Sayfa 458 / 896 İlkİlk ... 358408448456457458459460468508558 ... SonSon
13,711 ile 13,740 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ancar View Post
    Alakası değil alacağımız olan kişilerden bahsettim sıra onda demek istedim
    Yok sana demedim.Sezer'i aldık Selçuk'dan vazgeçtik gibi bir kanı oluşursa diye söyledim

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Yok sana demedim.Sezer'i aldık Selçuk'dan vazgeçtik gibi bir kanı oluşursa diye söyledim
    baağa mı didin ?

Aynı bölgenin oyuncuları olduğu için bende öyle bi kanı oluştu. Selçuk bizi tercih etmezse bunda ki tek neden düzenli forma giyme şansı bulamam korkusu olacağını düşünüyorum. Bu transferlerle de orta sahayı iyice doldurduk sanki.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Ntvspor Son dakika: Fenerbahçe Sezer'le anlaştı. Eskişehirspor'la da anlaşmaya çok yakın. Dün Eskişehir başkanı Halil Ünal Sezer %80-90 Fenerbahçe'de demiş.
    Kaptan transferi ben 23 gün önce onayladım bakma sen NTVSpor'un haberine..

Menajer'i zafer demiray işi bitirdi

http://forum.turksportal.net/vb/show...ostcount=13467

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GodfatheR View Post
    baağa mı didin ?

Aynı bölgenin oyuncuları olduğu için bende öyle bi kanı oluştu. Selçuk bizi tercih etmezse bunda ki tek neden düzenli forma giyme şansı bulamam korkusu olacağını düşünüyorum. Bu transferlerle de orta sahayı iyice doldurduk sanki.
    Dolduralım sorun olmaz

Bence Selçuk gelirse eğer çoğu maçta ilk 11 oynar Emre ile birlikte.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Sezer hayırlı olsun.Sezer transferiyle Selçuk'un bir alakası olduğunu düşünmüyorum şahsen
    Alakalı olmamalı zaten, Selçuk Sezer'den daha değerlidir.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bu transferler Baroni artık satılır diye düşünüyorum boşluk yaratılır orta sahaya.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Lig Tv muhabiri Alper Yemenecilerin haberi : Ersan Gülüm Fenerbahçe'de !

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

8 M € diyorlar Sezer için.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    8 M € diyorlar Sezer için.
    3 den fazla verdilerse büyük aptallık.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

buygun devre arasında 7 istemişti bizden
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

8 milyon euro ? Yahu Ajax Theo Jansen'i 3 buçuğa aldı. K.P.Boateng 6 milyon euro civarı gitti Sezer 8 milyon euro he ? Şayet haber doğruysa anadolu kulüplerinin büyük takımları yolma politikası çok haklı çıkıyor. Bu ne fiyat yahu.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Fenerbahçe Sezer'den daha popüler olan Özer'e bile 8 m € vermemişken Sezer'e 8 m € vermez. Max. 3-4 m € + Bilica verilmiştir.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

sezer fbde NTVSPOR.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

NTV Spor: Gökhan Ünal + Bilica + 1 Genç oyuncu + ufak miktarda para = Sezer Öztürk
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Holosko transferi gibi oldu yani. Hayırlısı olsun. Biraz fazla gibi ama zaten Fenerbahçe'nin faydalanmayı düşünmediği oyuncular. Genç oyuncu bonservisiyle mi verildi acaba ?

Sezer transferi simdilik fos cikmis sanirim ilerleyen günlerde netlesebilirmis.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Genç oyuncunun kim olduğuna bağlı olarak güzel bir anlaşma olmuş.Kulübeyi güçlendirmek istiyoruz diyordu Aykut Hoca,bu düşünce ışığında yapılmış bir transfer diye düşünüyorum.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Özer'den farkı olmaz Sezer'in de. Hele ki Eskişehir'deki egosunu burda da göstermeye kalkışırsa onun için felaket olur.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Clayman View Post
    Özer'den farkı olmaz Sezer'in de. Hele ki Eskişehir'deki egosunu burda da göstermeye kalkışırsa onun için felaket olur.
    Yekta'dan ne kadar faydalanıyorsa Galatasaray, Sezer'den de muhtemelen o kadar faydalanacaktır Fenerbahçe. Tabii transfer gerçekleşirse.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

ama yekta asker sezer biraz daha farklı hem egosu hem yeteneği çok daha yüksek yektadan
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    ama yekta asker sezer biraz daha farklı hem egosu hem yeteneği çok daha yüksek yektadan
    Özer de, Sezer de mücadele eden oyuncular. Aykut Kocaman disiplini sağladı, uyum sağlamazsa takımda uzun süreli pek kalamaz zaten.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Transfer gerçekleştiyse hayırlı olsun.Sezer Öztürk Anadolu takımları için vasatın üzerinde futbol oynayan ve bu yüzden göze batan bir futbolcu fakat ben şahsen Ne Fenerbahçe'de ne de diğer 3 büyük takımda düzenli forma giyebileceğini düşünmüyorum. Yedek olaraksa skoru değiştirmek ya da korumaktan çok ,yorulanın yerine girip kadroyu 11'e 11 tutmakta kullanılabilir.

