1 ile 30 arası toplam 4247 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri

Hybrid View

Sonuçta şöyle birşey var.Fenerbahçe sadece bir futbol kulübü değil,spor kulübüdür."Takımı tutmam'dan kasıt futbol maçlarını takip etmem'dir diye düşünüyorum"

Fenerbahçe taraftarlarının Fatih Terim'i hoca olarak takımın başında görmek istemez diye düşünüyorum.Eğer yönetim futbol şubesinin başına Fatih Terim'i getirmek gibi bir hata yaparsa,kombineler geri iade edilir,futbol maçlarına gelen seyirci sayısı düşer,onun yerine basketbol maçlarına,voleybol maçlarına ve diğer amatör branşların maçlarına gider Fenerbahçe taraftarı

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by cekochan View Post
    Sonuçta şöyle birşey var.Fenerbahçe sadece bir futbol kulübü değil,spor kulübüdür."Takımı tutmam'dan kasıt futbol maçlarını takip etmem'dir diye düşünüyorum"

Fenerbahçe taraftarlarının Fatih Terim'i hoca olarak takımın başında görmek istemez diye düşünüyorum.Eğer yönetim futbol şubesinin başına Fatih Terim'i getirmek gibi bir hata yaparsa,kombineler geri iade edilir,futbol maçlarına gelen seyirci sayısı düşer,onun yerine basketbol maçlarına,voleybol maçlarına ve diğer amatör branşların maçlarına gider Fenerbahçe taraftarı
    O zaman sen takımını başarılarından dolayı seviyorsun gibi gözüküyor dışarıdan.Başka bir açıklamada gelmiyor aklıma bu durum için..

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    O zaman sen takımını başarılarından dolayı seviyorsun gibi gözüküyor dışarıdan.Başka bir açıklamada gelmiyor aklıma bu durum için..
    Aziz Yıldırım sizin takımı alsa, teknik adam olarakta Tuncay Şanlı'yı getirse ne hissedersin şemsicim..
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by EreN View Post
    Aziz Yıldırım sizin takımı alsa, teknik adam olarakta Tuncay Şanlı'yı getirse ne hissedersin şemsicim..
    Ben bireylerin takıma karşı sevginin önüne geçmesine bir anlam veremiyorum.Bizim takıma teknik direktör olarak Tümer Metin gelse ben yanlış bir tercih olduğunu söylerim.Eleştiririm,tepki gösteririm ama ben Beşiktaş Futbol takımını bundan sonra desteklemiyorum,tutmuyorum diye bir şey demem.Bu benim düşüncem.Sizin düşüncenizede saygı duyuyorum.

Birde bu konuda ya arkadaşlar kendilerini iyi ifade edemediler ya da ben tam anlayamadım.Öyle bir problemde olabilir.

Mesaj Yetkileri