Sayfa 463 / 569 İlkİlk ... 363413453461462463464465473513563 ... SonSon
13,861 ile 13,890 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Açıklama

Ahmet Çakar’ın dün akşam (02.02.2014) TV’de Galatasaray Spor Kulübü’ne karşı ağır ithamlar içeren açıklamaları nedeniyle hem yayıncı kuruluşa hem de Ahmet Çakar’a suç duyurusunda bulunulması ve tazminat davası açılması için kulüp avukatlarımıza gerekli talimatlar verilmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Şu tip adamlar şu piyasa da para kazanıyorlar ya,hayata lanet ediyorum.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

http://www.planetabocajuniors.com.ar...Burdisso/page4

Boca Juniors forumlarında Burdisso gittiği için bayram havası var. Biri transferi Cangele'nin Türkiye ile iyi ilişkilerine borçluyuz demiş.
    Kötü diyorlar. Hatta bizimkiler satarken kesin Arsenal de oynadığı videoları izlettirmiştir yazmış biri
    Böyle bir şey var internette. Tabii ne kadar gerçekçi bilmiyorum ama Boca forumlarında böyle bir konusma varmış diyorlar.

Dil bilen birisi varsa gelip aydınlatsın.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Onlar Dany denen stoperi görmemişler

@europeanconquer

valla ben de maçı canlı izledim ntvspordan.
    hiç de öyle dediğin gibi değildi açıkcası. her pası olumluydu adam nerdeyse pas hatası yapmadı.
    ne bir atak yarattı demişsin. gollerin 2'sinde zaten top o kanattan amrabat ile geliyor. ters kanada donuyorlar gol oluyor.
    ayrıca devre arası coke neden oyundan cıkarıldı sence sevilla'da ? Coke'yi attırmasına ramak kalmıştı adamı darman duman etti resmen. Hakem insaflı davrandı. Bu coke dediğimiz oyuncu da öyle bank asya topcusu değil ispanya liginin kalbur üstü oyuncularından.
    neyse senle sabaha kadar tartışırız burada ve ben seni zaten ikna edemem. ön yargılı bakıyorsun amrabata. yapacak bişey yok.

ayrıca savunmaların açık oynamasından cok takımların tempolu oynaması amrabat'ın işine geliyor. savunmayı istediğin kadar geride kur kapat. tempolu paslaşabilirsen amrabat gibi oyunculardan verim alırsın.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    @europeanconquer

valla ben de maçı canlı izledim ntvspordan.
    hiç de öyle dediğin gibi değildi açıkcası. her pası olumluydu adam nerdeyse pas hatası yapmadı.
    ne bir atak yarattı demişsin. gollerin 2'sinde zaten top o kanattan amrabat ile geliyor. ters kanada donuyorlar gol oluyor.
    ayrıca devre arası coke neden oyundan cıkarıldı sence sevilla'da ? Coke'yi attırmasına ramak kalmıştı adamı darman duman etti resmen. Hakem insaflı davrandı. Bu coke dediğimiz oyuncu da öyle bank asya topcusu değil ispanya liginin kalbur üstü oyuncularından.
    neyse senle sabaha kadar tartışırız burada ve ben seni zaten ikna edemem. ön yargılı bakıyorsun amrabata. yapacak bişey yok.

ayrıca savunmaların açık oynamasından cok takımların tempolu oynaması amrabat'ın işine geliyor. savunmayı istediğin kadar geride kur kapat. tempolu paslaşabilirsen amrabat gibi oyunculardan verim alırsın.
    Abi Amrabat'ın farklı bir oyunu yok farklı olan Arif abinin dediği gibi,İspanya Ligi'nin geniş alanda oynanan bir lig olması.

@Kaka Leite

evet dogru tercumeler. hatta bi tanesi "kim burdisso'yu alacak kadar aptal olabilir" fln demiş.
    Hatta bi tanesi de bu yazın en güzel haberi demiş. (evet orada yaz, gecen hafta oradaydım)
    Cangele muhabbeti de dogru hatta fotograflarını koymuşlar. az anlıyorum ispanyolca ben ama byariff tabi daha iyi yardımcı olur

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    @Kaka Leite

evet dogru tercumeler. hatta bi tanesi "kim burdisso'yu alacak kadar aptal olabilir" fln demiş.
    Hatta bi tanesi de bu yazın en güzel haberi demiş. (evet orada yaz, gecen hafta oradaydım)
    Cangele muhabbeti de dogru hatta fotograflarını koymuşlar. az anlıyorum ispanyolca ben ama byariff tabi daha iyi yardımcı olur
    Bunun bir değişik versiyonunu söylemiş diye gördüm ve kurallar dolayısıyla ben koymadım o yazıyı.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Un muerto menos...Para tener un muerto como Burdisso cometiendo errores de jugador amateur, prefiero poner a un pibe y que se mande sus cagadas hasta que aprenda
    Ölüden bir farkı yok sahada, Burdisso gibi amatör ve sürekli hatalar yapan bir oyuncu sizi öldürebilir. Bir çocuğu onun yerine tercih ederim. "Onun nasıl bir topçu olduğunu gördüğünüzde küfredeceksiniz."

