Sayfa 459 / 483 İlkİlk ... 359409449457458459460461469 ... SonSon
13,741 ile 13,770 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Serdal Adalı ve Tayfur içinde geçerli bu cezalar.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

SON DAKİKA - Fenerbahçe SK Yönetim Kurulu'ndaki tüm üyelerin üyeliği düştü. (NTVSPOR, Alpay Köse)

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Canlı yayında söyledi şimdi
    Av. Alpay Köse: "2010-2011 sezonunda hem sportif açıdan, hem de adli açıdan şike yapıldığı onanmıştır.'' 6222 ye görede adı geçen cezası onanan herkesin sportif açıdan bir görevi yok bundan sonrada olamıyormuş

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Geçen bir kaç arkadaş Ocak ayının başında karar açıklanır gibi olurken "Açıklamanın zamanlaması manidar, tam da AKP Cemaat olaylarına denk getirecekler" felan yazmıştı. Gördüğünüz gibi hiç alakası olmayan bir vakitte açıklandı karar. Yine ön yargılar ...
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Aziz yıldırım hakkında şike rüşvet örgüt kurma teşvik priminden onanmış mecnun odyakmaz da ceza almış

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Quote Originally Posted by nerazzuri View Post
    Aziz Yıldırım, 3 yıl 2 ay ceza. tüm maçlarda şike onanmış.

ümit karan,ibrahim akın,serdar adalı,tayfut havutçu,mehmet yıldız,olgun peker'in cezaları da onanmış.

eğer yeni kanun çıkarsa(yeniden yargılanma) kararlar askıya alınacak, çıkmazsa hukuk yolları tükenmiş durumda.(NTVspor)
    buna ek olarak gökçek vedersonda eklendi oda onanmış
    edit:Sadri Şener ve Nevzat şakarın aklandığı haberi dolanıyo resmi sayılabilecek bir kaynağı olan paylaşabilirmi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Avukat çıkmış yargılama bitti diyor, karar düzeltme yolundan bi haber, avukatım diye geçiniyor.

Şimdi Karar düzeltme yolu var. O da yargıtaya yapılıyor. ama karar düzeltme bir işe yaramaz. Geçici maddenin kaldırılmasıyla Yeniden yargılamaya başvurulabilecek. Bu kararların pek hükmü olmayacak yani.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Geçen bir kaç arkadaş Ocak ayının başında karar açıklanır gibi olurken "Açıklamanın zamanlaması manidar, tam da AKP Cemaat olaylarına denk getirecekler" felan yazmıştı. Gördüğünüz gibi hiç alakası olmayan bir vakitte açıklandı karar. Yine ön yargılar ...
    O olaylar hala devam ediyor biten bişey yok. Ocak ayı bitmedi ortasındayız. Biraz takip ederseniz iyi olur hiç alakası olmayan bir vakit Neyse
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    O olaylar hala devam ediyor biten bişey yok. Ocak ayı bitmedi ortasındayız. Biraz takip ederseniz iyi olur hiç alakası olmayan bir vakit Neyse
    Benim gördüğüm yeni bir olay yok. Daha doğrusu gündemi değiştirmeye yetecek derecede bir gündem yok. Herkes olanları gördü duydu zaten. Saklamalık bir şey kalmadı

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Avukat çıkmış yargılama bitti diyor, karar düzeltme yolundan bi haber, avukatım diye geçiniyor.

Şimdi Karar düzeltme yolu var. O da yargıtaya yapılıyor. ama karar düzeltme bir işe yaramaz. Geçici maddenin kaldırılmasıyla Yeniden yargılamaya başvurulabilecek. Bu kararların pek hükmü olmayacak yani.
    Desene Aziz Yıldırım'ı kurtarmak için var gücüyle uğraşanlar var hala

Nesil
    2006

Ben hala takımız tertemiz olduğunu düşünüyorum. Zamanlama manidar...

Düşürsünler bizi ligden umrumda değil.