Selçuk İnan ile Sezer arasında her anlamda dağlar kadar fark var. Futbolcu kalitesinden tutun da profesyonelliğe kadar...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Transfer gerçekleştiyse hayırlı olsun.Sezer Öztürk Anadolu takımları için vasatın üzerinde futbol oynayan ve bu yüzden göze batan bir futbolcu fakat ben şahsen Ne Fenerbahçe'de ne de diğer 3 büyük takımda düzenli forma giyebileceğini düşünmüyorum. Yedek olaraksa skoru değiştirmek ya da korumaktan çok ,yorulanın yerine girip kadroyu 11'e 11 tutmakta kullanılabilir.

Selçuk İnan ile Sezer arasında her anlamda dağlar kadar fark var. Futbolcu kalitesinden tutun da profesyonelliğe kadar...
    Aykut Kocaman kadronun altını güçlendirmek derken bu tarz transferleri kastediyor diye düşünüyorum, sizin de düşündüğün gibi.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Özer de, Sezer de mücadele eden oyuncular. Aykut Kocaman disiplini sağladı, uyum sağlamazsa takımda uzun süreli pek kalamaz zaten.
    özeri sezerden kat be kat daha çok severim ve seneye çok daha başarılı olacağını düşünüyorum alex yine alex gibi olacak şüphem yok ama artık 80de yoruluyorsa 60ta yorulacak buda özerin önünü açacak diye düşünüyorum.ama sezer karakter olarak biraz bonservisi elinde olsaydı eğer çok iyi transfer derdim ama 3 oyuncu + bonservis diyorlar biraz fazla geldi ayrıca o 3 oyuncuyu gözden çıkardıysan gençlerbirliği için kullanabilirdin pektemek veya orhan sam için
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Kadroyu güçlendirmek adına lazım böyle oyuncular.Seneye bir çok kulvarda mücadele edecek fener bu yüzdende geniş bir kadro kurması şart.Sezer yedek klübesi için iyi bir transfer.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

sezer hayırlı olur umarım. manisaspor'da 14 gol 14 asistlik bir performansı var. bu performansının yüzü suyu hürmetine piyasası vardı. umarım özer gibi olmaz. sezer'in özer'den daha fazla kendinden emin bir duruşu var. kulübenin güçlü olması takıma olumlu yansıyacaktır. selçuk da kadromuza dahil olursa kadro derinliği dadından yenmez hale gelir.

ayrıca söz konusu genç oyuncu gökay iravul gibi sağlam karakterli ve olgun bir çocuk değildir umarım. ikinci bir özgür çek vakası yaşamayalım.

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Sezer Öztürk transferi gerçekleştiyse öncelikle hayırlı olsun.Sezer mücadele eden , yetenekleri olan bir futbolcu.Aykut hocanın dediği gibi kadronun altınıda sağlam tutmak lazım tüm kulvarlarda sıkıntı çekmemek için.Sezer'in Eskişehir'de ki davranışlarını burada sürdüreceğini düşünmüyorum.Hem büyük kulübe geldiğinin farkında olacaktır hem de Aykut Kocaman faktörü var.André Santos'un sezon arası yaptığı röportajdan sonra yakınlık gösterip buzları eritmesi buna en güzel örnektir.Aykut hoca olduğu sürece takımda o tarz sorunların çok fazla olacağını düşünmüyorum.

Fakat Sezer gerekli bir transfermiydi derseniz.Düzenli 11 bulması bu sistemde zor gibi ama kendi elinde sonuçta herşey.Kadro derinliği açısından alınabilecek bir kaç iyi yerliden birisi.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

ben işte aykut kocaman faktörüne inanmıyorum alex ve aziz yıldırım faktörüne inanıyorum eğer bu ikili sezeri biraz yola sokarsa ne güzel artık yerlilerde eskiyen bi bölge için çok iyi bi oyuncu olmuş olur sezer.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Selçuk İnan olmasa da olur diyenlerdenim ben.Yani Selçuk alınırsa mutlaka 11de oynamalı.Neden istemediğimi açıklayayım.Emre tam bir "mc" dir.Selçuk İnan'da tam bir "mc"dir.Bu önlerinde Alex varken riskli geliyor bana.Yani bu ikilinin yanına Mehmet Topuz'u koyar kanatları ofansif oyuncularla oluşturup tek forvet oynarsın anlarım ama Alex varken sistem değişmeyeceği için safkan bir ön liberomuz olmayacak sahada bu da tehlikeli geliyor bana.

Selçuk gibi adamı alıp rotasyonda da kullanamazsın oyuncunun yeteneklerine ihanet olur bu.Sezerde ise işler böyle değil Sezer kaliteli bir yedektir.Daha fazlası olamaz bu açıdan bakıldığında da olumlu transfer demek yanlış olmaz.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Ligtv'de Loran, Emenike transferi olursa benim için sürpriz olur dedi.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Mesaj Yetkileri