonuna kadar hak etti orasi dogruda.. Melo kesinlikle olmaliydi.
Kesinlikle Melo olmalıydı dediğin gibi , Forvet'ede Burak konabilirdi sonuçta gol krallığında lider ( Sow'dan fazla atmış ) , defansa Egemen yerine başka birisi konabilirdi sonuçta biz ligde en az gol yiyen 2. takımız .
Hangi Burak laubali? Şu pres için 40 saniye aralıksız depar yapan mı? Laubali Burak hangi Burak çözemedim?
defansa da costa olurdu bak sivasdaki.
Olcay bu 11 ê girmek için ne yapmış yahu?
bence Galatasaray'dan şu kadroya girecek bi Melo var Ligtv istatiksel olarak bakmış herhalde o yüzden almamışlardır Melo'yu. Bizden Sow yerine Emenike olsaymış daha iyi olurmuş, Emenikenin golleri dışında 5 asisti var.
Burhan Almeida Ve Diego Angelo Dışındakiler Hak Etmiş
valla bana gore en cok hak eden burhandi. bide kasimpasali scarione bide da costa
Laubali'nin anlamı saygısız demek.Burak saygısız biri olsaydı taraftarlara vs. bi taraflarını yırtarak o kadar koşmazdı. Burak eğer saygısız olsaydı kaçırdığı her golden sonra bu kadar üzülmezdi. Burak'ın bi açıklaması vardı helal olsun dedim geçen ay. Neyse sen şimdi taraftara küfür etti dicen. Boşver. Burak saygısızın teki. Drogba çok saygılı siz ona tapın zaten yabancıya.
Yahu adamın futboluyla saygısızlığı ne alaka ? Dünyada saygısız olup (Ibrahimovic) mükemmel futbol oynayan bir sürü oyuncu gösterebilirim sana.Saygısızlığı bilerek yapmıyor gerçi,işte o bi taraflarını yırtarak koşmasına neden olan şey saygısızlık yapmasına neden oluyor; hırsı ve duygusallığı.En ufak bir eleştiri de sanki bütün her şeyi kötü yapıyor da eleştiriliyor,yuhalanıyor zannediyor ki aşırı tepki veriyor.
Sen diyorsun ki o gol attığında ona küfreden adam sevinmesin diye.Sana ne ? Sen ağa mısın,paşa mısın,sen kimsin ki o adamın sevinmesine karışıyorsun ? Eee bu savunduğun adam da taraftara küfür etmiş.O da o zaman gol attıktan sonra taraftara koşmasın,her galibiyetten sonra taraftar olmasa falan nolurduk bik bik konuşmasın.
Bir taraftan A yolundan düşünürken diğer taraftan B yolunu seçmeyin.Hepimiz insanız sonuçta.Sevindiğinde,üzüldüğünde,şaşırdığında,kızd ığında küfür eden bir milletiz biz,daha hayatında görmediği tanımadığı adam gol kaçırınca küfür etti diye,o adama sevinme falan demek komik oluyor.
Lig TV'nin yapacağı hiçbir değerlendirmeye zerre kadar itimadım yok. Adamlar tarafsız bir yayın ilkesi benimsemiyor bana göre zaten. Tamam oyuncularımız mükemmel performanslar koymadı ortaya. Ancak Burak ile Melo kesinlikle ilk 11 içinde olmalıydı.
İlk devreyi 10 gol 5 asistle kapadı Burak, kusursuz olmasa da listedeki iki forvetten de daha verimli olmuş ilk yarıda, ki bunu kimi maçta kanat, kimi maçta da Drogba'nın yanında oynarken yapmış.
Hadi Burak'ı geçtim, Melo ligimizde daha önce görülmemiş bir orta saha performansı koyuyor ortaya. Hem defansif olarak oyunun bu kadar içinde olup hem de top dağıtımını bu kadar başarılı yapan 2. bir oyuncu olmadı ligimizde. Şu anda Avrupa'da bile bu işleri yapan orta saha oyuncusu 10'u geçmez.
Burak , Sneijder ve Melo rahat o 11'de olmalıydı. Lig ikincisinden bir oyuncu bile olmaz mı ? Ama su ülkemezideki Anadolu kulüplerinin tepkisinden korkmaktan , illa onları da katacağız diye gerçekleri görmüyorlar.