Bu arada Fenerbahçe ile ilgili kararlar açıklanmadı di mi?
    Last edited by Nedvedmania : 17.Ocak.2014 at 19:22 Reason: Kural 6

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by Redrum View Post
    Desene Aziz Yıldırım'ı kurtarmak için var gücüyle uğraşanlar var hala
    Abi niye sadece Aziz Yıldırım diyorsunuz. Başbakan kendisi şuan bu kararı veren hakimlere, savcılara güvenmediğini söylemedi mi. Örgüt olmuşlar demedi mi bu kararı verenler için. Elimde olsa bunları ben yargılarım demedi mi ? Günlerdir ergenekon, balyoz, şike davalarının yeniden yargılanacağı söylenmiyor mu. Neden sadece Aziz Yıldırım için görüyorsunuz olayı.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Serdal Adalı ve Tayfur Havutçu'nun cezaları onandı. Transfer görüşmesini şike anlaşması olarak bağlamışlar ancak bu Beşiktaş'ı bağlamaz bana göre. (Sözde şike yapan adamın 1 gol 1 asistle oynaması ilginç doğrusu). Bileğimizin hakkıyla , güç bela penaltılarla aldık o maçı ve kupayı. Benim içim rahat.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Benim gördüğüm yeni bir olay yok. Daha doğrusu gündemi değiştirmeye yetecek derecede bir gündem yok. Herkes olanları gördü duydu zaten. Saklamalık bir şey kalmadı
    herkes olanlari gordu duydu ama malum kesimin pervasizliklari devam ediyor. hala piskin piskin dava ile alakali kim varsa gorev yerleri degisitiriliyor ya da gorevinden alikonuluyor. rezillik diz boyu yani. konuyla alakasi yok belki ama turkiye cumhuriyeti hukukunun bulundugu durum budur maalesef. aslinda bu konuyu da biraz ilgilendiriyor sanirim bu olanlar. kimin guveni kaldi ki yargiya, sor bir sokakta istersen.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    herkes olanlari gordu duydu ama malum kesimin pervasizliklari devam ediyor. hala piskin piskin dava ile alakali kim varsa gorev yerleri degisitiriliyor ya da gorevinden alikonuluyor. rezillik diz boyu yani. konuyla alakasi yok belki ama turkiye cumhuriyeti hukukunun bulundugu durum budur maalesef. aslinda bu konuyu da biraz ilgilendiriyor sanirim bu olanlar. kimin guveni kaldi ki yargiya, sor bir sokakta istersen.
    Tamam işte bunlar zaten biliniyor. Bugün bu karar açıklanmasa da mahkemeler hakkındaki, hakimler hakkındaki her şeyi herkes görüyordu, bugün bu karar açıklanınca yine görecek. Hatta 1 ay sonra yine görev yerlerinde değişiklik olacaktır vs. Bi etkisi olmuyor yani bugün Aziz Yıldırım'ın hapse girmesinin. Yarın da karar açıklanabilirdi 1 ay önce de.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

zaten görmediğin için o taraftasın.

Yeniden yargılanma dışında bi yol kalmadı herhalde Aziz Yıldırım 1 yıl daha hapis yatacak.

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Quote Originally Posted by eng1n View Post

Yeniden yargılanma dışında bi yol kalmadı herhalde Aziz Yıldırım 1 yıl daha hapis yatacak.
    1 yıl değil sanırım 30 ay kadar bir ceza alacak geçen haberlere göre

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by eng1n View Post

Daha benim ne tarafta olduğumdan haberin bile yok yorum yapıyorsun Yine ön yargı... Bilmek istiyorsan söyliyeyim. AKP'yi sevmem, Gülen cemaatini hiç sevmem

Nesil
    2006

Kural 6'dan silinen mesajda çok manidar Dolar olmuş 2.22 Euro geçmiş 3ü o kadar dava var, meclisde yeniden yargılama görüşülürken bu açıklanıyor hee hee...

Bu arada Aziz Yıldırım Fransa'da tatilde şuan.

