Sayfa 462 / 464 İlkİlk ... 362412452460461462463464 SonSon
13,831 ile 13,860 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Aziz Yıldırım tutuklu yargılanmak üzere tutuluyor, bir insan neden tutuklu yargılanır, kesin suçludur diye değil, yukarıda da açıklanmış, yurt dışına kaçma durumu, delilleri karartma durumu gibi durumlar için alınır.
    Bir insanın durup dururken yurt dışına kaçma ihtimali niye vardır ya da olmayan delilleri niye karartacağı düşünülür.

Demek ki ortada birşeyler var.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Bir insanın durup dururken yurt dışına kaçma ihtimali niye vardır ya da olmayan delilleri niye karartacağı düşünülür.

E şimdi sitenin admini böyle derse zaten ne beklersin üyeden.

imam-cemaat

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

demekkilerle olmuyor bu işler delille belgeyle oluyor herkes yargıç kesilmiş bırakın bu işleri.
    kahve muhabbetleriyle insanlar suçlu ilan edilemezler. bildiğiniz bilgi belge varsa söyleyin kafadan atmayla hukuk olmuyor beyler

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Bu sitenin üyeleri kesin delil yoktur masallarla insanları içeri alıyorlar derse adminide belgeler yoksa adamın niye yurt dışına çıkma ihtimali, belgeleri karartma ihtimali düşünülsün der. Çünkü aynı üyeler bu dediğim iki nedenden dolayı tutuklandı diyor. Şimdi belge var mı yok mu? Çok ters bir matematik yok burda zoruna giden varsa da bakmasın bu alana.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu sitenin üyeleri kesin delil yoktur masallarla insanları içeri alıyorlar derse adminide belgeler yoksa adamın niye yurt dışına çıkma ihtimali, belgeleri karartma ihtimali düşünülsün der. Çünkü aynı üyeler bu dediğim iki nedenden dolayı tutuklandı diyor. Şimdi belge var mı yok mu? Çok ters bir matematik yok burda zoruna giden varsa da bakmasın bu alana.
    Belge vardır , belge olmasa zaten alınmaz , alınamaz kimse içeri ama o belgeler'in içeriği nedir , insanları bu derecede suçlayabilecek delillermidir deniliyor , kimse zaten en azından ellerinde birşeyler olduğunu inkar etmedi burda,karıştırıyosun.

Zorumuza giden biz konuştuğumuzda aldığımız tepkiyle , karşı takım taraftarları konuştuğunda verilen tepkinin farklı olması.O zaman kafamıza göre yazalım zoruna giden varsa bakmasın benim mesajıma diyelim

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    Belge vardır , belge olmasa zaten alınmaz , alınamaz kimse içeri ama o belgeler'in içeriği nedir , insanları bu derecede suçlayabilecek delillermidir deniliyor , kimse zaten en azından ellerinde birşeyler olduğunu inkar etmedi burda,karıştırıyosun.

Zorumuza giden biz konuştuğumuzda aldığımız tepkiyle , karşı takım taraftarları konuştuğunda verilen tepkinin farklı olması.O zaman kafamıza göre yazalım zoruna giden varsa bakmasın benim mesajıma diyelim

Sen fikrini dile getirirken normal şeyler anlatıyorsan ve bunlar birilerinin zoruna gidiyorsa yani herşeyden tahrik oluyorlarsa biz birşey yapamayız. Tek şey önerebiliriz. Bu alana bakmamalarıdır.

