http://www.ustream.tv/recorded/33718..._medium=social
polis haklıymısta zartmısta zurtmusta.. he ... he diye bir laf vardır size onu söylüyorum burdan.
http://www.ustream.tv/recorded/33718..._medium=social
polis haklıymısta zartmısta zurtmusta.. he ... he diye bir laf vardır size onu söylüyorum burdan.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
şoför koltuğundaki otobüsü parçalayan bi gösterici ( gösterici demeye dilim varmıyor)
hayır kendi zihniyetine ait araçlara zayiat vermek neyin kafası ?
Last edited by Aydin : 03.Haziran.2013 at 01:23 Reason: fotoda küfür olduğu için silmek zorunda kaldım kusura bakma
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Bu vatan için toprağa düşen şehidime kelle , onların katiline BEBEK katiline 30000 insanın katiline sayın diye hitap eden , TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİ ile muhattap eden , vatandaşıma ananı da al da git diyen birine öyle bir küfür ederim ki bu nasıl yaratıcılık arkadaş dersin , aklın şaşar.
@Yolcu keşke soruma yanıt alabilsem
Başbakan , bir vatandaşa "ananı da al git" dediğinde ne düşündün ? yine de ona oy verdin mi ?
---------------
Abdüllatif Şener
"Başbakan hoşlanmadığı bir şey olduğunda kaçar."
Football is simple,but Football Manager is not
Ankara'nın en tehlikeli yerleri ÇİNÇİN VE YENİDOĞAN,Kızılay'a geliyor Allah yardımcınız olsun.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
ortada dönen faşistliği göremeyenlere üzülüyorum.
(/s)
@Yolcu
Sorulara cevap versene yüreğin varsa?
FM Gazetesi
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Buranın tarihini iyi öğrenin burası gene eski tarihine gelecek biryanda cami bir yanda kilise bir yandan kışla
http://tr.wikipedia.org/wiki/Taksim_...C5%9Flas%C4%B1
kimse buna bişi dememiş demagojiye vurup geçiştirmeyelim lütfenKendi görüşüne ait bi belediyenin duraklarını yıkmak (lozan montro) eshot otobüslerini parçalamak neyin nesi![]()
Bugün kız arkadaşımız zoruyla gittim Taksim'e arkadaşlar. Ve onun arkadaşları da vardı. Benim bu konu hakkındaki genel görüşüm, insanların haklarını aramak için sokağa dökülmelerinin güzel bir şey olduğunu savunuyorum. Bu ağaç mevzusunun çok saçma olduğunu düşünmemle birlikte içki satın alma yasağı ve eğer doğruysa hamilelik testi yaptıranları fişleme tarzı uygulamalara karşı halkın tepki göstermesini doğru buluyorum ve ben Tayyip Erdoğan'ı bu konuda başarısız buluyorum. Bu başbakan bu milletin başına, özgürlükleri kısıtlanan ve baskı gören insanların desteği sayesinde geldi. Tayyip Erdoğan'ı bu yüzden seviyoruz. Ama gel gör ki aynı şekilde hoşgörüsüz davranışı beni rahatsız etti. Saat 22de içkisini almayan 21.30da alır içkisini. Veya sabahtan alır zulalar. Bunlar çözüm mü yani? Ne olacak ki? Gereksiz yere milleti gaza getirtiyorsunuz? Ha demişler ki "başörtü taksın canım takmasın demiyoruz, okulun dışında istediği gibi takabilir", ha demişsin ki "içkisini içsin bir şey demiyoruz ama 22den sonra almasın". Ben bu gibi konularda eylem yapan halkın yanındayım. Halk tepki göstersin ki, hükümet de sınırını bilsin, yerini bilsin.