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Yaklaşık 2 ila 3 yıldır gündemi meşgul eden ve taraflı veya tarafsız herkesin konuştuğu bir olay olan " Şike Davası " bittiği için memmunum. Bu tür sonucu zaten bekliyorduk çünkü UEFA ile CAS aynı yönde karara varmıştı ve onamıştı. Bunun akibetinde Fenerbahçe ile Beşiktaş Avrupa'dan men edilmişti. Yargıtay kararı ise beklenen gibi oldu ve suçlu(!) kişilerin cezasını çekebileceği görmüş olduk. Bunları geçtiğimizde bu Yargıtay kararları alakasız bir konu olmasına rağmen devlete bağlayan arkadaşlarım, kardeşlerim ve abilerim lütfen biraz daha mantıklı düşünelim. Şike davası zaten Ocak ayında açıklanacaktı ve sonuç belliydi ve beklenen oldu.

Bu konuda iki taraf değilde tarafların ağır konuşacağı ve kırıcı şekilde küçük düşürecek tarzdan yorumlar gelebileceğini varsayarak lütfen yapılan yorumlara dikkat edelim. Lütfen saygı çerçevesi içinde yorumlar yapalım. Aksi takdirde forum kuralları gereği ceza uygulanacaktır.
    Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
    " O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
    Jose Mourinho

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Yargıya ülkede güvenen yokken son durumu ortadayken ( görüyoruz diyorsunuz ). Bu olayında zamanlamasıyla ve 2 yıl önceden beri söylenilen bir şike davası değil operasyon olduğu kararının arkasındadır her Fenerbahçeli. İsterse 3 alt lige düşürsünler isterse 10 kere yargılansın 10'unda da onansın pek bi önemi yok.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Tamam işte bunlar zaten biliniyor. Bugün bu karar açıklanmasa da mahkemeler hakkındaki, hakimler hakkındaki her şeyi herkes görüyordu, bugün bu karar açıklanınca yine görecek. Hatta 1 ay sonra yine görev yerlerinde değişiklik olacaktır vs. Bi etkisi olmuyor yani bugün Aziz Yıldırım'ın hapse girmesinin. Yarın da karar açıklanabilirdi 1 ay önce de.
    ben kararin zamanlamasinda degilim, yanlis anladin sanirim. hukuka olan guvenin yerle bir oldugu bir ortamdan bahsettim. muhammet de yukarda guzel aciklamis durumu. komutanlari terorist diye hapse tikan savcilar pohpohlanirken simdi hukumete el atinca yerlerinden makamlarindan oldular. hangisi dogruydu, kimse bilmiyor. savciya mi guvenelim, yoksa bunlar komplo diyen hukumete mi. dun komplo degildi simdi mi komplo. yani bir suru tiri viri, bildigin muz cumhuriyeti olduk. benim veryansinim buna aslinda. yoksa fener sike yapmis yapmamis umrumda degil.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Ucu kendi oğluna dokunacağı için hamle yapan başbakana da güvenmemek lazım. Oğlunu kurtarmak için yapıyor belki de tüm bunları?

Kaldı ki hükümet&cemaat öncelikli hedef olarak Aziz Yıldırım'a karşı yapılmış bir operasyon değil miydi bu? Hükümetin başı nasıl referans noktası oluyor ki şimdi?

Herkes bize karşı şimdi oldu cemaat bize karşı. Tıpkı cemaati öven hükümet yandaşlarının şimdilerde cemaat düşmanı olması gibi. Rüzgar nereden eserse ona göre, güzel iş.

Ha bi de hala saha içi vurgusu yapan arkadaşlar, futbolcularınız yargılanmadı zaten. Konunun başından beri kendisiyle çelişme rekorları kıranlar, gözünüzün önünde şike yapılsa siz onu da inkar ederdiniz bence. Kişi kabullenmek istemedikten sonra yapacak bir şey yok.

Bana göre bundan sonra olacaklar; ne Aziz Yıldırım ne de başkası hapse girer. Fenerbahçe'ye de ceza falan gelmez. Aynı şekilde Beşiktaş'a da bir şey olmaz.