Bizim karlı juve maçından 2-3 gun sonra lig maçı yer kadıkoy FB maç bağlantısı;
Melih bilmemne (spiker) : Saracoglunda cok medeni bir atmosfer var stad ısıtmaları çok güzel çalışıyor, yerden ısıtma harika hiç kar tutmadı (zaten hiç yagmadı ve rakım 0) zemin harika mükemmel bir stad çok medeni çok süper harika müthiş.vs (tam 10 dakika aynı konu ve en az 182 kere medeni sözcüğü)
mı acaba yoksa başka bir klube yaranmak için Gs düşmanlığı yapmaktan mı?
@Önder HOCA
Aha kardeş süper lig gol krallığı;
http://www.tff.org/default.aspx?pageID=821
Eğer istatistik olarak bakacaksak sow yerine burak
He yok attığı gollerin maçlardaki etkisine bakacaksak almeida yerine burak.
Yani kısacası Burak'ın orada olamamak gibi bir durumu olamaz.
@davidvilla almeida 15 maça çıkmış burak 17
Daha geçen gün ABOO'ya komik oluyor dediği için eleştiren birinden bu yorumu görmek. Güzel güzel..
Ben ağa yada paşa değilim. Ben Galatasaray'lı biriyim işte, zoruma gidiyo anladın mı birinin gol kaçırdı diye birine ana avrat sövüp sonra o adam gol atınca sevinmesi. O adamın üzerinde GS forması var ise hele. Burak'a bir iki eleştiri yapılmadı. Heran herkes yapıyo hep aynı şeyleri. yeter artık daaa. Zaten rakip takım taraftarları yeteri kadar düşmanlık besliyo, siz bari yapmayın. Bu sezonun en iyisinden bahsediyoz hucümda. Sev yada sevme. Kimse kimseyi sevmek zorunda değil. Ama bu senin küfür edip aşşalayacağın anlamına gelmiyor. Aşşağılama kardeşim Burak'ta oyuncu muymuş deme. İnsanları duygusal oldukları için suçlamakta garip.
Zlatan saygısız biri evet onu Burak ile kıyaslaman çok vahim malesef. Burak asla ve asla saygısız biri değil.
Yahu sen dediğimin gram kadarını anlamıyorsun.Ben Burak'ın oynadığı oyundan memnunum zaten.Senin Galatasaraylı birine kalkıp sen sevinme demeye hakkın yok.Sevinecek tabi ki en doğal hakkı.Burak'a ana avrat sövüyor iyi mi yapıyor ? Hayır ama sevinmesine karışamazsın kimsenin.
Burak'a laubali dedim adamın futbolundan bahsettin sen.Laubalilik ile futbolun alakası olmadığı için Ibra'yı örnek verdim ben.Real Madrid maçında tribünlere davranış şekli sonra ağzında çıkan küfrü saygısızca görmüyorsanız o sizin bileceğiniz iş.
Komik oluyor lafıma takılmışsınız,o lafın öncesini bir çok kez okumayı deneyin bence.
Açıklamak gerekirse, her durumda küfür eden milletiz biz adam küfür etti diye Burak'ın attığı gole sevinmesin demek komik oluyor dedim.Arkasındayım da lafımın son derece komik bir öneri.O dediğin adam sana bakıp dalga geçer ''Sana ne sana mı soracağım ? '' diye.Sevindiğinde,üzüldüğünde,şaşırdığında,kızdığında küfür eden bir milletiz biz,daha hayatında görmediği tanımadığı adam gol kaçırınca küfür etti diye,o adama sevinme falan demek komik oluyor.
Bakın görüşünüzü falan değiştirmeye çalışmıyorum.Yine aynı şekilde Burak gol attığında sevinmemeli diye düşünün ancak sevinmesin diye emir bildiren kelime görünce de ben dayanamıyorum.Başkalarının bir başka kişinin hareketlerini davranışlarını engellemeye çalışması zoruma gidiyor.
Hoş olmuyor de veya git uyar adamı ama sevinmesin demek nedir ya ? Ben o yüzden ağa mısın ? paşa mısın ? diye sordum.Böyle davranan bir başbakana sahipken senin de böyle insanların hareketlerini kısıtlayıcı şeyler söylemen beni sinirlendirdi.
Kırıcı,küçük düşürücü laflar söylediysem kusuruma bakmayın ancak bu konularda çok hassasım.
Hajrovic e lisans çıktı mı ? ajax maçında oynayabilir mi lisansı yoksa
Olmadı Amrabat forması giydirir oynatırız
Maç 20:30'da Kanal D'deymiş herhalde. İzlemek şart öyleyse.