Sayfa 46 / 896 İlkİlk ... 3644454647485696146546 ... SonSon
1,351 ile 1,380 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Mehmet Topuz bizi istemiyorsa 30 milyonluk sarı laciverde gönül veren taraftar onu hiç istemez insallah sorun çözülür...

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Bende diyorum Bu adamlar böyle bir hatayı yapacak kadar bu adamı bedavaya kaçıracak kadar işi bilmiyorlarmı herşeyi düşünmüşlerdir.Hadi anlaşmadı Megmet Topuz fenerle.KayserininBJKye satma gibi bir zorunluluğu yok o adamı paf takımda oynatır yine satmaz ama böyle birşeyide yapmaz Süleyman Hurma çok rahat konuşuyor bir bildiği vardır.Topuzu öyle yada böyle biryere yollar ama istedikleri biryere zorunlu değil

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Tamam bekleyelim,görelim...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Hurma'nın bugünkü açıklamaları olması gerektiği gibi olmuş. Fenerbahçe ile Kayserispor anlaştı, sıra oyuncuda. Oyuncu ile anlaşılmasa zaten Fenerbahçe bonservisi almaz, Kayseri de vermez. Bizim de dediğimiz bu.

Beşiktaş bize gelmedi, gelseydi farklı olurdu demiş Hurma. Bu saatten sonra Fenerbahçe'ye gelmesi imkansız, daha da aynı şeyleri yazmayalım derim ben.

Hukuki süreç başlatmak 2 tarafın da işine gelmez. Fiyatı 5 iken 8 verir Beşiktaş ve transfer sonuçlanır. Kayseri daha çok para kazanmış olur sadece.

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Serkan buraya da sen bir TIP at yahu
    Bence ce burada da bu konuda TIP olsun. Yok mu başka isim onlar üzerine konuşalım.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by scar face View Post
    Mehmet Topuz bizi istemiyorsa 30 milyonluk sarı laciverde gönül veren taraftar onu hiç istemez insallah sorun çözülür...
    Geçen gün 20 idi şimdi 30 olmus oha Burak
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Olmaz mı Serkan.

Seedorf, Poulsen, Maxi Rodriguez, Özer, Bekir, Sercan, Volkan Şen, Appiah, İbrahim Dağaşan, Ediz

Bi sürü isim var gündem de

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Özer var Özer

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Aykut geldiğinde yanında Özer'i de getirir, o konuda şüphem yok.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Mehmet Topuz olayında tüm suç önce Fb ve BJK başkanlarının ,sonra da kayserispor yöneticilerinindir... BJK ve FB başkanı kendi nefsi hırslarından dolayı iki kulübüde mahalle takımı gibi yönetiyorlar Kayser yönetimine gelince, yaptıkları açıklamalarda sanki verdikleri sözü tutuyormuş havasındalar ancak kesinlikle fiyat arttırarak BJK'ye satmanın planlarını yapıyorlar benim düşünceme göre... Mehmet Topuz BJK'liyim ve FB'de oynamam diyrek resti çekti zaten... FB oyuncuyla anlaşamayacak (zaten FB taraftarı da istemez sanırım anlaşılmasını) ,sonra BJK ile kayseri yönetimi masaya oturacak ve BJK'ye diledikleri gibi yüksek fiyata Mehmet Topuz'u satacaklar... Sonra BJK taraftarı kendilerini desteklediği için değil de FB'yi terslediği için Mhmet Topuz'u göklere çıkartacak... Topuz da havaya girecek (karakteri buna müsait) ,sonra da kendi kendine sönüp gidecek... Mehmet topuz benim en begendiğim oyunculardan biriydi ancak sonu böyle olacak kanımca Bu şekilde transfer olmamalıydı... Sorumlusu da kayseri yönetimidir... Bonservisini bir takıma satmadan önce futbolcunun görüşü alını benim bildiğim herkes BJK yönetimini oyuncunun aklını çelmekle suçluyor ancak Mehmet Topuz ben BJK'de oynamak istiyorum dediği anda oynamıyor ki, sonuçta önce futbolcunun gönlünü alıp sonra da kulübüyle masaya oturmak bana daha normal gibi geliyor açıkcası Eğer futbolcu istemiyorsa kulüple önce görüşsen ya da sonra görüşsen bir anlam ifade etmiyor... Kulüpler için önemli olan maddiyat, oyuncular için hem maddiyat hem duygulardır... en azından türk futbolcusu için duygusallık önemlidir... Transferde de önce bu işin duygusallık yönünü bitirip sonra maddi boyuta geçilmesi bana daha mantıklı geliyor... Sonuç itibariyle Türkiye'nin güzide iki kulübünü birbirine düşüren Kayserispor yönetimi bu işin içinden hiç suçsuz gibi çıkacak ve tüm suç BJK ve FB'ye yüklenecek
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Abi tekrarlamış olacağım ama kulüple görüşmeden oyuncu ile görüşemezsin, anlaşamazsın. Bunu ben demiyorum, FIFA diyor. Fenerbahçe'nin kendisini istediğinden haberi var Topuz'un, 10 gündür 2 kulüp arasında pazarlıklar sürüyor, kulüple anlaşmadan oyuncuya geçemezsin ki, bu fmde de böyle. Topuz bu 10 günlük süreç başlamadan Fenerbahçe'yi reeddetseydi Fenerbahçe de boşuna zamanını pazarlık yapmakla harcamazdı.