Ancak, bir de olayın öbür tarafı var. Birincisi "Tayyip istifa!" diye bağırmakla bu iş olmaz. Yani hükümet devirmek gibi bir amaç varsa, bu çok zor. Ha Refah Partisi bu şekilde devrilmişti, ama o zamanlar arkada çok güzel bir medya desteği, ve askerin desteği vardı. Şu anda bu hükümet çok güçlü ve hükümeti bu şekilde devirmek çok imkansız. Ayrıca o ortamda koskocaman APO bayrakları görünce benim içim acıdı. Herkesin görüşüne saygılıyımdır ama.. Nedense buna saygı duyamıyorum.. Kürtleri, baskı zulüm görenleri anlayabiliyorum belki.. Ama meydanda yüzlerce kişinin bunu yapması. Bilmiyorum çelişkili geldi bana. Bir yanda milyonların teröristbaşı olarak gördüğü bir şahıs, diğer tarafta faşist denilen Tayyip Erdoğan'a karşı sloganlar. Eyvallah.
Bugün 18.30a kadar falan Taksim, Beşiktaş gayet sakindi. Başka arkadaşlar serzenişte bulunuyordu ortamımdaki: "bugün çok kötüydü, millet resmen bırakmış direnişi, böyle iş mi olur" Gayet kalabalıktı, gayet sloganlar atılıyordu, herkes birbirlerini alkışlıyordu, türküler şarkılar söyleniyor halaylar çekiliyordu. Ama polis yoktu. Bu çocukların da buna fena sinirleri bozulmuş. "Nesi kötüydü ulan" dedim. "Polis mi gelecek illa, çatışma mı savaş mı çıkacak, yemin ediyorum polis müdahale etsin de olay çıksın diye can atıyorsunuz "dedim.
Bilmiyorum arkadaşlar. Benim kadar objektif bakan bir insan için bile çok karışık bu olaylar.
Kızılay çok kötü durumda arkadaşlar çok sayıda yararlı var göz altıları başlamış ve herkes sıkışmış mahsur durumda.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Üsttekinide ben yazdım benimde görüşlerim AKP karşıtıdır ama gördüğün gibi çürük elmalar oluyor bunu yapanları görüp olayı herkese yıkmak ayıp değilmi ? Sanki bütün eylemci kardeşlerimiz zarar veriyormuş gibi konuşmak çok manasız.Ayrıca arkadaşların sorduğu soruyu ben tekrarlamak istiyorum müsadenle.Başbakanın ''Ananıda al git burdan'' şeklindeki cümlesi hakkında düşüncelerin nedir ?
Tourner dans le vide, tourner dans le vide..
Et je m’envole, vole, vole, vole, vole...
Açıkçası AKP hakkındaki görüşlerim sizlerden biraz farklı.Bu yaşıma kadar Ecevit hükümeti dışında görmediğim devrim niteliğinde işlere imza attılar. Yol yapımı ve teknolojiyi devletin kurumlarına sokma konusunda başarılı oldular. Devlet işlerinde işleyişi hızlandırdılar. Sağlık kurumlarını özelleştirmek halka yaradı.SGK'nın yapısı da güzel hale geldi. Tapu ve adliye dışında çoğu kurumun işleyişi gözle görülür şekilde iyileşti. Tabi bunların yanısıra özellikle kendilerinin ve akrabalarının lehine yasalar çıkardılar.menfaatlerini gözettiler. kadrolaşmaya gittiler. hala da gidiyorlar. Fakat şunu da unutmamak lazım ben başa gelip de kadrolaşma çalışması yapmayan bir hükümet görmedim.AKP'nin yanlışları son 2 yılda süratle artıyor.Fakat seçime kadar neler olur bilemem.... RTE güçlü egoları olan bir insan. bu ülkenin aşına gelmesinin en önemli sebebi bu. karşısında onun kadar güçlü bir lider yok.fakat bence yine bu egosu yüzünden bulunduğu yerden aşağı inecek. isteyen beğensin,isteyen nefret etsin,isteyen de küfür etsinbu RTE'nin bir siyasi lider olduğu gerçeğini değiştirmez. Demirel,Özal ve Ecevit liderdi.Şu anda AKP dışında hiçbir partinin maalesef bir lideri yok.O yüzden zaten sağ kesimin oyu tek başına AKP'de. Tüm yaşananlardan sonra yarın seçim olsa yine AKP kazanır çünkü bu ülke her zaman liderleri seçti. Ancak yeni bir lider çıkarsa RTE o koltuktan iner. Bu hafta yaşananlarla falan inmez. Ancak ülkemiz zarar görüyor işte...