Benim yazdığım şunu anlatıyor. Sürekli Aziz Yıldırım tutuklu yargılandığı için suçlu denilemez konuları geçiyor. Yargılamanın ne demek olduğunu hepimiz biliyoruz. Buna bende katılıyorum. Ben kesin suçludur denmemesi gerektiğini düşünürken kesin suçsuzdurda denmemelidir diyorum. Yargılama sonucu suçludur da çıkabilir. Suçludur diyenlere belgen varsa git başvur deniyor. Elde birşey yok diyenlerde emniyetin delil dediklerini çürütecek belgelere sahipmidir bunu soruyorum. Burada da çok tahrik olunacak bir nokta göremiyorum. Yanlış şeylerden mi bahsediyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Her mesajda haklı olduğunu düşünmek ayrı bir abestir. Bu genel bir prosedürdür böyle büyük davalarda. Aşırıya kaçan bir sağlık sorunu olmadıkça tutuklu yargılama yapılır. Kaldı ki Aziz Yıldırım tutup yurt dışına kaçmaz zaten lakin gücü ve mevkisi gereği baskı yoluyla eğer varsa çıkabilecek delilleri karartabilir. Ateş olmayan yerden duman çıkmaz tabi, ama duman delilsizlikten tutuşan paçadan mı yoksa delillerden mi çıkıyor bakalım? Savcı neden 8 gün bekledi acaba? elinde net bir karar verecek birşeyi yoktuda o yüzden mi uzattı bu süreci? Sonunda belki delil çıkar diye tutuklu yargı kararı verdirtti. Yoksa deliller vardıda duman çoktuda eziyet etmek için mi 8 gün bekledi?
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Adam tamamen objektif yaklaşmıştır Fenerli başkan,başkan yardımcısı,muhasebe müdürü falan tutuklu yargılanıyor kimsede demiyoki aga bu nedir? Nese TFF nin elinde şuanda delil yok(!) olduğu zaman karar verirler 3-5 sene sonra.Zaten 4 sene sonra görev süreleri doluyor.Sorada cezalar verilip uygulanana kadar zamanaşımınada uğradımı tamamdır

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Halal delile takmış durumdasın. Ben basitte demedim. Delilin olduğunu emniyet zaten açıklamış. Emniye sızdırdıgını sızdırmış. Günlerdir basında konuşulanların binde birinde doğruluk payı yoksa bugun hiç bir kulup yöneticiside içerde olmazdı. Yani size göre tutuklu yargılanmaları normal. Yani sen ben durduk yere içeri girsekte sıkıntı yok. Çok doğal... Birşeyle suçlanıyoruz ve bu normal karşlınaıp tutuksuz yargılanmıyoruz.. Kim işin içindeyse lig düşsün trabzon,,fb,sivas(üstelik sivaslıyımda)... Ama asıl önemli olan bugun diğer külüp yöneticileride bu işin içine ortak olmuşlardır...
    ilginç bakış açısı. 2. dalga yeni başlamış adamlar dinlenmemiş. ve siz onları gerekirse dinlemeden karar verin diyorsunuz. tipik bir yargısız infazdır bu.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Sheriff Misafir

Konu içerisinde (ceza uygulanan ya da yaptırım olan konu), yönetimin verdiği cezaları, uyguladığı yaptırımları ve kararları tartışmak yasaktır. Bu tür mesajlar için destek merkezi kullanılamalıdır veya bir üst kademedeki yöneticiyle iletişim kurulmalıdır. Kurala uymayan üyelere konudan saparak kişisel tartışmaya girme cezası verilecektir.
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=84593

Futbol bölümü kurallarına uymayan herkese yaptırım uygulanacaktır. Lütfen kuralları okuyunuz bu sizin forumda kalıcı olmanız için gereklidir.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Biz federasyona güvenmiştik . Fakat yanılmışız.
    yukarı da yazdım. bu nasıl bir savunma anlayışıdır çözemedim. bu ihtimaller dahilinde değil miydi ve en kuvvetli olanıydı. yoksa ben mi yanlış biliyorum.

yanılan senmişsin bak sende söylüyorsun sözünün arkasında dur o zaman hatanı kabullen çıkıp arkadan konuşmak yakışmıyor.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Yazıklar olsun. Of Allah'ım offffffffffffffffffff.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    böyle bir şey mi var Şemsi ? bu şike soruşturmasında en çok kimin hakkında konuşuldu burada. Aziz başkan yüzünü saklarken turp gibi görünüyor hiçbir şeyi yok denmedi mi? o zaman kimse başka kulüp hakkında konuşmasın.

