Sayfa 46 / 141 İlkİlk ... 3644454647485696 ... SonSon
1,351 ile 1,380 arası toplam 4247 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by a.arıcı-11 View Post
    bence Löw gelmemeli.Sonuçta bir kere geldi ve başarısız oldu bir daha ki gelişinde iki maç üstüste kaybetsin bu sefer medyamız eşşek bile aynı çukura iki kere düşmez diyecek.Bence hiç gerek yok.Ayrıca bu günkü Posta gazatesinde Laudrup söylediği Fenerbahçe için çok olumlu sözler var.Eğer o szöler doğruysa onu takımın başına getirmek hiçte zor olmaz.
    Şaka mı?
    Başarısız oldu?

Tarihinin en iyi futbolunu oynayan takımı yarattı.
    Elindeki vasatüstü kadro ile o sene UEFA'yı kazanan Parma'yı darmadağın etti, inanılmaz şansa bir gol yiyerek elendiler.

İtalyan gazeteleri baştan aşağı Fenerbahçe'nin müthiş futbolunu yazdı, durdu.

Parreira bile öyle futbol oynatamadı, Fenerbahçe tarihinin en iyi hocasından bahsediyoruz, aynı kişiyi konuşuyoruz değil mi?

Aziz Yıldırım Low'u getirsin, sırtımda taşırım Aziz Yıldırım'ı..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Şaka mı?
    Başarısız oldu?

Tarihinin en iyi futbolunu oynayan takımı yarattı.
    Elindeki vasatüstü kadro ile o sene UEFA'yı kazanan Parma'yı darmadağın etti, inanılmaz şansa bir gol yiyerek elendiler.

İtalyan gazeteleri baştan aşağı Fenerbahçe'nin müthiş futbolunu yazdı, durdu.

Parreira bile öyle futbol oynatamadı, Fenerbahçe tarihinin en iyi hocasından bahsediyoruz, aynı kişiyi konuşuyoruz değil mi?

Aziz Yıldırım Low'u getirsin, sırtımda taşırım Aziz Yıldırım'ı..
    Birader yanlış anlaşıldı.Tamam başarılı olmuş olabilir ama sonuçta bu adam takıma gelmiş ve takımdan gönderilmiş.Yani bu gün Löw gelip ligin ilk 5 haftasında 3 beraberlik 2 mağlubiyet alsa medya Fener düştüğü çukura düştü diyecek ve takımın üzerine gereksiz baskı düşecek.
    Löw bencede iyi bir teknik adam bize yararlı olur ama dediğim olaylarıda gözardı edilmemeli.

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Quote Originally Posted by a.arıcı-11 View Post
    Birader yanlış anlaşıldı.Tamam başarılı olmuş olabilir ama sonuçta bu adam takıma gelmiş ve takımdan gönderilmiş.Yani bu gün Löw gelip ligin ilk 5 haftasında 3 beraberlik 2 mağlubiyet alsa medya Fener düştüğü çukura düştü diyecek ve takımın üzerine gereksiz baskı düşecek.
    Löw bencede iyi bir teknik adam bize yararlı olur ama dediğim olaylarıda gözardı edilmemeli.
    Bizim ülkemizde hem basketbolda hem futbolda ne adamlar harcandı. Ohooo bizimkiler sabretmeyi bilmez low değil capello gelse yerdik onu...
    [CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]

Luxemburgo konuştu!

F.Bahçemiz ile adı ciddi bir şekilde geçen Brezilyalı çalıştırıcı Vanderlei Luxemburgo konu ile ilgili günlerdir sürdürdüğü sessizliği bozdu. Takımı Palmeiras'ın Perşembe günü Cruzeiro'yu 5-2 mağlup ettiği maçın ardından konuşan Brezilyalı çalıştırıcı Palmeiras'tan ayrılmasının çok zor olduğunu söyledi.

Brezilya basını Luxemburgo için önce Meksika Milli Takımı, sonra O.Lyon'un ilgili olduğunu yazmıştı ve bu iki takımın da hocalarının belli olmasından sonra şimdi haberlerde adı geçen takım Türkiye'de de olduğu gibi Fenerbahçe. Türkiye'nin aksine Brezilya'da Luxemburgo'nun Palmeiras'ı bırakacağını düşünenlerin sayısı ise oldukça az.

