Sayfa 46 / 122 İlkİlk ... 3644454647485696 ... SonSon
1,351 ile 1,380 arası toplam 3657 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Yaser Yildiz,Aydin Yilmaz,Sabri Sarioglu ...
    Yetmiyormu bunlar ? Ne kadar transfer meraklisi olduk yahu.Kulübün paralarini cöpe savurmasini mi istiyorsunuz ? Tamam transfer yapilir ama nokta transferler olunca yapilir,öyle her sezon 5-6 transfere gerek yok.

Aydin,Yaser cok yetenekli futbolcular,bunlara sans geldiginde bir Arda daha kazanmis olacagiz,Sabrinin yükselen grafigi var,Avrupa Sampiyonasinda gördük bunu.Eee daha ne ?

Sag bekte Ugur oynadigi hangi macta senin yüzünü kara cikardi ? Aslanlar gibi oynadi,oynadigi süre zarfinda takimin asist kraliydi,iki yönlü cok özel bir futbolcu Ugur Ucar.Sabri de orada oynayabiliyor,gerek yok bence sag bek transferine.

Eger yabanci transferi yapacaksak bir stoper,bir kaleci,bir de forvet transferi yapmaliyiz.Ümit ve Nonda 31-32 yasindalar,söyle genc,iyi bir forvet alabilirsek güzel olur.

Ama takimimiz gercekten kaliteli,transfer yapmasak bile diger takimlarla yine sampiyonluk yarisinda oluruz son haftaya kadar,bu takima daha Linderoth,Lincoln gibi isimler eklenecek.Avrupa Sampiyonasindaki futbolcularimizin nasil oynadigini gördük.Bunlar uluslararasi düzeyde tecrübelendiler,gecen sene Leverkusene yenilmemizin sebebi tecrübesiz olmamizdi.Güzel günler bekliyor bizi,yönetim cok aktif,kombineler patlama yapti,store rekorlara kosuyor,stadimiz yapiliyor.1-2 sene icinde daha da güclü takim haline gelecegiz,herseye bu kadar karamsar bakmayin ..
    Baran sakin ol bi önce.
    Sabri sarıoğlu, gönderilmesi sürekli gündemde olan birisi. Hatta ben kesin gözüyle bakıyorum. Aydın'ın potansiyelini inan ki senin kadar biliyorum. Ama daha bu yaşta, bu sorumluluğu kaldırabilecek mi? Diyeceksin ki ne var yaşında. Burası türkiye. Adamı geçen sene takımdan yolladık, bu sene geldi sağ kanatımız var coştuk oh oh diye düşünmemek lazım. Yaser yıldız'ı forvet olarak biliyorum. Sağ bekte Uğur'a söyleyecek hiç bir lafım yok, fakat gördük geçen sene, bir sakatlandı mecburen sabriyi oynattık onca maç. Şimdi düşün bakalım sağ bek gerekiyor mu, gerekmiyor mu?
    Bu arada Nonda'yı göndermek hiç gündemde değil ama, keşke gönderilse diye umuyorum sürekli. Etkili oynamıyor. Ayağında top tutan, hızlı forvetten bahsediyoruz ama kaç yıldır böyle bi adam henüz göremedim takımda.
    Benden bu kadar.

Nesil
    2006
    Yer
    Karadeniz

Quote Originally Posted by hakan sükürü View Post
    Abi şöyle yazarsam daha açıklayıcı olur sanırım.
    Fransa ligi mi daha çok izlenir, Türkiye Ligi mi?
    Abicim sana soruyorum, Galatasaray'da çok iyi performans göstermiş bir oyuncu mu, yoksa Marseille'da çok iyi performans göstermiş bir oyuncu mu daha çok dikkat çeker, değer yapar? Ben taraflı konuşmuyorum. Ben de Galatasaraylıyım. Ama gerçekçi olmak lazım.
    edit: Yaw parayı sokakta mı buluyosun, kim verir arda'ya 30 milyon
    Abi şöyle yazarsam daha açıklayıcı olur sanırım.
    Fransa ligi mi daha çok izlenir, Türkiye Ligi mi?
    Peki Ribery Marsilya'ya gitmeseydi bizde de aynı performansla oynamayacak mıydı? Milli takıma seçilmeyecek miydi?

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    Bir oyuncu için verilen para onun ülkesinin futbol arenasındaki değeri ile de ilgili.Modric astronomik paralara gidiyor çünkü aynı ülkeden çıkmış Boban,Boksic,Suker gibi büyük takımlarla başarıya ulaşmış isimler referans oluyor.