Dershaneler üzerinden başlayan büyüklük kapışması 17 Aralık'ta patladı, şimdi yargıda devrim yapılıyor resmen ve kesinlikle yeniden yargılama olacaktır. Benim büyük resimden çıkardığım bu. Tamamen kişisel görüşümdür, hem şike hem de bu yolsuzluk muhabbettinde ortaya konanlara baktığım zaman bazı kişilerin suçu çok net bir şekilde sabittir, bunca yıldır bir sürü davada sesini çıkarmayan başbakan iş kendi oğluna gelince "yeniden yargılanma" mevzusunu çıkararak olayı başka yöne çekmiştir. Cemaatin yargı içinde yapılanması olabilir ancak devletin pek çok organında kendi eliyle kadrolaşma yaparken, cebimizde ki vergiler belirli şirketlere akarken, başbakanın isyanı bana hiç samimi gelmiyor.

Şikeye dönersek, bence bu olayda canı en çok yanan Beşiktaş, kabahati çok daha az olmasına rağmen Fenerbahçe ile aynı kefeye konuyor UEFA nezdinde. Fenerbahçe şampiyonluğu aldı, Trabzonspor da ŞL'ye gitti. 3 takımın da taraftarı kendi açısından mağdur, bu saatten sonra bu düğüm çözülmez bence, çok zor.

Son olarak bu sezon kesinlikle Fenerbahçe şampiyon olur, şimdiden hayırlı olsun.

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

Benim için ÖYM yargılamaları ve kararları hükümsüzdür. Bu kadar net. Hükümetin oyuncağı TFF erkeklik göstersin ve küme düşürsün. 6-7 maçta yapılmışsa 8 takımı küme düşürsün...

Nesil
    2007

Zamanlama manidar, manidar; Türkiye'de olayların bittiğimi var da gündem değiştirmeyecek zamanda açıklanacak. O zaman futbolu da bırakın; sonuçta halkı avutmak için bir afyon deniyor ki bazen hak verdiğim bir düşünce, çok abartıyoruz.

Sonuç çıktı ama değişebilir ortama bakılırsa. Mecliste hali hazırda bir yasa hazırlanıyor, Fenerbahçe'nin başvurabileceği makamlar da kalmıştır illa ki. Bakalım ilerleyen günlerde neler olacak. TFF cezaları kesmeden sürecin biteceğini sanmıyorum.

"yargıtay kararları bizi bağlamaz"

Yıldırım Demirören

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    "yargıtay kararları bizi bağlamaz"

Yıldırım Demirören
    Bunu dedikten bir dakika sonra Uefa'dan yazı gelirse yeniden değerlendiririz de demişti. Yıldırım Demirören kendini yalanlama konusunda tez yazabilecek bir insan.

Yargıtay kararının tam metniymiş;

http://www13.gazetevatan.com/dosya/s...r-yargitay.pdf

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

Yeniden yargılamadan bahsediliyor.. Sanırım gündemde olan Ergenekon ve Balyoz davalarındaki yeniden yargılama gibi. Eğer yeniden yargılama çıkmazsa iş bitmiş gibi ama hükümete bir çok açıdan destek veren ben eminim ki hükümet elinden geleni yapıp bu işi seçimden sonraya bırakmaya bakacak.

Şunu merak ediyorum. Ergenekon ve balyoz davalarıyla bunun ne alakası var? Yeniden yargılama çıkarsa bu bütün davaları mı kapsıyor yoksa yasa çıkarılırken kapsama alınanları mı? Eğer kapsama alınanlarsa kolay mı diğer 2 davayla alakası olmayan bi davayı bu kapsama almak?
    turksportal...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Metni tam okuyamadım henüz, bazı siteler Serdar Adalı ve Tayfur Havutçu ile ilgili kararlar bozulmuş diyor.

Nesil
    2006

Olacağı söyleyeyim ÖYM aldığı bütün kararlar ya iptal edilecek ya da yeniden yargılama çıkacak. Çünkü artık taraflı tarafsız herkesin kafasında soru işareti var.

Mesaj Yetkileri