bence de yıldırım demirören şov peşindedir. altta bir arkadaş demiş ki; sizin yönetimde iade etseydi kupayı ne derdiniz? ne derdik biliyon mu ? biz de öyle bir şey olsaydı: o yöneticilerden birini görsem yüzüne tükürmek isterdim. bu bir kabullenmektir şikeyi. eğer beşiktaş gider; süper kupa finalini oynamam avrupaya gitmem bir de şike yapmışım beni düşürün derse o zaman samimiyetine inanırım. yoksa bu tam anlamıyla şovdur.
    Federasyon böyle bir karar verirse buna uyariz, kupayi iade ettik ve karar federasyonda. demek sizin için sampiyonluk bukadar önemli, yöneticinin yüzüne tükürecek kadar. Kimse bosuna tutuklanmadi hepsi süpheli durumda ve AKLANINA kadar kupayi iade ettik tarihimizde leke istemeyiz. varsin sampiyon olmayalim, kupalar kazanmayalim ama serefimizle oynayalim

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by besiktas1903 View Post
    Federasyon böyle bir karar verirse buna uyariz, kupayi iade ettik ve karar federasyonda. demek sizin için sampiyonluk bukadar önemli, yöneticinin yüzüne tükürecek kadar. Kimse bosuna tutuklanmadi hepsi süpheli durumda ve AKLANINA kadar kupayi iade ettik tarihimizde leke istemeyiz. varsin sampiyon olmayalim, kupalar kazanmayalim ama serefimizle oynayalim
    orada önemli olanın kupa değil de güven olduğunu anlayamadın mı ? federasyonun karar vermesini beklemek ne kadar savunulabilir. kupayı iade ederken federasyon mu size iade edin dedi de burda federasyonun kararını bekliyorsunuz ? ee hepsi şüpheli durumda suçlu mu ? siz suçluluğu kabul etmişsiniz biz etmiyoruz bu kadar basit.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    orada önemli olanın kupa değil de güven olduğunu anlayamadın mı ? federasyonun karar vermesini beklemek ne kadar savunulabilir. kupayı iade ederken federasyon mu size iade edin dedi de burda federasyonun kararını bekliyorsunuz ? ee hepsi şüpheli durumda suçlu mu ? siz suçluluğu kabul etmişsiniz biz etmiyoruz bu kadar basit.
    hayir suçlu degiller süpheli durumdalar. Biz inaniyoruzki aklanicaklar ve suçluluguda kabul etmedik ve bu yüzden diyorumki madem süphe var aklanina kadar kupayi iade ederiz.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    O olay aslında şöyle.Galatasaray'a kümede kal diyenler yani Fb ve Bjk şimdi Bank Asya'ya düşebilir.Gülme komşuna gelir başına
    benden büyüksen ellerinden küçüksen gözlerinden öperim kardeşim

Nesil
    2008
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post

O olay aslında şöyle.Galatasaray'a kümede kal diyenler yani Fb ve Bjk şimdi Bank Asya'ya düşebilir.Gülme komşuna gelir başına
    İyi dedin iyi .

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Yapılan işten o sonuca varıyoruz. Neymiş TT Arena'da arama yapılıyormuş. Amaç ne ?
    Arama neyle ilgili kesin bilgi var mı ?

Bir ima yok bilmediğimden soruyorum.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    1-Fenerbahçe kelimesi nerede geçiyor ?
    2- Büyükşehir belediye'den allah razı olsun kendileri Barcelona zaten her defansında herkesi evire çevire yeniyorlar da bizi yenmemelerini başkan rica etmiş yoksa halimiz duman bunlar geçen sene şampiyonda olurlardı bakmayın göksel gümüşdağ şimdilik gerek yok diye takımı frenledi, sağolsunlar