Luxemburgo kendi iradesinin dışında ülke dışında adının çok fazla spekülasyonlara karıştırıldığını söylerken, "Elbette profesyoneliz. Bir teklif alırsam, oturur onu incelerim. Futbol böyle doğal bir oyun ama şunu diyebilirim ki Palmeiras'la devam eden harika bir kontratım var. Daha burada yapacaklarım var. Ayrılmak için çok ama çok erken. Yine tekrarlıyorum, buradan ayrılmam çok zor." ifadeleriyle Brezilya kulübüyle olan birlikteliğinin devam edeceğinin sinyallerini verdi.

56 yaşındaki Brezilyalı çalıştırıcı 1983'de başladığı teknik direktörlük kariyerinde şu ana kadar 24 kere takım değiştirmişti.

Kaynak: Fenerbahce.com

Rijkaard atağı

Kulübümüzün, Barcelona'dan ayrılan Hollandalı teknik adam Frank Rijkaard ile temasta olduğu belirtildi

Başkanımız Aziz Yıldırım'ın "Yeni teknik direktörümüz hazır. Transferleri de onun bilgisi dahilinde yapıyoruz" açıklamasından sonra camiamızda meraklı bir bekleyiş başlarken, yönetimin Barcelona'dan ayrılan Hollandalı teknik adam Frank Rijkaard ile temasta olduğu belirtildi. Scolari ile anlaşmadan önce Chelsea'nin de listesinde olan Frank Rijkaard'ın sarı-lacivertli kulübün teklifine sıcak baktığı ve yıllık 5 milyon Euro istediği vurgulandı. Bu rakamı aşağı çekmek isteyen Fenerbahçe yönetiminin B Planı ise Brezilyalı teknik direktör Vanderlei Luxemburgo.

LUXEMBURGO BEKLİYOR

Ekibi ile birlikte yıllık maliyeti 3.5 milyon Euro olan Luxemburgo ile her konuda anlaşıldı. Takımımızdaki Brezilyalı futbolcular Roberto Carlos ile Real Madrid'de çalışması, Alex, Deivid, Edu ve Maldonado'nun (eski damadı) oynadığı Cruzeiro ile de Brezilya Ligi şampiyonluğunu kazanması Luxemburgo'nun avantajarı. Ancak Yıldırım'ın özellikle takımı Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde başarılı kılabilecek bir teknik adam istediği, Rijkaard'ın da hem futbolcu, hem de teknik adam olarak bu hedeflere uyduğu iddia edildi.

Kaynak: Sabah

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

İnşallah takımından ayrılamassın Luxemburgo.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Frank Rijkaard ismi hiç aklıma gelmemişti.Takımın başına gelir mi gelmez mi bilmem ama Rijkaard bence çok iyi bir teknik direktör.Barcelona'da yaptıkları ortada zaten.

Löw başarısız olmamış ki Fenerbahçe'de. Löw zamanında en pozitif futbol oynanmış ve çok iyi sonuçlar da alınmış ama bizim Kemal Belgin, Can Bartu gibi yazarların eleştirilerinden dolayı yönetim tesir altında kalıp Löw'ün biletini kesmiş. Taraftarın da sevgilisiymiş, I Löw You tezahuratları varmış. Ben Löw zamanını hatırlamıyorum yaşım küçük olduğundan ama muhteşem bir hoca olduğu söyleniyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Löw başarısız olmamış ki Fenerbahçe'de. Löw zamanında en pozitif futbol oynanmış ve çok iyi sonuçlar da alınmış ama bizim Kemal Belgin, Can Bartu gibi yazarların eleştirilerinden dolayı yönetim tesir altında kalıp Löw'ün biletini kesmiş. Taraftarın da sevgilisiymiş, I Löw You tezahuratları varmış. Ben Löw zamanını hatırlamıyorum yaşım küçük olduğundan ama muhteşem bir hoca olduğu söyleniyor.
    Ben başarılı oldu yada olmadı demiyorum.Ama tut ki bu sene geldi ve başarısız oldu,iyi performans gösterirken yapılan eleştiriler üzerine giden bir hoca başarısız olduğunda ne olur onu düşün.

Bu arada en büyük korkum Luxemburgo'dan kurtulduk.Oh be

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de sıcak gelişmeler yaşanıyor...

Sarı lacivertli kulüple sözleşmesinin sona erip ermediği konusunda çeşitli spekülasyonlar yapılan Aurelio hakkında son noktayı Futbol Federasyonu koydu!..