Oyuncuyla anlaşırsan oyuncu takımda kalırsam huzursuzluk çıkarırım, seneye bedavaya giderim gibi tehditler savurabilir, ve 3 e satıldıysa sırf zarar etmemek için kulüp 1 e vermeye de razı olur. Bu nedenle oyuncu ile değil önce kulüp ile anlaşılmalı.

Topuz hiç demesin Fenerbahçe'nin beni istediğinden haberim yoktu diye, 10 gündür görüşüldüğünü kendisi söyledi.

Daha da konuşmayacağım bu konuda yahu, yazarken yoruluyorum.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Vıııyhhh Dıkandım ha...

Yeter ya Mehmet, mehmet.. ilk defa ismimden bu kadar sıkıldım yahu..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Deniz,Mehmet Topuz bu saatten sonra Beşiktaş'tan başka hiçbir takımda oynamaz.Daha kaç defa söyleyecek bunu.Gerekirse Kayseriye döner 1 sene oynamam sezon sonunda bedavaya imza atarım dedi.Kayseripor bu oyuncunun böyle yapacağını bile bile elinde tutacak değil.Zaten zorla oynasada faydası dokunmaz.Hem boş yere yıllık ücretini verirsiniz hemde bonservis bedeli kazanılmadan gitmiş olur.Bu yüzden bize satmaya mecbur,anladın mı?
    Mourinho A.Cole ile yemek yerken görüldüğü için 350 bin paund ve 3 puan silinme cezasımı ne almıştı.Kayserispor'lu yöneticilerde en kötü ihtimal FİFA'ya başvurur.Yemek yediği için verdikleri cezaya bakarsak bu yapılanlardan sonra Beşiktaş'ta Mehmet konusunda Kayserispor'a neredeyse bonservis bedeline yakın sayılabilecek bir bedel ödemek zorunda kalır bence..Ayrıca Kayserispor'la sözleşme yenilemezse bile 1 yıl daha yararlanır.En kötü ihtimal bu yaz 3-4 milyon euroya avrupa takımlarından birine yada en iyi ihtimal 10 milyon euro civarına Ruslara satılır.

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

ayrı bir konu açılmasını talep ediyorum mehmet topuz için Beşiktaş ve Fenerbahçe transfer haberleri yerine ayrı bir yerde tartışılsın yeterince kirlettik buraları
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Nesil
    2006

adam besiktastan baska takima gitmiyecegim, gerekirse 1 sene kayseride oynayip seneye bedavaya gidecegim diye kac kere aciklama yapti kimse anlamadi. dun en son yine roportaj yapti, ya besiktasa giderim ya kayseride 1 sene kalirim aciklamasi yapti daha da konusmayacagini soyledi. hala insanlar degisik degisik yorumlar yapiyor. Mehmet topuz avrupayada gitmeyecek, fenerede gitmeyecek bu kadar basit. Bu adam bu yaz doneminde bize satilmaz ise bir sene daha kayseride oynamak zorunda kalip, ocakda yine bize imza atip seneye bizde olucak.