Tarzında bir şeyler yazmış bu adam. Özet geçmeye çalıştım İngilizce çevirisinden yararlanarak. Baya kötü bir topçu herhalde. Adamlar inanılmaz mutlular gittiği için. Bana da inanılmaz kapalı kutu bir transfer gibi geliyor. Adamın kariyeri yok gibi bir şey. Boca'da 2 senede 26 maç. Hiç Avrupa tecrübesi yok. 1.90 boyunda, hataya meyilli, amatör bir topçu diyorlar. Hayırlısı.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Umarım komşunun tavuğu komşuya kaz görünür olayı yaşamamışızdır. FM'de ki profili iyi ancak gerçekte nasıl bir oyuncu hiç bir fikrim yok.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Baroni gibi bir şey bu sanırım.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Dunku oyunu gozumde yeniden canladirinca geriden kurulan oyunun eskiye nazaran cok daha iyi ve hizli oldugunu hatirlayinca, acaba stoperlerden birinin sol ayakli digerinin sag ayakli olmasinin ne kadar etkisi var diye dusunmeden edemedim. Yaniliyor olabilirmiyim ? Sadece bir maclik bir performans olabilir mi?

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quien puede ser tan idiota de comprar a burdisso : hangi salak(aptal) burdissoyu alir demis burda

genel olarak hepsini okudumda oyuncuya etmedikleri kufur beddular kalmamis

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Quien puede ser tan idiota de comprar a burdisso : hangi salak(aptal) burdissoyu alir demis burda

genel olarak hepsini okudumda oyuncuya etmedikleri kufur beddular kalmamis
    biz ne dedik allah allah

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Adamın twitterını buldum. Türkçe öğrenmeye başlamış bile https://twitter.com/GuillermoBurdis

Ben yavaş yavaş dil öğrenme yaşıyorum, selamlar, anlamak için bilmeniz.RT
    Guillermo Burdisso ‏@GuillermoBurdis 14 sa.
    Bu takım güzel hobi var, ben gurur duyuyorum.
    Aç Yanıtla Retweetle Favorilere ekle Daha fazla
    Yerine bir rüya
    Ben çok endişeli ve biraz gerginim.
    Guillermo Burdisso ‏@GuillermoBurdis 16 sa.
    teşekkürler
    Guillermo Burdisso ‏@GuillermoBurdis 5 sa.
    Bu dil özür dilerim, çok karmaşık
    Ben dünyanın en mutlu adamı değilim, ben yakında gelmek istiyorum, çok endişeli değilim.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    Adamın twitterını buldum. Türkçe öğrenmeye başlamış bile https://twitter.com/GuillermoBurdis

Ben yavaş yavaş dil öğrenme yaşıyorum, selamlar, anlamak için bilmeniz.RT
    Bu takım güzel hobi var, ben gurur duyuyorum.
    Yerine bir rüya
    Ben çok endişeli ve biraz gerginim.
    Guillermo Burdisso ‏@GuillermoBurdis 16 sa.
    teşekkürler
    Bu dil özür dilerim, çok karmaşık
    Ben dünyanın en mutlu adamı değilim, ben yakında gelmek istiyorum, çok endişeli değilim.
    Cem Yılmaz'ın son gösterisinde, turistlerin Türkçe konuşması olayı vardı. ''Sen bildiğin konuşuyorsun ya'' dedikten sonraki repliği geldi aklıma.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

O zaman çok iyi bir oyuncu almışız gözümüz aydın
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Eğer oyuncu balonsa da her transfer döneminde 1 balon geleneğimizi bozmamış oluruz
    Screw you guys, I'm goin' home

Neresinden tutarsam tutayım kötü transfer gibi geliyor.İnşallah performansı ile yanıltır bizi.Bunu alacağımıza en azından takımı tanıyan ve ligi bilen Dany kalsaydı diyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Oynasın bakalım 3-4 maç, peşin hüküm vermemek lazım.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

FM 13'te Brighton'a almıştım bu adamı beni Premier'e çıkardı, çıktığım ilk sene ilk 4'e girdik, ŞL'de Çeyrek final gördük.. Oyuna göre bu adam muhteşem.. Gerçekte bakalım nasıl bir performans gösterecek..