Türkiye'den İtalya'ya gitmiş olan Okan,Emre,Hakan Şükür'ün başarısızlıkları ise Arda'nın fiyatının düşmesine ve teklif yapılırken 2 defa düşünülmesine neden oluyor.
    Bir de şöyle düşünmek gerekiyor. Türk Milli Takımı EURO 2008'de 3. oldu, Fenerbahçe ŞL'de yarı finali son anda kaçırdı. Peki Hırvatistan'ın kulüp bazında başarısı yok, EURO 2008'de bize elendi. Bu demek oluyor ki hem kulüp bazında hem de milli takım bazında Hırvatistan'dan daha da üstünüz. Bu da demek oluyor ki Arda, Modric'ten daha değerlidir. Bir takım geçmişe bakarak transfer yaparsa vay o takımın haline.

Baran sakin ol bi önce.
    Sabri sarıoğlu, gönderilmesi sürekli gündemde olan birisi. Hatta ben kesin gözüyle bakıyorum. Aydın'ın potansiyelini inan ki senin kadar biliyorum. Ama daha bu yaşta, bu sorumluluğu kaldırabilecek mi? Diyeceksin ki ne var yaşında. Burası türkiye. Adamı geçen sene takımdan yolladık, bu sene geldi sağ kanatımız var coştuk oh oh diye düşünmemek lazım. Yaser yıldız'ı forvet olarak biliyorum. Sağ bekte Uğur'a söyleyecek hiç bir lafım yok, fakat gördük geçen sene, bir sakatlandı mecburen sabriyi oynattık onca maç. Şimdi düşün bakalım sağ bek gerekiyor mu, gerekmiyor mu?
    Bu arada Nonda'yı göndermek hiç gündemde değil ama, keşke gönderilse diye umuyorum sürekli. Etkili oynamıyor. Ayağında top tutan, hızlı forvetten bahsediyoruz ama kaç yıldır böyle bi adam henüz göremedim takımda.
    Benden bu kadar.
    Bence sen bi sakin ol Rasit.Sabahtan beri tartisiyorsun burada yok Arda yok su yok bu,herseye muhalifsin.

Arda bu takima geldiginde as oynadiginda kac yasindaydi ? 20 yasinda geldi,kapti formayi simdi takimin en iyi futbolcusu konumunda.Aydin da en az Arda kadar yetenekli futbolcu.Mutlaka bize katkilari olacaktir,Yaser sag kanatta da oynayabilen bir futbolcu.Daha bunun Barisi da var.Hasan Sasi var.
    Bizim 5 tane sag kanat futbolcusu bulundurma lüksümüz yok bence.

Sabri gönderilirse bir bek alinir,haklisin.Ama gönderilmediginde kalir takimda,Ugur-Sabri ikilisi ile devam ederiz.

Nesil
    2006
    Yer
    Karadeniz

Valla eğer bu mesajımı Galatasaray Yöneticilerinin gördünü bilsem, ilk isteğim Joseph Akpala olacaktır. Adam tam aradığımız adam, müthiş bir oyuncu.

Hızlı, güçlü, bitirici, pivot ne ararsan var. Bu sezon 18 golle gol kralı olmuş. Ama yine de adını duymadım. Bu kadar iyi futbolcu olsaydı orta sıralı takımların dikkatini çekerdi.

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Yalnız bu Akpala henüz 21 yaşında, yani keşfedilmemiş olması çokta abes değil bence. Bu arada FM'ye göre konuşursak Ishiaku'da çok kötü değil. Orta sıra takımları için ideal forvet yani.
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Geçen sezon sadece 7 maçta forma giymiş bence nasıl bir kaleci olduğunu zaman gösterir ama umarım faydalı olur

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Akpala gol kralı oldu, charleori'nin çoğu maçta kurtarıcısı oldu. Fiziği çok sağlam, kafa golleri de atıyor, fakat daha ziyade hızını kullanarak golleri var. Ama bizimkilerin haberi bile olmaz

Baran ben muhalif olmuyorum canım kendi fikirlerimi dile getiriyorum. Herkes üstüme gelirse ben de kendimi savunuyorum napiyim
    Bu arada Sabri-Uğur sakat abicim ya Neyse artık bakalım yöneticiler ne yapacak.