Eger Kayserispor yonetimi boyle bir seyi goze alabiliyorsa, varsin satmasin bize. Kalsin takimlarinda seneye bedavaya gelicek. Bunu ben degil Mehmet topuz ve menajeri yuz kere soyledi. Ama ben kayserisporun 1 sene bekleyecegini dusunmuyorum, boyle bir oyuncuyu bedavaya kacirmaktansa eninde sonunda istedikleri paraya bu yaz bize satacaklarini dusunuyorum.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Deniz,Mehmet Topuz bu saatten sonra Beşiktaş'tan başka hiçbir takımda oynamaz.Daha kaç defa söyleyecek bunu.Gerekirse Kayseriye döner 1 sene oynamam sezon sonunda bedavaya imza atarım dedi.Kayseripor bu oyuncunun böyle yapacağını bile bile elinde tutacak değil.Zaten zorla oynasada faydası dokunmaz.Hem boş yere yıllık ücretini verirsiniz hemde bonservis bedeli kazanılmadan gitmiş olur.Bu yüzden bize satmaya mecbur,anladın mı?
    Nedemek oynayamaz? Kayserispor satmassa bu sezon Kayserispor'dan başka hiçbir takımda oynayamaz... Mehmet Topuz istiyor diye, Kayserispor onu satmak zorunda değil.

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

Mehmet Topuz ne isterse o olur Fener'e gidicem derse gider, Beşiktaş'a gidicem derse de ya transferi hallolur ya da bir sezon bekler
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

M.Topuz transferinde Beşiktaş'ın tutumunu savunan, futbolcunun isteği olsun diyen, oyuncu köle değildir yaklaşımında bulunan Beşiktaşlı arkadaşlara birkaç soru:

- Fahri Tatan'ın bonservisini Konyaspor'a veren ve oyuncuyu bu kulüple anlaşmaya zorlayan savunduğunuz Beşiktaş değil miydi?

- Mondragon'un bonservisini oyuncuyla anlaşmadan alan Beşiktaş kulübü değil miydi?

- Nihat istememesine rağmen para kazanmak uğruna Real Sociedad'a satan Beşiktaş değil miydi?

- Ertuğrul Sağlam'ı takasla kendisine sorulmadan gönderen Beşiktaş değil miydi?

- Yusuf'a karşılık Bursaspor'a Aydın'ın bonservisini futbolcunun isteği olmadan veren Beşiktaş değil miydi?

Şimdi sizin "oyuncu köle değildir" yaklaşımınız tamamen çürümüş oluyor, bunu defalarca yapan sizsiniz. O yüzden bu konuda kendinizi haklı göstermenizin lüzumu yok.

Bizim duruşumuz doğrudur demeye hakkınız da yok, çünkü futbolcunun isteklerini hiçe sayarken o duruş neredeydi? Madem Fenerbahçe futbolcunun isteklerini hiçe sayıp ezik bir duruş gösteriyor, Beşiktaş bunu yaparken gösterdiği duruşun adı neydi?

Sonuç ne olur bilmiyorum ama medyada sanki Fenerbahçe YANLIŞ BİR ŞEY yapmış gibi gösteriliyor ki bu beni sinirlendiriyor. Çünkü Fenerbahçe hukuka uygun olmayan hiçbir şey yapmadığı gibi futbolcuyu köle yerine de koymamıştır, kulübü adam yerine koymamazlık da yapmamıştır, futbolcu da kaçırmamıştır. Gidip efendi gibi, kurallara uygun şekilde futbolcunun bonservisi konusunda Kayserispor ile anlaşmıştır. Fenerbahçe'ye yapılan her türlü eleştiri tamamen haksız, yersiz ve mantık dışıdır.
    Last edited by goosfraba : 09.Haziran.2009 at 16:08

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Ve Aziz Yıldırım da konuştu

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Mehmet Topuz transferiyle ilgili son sözü Futbol Federasyonu'nun söyleyeceğini belirtti. Başkan Aziz Yıldırım, Başkan Vekili Nihat Özdemir ve gazeteci Fatih Çekirge'nin de mücadele ettiği 2009 İlkbahar Tenis Turnuvası'nda birinciye kupa vermek üzere Ankara'ya geldi.Turnuva sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Aziz Yıldırım, Beşiktaş'ta forma giymek istediğini ancak bonservisini aldıkları futbolcu Mehmet Topuz transferiyle ilgili olarak son kararı Futbol Federasyonu'nun vereceğini söyledi.