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Özlemişiz.Direkler seni bekler Hamit

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Sağ bek oynayabilecek oyuncularımız --> Eboue, Sabri, Hamit, Salih, Veysel
    Sol bek oynayabilecek oyuncularımız --> Telles, Balta, Sabri

Salih'in Hamit'in düşünüldüğü bölgeler farklı eyvallah da Telles'e güzel bi yedek lazım bana kalırsa. Şöyle alt yapıdan birini bulsak iyi olur.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Telles'in Sabri'den formayı almak için çalışması gerek bence. Yeni transfer diye hemen oynayacak hali yok ?
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Tokatspor maçında Drogba ile beraber(Tokatspor ricada bulunmuş Drogba'da gelsin diye kulübün kıracağını düşünmüyorum) İsmail Ünsal oynasa keşke forvette,onda büyük gelecek var bence.A2'de tutmak yerine bu yıl kiralasaydık keşke.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Tokatspor maçında Drogba ile beraber(Tokatspor ricada bulunmuş Drogba'da gelsin diye kulübün kıracağını düşünmüyorum) İsmail Ünsal oynasa keşke forvette,onda büyük gelecek var bence.A2'de tutmak yerine bu yıl kiralasaydık keşke.
    ben hiç sanmıyorum hiç bi kampa katılmadı şuana kadar bi ilk geldiği zaman berk yıldız la birlikte a takımda bulunmuştu sanırım çok kısa bi dönem o kadar bi yeteneği olsa kamplarda olmasada en azından geçtiğimiz yazdaki u20 dünya kupasında oynayabilirdi ama kadroya bile çağırılmamıştı yanlış hatırlamıyosam

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Facx View Post
    ben hiç sanmıyorum hiç bi kampa katılmadı şuana kadar bi ilk geldiği zaman berk yıldız la birlikte a takımda bulunmuştu sanırım çok kısa bi dönem o kadar bi yeteneği olsa kamplarda olmasada en azından geçtiğimiz yazdaki u20 dünya kupasında oynayabilirdi ama kadroya bile çağırılmamıştı yanlış hatırlamıyosam
    İsmail Ünsal zaman zaman antrenmanlara çıkıyor.Dünya Kupası'nda değildi çünkü o dönem Akdeniz Oyunları vardı,o kadro u19'du ve 18 yaşındaydı İsmail ve 2. oldu o kadro.

Ayrıca iyi veya kötü hiç izlemediğin bir oyuncu için yeteneğinden bahsetmek boş yorum olur.Ben fiziğine dayanarak gelecek var dedim.Çünkü bu yaşta o fizik çok oyuncu da yok Türkiye'de.

@Nedvedmania

Abi bunu nerede konuştu Fatih Hoca ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İsmail Ünsal zaman zaman antrenmanlara çıkıyor.Dünya Kupası'nda değildi çünkü o dönem Akdeniz Oyunları vardı,o kadro u19'du ve 18 yaşındaydı İsmail ve 2. oldu o kadro.

Ayrıca iyi veya kötü hiç izlemediğin bir oyuncu için yeteneğinden bahsetmek boş yorum olur.Ben fiziğine dayanarak gelecek var dedim.Çünkü bu yaşta o fizik çok oyuncu da yok Türkiye'de.

@Nedvedmania

Senden daha iyi bilen bir Mancini var, Mancini bilmesine rağmen en önemsiz maçlarda kadroya dahi almayıp o bölgelerde bolluk olmasına rağmen İbrahim Coşkun ve Emre Can Coşkun'u oynatıyorsa bence senin yorumların boş yorum olur o halde

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Redrum View Post
    Senden daha iyi bilen bir Mancini var, Mancini bilmesine rağmen en önemsiz maçlarda kadroya dahi almayıp o bölgelerde bolluk olmasına rağmen İbrahim Coşkun ve Emre Can Coşkun'u oynatıyorsa bence senin yorumların boş yorum olur o halde
    Ben biliyorum mu dedim hocam ?

Dedim,yorum falan yapmadım öncelikle temenni de bulundum temenni de bulumamın nedeni de fiziğinden dolayı gelecek görmemdi.A2'de de düzenli olarak gol atıyor.Bu adamın adını hep duyuyoruz.Maçta oynatmadı falan diyorsunuz da Okan Derici'de maça çıktı A takımla,o da çok yetenekliydi ondan mı serbest bıraktık ?

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

@Nedvedmania

akdeniz oyunları dünya kupasından daha mı önemli yani ? bu arkadaş 94lü katılabilceği son u20 dünya kupasıydı o , ki u20 nin yarısı 93 lü yarısı 94 lüydü bide dediğim gibi hiç kampa çağırıldığını hatırlamıyorum izlemediğimi de söylemedim zaten de izleyenler şans vermiyosa bu oyuncu iyi değildir diyorum aynısını mertan ve anıl da demiştim bu adam 20 yaşına gelmiş ilk defa oynuyo diye malesef yanılmadım

Mesaj Yetkileri