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

İnşallah doğruur kaleci(ismini yazamadım) yararlı olacağını düşünüyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Birşey deyeceğim..O zaman Fransa Ligi daha çok izleniyorsa,Marsilya Ribery'yi nereden izleyip de aldı?Fransa liginde orta saha mı kalmamıştı ki Ribery'ye dadandılar..Fransa Ligi daha çok izleniyor doğru ama iyi bir oyuncu gerçekten almak istiyorsan,isterse Hindistan'da olsun bulursun...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hani FM'de Gözlemciler var ya bizim Türk klüplerinde işte o gözlemcilerden yok keşke olsa
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Quote Originally Posted by taytopcuoglu View Post
    Hani FM'de Gözlemciler var ya bizim Türk klüplerinde işte o gözlemcilerden yok keşke olsa
    Galatasarayda var Ogan Tarhan önderliğinde scout ekibi var futbolcuları izliyorlar yönetime rapor ediyorlar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ogan Tarhan'ın avrupa futbolu hakkındaki bilgisi süper. Ne zamandan beri Galatasaray'da çalışıyor acaba? Her takıma lazım bence Ogan'dan.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by SerKaN View Post
    Ogan Tarhan'ın avrupa futbolu hakkındaki bilgisi süper. Ne zamandan beri Galatasaray'da çalışıyor acaba? Her takıma lazım bence Ogan'dan.
    ogan iyi adam ama biraz artiz ben 2 yildir biliyorum.yanlis da olabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Lionel Andres Messi View Post
    ogan iyi adam ama biraz artiz ben 2 yildir biliyorum.yanlis da olabilir.
    Bence süper lige yeni çıkmış bir takım Ogan'ı takıma almalı scout olarak.
    6+2 çok iyi değerledirebirler. veya Uğur Meleke.

Nesil
    2008
    Yer
    Eskişehir

Quote Originally Posted by aysem View Post
    Galatasarayda var Ogan Tarhan önderliğinde scout ekibi var futbolcuları izliyorlar yönetime rapor ediyorlar.
    Bunu bilmiyordum gerçekten çok iyi.Yorumlarınıda beğeniyorum İddialı Yorumdan.Bilgi için teşekkürler.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yani şöyle çok iyi bir gözlemci demek istemiştim...Ama neyse.....Böyle Güney Amerika'dan yetenekli gençleri alıp getirip deneyecek vsvs......
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

G.Saray'da transfer bitti mi?

Taraftarların ve camianın etkili transferler beklediği Galatasaray'da Kulüp 2. Başkanı Mehmet Helvacı, transfer için taraftarların sabırlı olması gerektiğini belirtirken, milli maçlar sonrasında eldeki kadronun da yeterli olduğunun görüldüğünü söyledi.