2. Linkteki habere girmiyorum bile buram buram tarafsız bir haber, he de geç.
    yahu ısrarla ortaya çıkan her türlü belgede "taraflı haber,yalan haber, aslında şunu demeye çalışmış, bunda ne var sanki" gibi yorumlar yapıyorsunuz Ortaya çıkan belge Bakkal Ahmet efendinin veresiye defterinden değil.Bu belge resmi bir davanın iddaanamesinden değil mi? Bir futbolcunun telefon görüşmesi değil mi? Konuşmada oyuncu "Başkan kazanmamızı istemedi" diyor, siz bunu " sanki isteseniz yenecek miydiniz?" olarak yorumluyorsunuz. DisCo sayfalardır birşey diyor ama anlamamakta ısrar ediliyor. Ortaya bir gerçek çıkıyor ve siz o gerçeği görmek yerine "Ama şurda da şöyle olmuş" diyorsunuz. Afedersiniz ama Aziz Yıldırım imzasıyla "Evet ben şike yaptım,maçları satın aldım" diye bir belge ortaya çıksa ona da itiraz edecek hale geldiniz.
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Bu arada 1.linkte küfürlü içerik var kaldırılırsa daha iyi olur.
    1-Fenerbahçe kelimesi nerede geçiyor ?
    2- Büyükşehir belediye'den allah razı olsun kendileri Barcelona zaten her defansında herkesi evire çevire yeniyorlar da bizi yenmemelerini başkan rica etmiş yoksa halimiz duman bunlar geçen sene şampiyonda olurlardı bakmayın göksel gümüşdağ şimdilik gerek yok diye takımı frenledi, sağolsunlar

2. Linkteki habere girmiyorum bile buram buram tarafsız bir haber, he de geç.
    Küfürlü içeriği direk eklemedim link koydum sorun olmayacaktır.

Bilmem nerde geçiyor?Ben haberi ekledim yazıda Fenerbahçe geçiyo demedim.
    Belediye,Barca olmayabilir ama bu ligde hatırı sayılır bir ekip ayrıca herkes galip gelebilmek için Barca mı olmalı bu mu futbol düşünceniz?

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Konuşmaların inkar edildiği bir ortam varsa inkar etmeyenler resmen aptal yerine konuyor.

İbrahim Akın telefon konuşmasında şike teklif edildiğini, paranın helal olup olmadığını soruyor. Savcı istediği yerleri kesmiş de sadece bu kısmı bırakmış. Yahu sağına soluna ne koysan bu cümlenin açıklamasını yapamazsın. En fazla;

İbrahim Akın: Hocam bil bakalım rüyamda kimi gördüm.
    Hoca: Hayırdır inşallah.
    İbrahim Akın: Rüyamda bilgi almak için seni arıyordum.
    Hoca: Ne bilgisi.
    İbrahim Akın: Bana şike teklif ediyorlar, gol atmamam için alırsam bu para helal olur mu?
    vs.
    vs.

Olay böyle masumane iken savcı sadece siyah kısmı iddianameye koyarak büyük ayıp etmiş. Halbuki koy sağını solunu, kesip biçmede hocadan gelen cevap sonrası tesadüfe bak menajeri aramasının, menajerinde Fenerbahçe'lilerle bağlantıya geçmesinin masum sebebini öğrenelim.

Allah'tan Başbakan Fenerbahçe'li, TFF Başkanı Fenerbahçe'li, Savcı Fenerbahçe'li... Birisi yanlışlıkla başka takımlı olsaydı daha hangi gerçekler gözardı edilirdi siz düşünün.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by AykutKocaman View Post
    Ara ara mı ? Bence ara ara mesaj yazıyorsunuz ara ara da çıkıyorsunuz.

O senin takıntın
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

DisCo
    Kimse konuşmaları inkar etmiyor ama dosyada bunlar tek taraflı yani iddia makamının suçlamasını kanıtlamak için seçilip koyulmuş bölümler, bak Trabzonspor bir link paylaştı orda İBB'li oyuncunun telefon konuşması var, içerikte Fenerbahçe adı geçmemesine rağmen haberi yapan editör direk Fenerbahçe'ye bağlıyor bunu.

