Takımın durumu.
Takımın durumu.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
nannar ; abi selcugu unutmadim artik kesilmesi lazim ilk 1.5 sene disinda selcuk yok bence kesilim kendini toparlamasi lazim.
--------------muslera-----------
salih--semih----gökhan---telles
----------melo--selçuk----------
hajrovic----snejider----------
---------------burak--------------
Sol açığa tabanca gibi bir adamımız olsaydı iyiydi. Hey gidi Bruma. Bundan kelli Drogba'nın "büyük maç" sınıfında olmayan maçlarda ilk 11'de olmasının takımı kötü etkileyeceğini düşünüyorum.
@Sirius Black
Tabanca dedin de aklıma geldi. Sezon başı Bursa'nın hocası karaman iken buna soruyorlar işte transfer lazım mı hocam falan diye yani gayet ciddi bir roportaj.
evet bize tabanca gibi bir santrafor lazım demişti.
Hunharca gülmüştüm. Hoca ya bi de bu baya baya süper lig hocası.
ontivero mu ne ucakda geliyormus
![]()
@Sirius Black
Ben sol tarafta Engin'i tercih ederdim ama takımdan ayrıldığı için bence oraya Burak'ı çekip Drogba'yı forvet düşünsek daha iyi.
Koray Günter sesleri.
Selçuk'u ne kadar çabuk silmişsiniz yahu. Atladığınız şey Selçuk'un o 1,5 senelik performansının çok ekstra bir şey olduğu. Dünyada o sayılara ulaşacak 1 tane mc var o da Iniesta. Ayrıca o sezon Selçuk'un aldığı görevle şimdi aldığı görev farklı aynı zamanda o dönemlerde takımın sistemi, performansı ve önünde oynayan oyuncuların tarzı da çok farklı. Selçuk'a koşmuyor, mücadele etmiyor diye isyan etseniz tamam eyvallah da 1,5 senelik ekstra oyunu yok diye Selçuk'a bitti demek ayıptır. Resmen skora odaklı taraftar olmuşsunuz. Haftalarca hunharca küfredilen Burak bi anda kral oldu yeniden. İlk haftalardaki Burak'la şimdiki Burak çok mu farklı, sadece kendine güvenini kaybettiğinden dolayı gol atamıyordu ki onda da taraftarın büyük suçu vardı. Burak hala aynı, hala net goller kaçırıyor hala ofsayta düşüyor hala kaçırdı mı küsüyor, morali bozuluyor ama gol attı diye kral oldu. Eee bu kadar da acımasız olmayın. Taraftar olarak destek vermeniz gerekirken ilk önce siz vuruyorsunuz adamları. Fenerbahçe haftalardır sakat olan Emre'ye hala destek veriyor biz benzer şeyleri yaşayan Arda'ya yapmadığımız şey kalmadı Selçuk aynı durumda olsa farklı şeyler olur muydu tabii ki hayır. Gerçi Pirlo oynasa koşmuyo, Messi olsa geriye gelmiyor diyebilecek bir taraftar profili çiziyoruz biz. Yani diyeceğim şu ki Selçuk kadar yetenekli ve onun kadar mücadele edecek, koşacak mc buluna kadar Selçuk'un kesilme lüksü falan yok kimse kusura bakmasın.
Screw you guys, I'm goin' home
Arkadaşlar Hamit Beşiktaş maçına yetişecekmiş. Mutlaka Sağ Kanatta onun oynayacağını düşünüyorum. Dany de yerine bir transfer olmazsa mutlaka onun oynamasını bekliyorum. Dany i beğenen ender kişilerden biriyim. Beğenmek derken çok üst düzey olmasa da hızıyla fark yarattığı bir gerçek. Şöyle bir sistem olacak muhtemelen
Hamit geçen sene sağlamken bile hiç beğenilmiyordu. Bu sezonda 3 maçı var ve 5 aydır sakat. Olsa olsa rotasyon oyuncusu olur bence, zaten düşüşteydi, toparlaması ciddi zaman alacaktır maalesef.