Mehmet Helvacı GS TV'ye yaptığı açıklamada, "Galatasaray'da bu klasik bir söylemdir, transfer hiçbir zaman bitmez. Galatasaray ne zaman kendine yararlı bir oyuncu bulursa onu mutlaka alır. Taraftarlarımız herhalde milli maçları izlemişlerdir ve gördüler ki Galatasaray'ın aslında çok büyük transfere ihtiyacı yok. Zaten elindeki mevcut kadro aslanlar gibi" dedi. Sarı-kırmızılı taraftarlara seslenen Helvacı, şöyle konuştu: "Taraftarımıza temel mesajım centilmence iyi mücadele, tam destek, her zaman destek. Onlar bu desteği vermeye devam ettikleri müddetçe sonuç her zaman böyle olacaktır. Yani şampiyonluk... Galatasaray'ın her alanda her disiplinde temel hedefidir. Elbette yarıştığınız takımlar var ve bunlar zaman zaman şanla veya başka faktörlerle sizden daha üstün sonuçlar elde edebilirler ama bu bizim taraftar olarak birbirimize küsmemizi gerektiren bir şey değildir. Onu her zaman aynı şekilde sevmeye ve desteklemeye devam etmeliyiz. Hepimizin istediği her alanda her zaman şampiyon olmaktır. Umarım elde ederiz."
    MİLLİ TAKIM
    (A) Milli Futbol Takımı'na da övgüler yağdıran Helvacı, şöyle devam etti: "Milli takıma, yöneticisinden, hocasına, oyuncusuna, malzemecisine çok teşekkür etmek, gönülden kutlamak lazım. Şampiyon olmak tabi çok güzel bir şey ama böyle iyi futbol oynamak çok daha güzel. Herkes yazıyor, söylüyor tekrarlamak belki abes olacak. Tabii ki şampiyon hatırlanacak burada ama 2008'de en çok hatırlanacak Türk Milli Takımı olacaktır. O yüzden milli takımla ilgili övünmekten, gurur duymaktan başka yapmamız gereken başka bir şey yok. A takımdaki oyuncularımızı şampiyon takımın oyuncuları gibi buldum. Türkiye'de şampiyonluğu nasıl hak ettiklerini, oradaki oynadıkları oyunla da bir daha ortaya koydular. Hepsi hem bir Galatasaraylı olarak, hem bir Türk olarak bütün gönüllerini ayaklarıyla, kafalarıyla birleştirip mükemmel futbol oynadılar. Hepsini tebrik ediyorum."
    ASLANTEPE PROJESİ
    Mehmet Helvacı Aslantepe ve diğer projeler ile ilgili olarak da şunları söyledi: "Aslantepe'de çalışmalar daha da hızlanacak. Umarız istenilen sürate kavuşur ve stat istediğimiz zamanda teslim edilir. Böylece artık yeni Ali Sami Stadı'nda oynama zevkine kavuşuruz. Galatasaray'da proje hiçbir zaman bitmez. Çünkü dünya değişiyor ve dünya değiştikçe Galatasaray da değişiyor ve geleceğe yönelik olarak hep iyi şeyleri yapmaya çalışıyoruz. Bu çerçevede de önümüzdeki dönemde Galatasaray'da yeni ve güzel şeyler olacak. Daha evvel başkanımızın müjdesini verdiği futbol akademisi hayata geçecek ve bugün altyapı olarak gördüğümüz ve ürünlerini topladığımız alandan akademik olarak çok daha verim elde edeceğimizi düşünüyorum."
    BASKETBOL VE DİĞER AMATÖR BRANŞLAR
    Basketbol ve diğer amatör branşlarda da şampiyonluğu hedeflediklerini belirten Mehmet Helvacı, "Galatasaray Spor Kulübü her yarıştığı alanda sadece şampiyonluk için yarışır. Bunu da zaten birçok alanda başarıyor. Özellikle su sporlarında her zaman başarılı bir takımlar bütünüyüz. Bu sene basketbolda her ne kadar Avrupa'da derece aldıysak da, Türkiye'de istediğimiz noktaya gelemedik. Önümüzdeki sene yapılacak yeni yatırımlarla basketbolda da Türkiye Ligi'nde de başarılı bir takım kurmaya çalışıyoruz. Voleybol için de aynı şey söz konusu. Voleybol da yeni bir yapılanmaya gittik. Bunun sonuçlarını önümüzdeki sene alamasak bile ondan sonraki senelerde alacağız. Tabii ana disiplin olan futbolda her zamanki gibi hedefimiz şampiyonluk. Ulaşacağımıza da bu milli maçları gördükçe daha çok inanıyorum" diyerek sözlerini tamamladı.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Takımda stoper kalmadı..Servet ve Emre'nin durumuda belli..Kesinlikle çok yönlü bir savunma oyuncusu almamız lazım..Mesela Zebina gibi..Ah ah keske Sionko'yuda alsak:.Kanatlar süper olur zaman

Mehmet helvacı açıklamalarına gelelim..Galatasaray'da trasnfer bitmez..Adnan polat'ta geçensene butür açıklamalar yapmışdı..

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Zaten biz yine 10 transfer istemiyoruz bu takıma en fazla 3 adam lazım bize 2 yeter

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

3 tane nokta transfer(kaleci,stoper,forvet) bize yetecektir
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Yeni Aslan Itandje

Galatasaray yönetimi dün ani bir operasyonla Liverpool’un yedek kalecisi Itandje’yi gizlice İstanbul’a getirdi

Galatasaray yönetimi dün ani bir operasyonla kaleci transferini bitirdi. Sarı-kırmızılıların İngiltere’nin Liverpool takımında forma giyen 25 yaşındaki Kamerun asıllı Fransız file bekçisi Charles Itandje’yi gizlice İstanbul’a getirdiği öğrenildi.
    Itandje ile yarın resmi sözleşme imzalaması beklenen yöneticilerin Liverpool takımında yedek bekleyen file bekçisini Şampiyonlar Ligi’nde oynama kozuyla ikna ettikleri bildirildi. Mondragon’un ardından geçtiğimiz sezonu Orkun ve Aykut ikilisi ile tamamlayan ancak yeni Teknik Direktör Skibbe’nin de isteğiyle kaleci transferine hız veren yönetimin şimdi de rotayı golcü oyuncu transferine çevirdiği kaydedildi.
    Skibbe’nin yapılacak transferleri 10 Temmuz’da Almanya’nın Duisburg kentinde yapılacak olan hazırlık kampında görmek istediği ve yöneticilerle konuşarak “Eğer, transferler kampa yetişirse istediğimiz takımı daha rahat oluştururuz” dediği bildirildi. Alman teknik adamın isteğiyle çalışmalarına hız veren futbol şubesinin önümüzdeki hafta bir transferi daha bitirmesi bekleniyor.
    Last edited by Nocna Mora : 29.Haziran.2008 at 06:07 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

GSye sadece kalci lazim kanimca birde sionko gelirse faydasi olur

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Taylan kaynak nedir?