06.06.2009
    Kaynak : DHA

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by KaF KeF View Post
    Ve Aziz Yıldırım da konuştu

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Mehmet Topuz transferiyle ilgili son sözü Futbol Federasyonu'nun söyleyeceğini belirtti. Başkan Aziz Yıldırım, Başkan Vekili Nihat Özdemir ve gazeteci Fatih Çekirge'nin de mücadele ettiği 2009 İlkbahar Tenis Turnuvası'nda birinciye kupa vermek üzere Ankara'ya geldi.Turnuva sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Aziz Yıldırım, Beşiktaş'ta forma giymek istediğini ancak bonservisini aldıkları futbolcu Mehmet Topuz transferiyle ilgili olarak son kararı Futbol Federasyonu'nun vereceğini söyledi.

06.06.2009
    Kaynak : DHA
    İşte bi başkanın yapması gereken açıklama budur.. Okusun da öğrensinler başkanlık nasıl yapılır?..

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    M.Topuz transferinde Beşiktaş'ın tutumunu savunan, futbolcunun isteği olsun diyen, oyuncu köle değildir yaklaşımında bulunan Beşiktaşlı arkadaşlara birkaç soru:

- Fahri Tatan'ın bonservisini Konyaspor'a veren ve oyuncuyu bu kulüple anlaşmaya zorlayan savunduğunuz Beşiktaş değil miydi?

- Mondragon'un bonservisini oyuncuyla anlaşmadan alan Beşiktaş kulübü değil miydi?

- Nihat istememesine rağmen para kazanmak uğruna Real Sociedad'a satan Beşiktaş değil miydi?

- Ertuğrul Sağlam'ı takasla kendisine sorulmadan gönderen Beşiktaş değil miydi?

- Yusuf'a karşılık Bursaspor'a Aydın'ın bonservisini futbolcunun isteği olmadan veren Beşiktaş değil miydi?

Şimdi sizin "oyuncu köle değildir" yaklaşımınız tamamen çürümüş oluyor, bunu defalarca yapan sizsiniz. O yüzden bu konuda kendinizi haklı göstermenizin lüzumu yok.

Bizim duruşumuz doğrudur demeye hakkınız da yok, çünkü futbolcunun isteklerini hiçe sayarken o duruş neredeydi? Madem Fenerbahçe futbolcunun isteklerini hiçe sayıp EZİK bir duruş gösteriyor, Beşiktaş bunu yaparken gösterdiği duruşun adı neydi?

Sonuç ne olur bilmiyorum ama medyada sanki Fenerbahçe YANLIŞ BİR ŞEY yapmış gibi gösteriliyor ki bu beni sinirlendiriyor. Çünkü Fenerbahçe hukuka uygun olmayan hiçbir şey yapmadığı gibi futbolcuyu köle yerine de koymamıştır, kulübü adam yerine koymamazlık da yapmamıştır, futbolcu da kaçırmamıştır. Gidip efendi gibi, kurallara uygun şekilde futbolcunun bonservisi konusunda Kayserispor ile anlaşmıştır. Fenerbahçe'ye yapılan her türlü eleştiri tamamen haksız, yersiz ve mantık dışıdır.
    Fahri Tatan a yapıLanLarı hiç bir Beşiktaş taraftarı onayLamadı. Madem Fahri gitmek istemiyordu, diretseydi, hakLarını arasaydı gitmeseydi. Oda öLçtü, biçti ve gitmenin daha iyi oLacağına karar verdi ve oynamaya başLadı..

Nihat oLayında da Nihatın gönLü zaten vardı, Beşiktaş zorLa satmadı, Nihat ın biLgisi dahiLinde oLdu zaten sadece Nihat biraz Sociedad a burun kıvırdı ama Toschak zaten onun akLını çeLdi, Beşiktaş dur deseydi de gidecekti.

Yusuf oLayında Aydını verdik, ama Aydın ne yaptı, ben oynamam kardeşim dedi restini çekti..Kimse kafasına siLah dayamadı ve paşa paşa geri geLdi idmanına çıktı..İstemediği bir yere zorLada veriLmedi.

ErtuğruL SağLam konusunda da hoca oLayında hocaya sormak zorunda değiL kuLübLer, eğer ortada bir başarısızLık varsa gönderme hakkı tabi ki vardır, hem öyLe senin dediğin gibi bir hocaya sormama oLayı yoktu. ErtuğruL SağLam da biLiyordu gideceğini zaten, kimse onu pat diye göndermedi.