Kadrolar enteresan, herkes farklı şablon ve isimleri kullanabiliyor. Şu durumda olmazsa olmaz isimler bence Muslera, Semih, Telles, Melo, Sneijder ve Burak.
Burak ofsayt rekoru kırsa da, saç baş yoldursa da bir şekilde gol buluyor. Arıyor, istiyor. Semih her zaman vasatın üzerinde. Muslera zaten tartışılmaz. Melo sezonun en iyisi, Sneijder'da ciddi bir çıkış var. Telles'ten başka da sol bek yok takımda.
Kalan 5 oyuncu için, Selçuk ve Drogba düşüşte olsalar da bir adım öndeler. Onları da kesmek kolay değil. Diğer oyuncular rakibe, taktiğe ve yabancı kontenjanına göre değişkenlik gösterebilir. Tabii transferde geleni gideni görmek de lazım.
Şu takım, bu kadar harcanan paraya rağmen rahat şekilde 2. olamazsa yazıklar olsun. Chelsea'yi elemelerini bekleyen yok zaten, gerçekçi bir yaklaşım değil. Umarım akılları başlarına gelir kısa zamanda, en azından adam gibi mücadele ederler.
Neyse en azından Burak'a hakettiği degeri yavas yavas vereceksiniz sanırım. Sözüm meclisten dışarı.
Kaybetmek de bazen hayırlı bir olay demek ki.
Selcuk oyunu cok yavaslatiyor , iste bu yuzdende avrupadan teklif yok ya. + selcugu silmiyorum biraz yedege cekilmeli ilk 1.5 senenin meyvesini yiyor su anda taraftar o yuzden tepki vermiyor.
Oyunu hızlı mı oynuyoruz ki Selçuk yavaşlatsın ? Kanatları olmayan,hızlı oynayan bir takım nerede gördün abi ?
Hakemin bileğine falan mı kaydı ?Aynı müsabakada GALATASARAY A.Ş. sporcusu BURAK YILMAZ'ın, ihraç öncesi ve sonrası müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi takdiren 2 RESMİ MÜSABAKADAN MEN ve 26.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,![]()
Selçuk arkadaşları harici pas vermiyor ya bariz. ancak cok zor durumda kalırsa veriyor.
aramızda amatör de olsa futbol oynayanlar vardır nasıl oldugunu bilirler.
mesela amrabat'a kesinlikle vermezdi. sneijder'e de vermiyor. Anca ya zor durumda kalacak ya da işte hani vermezsen ayıp pozisyonlar oluyor ya onlarda veriyor.
Yoksa oyunu yavaslatması falan değil olay, yaptıgı zaman cok akıcı pas yapabilen bir adam.
Bak buraya yazıyorum sezon içinde gün olur Drogba-Sneijder bir maçta oynamayıp Burak ve Selcuk oynarlarsa Selcuk'un ne kadar da etkili olacagını göreceksiniz.
Antep maçında sagdan girdiği pozisyonda penaltı noktasındaki bomboş sneijder'i gördüğüne o kadar eminim ki. Sneijder bile görüp vermediğini anladı çok fazla sitem etmeden geri döndü.
Bu konuda katılıyorum.Takım içi çok iyiyiz,falan filan diyorlar ama fena bir gruplaşma var.Bu saha içinde çok belli oluyor.Selçuk'un karakterini hep övdük falan ama 1 yıldır nedensiz şekilde Sneijder'e karşı bir pas özürü var Selçuk'un.Niyeyse pas vermemeye çalışıyor Sneijder'e.Biraz ikisi ikili oynasa çok rahat pozisyona girebiliriz ancak Selçuk Sneijder'i pek sevmiyor sanırım.
Melo ile de aralarında bir sıkıntı varmış gibi geliyor.İlk sezon ki gibi yardımlaşmıyorlar.
onu fatih terime sorcan amrabati aldi , yigiti aldi , brumayi aldi yine kanatsiz oynadik 3 senedir takimi 1 gram ilerletmedi bi dortmunda bak bir galatasaraya bak mesela... hucum kombinasyonlarina..