Aurelio’nun dosyasını görüşen Türkiye Futbol Federasyonu, Brezilyalı asıllı Türk oyuncunun sözleşmesinde 1 yıl daha Fenerbahçe ile opsiyonu olduğuna karar verdi… Bu kararla Aurelio’nun 1 sene daha Fenerbahçe’de kalması kesinleşmiş oldu!..

MARATON.COM.TR ÖZEL

Cengiz abi güzel söylemiş, ben de yakın çevremdeki insanlardan buna benzer şeyler duydum Löw hakkında.

Bir de bugün Barış Ertül söyledi, Löw'ün müthiş bir teknik direktör olduğunu bir kez daha anladım. Löw Almanya Milli Takımının başına geçtiği günden bu yana Mertasacker ile Metzelder'e faul yapmadan savunma yapmayı öğretiyormuş. Bunu sürekli öğretmiş ve eleme maçlarında Mertasacker sadece 2 faul yapmış, bu turnuvada ikisi de hiç faul yapmamışlar.

Bize böyle bir hoca lazım, müthiş bir futbol oynatacak, oyunculara önemli şeyler kazandıracak bir hoca. Sanırım Löw zamanında Metin Diyadin süper oynuyormuş o dönemde, Löw onu süper oynatmış.

Löw gelir umarım, bu arada Zico'nun adı Portekiz Milli Takımı ile anılıyormuş.

Löw'ün gelmesini bende çok isterim.Fenerbahçe'yi çalıştırdığı dönemde o vasat kadroyla muhteşem bir futbol oynatıyordu Fenerbahçe'ye.

Almanya erken veda etsin turnuvaya,Löw gelsin Fenerbahçe'ye

Nesil
    2007
    Yer
    34

Löw gelse şampiyon gibi havaya uçarım
    Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
    Usta : " Kelebek " der ..

Almanya zaten büyük ihtimalle turnuvaya erken veda eder. Grup ikincisi olduklarını düşünürsek, Portekiz ile oynayacaklar ve büyük ihtimalle elenecekler benim fikrime göre. Ve elenmeleri halinde de 19 Haziran perşembe günü turnuva Almanya için sona ermiş oluyor. 26-27'sine kadar da Löw'ün işini bitirir başkan eğer hedefindeyse. Umarım gerçekleşir Löw transferi... Olmadı Laudrup olsun bari, o da iyi hoca.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Yahu Aziz Yıldırım 3 tane yabancı santraforla görüşüyoruz bir tane genç sağ bek bir tanede gurbetçi forvet oyuncusu alacağız dedi.Fotomaçın transfer dosyasına bir bakın;
    SÖZLEŞME YENiLEYENLER:
    Mehmet Aurelio, Semih Şentürk
    GELENLER: Emre Belözoğlu
    GiDENLER: Önder, Serdar Kulbilge
    GÜNDEMDEKiLER: Kuranyi
    (Schalke), Güiza (Mallarco) Morientes
    (Valencia) Kanoute, Fabiano (Sevilla), Adriano,
    Crespo, Cesar (İnter), Zigic (Valencia)
    Shevchenko (Chelsea) Dida (Milan), Gomes
    (PSV), Dudu (CSKA), Coupet (Lyon), Fofana
    (Le Havres), Santa Cruz (Rovers), Koevermans
    (PSV) Burak (Manisa) Mevlüt (Sochaux),
    Fatih (Zenit), Halil (Schalke 04), Eren
    (Basel), Mehmet Topuz, Aydın (Kayseri),
    Özer Hurmacı (Ankara), Recep, Orhan Şam
    (OFTAŞ), Abdurrrahman Dereli (Sivas)

Bu kadarınada pse diyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Almanya Federasyonu Löw'ü ne olursa olsun bırakmak istemiyormuş.Hatta Euro 2008 de gruplardan çıkamasalar bile Löw ile devam etmek istiyorlarmış.Luxemburgo'da takımından ayrılmasının zor olduğunu söyledi.Öyleyse ya Laudrup gelecek yada ismi pek geçmeyen birisi..

Nesil
    2007
    Yer
    34

Durmadan sakatlanan Emre'ye harcadığımız parayı Mehmet Topuz'a harcasaydık çok daha yararlı bir transfer yapmış olurduk
    Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
    Usta : " Kelebek " der ..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by ogcj_me View Post
    Durmadan sakatlanan Emre'ye harcadığımız parayı Mehmet Topuz'a harcasaydık çok daha yararlı bir transfer yapmış olurduk
    Kayseri'ye Emre'ye ödediğiniz bonservis bedelinin 2 katını Beşiktaş teklif etti adamlar reddetti..