Eğer doğruysa Orkun ve Aykut'a yazık oldu gerçekten. Gelecek vaadeden 2 kaleci varken Yabancı bir kaleciye hiç gerek yoktu.

Quote Originally Posted by SerKaN View Post
    Taylan kaynak nedir?

Eğer doğruysa Orkun ve Aykut'a yazık oldu gerçekten. Gelecek vaadeden 2 kaleci varken Yabancı bir kaleciye hiç gerek yoktu.
    Aşağı yukarı bütün Fransız ve İngiliz basını bu haberi geçmiş dün.

İtandje nedir ne değildir izlemedim. Açıkçası ilk defa duyuyorum ismini. Bazı arkadaşlar çok izlemiş gibi "İtandje Galatasaray'a yakışmayan bir kaleci" demişler, yanlıştır. Gördüğüm kadarıyla kimse İtandje hakkında bir fikir sahibi değil. Denildiği gibi "kapalı kutu" yani.

Hayırlısı diyelim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Omer-faruk-14 View Post

Hızlı, güçlü, bitirici, pivot ne ararsan var. Bu sezon 18 golle gol kralı olmuş. Ama yine de adını duymadım. Bu kadar iyi futbolcu olsaydı orta sıralı takımların dikkatini çekerdi.
    Kardeş bu senin Turksportal yeni sezon patchi falan mı? Eğer öyleyse kimsenin dikkatini çekmesine gerek yok, Gent transfer etmiş zaten

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Ntvspor G.Saray'ın İtandje'yi gizlice İstanbul'a getirdiği ve anlaşmaya vardığını söyledi.Liverpool'a 2 milyon sterlin verilecekmiş...

Hayırlı olsun,iyi transfer ama Aykut'un akıbetini merak ediyorum...

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Bu kaleciyi iyimiki hayirli olsun

Nesil
    2006
    Yer
    Karadeniz

Kardeş bu senin Turksportal yeni sezon patchi falan mı? Eğer öyleyse kimsenin dikkatini çekmesine gerek yok, Gent transfer etmiş zaten
    İnternette araştırma yaparken buldum bunu. Hangi patch bilmiyorum.

Nesil
    2007

LİVERPOOL'UN YILDIZI ASLAN'A KOŞUYOR

Savunmasını tecrübeli bir stoperle güçlendirmeyi planlayan Galatasaray'ın, Liverpool'da forma giyen Hyypia ile görüşmelere başladığı öğrenildi.
    29.6.2008

Oldukça sıcak bakıyor
    Stoper arayışları doğrultusunda Van Buyten, Dario Simic ve Legrottaglie gibi birçok futbolcuyla temas kuran, ancak olumlu sonuç alamayan Galatasaray Yönetimi, aradığı ismi İngiltere’de buldu... Savunma hattını tecrübeli bir oyuncuyla güçlendirmeyi planlayan Sarı-Kırmızılılar’ın, Liverpool’un 34 yaşındaki stoperi Sami Hyypia ile görüşmelere başladığı öğrenildi. 2 ay kadar önce kulübüyle mukavele yenileyen Hyypia’nın, Galatasaray’da forma giymeye sıcak baktığı da, gelen haberler arasında. Menacerler vasıtasıyla, tarafların yıllık ücret konusunu görüştüğü ileri sürüldü.

İtandje bitmek üzere
    Hyypia yeşil ışık yakınca, Liverpool’la bonservis pazarlıklarına başlayan yönetim, bu transferi 10 Temmuz’daki Duisburg kampına kadar bitirmeyi hedefliyor. Diğer taraftan kaleci arayışlarını da sürdüren Sarı-Kırmızılılar, Liverpool’un bir başka oyuncusu Charles İtandje’ye teklif götürmüştü. 26 yaşındaki 1.93’lük eldivenle her konuda anlaşmaya vardığı öğrenilen yöneticilerin, Fransız kalecinin 4 milyon Euro olan bonservis bedelini aşağı çekmeye çalıştığı belirlendi. İtandje, geçtiğimiz sezon Liverpool’da Reina’nın yedeği olarak görev yapmış ve 7 maçta şans bulabilmişti.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kendinizin bile inanmadığı haberleri buraya koyup, ...
    Bir tek fanatikte geçiyor arkadaşlar bu haber.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aykut büyük ihtimal ayrılır takımdan. Almanya'ya gider.

Sayfa 46 / 122 İlkİlk ... 3644454647485696 ... SonSon

Mesaj Yetkileri