Screw you guys, I'm goin' home
Diiis iiis inkıradıbııııl
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Twitter'da paylaşmıştım burda da paylaşayım.
http://vamosgalatasaray.net/mp3/main.mp3 Bazen sadece özlersin![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Ah ah şu takımda Arda olacaktı...
noldu a takimami alinmis ismail berk ?
Öyle gözüküyor. Tokat maçında şans bulur umarım, diğer yeni transferler de aynı şekilde.
Yarım saat önce GSTV'de Harry Kewell klibi döndü![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
tokat maçında ontivero, hajrovic, ismail ve umut gündogan şov bekliyorum![]()
Bu arada Tokat maçı ne zaman? O maçta yedek ağırlıklı bir kadro bekliyorum, özellikle yeni transferlerin ve gençlerin oynadığı bir kadroyla çıkmak lazım.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Tokat maçı tam 24 saat sonra![]()
carsamba gunu
Emre Can Coşkun,İbrahim Coşkun ve İsmail Ünsal A Takım'dan çıkarılmış gözüküyor sitede.
FM'de bu yıl oyuna yansıtılan Alperen Uysal acaba nasıl bir kaleci merak ediyorum. Oyunda sürekli Anadolu kulüplerine kiralanıyor ve profilide fena değil. Böyle maçlarda keşke oynatabilsekte gençlerin nasıl olduklarını görebilsek.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Berk Ünsal'da katılmış bugün ki antrenmana.Veysel Sarı ile Burdisso'da katıldı.
Tokatspor maçının kadrosunda şu oyuncular yer aldı: Aykut Erçetin, Ufuk Ceylan, Aurelien Chedjou, Yekta Kurtuluş, Ceyhun Gülselam, Emre Çolak, Umut Bulut, Veysel Sarı, Salih Dursun, Emre Can Coşkun, Koray Günter, Guillermo Burdisso, Alex Telles, İbrahim Coşkun, Izet Hayrovic, Umut Gündoğan, Lucas Ontivero, Berk İsmail Ünsal
Ahey Ahey Ahey !!!! Berk İsmail Ünsal kadroda be oley be !![]()
Hamit çok konsantre duruyorTakımı gazlayan topçular gibi
![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Drogba lig maçında cezalı, keşke kafileye alınsaydı. Drogba'yı izlemek her futbolseverin hakkı, üstelik Tokatspor Yönetimi bu konuda rica da etmişti. Hoş olurdu bence.
Yarınki ilk 11'i merakla bekliyorum. Ontivero, Hajrovic, Telles, Koray, Emre Can ve Umut Gündoğan'ın her birini en az 60-70 dakika izleriz umarım.![]()
Mor ve beyaz forma güzel de,çubuklu olmamış harbi,parçalı olsa çok daha iyi olur.Bunlar tahmini çizimler.
Beyaz dışındakiler kötü, hele çubuklu berbat.
Siyah, parçalı ve beyazdan gayrı yalan. Bu seneki formalar gayet iyi. Macera aramanın gereği yok bence.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Bende katılıyorum Drogba konusunda ama teknik heyete de hak vermek lazım.Son dönemde Bruma ve Aydın'da dilimiz yandı ikisi de uzun sürekli sakatlık yaşadı.Sanırım bunu düşünüp sakatlıktan korkmuşlardır.
cubuklu milaninkine benzemis ama mor forma güzel olmus![]()
Drogba sezon sonu %95 amerikaya gidiyormus