İbrahim Akın olayı ise tam bir komedi, Şimdi DisCo sen git bir adam öldür, suçunu itiraf et yaptım de sonra serbest bıraksınlar seni elini kolunu salla dolaş dışarıda, şuan İbrahim Akın'la şu teşbih arasında ne fark var ? Adam suçunu itiraf etmiş eldeki tek somut delil suçu işlendiği kendi tarafından beyan edilmiş tek kişi ! ama sen bunu serbest bırakıyorsun ve adam şimdi Anteple idmanlara başladı haftaya maçlara çıkacak, hadi izah et bakalım bu durumu.

Veya -yanılmıyorsam Mecnun Odyakmazın ifadesinde- Ak Parti'nin adı geçiyor, ama savcı bu kısmı makaslayıp öyle iddianame'ye atıyor, şimdi sen bana kalan bilmem kaç yüz sayfada bunların yapılmadığını olayların çarpıtılmadığını açıklayabilir misin ?

Biz hiçbir şeyi inkar etmiyoruz, iddia makamı görevini yerine getirdi suçlamalar bu dedi buradaki herkesten ricam biraz sabır gösterip davayı beklememiz, yarını düşünmeyen yöneticileriniz gibi kesin ve keskin ifadeler kullanmaktan kaçınmanız, Savunma tarafınında haklarını yok saymamanız, Yok eğer bunlar yeterlidir savunmaya gerek yok bunlar zaten suçlu deyip kesip atacaksanız Mahkemeler niye var ? Sekopej'in her defasında söylediğine imzamı atarım "Fenerbahçe bu davadan aklansa bile her zaman şikeci damgasıyla kalacaktır" (Nokta)
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Kimse konuşmaları inkar etmiyor ama dosyada bunlar tek taraflı yani iddia makamının suçlamasını kanıtlamak için seçilip koyulmuş bölümler, bak Trabzonspor bir link paylaştı orda İBB'li oyuncunun telefon konuşması var, içerikte Fenerbahçe adı geçmemesine rağmen haberi yapan editör direk Fenerbahçe'ye bağlıyor bunu.

İbrahim Akın olayı ise tam bir komedi, Şimdi DisCo sen git bir adam öldür, suçunu itiraf et yaptım de sonra serbest bıraksınlar seni elini kolunu salla dolaş dışarıda, şuan İbrahim Akın'la şu teşbih arasında ne fark var ? Adam suçunu itiraf etmiş eldeki tek somut delil suçu işlendiği kendi tarafından beyan edilmiş tek kişi ! ama sen bunu serbest bırakıyorsun ve adam şimdi Anteple idmanlara başladı haftaya maçlara çıkacak, hadi izah et bakalım bu durumu.

Veya -yanılmıyorsam Mecnun Odyakmazın ifadesinde- Ak Parti'nin adı geçiyor, ama savcı bu kısmı makaslayıp öyle iddianame'ye atıyor, şimdi sen bana kalan bilmem kaç yüz sayfada bunların yapılmadığını olayların çarpıtılmadığını açıklayabilir misin ?

Biz hiçbir şeyi inkar etmiyoruz, iddia makamı görevini yerine getirdi suçlamalar bu dedi buradaki herkesten ricam biraz sabır gösterip davayı beklememiz, yarını düşünmeyen yöneticileriniz gibi kesin ve keskin ifadeler kullanmaktan kaçınmanız, Savunma tarafınında haklarını yok saymamanız, Yok eğer bunlar yeterlidir savunmaya gerek yok bunlar zaten suçlu deyip kesip atacaksanız Mahkemeler niye var ? Sekopej'in her defasında söylediğine imzamı atarım "Fenerbahçe bu davadan aklansa bile her zaman şikeci damgasıyla kalacaktır" (Nokta)
    Ben İbrahim Akın'ın dışarda olmasını savunmuyorum ya da Akp'li ismin çıkarılması tam yerinde bir karardır demiyorum. Başka anormalliklerde göstermene gerek yok bunları da haklı bulmadım. Zaten benim bahsettiğimde bunlar değil.