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Fanatik, Fotomaç yazmıyoruz, lütfen..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    artvin

aman ne olur Löwü bırakmasın almanlar...

yalan haber abi düpedüz yalan Löwü almaz fenerbahçe...

hiç hazzetmeyenler var bienim gibi ama sanırım yeni hocamız Fatih terim...

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Aziz Yıldırım Fenerbahçe taraftarının Terim'e bakış açısını bilir ve böyle bir hataya düşmez.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Fatih Terim gelirse Fenerbahçe'nin futbol maçlarını uzaktan takip eder, sadece basketbol,voleybol gibi diğer branşları daha çok takip ederim

Fatih Terim haberlerine nasıl inanıyorsunuz, anlamıyorum. Yahu bu yönetim Fatih Terim'i getirir mi başa? Getirdiğinde kopacak kıyameti düşünmüyor musunuz? Yönetimin sonu gelir Fatih Terim geldiğinde, taraftarlar ne kulübe maddi destek ne de manevi destekte bulunur. Çoğu kişi maçlara bile gelmez. Fatih Terim Fenerbahçe taraftarının nefret ettiği bir isim, kesinlikle gelmez.

Aziz Yıldırım biliyorsunuz takıma çok karışan, soyunma odasına inen birisi. Fatih Terim'i getirse, sürekli ona karışmak ister ve Terim de buna izin vermez. Aziz Başkan ile Terim, ikisinin de karakterleri çok zıt, yani ikisi de işine karışılmasına müsade etmez, ayrıca Terim liderliği seven birisi, başkan da buna izin vermez. Kesinlikle olmaz yani böyle bir şey, yönetim sonunu hazırlamak istemez.

Laudrup gelecek bence, neden diye düşünecek olursak, Bayram Tutumlu ile sorunlar çözüldü sanırım, zira Aurelio'nun sözleşmesi iki tarafı da memnun edecek şekilde uzatıldı, Tutumlu da Laudrup'un menajeri olduğuna göre bu transfer gerçekleşebilir. Belki yönetim Laudrup ile her konuda anlaştı, fakat EURO 2008'den bir hoca için girişimlerini sürdürüp sonuna kadar şansını zorlamak istediğinden Laudrup'u yedekte tutuyor olabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Fatih Terim haberlerine nasıl inanıyorsunuz, anlamıyorum. Yahu bu yönetim Fatih Terim'i getirir mi başa? Getirdiğinde kopacak kıyameti düşünmüyor musunuz? Yönetimin sonu gelir Fatih Terim geldiğinde, taraftarlar ne kulübe maddi destek ne de manevi destekte bulunur. Çoğu kişi maçlara bile gelmez. Fatih Terim Fenerbahçe taraftarının nefret ettiği bir isim, kesinlikle gelmez.

Aziz Yıldırım biliyorsunuz takıma çok karışan, soyunma odasına inen birisi. Fatih Terim'i getirse, sürekli ona karışmak ister ve Terim de buna izin vermez. Aziz Başkan ile Terim, ikisinin de karakterleri çok zıt, yani ikisi de işine karışılmasına müsade etmez, ayrıca Terim liderliği seven birisi, başkan da buna izin vermez. Kesinlikle olmaz yani böyle bir şey, yönetim sonunu hazırlamak istemez.

Laudrup gelecek bence, neden diye düşünecek olursak, Bayram Tutumlu ile sorunlar çözüldü sanırım, zira Aurelio'nun sözleşmesi iki tarafı da memnun edecek şekilde uzatıldı, Tutumlu da Laudrup'un menajeri olduğuna göre bu transfer gerçekleşebilir. Belki yönetim Laudrup ile her konuda anlaştı, fakat EURO 2008'den bir hoca için girişimlerini sürdürüp sonuna kadar şansını zorlamak istediğinden Laudrup'u yedekte tutuyor olabilir.
    Yazdıklarının 1.paragrafına katılmamakla beraber 2. ve 3. satıralara katılmamak elde değil.Fatih Terim Fenerbahçe'den nefret etseydi bu gün Kazım'la Uğur'u takıma çağırmazdı.Tamam kendisi Galatsaraylı olabilir ama sizde her Galatsaarlıyı Hıncal Uluç gibi sanmayın.Hepsi deiyemesekte çoğu iyi insanlardır.Unutmayalım ki Fenerbahçesiz bir Galtasaray,Galatasraysız bir Fenerbahçe düşünülemez.

