Kaptan transferi ben 23 gün önce onayladım bakma sen NTVSpor'un haberine..
Menajer'i zafer demiray işi bitirdi
http://forum.turksportal.net/vb/show...ostcount=13467
Bu transferler Baroni artık satılır diye düşünüyorum boşluk yaratılır orta sahaya.
Lig Tv muhabiri Alper Yemenecilerin haberi : Ersan Gülüm Fenerbahçe'de !
8 M € diyorlar Sezer için.
buygun devre arasında 7 istemişti bizden
eto'o bitmiş.
8 milyon euro ? Yahu Ajax Theo Jansen'i 3 buçuğa aldı. K.P.Boateng 6 milyon euro civarı gitti Sezer 8 milyon euro he ? Şayet haber doğruysa anadolu kulüplerinin büyük takımları yolma politikası çok haklı çıkıyor. Bu ne fiyat yahu.
Fenerbahçe Sezer'den daha popüler olan Özer'e bile 8 m € vermemişken Sezer'e 8 m € vermez. Max. 3-4 m € + Bilica verilmiştir.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
NTV Spor: Gökhan Ünal + Bilica + 1 Genç oyuncu + ufak miktarda para = Sezer Öztürk
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Holosko transferi gibi oldu yani. Hayırlısı olsun. Biraz fazla gibi ama zaten Fenerbahçe'nin faydalanmayı düşünmediği oyuncular. Genç oyuncu bonservisiyle mi verildi acaba ?
Sezer transferi simdilik fos cikmis sanirim ilerleyen günlerde netlesebilirmis.
Genç oyuncunun kim olduğuna bağlı olarak güzel bir anlaşma olmuş.Kulübeyi güçlendirmek istiyoruz diyordu Aykut Hoca,bu düşünce ışığında yapılmış bir transfer diye düşünüyorum.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Özer'den farkı olmaz Sezer'in de. Hele ki Eskişehir'deki egosunu burda da göstermeye kalkışırsa onun için felaket olur.
ama yekta asker sezer biraz daha farklı hem egosu hem yeteneği çok daha yüksek yektadan
eto'o bitmiş.
Transfer gerçekleştiyse hayırlı olsun.Sezer Öztürk Anadolu takımları için vasatın üzerinde futbol oynayan ve bu yüzden göze batan bir futbolcu fakat ben şahsen Ne Fenerbahçe'de ne de diğer 3 büyük takımda düzenli forma giyebileceğini düşünmüyorum. Yedek olaraksa skoru değiştirmek ya da korumaktan çok ,yorulanın yerine girip kadroyu 11'e 11 tutmakta kullanılabilir.
Selçuk İnan ile Sezer arasında her anlamda dağlar kadar fark var.Futbolcu kalitesinden tutun da profesyonelliğe kadar...
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
özeri sezerden kat be kat daha çok severim ve seneye çok daha başarılı olacağını düşünüyorum alex yine alex gibi olacak şüphem yok ama artık 80de yoruluyorsa 60ta yorulacak buda özerin önünü açacak diye düşünüyorum.ama sezer karakter olarak biraz bonservisi elinde olsaydı eğer çok iyi transfer derdim ama 3 oyuncu + bonservis diyorlar biraz fazla geldi ayrıca o 3 oyuncuyu gözden çıkardıysan gençlerbirliği için kullanabilirdin pektemek veya orhan sam için
eto'o bitmiş.
Kadroyu güçlendirmek adına lazım böyle oyuncular.Seneye bir çok kulvarda mücadele edecek fener bu yüzdende geniş bir kadro kurması şart.Sezer yedek klübesi için iyi bir transfer.
sezer hayırlı olur umarım. manisaspor'da 14 gol 14 asistlik bir performansı var. bu performansının yüzü suyu hürmetine piyasası vardı. umarım özer gibi olmaz. sezer'in özer'den daha fazla kendinden emin bir duruşu var. kulübenin güçlü olması takıma olumlu yansıyacaktır. selçuk da kadromuza dahil olursa kadro derinliği dadından yenmez hale gelir.
ayrıca söz konusu genç oyuncu gökay iravul gibi sağlam karakterli ve olgun bir çocuk değildir umarım. ikinci bir özgür çek vakası yaşamayalım.
Sezer Öztürk transferi gerçekleştiyse öncelikle hayırlı olsun.Sezer mücadele eden , yetenekleri olan bir futbolcu.Aykut hocanın dediği gibi kadronun altınıda sağlam tutmak lazım tüm kulvarlarda sıkıntı çekmemek için.Sezer'in Eskişehir'de ki davranışlarını burada sürdüreceğini düşünmüyorum.Hem büyük kulübe geldiğinin farkında olacaktır hem de Aykut Kocaman faktörü var.André Santos'un sezon arası yaptığı röportajdan sonra yakınlık gösterip buzları eritmesi buna en güzel örnektir.Aykut hoca olduğu sürece takımda o tarz sorunların çok fazla olacağını düşünmüyorum.
Fakat Sezer gerekli bir transfermiydi derseniz.Düzenli 11 bulması bu sistemde zor gibi ama kendi elinde sonuçta herşey.Kadro derinliği açısından alınabilecek bir kaç iyi yerliden birisi.
ben işte aykut kocaman faktörüne inanmıyorum alex ve aziz yıldırım faktörüne inanıyorum eğer bu ikili sezeri biraz yola sokarsa ne güzel artık yerlilerde eskiyen bi bölge için çok iyi bi oyuncu olmuş olur sezer.
eto'o bitmiş.
Selçuk İnan olmasa da olur diyenlerdenim ben.Yani Selçuk alınırsa mutlaka 11de oynamalı.Neden istemediğimi açıklayayım.Emre tam bir "mc" dir.Selçuk İnan'da tam bir "mc"dir.Bu önlerinde Alex varken riskli geliyor bana.Yani bu ikilinin yanına Mehmet Topuz'u koyar kanatları ofansif oyuncularla oluşturup tek forvet oynarsın anlarım ama Alex varken sistem değişmeyeceği için safkan bir ön liberomuz olmayacak sahada bu da tehlikeli geliyor bana.
Selçuk gibi adamı alıp rotasyonda da kullanamazsın oyuncunun yeteneklerine ihanet olur bu.Sezerde ise işler böyle değil Sezer kaliteli bir yedektir.Daha fazlası olamaz bu açıdan bakıldığında da olumlu transfer demek yanlış olmaz.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Ligtv'de Loran, Emenike transferi olursa benim için sürpriz olur dedi.
Fenerbahçe Cumhuriyeti