Sürekli olarak kesin ve keskin ifadeler kullanmaktan kaçınmanız diyorsun. Öncelikle birşeyi isteyebilmen için senin bu davranışı göstermen lazım ki bizde seni model alalım. Sürekli olarak iddianamede oyun var, gazeteler oyun çeviriyor, hükümet oyun çeviriyor, TFF oyun çeviriyor diyerek kesin hükümde bulunmuyormusun.

İBB, Barcelona sanki demen bile iddianamede yazanların doğru olmadığını dile getiren bir cümledir. Yani İBB yenilmeyen bir takımda biz şike teklif edeceğiz güldürmeyine getiriyorsun. Ben Fenerbahçe'nin ya da Beşiktaş'ın İBB'yi rahat rahat yendiği maçları hatırlamıyorum. Hatta bu takımın Galatasaray'a özellikle kaybettiğinden bile bahsediliyordu. Zar zor yendiğin bir takım demek ki Barcelonaymış. Tabi ben yanlış hatırlıyorsam bu söylediklerimin bir manası yok.

İddianamede kesilen, biçilen yerlere gelince. Telefonda malatya dersin. atya kısmını keserek mal dedi diye iddianameye koyarlar. Senin dediğin doğru olur. Ne Aziz Yıldırım'ın ne ekibinin ne İbrahim Akın'ın ne diğerlerinin konuşmalarını kesmesende anormal. Kesmişler diyerek konuşulanları yok sayamazsın.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

DisCo
    Yazılanlar yapılanlar zaten apaçık ortada, bir de madalyonun öteki yüzü var.

Sürekli olarak iddianamede oyun var, gazeteler oyun çeviriyor, hükümet oyun çeviriyor, TFF oyun çeviriyor diyerek kesin hükümde bulunmuyormusun.
    Bir hükümde bulunuyoruz doğrudur ama gerekçelerini de ortaya koyuyoruz hiçbir zaman tff oyun çeviriyor deyip nokta koymadık belgelerini gösterdik bakın bu böyle dedik dediklerimizi destekledik, iddianamede oyun var dedik bu sözümüzü destekleyen yerleri gösterdik yani sözü söyledik nokta koymadık virgül koyduk anlattık, bu savunmanın doğal hakkı değil midir ? peki karşı tarafın tavrı ne ? efendim şurada şöyle yazmış tamam fenerbahçe suçludur ? ee peki sen savunmayı dinledin mi ? hayır. işte bu kesin ifadedir. Kesin ifadeden kastım bu.

İBB, Barcelona sanki demen bile iddianamede yazanların doğru olmadığını dile getiren bir cümledir.
    O sadece bir ironiydi bir inkar değil. Ne demeye çalışmış İBB'li oyuncu "... hiç sorma yenecektik de zaten istemediler" okudukça gülüyorum, bu ne güç bu ne kuvvet, istedikleri zaman yenebiliyolarsa buyursun yensinler o zaman. (:

Kesmişler diyerek konuşulanları yok sayamazsın.
    Ben bu kısmı tam anlatamadım sorun ondan kaynaklanıyor sanıyorum, hep diyorum savunma tarafını dinlemek lazım. Bu bir iddianame ve iddia sahibi savcı suçlamalarını destelemek amacıyla bunu destekleyebilecek konuşma vs belge ve bilgileri derleyerek bunu iddianame'ye koymuş. Buradaki arkadaşların bunları paylaşarak düştüğü hatada burdan kaynaklanıyor. Yani orada Aziz Yıldırım veya Fenerbahçe'yi suçsuz gösterecek bir yazı belge bulmak komik değil midir ? Bu tek taraflı bir suçlama zaten, siz sadece oraya bakarak direk Fenerbahçe'yi suçlu bulursanız o zaman ne savunma hakkına gerek kalır ne de mahkeme'ye. Onun için sadece iddianame'ye itibar ederek direk suçlu bulacaksanız bu takımı, bu kesin ve keskin bir hükümdür bu çizgiyi görmek lazım.