Neyse konumuza dönersek,Laudrup takımımız için en idela hoca konumunda şu an için.Hatta dünyanın en önemli hocalarından daha çok iş yapabilir Fenerbahçe'de.Sonuçta o da Fenerbahçe'de Avrupa'da adından yeni yeni söz ettiriyor ve bu iki olgu birarda iyi gider diyorum.Tabi PArreira gelirse o başka

Dikkat edersen yazdığıma, Fatih Terim Fenerbahçe'den nefret ediyor demedim.

"Fatih Terim Fenerbahçe taraftarının nefret ettiği bir isim, kesinlikle gelmez."

Terim'den FB taraftarının nefret ettiğini söyledim ama sanırım yanlış anladın.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Dikkat edersen yazdığıma, Fatih Terim Fenerbahçe'den nefret ediyor demedim.

"Fatih Terim Fenerbahçe taraftarının nefret ettiği bir isim, kesinlikle gelmez."

Terim'den FB taraftarının nefret ettiğini söyledim ama sanırım yanlış anladın.
    Şahsen ben takımımın başında Fatih Terim'i istemem. Hatta daha öncede söylediğim gibi Fanatiği olduğum bu takımı tutmayı bile bırakırım.

Seninle aynı görüşteyim BeeTLeJuiCe, hatta bu görüşü savunan binlerce Fenerbahçe taraftarı olduğundan da eminim. Fatih Terim'i Fenerbahçe'nin başında görmek isteyen çok nadir Fenerbahçe taraftarı vardır.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Ne Lüxemburgo ne Fatih Terim...Bu 2'sinden biri gelirse Taraftar değil Seyirci olurum.....
    Last edited by KaF KeF : 14.Haziran.2008 at 16:28

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bana yanlış geliyor şu gelirse takımı tutmam olayı..

Galatasaray'lılar geçen sezon Kalli gitmezse ben takımı tutmayı bırakacam felan demediler.Beşiktaş'ın başında yıllardır Demirören var.Taraftarın %95 kendisinden haz etmiyor ama kimse Yıldırım Demirören gitmezse Beşiktaş'ı tutmam demiyor.Şöyle bir söz var " İsimlere değil renklerine aşığız." Siz şimdi Terim gelirse Fenerbahçe'yi tutmam diyorsunuz ama böyle bir şey mümkün değil.Eğer gerçekten Fenerbahçe li iseniz bunun mümkünatı yok.Fenerbahçe kazandığında sevinir,kaybettiğinde yine üzülürsünüz..

Zaten Fenerbahçe yönetimininde Fatih Terim'i takımın başına getirme gibi bir düşüncesi yoktur.Gelecek hoca yabancı olacaktır diye düşünüyorum.

Sonuçta şöyle birşey var.Fenerbahçe sadece bir futbol kulübü değil,spor kulübüdür."Takımı tutmam'dan kasıt futbol maçlarını takip etmem'dir diye düşünüyorum"

Fenerbahçe taraftarlarının Fatih Terim'i hoca olarak takımın başında görmek istemez diye düşünüyorum.Eğer yönetim futbol şubesinin başına Fatih Terim'i getirmek gibi bir hata yaparsa,kombineler geri iade edilir,futbol maçlarına gelen seyirci sayısı düşer,onun yerine basketbol maçlarına,voleybol maçlarına ve diğer amatör branşların maçlarına gider Fenerbahçe taraftarı

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by cekochan View Post
    Sonuçta şöyle birşey var.Fenerbahçe sadece bir futbol kulübü değil,spor kulübüdür."Takımı tutmam'dan kasıt futbol maçlarını takip etmem'dir diye düşünüyorum"

Fenerbahçe taraftarlarının Fatih Terim'i hoca olarak takımın başında görmek istemez diye düşünüyorum.Eğer yönetim futbol şubesinin başına Fatih Terim'i getirmek gibi bir hata yaparsa,kombineler geri iade edilir,futbol maçlarına gelen seyirci sayısı düşer,onun yerine basketbol maçlarına,voleybol maçlarına ve diğer amatör branşların maçlarına gider Fenerbahçe taraftarı
    O zaman sen takımını başarılarından dolayı seviyorsun gibi gözüküyor dışarıdan.Başka bir açıklamada gelmiyor aklıma bu durum için..

Sayfa 46 / 141 İlkİlk ... 3644454647485696 ... SonSon

Mesaj Yetkileri