Şunu unutma herşey oyuncuda biter. Ne oyuncuLar geLdi, Tümer, İLhan, Toraman, Yusuf vs gibi hepsi kendi terchiLerinde oynadıLar ve hepsi de başka takımLara veriLmesine rağmen geLdiLer oynadıLar. Topuz da iLLa oynayacam derse geLir oynar.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bu gibi oLayLar her takımın geçmişinde yaşandı. Sizin Ortega ya yaptıkLarınız çok iyi şeyLermiydi. Bir Dünya starını bitirdiniz yahu. Adam oynamak istemiyorum, ayrıLacağım dedi, koLayLık istedi vermediniz, adam bırakın cebimden para vereyim bonservisimi aLayım dedi adamın hayatını bitirdiniz.

Herkesin geçmişinde hataLar vardır. Kimse 4X4 değiL.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Bu gibi oLayLar her takımın geçmişinde yaşandı. Sizin Ortega ya yaptıkLarınız çok iyi şeyLermiydi. Bir Dünya starını bitirdiniz yahu. Adam oynamak istemiyorum, ayrıLacağım dedi, koLayLık istedi vermediniz, adam bırakın cebimden para vereyim bonservisimi aLayım dedi adamın hayatını bitirdiniz.

Herkesin geçmişinde hataLar vardır. Kimse 4X4 değiL.
    Ortega efendi lütfedip gelmedi ki anlaşmaya
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Abi Ertuğrul olayı oyunculuk döneminde, Ertuğrul kamptayken Samsun'a satılması olayı galiba. Havaalanında ağlarken görmüştük kendisini.

Ortega geleli 3 ay olmadan sorunlar çıkarmaya başladı ve 6 ay içinde de gitti. Fenerbahçe ne fedakarlıklar yaptı da getirdi ama o kıymetini bilemedi. Sözleşmesi devam ederken giden adama ne kolaylığı yapacaksın ki? Bu hata değildir, hata varsa da Ortega'ya aittir. CAS'ın da onayladığı Fenerbahçe'nin kazandığı dava var ortada, burada nasıl hatalı olabilir ki Fenerbahçe?

Ha o dönemde takımda gruplaşmalar olduğu, Ogün ve Rüştü'nün Ortega asansöre binmek isterken suratına kapattıkları, ona tavır aldıkları falan gündeme geldi. Zaten bu gruplaşmadan dolayı Aziz Yıldırım Rüştü'yü pek sevmez, 2. gelişi de Daum'un zorlamasıyla olmuştu, 2 gidişte de ısrarcı olunmadı. Sezon sonu da bu gruplaşmayı yapanların hepsiyle yollar ayrıldı zaten o sezon. Hata varsa takımda ikilik çıkmasını engelleyememek hatadır, Ortaga kaçtıktan sonrasında Fenerbahçe doğru olanı yapmıştır.

Appiah bıraktı gitti, Fenerbahçe yine aynı şeyleri yaptı, şu anda Appiah'ın Fenerbahçe'ye dönmekten başka şansı yok. Aurelio gitti yine aynı şeyler, kararı CAS'a taşırlarsa ve orada da Fenerbahçe kazanırsa Aurelio için bu parayı ödeyecek kulüp bulmak da zor olacak, artık o zaman jübilesini yapar.

Oyuncu sende sözleşmesi varken bırakıp gitsin, sen o sezon tarihinin en kötü sezonunu geçir, sonra da o oyuncuya kolaylık sağla. Buna kolaylık değil enayilik denir bence abi.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

http://www.ligtv.com.tr/LigTvComTrOz...&hid=19102&p=6

Bir bakmanızı öneririm . İlgiç çook ilginç

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

NTVspor'a filan bakıyorumda adam çıkıyor '' ben Beşiktaş'lıyım ailecek Beşiktaş'lıyız,Beşitaş'ta top oynamak istiyorum diyor.Fenerbahçe'de teklif mi yapıyor valla tam bir yılan hikayesi oldu bu transfer.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

"3 BÜYÜKLERİ TUTMADIM"