edit: Bir daha diyorum, iddianamede yazanlar doğrudur veya yanlıştır demiyorum, ama orada A yazıyorsa yarın savunma tarafı B belgesini gösterir A'yı çürütür, A suçlaması düşer. Bizim daha olay bu aşamaya gelmeden Fenerbahçe suçludur, Aziz Yıldırım öyledir böyledir veya tam aksi yönde bir şey deme lüksümüz yok, elbet herşeyin bir açıklaması vardır, zaten mantıklı ve delilli bir açıklamanız yoksa suçlama ile başbaşa kalırsınız. biz bu aşamada sadece yorum yaparız "biz temiz olduğumuza inanıyoruz, bu suçlamalardan aklanacaz vs"
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Default Fener'in hakem hatasıyla aldığı maç yok!

Şike iddianamesinin ek klasörlerinde Mahmut Özgener'in telefon görüşmelerinde, Sadri Şener'le ilgili çarpıcı açıklamaları dikkat çekiyor.

Özgener, "Sadri Şener'e Fenerbahçe'nin hakem hatasıyla aldığı maç var mı? dedim. 'Yok' dedi." ifadesini kullanıyor.

Eski Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener'in şike iddianamesinin eklerinde yer alan telefon konuşmalarında, Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener'in her istediğini yaptığını söylüyor.

Eski Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener, "Sadri Şener'e 'ligin ikinci yarısı Fenerbahçe'nin hakem hatasıyla aldığı maç var mı? dedim. 'Yok' dedi." ifadesini kullanıyor.

Şike iddianamesinin ek klasörlerinde Mahmut Özgener'in 25 Mayıs tarihinde İzmir'de oturan Hamdi isimli bir kişiyle yaptığı telefon görüşmelerinde, Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener'le ilgili çarpıcı açıklamaları dikkat çekiyor.

Özgener'in sözleri şöyle:
    "......
    H – Ya benim aklımın almadığı bir şey var; bu şeyde bizim bilmediğimiz bir şey mi var? Bu Trabzon'un niye bu kadar... ben maçların ikisini de seyrettim. Haydi Trabzon maçında zaten bir şey yoktu ama Fenerbahçe maçında da bir şey yoktu ki ya.

M.Ö – Yav Hamdi abi, bunlar terbiyesiz adam. Bak 3 hafta önce Sadri Şener geldi bana. Her pazartesi gelir o bana. 'Sadri abi, Trabzon şampiyon olursa ben kupayı vermeye geldiğimde bir sürü küfür yiyeceğim' dedim.

H – Hı hım

M.Ö – Sonra 'yemezsin' dedi. Şimdi sana iki tane soru soracağım dedim. Bir, 'ligin ikinci yarısı başladığından beri Fenerbahçe'nin hakem hatasıyla kazandığı maç var mı?' dedim, 'yok' dedi. Peki dedim. 'Trabzon'un hakem hatası ile kaybettiği maç var mı?' dedim, 'yok' dedi. 'Abi o zaman ben ne yaptım? Sen buraya her geldiğinde para istedin sana avans verdim, şunu istedin yaptık, bunu istedin yaptık. Ben niye hak ettim bunları?' dedim. 'Anasını satayım dedim Fenerbahçe'nin dedim, ben başkan olduğumdan beri bir tane kupası yok dedim. İlk defa işte bu sene şampiyon oldu' dedim.

H – Doğru

M.Ö – Ben ne yaptım abi? dedim
    ..............."

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Tamamen reklam amaçlı yapıldığını düşünüyorum. Neticede yapan kurumu ben ilk defa duyuyorum ama bugün adını yeterince duyurdu.

Eğitim ve öğretimde yapılandırmacı sistem esas alınıyor. Bunun en önemli özelliklerinden biride okulu yaşama hazırlanma ortamı yapmak yerine bizzat yaşamın kendisi haline getirmektir.

Soruya baktığımızda yaşama yakınlık ilkesi nedeniyle güncel bir olayın soru haline getirilmesi eğitimin isteklerini karşılıyor. Ancak böyle hassas ve kesinleşmemiş bir olayın soru haline getirilmesini doğru bulmuyorum.