@europeanconquer
Ya o söylemler yalan oglu yalan. Salak mıyız biz çoğumuz okuldan cok stadta bulunmuş ya da tv de maç seyretmişizdir yer miyiz biz. geçicekler o işleri. çok net yani daha net olamazdı.
ayrıca melo ile ilk sene performans olarak uyum saglamışlardı fakat ikisi de profesyonelce davranıyorlardı ilk sene bile ben hatırlıyorum zoraki sarılırlardı biraz şimdi iyice ayyuka çıkmış durumda. Aralarındaki iletişim sıfırın da altında. o yuzdendir ki melo ileri destek vermeyi iyiden iyiye bıraktı çünkü onun boşalttıgı alanı selcuk'un doldurmayacagını biliyor faturanın ona kesilecegini biliyor. ilk sene box to box bir melo varken şimdi mehmet topal gibi bir melo var dikkat edersen. bunda selcuk'un da payı var. aslına bakarsan ben futbolculara kızmıyorum. neden biliyor musun? Bu futbolcular öyle aman aman kültürlü ve sosyal olarak gelişmiş insanlar zaten değiller. Avrupalısı da değil Türk'ü de değil hele brezilyalısı hiç değil. Aralarındaki bağı iletişimi hoca ve yönetim olarak yaptıgın kontratlarla ve oyunculara karşı hal ve tavırlarınla sağlamak durumundasın.
Eğer bir takımın en büyük yıldızları Burak ve Selcuk ise onların bulundugu ortama Sneijder ve Drogba alamazsın. Belki değişik tipte oyuncular gibi gözükebilir fakat takım içi üstlendikleri roller bire bir aynı. Birbirlerinden rol çalmaya başlarlar. Zamanında burada herkes bu transferlere sevinirken de söylemiştim. Tabi ki muhteşem dünya yıldızları ikisi de fakat onların yerine mesela stopere bir dunya yıldızı alsaydık olmaz mıydı ? Veya sol kanada Amrabat yerine bir dunya yıldızı alsak olmaz mıydı? Veya Burak'ın yanına daha çok çalışkan ve servis tipi bir dünya yıldızı almak daha mantıklı olmaz mıydı? (Kuyt gibi).
Bu adamları Terim bile birleştiremedi çok denemesine ragmen Terim gibi takım kimyasına çok önem veren adam bile yapamadı. Mancini'nin yapması zaten mucize olur.
Çok uzattım ancak şu an takımda böyle bir gruplaşma varsa ki var bunun yegane sebebi %100 yönetimdir.
bir iki efsane maç yine oynarlar cunku cok yetenekliler ama ertesi gün yine herşey böyle olur.
Juve maçı ve sonrası mesela.
takım değil klüp rejenere olması lazım. Aysal bazı hatalar yaptı ve futbolda bazı hataların geri dönüşü yoktur adamı istifaya götürür. çok böyle belli olmasa da aysal yavastan istifaya sürükleniyor bence.
en iyi ihtimal ise bir daha seçime gidip güvenoyu alıp yönetim kurulunu değiştirmek olur.
gerçekçi bakmak lazım bizim bu futbolla 2. olmamız da zor, olası şamp ligi ön elemesinde elendiğimizi de düşün seneye buralarda neler olur neler.
Ünal Aysal her türlü inecek o koltuktan.Fatih Terim'i yolladığı gün benim için bitmişti.En azından sezon sonu beklenebilirdi.Fatih Terim'e egosu çok deniyor ama asıl ego Ünal Aysal'da,tek yetkili olacağım diye Ali Dürüst,Abdurrahim Albayrak,Adnan Öztürk falan baştan gönderdi onları.Baktı Fatih Hoca'da dik başlı çıktı,onu da 3-5 şey uydurup,doğruluk payıda olan bir kaç şeyle beraber Fatih Hoca'yı da yolladı.Her şeyi kendi istediği gibi yaptı.Geçen sezon başlarında ''Aziz Yıldırım'a benzemeye başlıyor aman başgan''gibi bir yorum yapmıştım.1,5 yılda benzemeyi bırak üslup hariç ondan da beter oldu.Tabii Galatasaray bir kültürdür,ailedir.Burası Aysal'ın çiftliği değil,o da gidecek en yakın zamanda.Galatasaray'a en ufak bir zararı dokunan barınamaz burada.