-Futbolculara hep tuttuğun takım var mı diye sorulur. Futbolcular da 'küçükken bir takım tutuyordum ama artık profesyonelim, tutmuyorum'diyor.
    Yok, ben şöyle söyleyeyim, benim abim Kayserispor Taraftarlar Derneği'ndeydi. Benim de elimden tutardı ve küçük yaşta maçlara götürürdü. Deplasmanlara bile götürürdü. Kayserispor aşkıyla büyüdüm. 1996 senesiydi diye hatırlıyorum, ilk maçıma çıktığımda stada çok değişik geldi bana. Hayal kursam imkansız gibi gelirdi bana. Kayserispor tribünlerinde ben taraftarken, bir gün baktım onlar beni seyrediyor. Düşünsene... Bana çok değişik gelmişti. O anı hiç unutamamam.. Saha yemyeşil ve cennet gibi birşeydi.

-Sen Kayserispor taraftarısın ve 3 büyüklerden hiçbirini tutmadın yani.
    Yok tutmadım. Küçük yaştan beri, kendimi bildim bileli hep Kayserispor'un maçlarına gidip geldim. O yüzden Kayserispor'luyum.

-Peki 3 büyüklerden hiç sempati duyduğun oldu mu?
    Sempati duyduğum derken, Avrupa Kupalarında oynarlarken herkes gibi ben de onları tutuyorum. Sempati olarak sadece bu oldu.

Kaynak:LigTV ( yukarıda linki verdim ) Mehmet'in ne dediği belli değil ki !

Nesil
    2006

Aziz Yıldırım Konuştu!

Olaylı transfer çalışması hakkında sessizlik bozuldu !.. "Mehmet Topuz Fenerbahçe" duyurusundan beri bu konuda hiçbir açıklamanın gelmediği Fenerbahçe'de sessizliği Başkan Aziz Yıldırım bozdu !.. Doğan Haber Ajansı'nın haberine göre Aziz Yıldırım bu konuda son sözü Türkiye Futbol Federasyonu'nun söyleyeceğini belirterek, geri adım atmaya niyetlerinin olmadığını ortaya koydu !..

Kaynak: Lig TV

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe forması kutsaldır başkan Umarım böyle bir oyuncuyu takıma sokmazlar . Alırlarsa çok büyük tepki toplayacaklarına eminim . . .

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Bak işte buradan bile Aziz Yıldırım'ın amacı belli oluyor.Ben alamadım Beşiktaş'ta almasın mantığıyla hareket ediyor.Amaç sadece ve sadece inat,zorluk çıkarmak...

Şunu bir kez daha söylüyorum.Mehmet Topuz "tamam kabul ediyorum ben Fenerde oynamayı" demediği sürece-ki demez,demeyecek- bonservisi falan alamaz F.Bahçe...

Yani Topuz sözünden dönmediği sürece Fb etkisiz eleman durumunda şuanda...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Mehmet Topuz ne dediğini bilmiyorum, yanar döner bir kişiliği var bu belli oldu. Beşiktaş ile anlaşmış bir şekilde, bence bunda kesinlikle Şampiyonlar Ligi faktörü var, kendisini çok üst düzey bir oyuncu olarak gördüğü için Beşiktaş sayesinde Avrupa arenasında prim yapıp oraya geçeceğini falan düşündü herhalde. (Tabii böyle bir şey asla olamaz, orası ayrı.) Beşiktaşlıyım, Beşiktaşlıyız açıklamaları da Taraftara oynamak için, klasik hareketler.

Fenerbahçe kulüp ile anlaşmış, bana göre en mantıklı işi yapmışlar. Öncelik bu olmalı, bir hataları yok.

Beşiktaş direk oyuncu ile anlaşma yoluna giderek hata yapmış, büyük ihtimal başları yanacak bu yüzden.

Mehmet Topuz ise şimdi muhtemelen başı ellerinin arasında düşünüp duruyor kara kara. Fener'e gitmem açıklamaları da palavra, göz boyayacak aklınca, verdiği sözü tutacak. Sen ortalığı karıştır, ondan sonra erkeklik yap. Biz de yedik. Bu oyuncu kime gider, ne yapar bilmem de, mümkünse benim takımımdan ve Milli Takımdan ebediyen uzak olsun. Hiç bir zaman sevmedim, oyun tarzını beğenmedim, artık kişiliği ile de bir bütün olduğunu gösterdi.

Mehmet Topuz, kendini dev aynasında görerek, kendisini bitirmiştir...

Mesaj Yetkileri