Zamanında öğrenilmiş çaresizlik olayında Galatasaray - Fenerbahçe maçlarıyla ilgili bir soru hazırlanmıştı. Güncellik sayesinde hemen hemen herkes öğrenilmiş çaresizliğin ne olduğunu öğrendi. Yaşama yakınlık olayını bu şekilde kullanırlarsa daha yerinde olur.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Default "14 Şubat'ta yer yerinden oynayacak"

enerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, tutuklu bulunduğu Metris Cezaevi'nden, TV8'de yayınlanan ‘Her Şey Futbol' programının yorumcusu Faik Çetiner'e bir mektup gönderdi.

Hürriyet Gazetesi'nin haberine göre, Yıldırım mektubunda, davanın 14 Şubat'ta görülecek ilk duruşmasını sabırsızlıkla beklediğini vurgulayarak, "14 Şubat'ta yapacağım savunmayla yer yerinden oynayacak, Türkiye sarsılacak” ifadesini kullandı. Mektup bugün saat 23.30'da yayına girecek ‘Her Şey Futbol'da okunacak.

Tazminat davası açacağız

Bu arada Aziz Yıldırım'ın avukatı Abdullah Kaya, mahkemenin lehlerine sonuçlanması halinde, Adalet Bakanlığı'na karşı Türkiye'de görülmemiş bir tazminat davası açacaklarını duyurdu.

1 maç için 101 sayfa savunma

Twitter hesabından açıklama yapan Kaya, "Bu iddia yığınının saçmalığını ispatlayacağız. Sadece 1 maç için şu anda savunmamız 101 sayfa. Başkanımız ‘ben zaten 60 yaşındayım, Fenerbahçe aklansın, ben yatarım önemli değil' diyor. TOKİ'nin Galatasaray'a stadı yaparken müfettiş raporlarının sümenaltı edilmesi de girecek savunmamıza. Bunun yanında Trabzonspor'un maçlarını nasıl kazandığı dile getirilecek” dedi.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by futureless View Post
    Kalsın canım , senin gibi ortam germiyorum ben.

Forumda bu olay rutin birşey oldu , biri gelir 'sadece ama sadece' Fenerlileri kızdırmak için bir laf atar , sonra Fenerliler cevap verir , suçlu olur.Yönetici kısmı gelir , görmez o ortam geren lafı cevap verdiği için bizleri suçlar.
    Çoşkun madem cevap verdiğiniz için suçlu konuma geldiğinizi düşünüyorsunuz.Her zamankinden farklı olarak o yazıya cevap vermeyip suçlu duruma düşmemeyi deneseniz olmaz mı?Yazılan her yazıya cevap verilecek diye bir kural hatırlamıyorum ben forum kurallarında.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Çoşkun madem cevap verdiğiniz için suçlu konuma geldiğinizi düşünüyorsunuz.Her zamankinden farklı olarak o yazıya cevap vermeyip suçlu duruma düşmemeyi deneseniz olmaz mı?Yazılan her yazıya cevap verilecek diye bir kural hatırlamıyorum ben forum kurallarında.
    Abicim farketmiyor , cevap vermedikçe üste çıkıyor bazısı , cevap verince de yönetimden taraflı davranış görüyorum kimse kusura bakmasın.

Şunu da ekleyeyim bizden de laf atıp kızıştıran oluyor onları da görmezlikten gelmiyorum , ama bilin ki forumun çivisinin çıkma sebebi atılan mesajları değerlendirirken yönetimin formalarını çıkaramaması.Biz takışırız dalaşırız rakip taraftarlar olarak bu her yerde böyle , dikkate alınmayacak da olsa bir fikir ; forum sevgimizi eksiltiyor bazı gereksiz düşman tavırlar , taraflı tavırlar . Türk Futbolunda Büyük Soruşturma konusunda yok yere bunun konuşulmasının sebebi de bunlar.O adamı susturmazsan cevap alır , cevap vermeden susturmayı deneseniz siz peki nasıl olur ?
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Mesaj Yetkileri