Başkan olduğunda dediği laflar;
Başarı,başarı,başarı iken şimdi;
Para,ego,hakimiyet olmuş.
Bence aşırı duygusal davranıyorsun. Bu kulüp Adnan Polat'ı gördü, ondan sonra gelecek başkanların hiçbiri bu kadar ağır yorumu haketmemeli. Hele hele Ünal Aysal hiç. Yanlışları olduğu kesin, bunu reddeden de yok fakat kimsenin çiftliği değil Galatasaray, sanıyorum ki öyle bir amacı da yok başkanın. Kaldı ki Galatasaray SPOR KULÜBÜ sadece futbol takımından ibaret değil. Diğer branşlara bakıldığında da Adnan Polat döneminden çok daha ileride olduğumuz görülüyor.
Tüm bunlar bi yana futbol takımımızda yapılan yanlışlar kadar doğrularımız da var. Erdal Keser'in scout olması, Avrupa'dan getirilen yabancı veya yerli genç yetenekler... Bunların hepsi de Ünal Aysal yönetimindeki Galatasaray'da oldu. Ki futbolun başında o yok.
Çok Ünal Aysal'cı gibi göründüm - kesinlikle değilim - ama tepkim bu kadar ağır eleştirilmesine. Çok sevdiğiniz Fatih Hocanız da daha takımı idare edemezken "milli dava herkese nasip olmaz, şanlı arma, vatan, millet, Sakarya" deyip yıllık bilmem kaç milyon euro'ya TFF ile sözleşme yapmayacaktı. Bu da onun hatası.
Resim güzelmiş![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Elazığ maçı bilet fiyatları açıklanmış.
Sanica Boru Elazığspor Maçı Biletleri Satışta
Ziraat Türkiye Kupası B Grubu 4. Karşılaşmasında, 29 Ocak 2014 Çarşamba günü saat 20.00’da, Galatasaray ve Sanica Boru Elazığspor Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda karşı karşıya gelecekler.
Maçın biletleri bilet.galatasaray.org resmi bilet sitesi üzerinden satışa sunulmuştur.
Stadyum kapıları saat 17.30 itibari ile açılacaktır.
Bir taraftar bir bilet alma hakkına sahip olacaktır.
*Karşılaşmada sezonluk kombine, Loca ve VIP kartlar geçerli olacaktır.
*Kombine kart sahipleri, C-Kapısından giriş yaparak Batı Üst tribününde maçı izleyebilirler.
*Vip Kombine kart sahipleri, E-Kapısından giriş yaparak Batı Alt tribününde maçı izleyebilirler.
*Loca sahipleri, E-Kapısından giriş yaparak kendileri için belirlenen localarda maçı izleyebilirler.
*Otopark kartı sahipleri, kartlarını göstererek stadyum otoparklarından ücretsiz olarak faydalanabilirler.
Bilet Fiyatları :
Batı Tribünü : 30,00TL
Güney-Misafir Takım : 20,00 TL
İmkanı olan gitsin yahu,takımın şu an ihtiyacı olan en önemli şey şey taraftar desteği.
Bu soğukta Olimpiyat'a öldürseler gitmem.
Screw you guys, I'm goin' home
http://www.youtube.com/watch?v=B2_xxcVnufM
Sadece izleyin arkadaşlar.Özlediğimiz o Galatasaray ruhu işte.Uzun zamandır bu kadar iyi bir video izlemedim.Maçtan önce izletilmeli oyunculara o kadar etkiledi beni.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."