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Yahu gençler olayda bireysel şeyleri bırakın. Eylemci şunu yaptı polis ona tekme attı falan bırakın bunları artık bunlar zor kontrol edilir. Olaya biraz ideolojik bakın lütfen.
@Yolcu Biz cevabımızı aldık![]()
Football is simple,but Football Manager is not
Ayrıca çok enteresan bir iki yorum okudum , tüyler ürpertici gerçekten.
Hala bunca insanın neye karşı direndiğini anlamayan dar beyinler var. Üç beş ağaç gözüyle bakanlar var. Elinize ne geçecek ki düşüncesi var.
Yahu arkadaş söylemekten yorulduk , anlamadınız gitti. Bunca insan hayatına edilen müdahalenin , bunca yıldır çektiği çilenin , yaşadığı sıkıntı stresin patlamasını yaşıyor hala farkında değil misiniz ?
Bu halk kandırılmak istemiyor, gözlerinin içine baka baka yüzü kızarmadan yalan söyleyen arsız bir başbakan istemiyor. Kimseye karışmadan , kimseye zarar vermeden , başkasının özgürlüğünün başladığı yerde benimki biter mantığıyla huzur içinde yaşayabilmek istiyor.
Hasan hocam sana cidden son bir iki gündür anlam veremiyorum. Bizim "ulan iki araştırın okuyun be at gözlüklüler" dediğimizi sen bir eğitmen olarak yapıyorsun. Ekonomi notumuz artmış da IMF'e borç bitmiş de , borç alan değil veren ülke konumuna gelmişiz de de de de.
Elde avuçta milli değer kalmadı , özelleştirmenin haddi hesabı yok..
Dış borç almış başını gitmiş , bunun sonucu ne olacak bilen yok..
Çiftçinin hasadı dalda kalıyor , çürüyüp gidiyor bir kulak verip dert dinleyen yok.. Aksine konuşmak isteyen dayağını yeyip oturuyor..
Emekliye %3 zam çok görülüyor , elektriğe doğalgaza benzine gelen zammın haddi hesabı yok..
Kişi başı milli gelir bilmem kaç bin dolar olmuş deniyor , ülkede açlık sınırının altında yaşayan vatandaşın haddi hesabı yok..
Ne notundan bahsediyorsunuz yahu ?
Başka birisi başa geçtiğinde bütün dertler sona erecek demiyorum , kimse yanlış anlamasın ama Görkem'in de dediği gibi ben de Cumhuriyet Halk Partisi yandaşıyım. Varabileceği son noktasına kadar Atatürkçüyüm. En azından emperyalist güçlerin bu kadar kuklası olmayacağımıza eminim. Başkalarının önünde el pençe divan durmayacağımıza eminim.
Gelelim işin özüne. Bu millet (aradaki provakatörleri saymıyorum , ne halleri varsa görsünler) yukarıda saydığım şeylere ve onun gibi birçok şeye isyan ediyor artık.. Atatürk'ün izlerinin silinmeye çalışılmasından , Cumhuriyetimize verilmeye çalışılan zararlardan bahsetmiyorum bile. Yani bırakın da insanların bu kadarcık şeye tepki hakları olsun.. Millet cenderesine sığmadı taştı artık taştı.. Diktatörlük canımıza tak etti..
Ankara'da arabanın insanları ezdiği video.
https://www.facebook.com/photo.php?v=10151611743886730
Ben mi yanlış yapıyorum anlamadım ki.
Milleti gaza getirip belirli meydanlara (Beşiktaş,Taksim, Kızılay vs.) gitmesini sağlamayın dedim. Bu tür söylemler bir çok kişinin hayatını tesir edebilir dedim. Sakinlik şart dedim. Kimse iplemezken, başkası "Arkadaşlar Beşiktaş düşüyor, yardım." dediğinde herkes ona kulak verdi. Bu kadar mı zor hata yapmamak.
Benim düşündüklerimi değiştirmek kimsenin haddine değil zaten güzel kardeşim
bu ülkenin kurucusuna dahi küfretmeyi kendime ve kendim gibi olanlara yakıştıramam bunlardan farkı yok onların da
ama benim katıldığım hiçbir mithingde gaziye topluca hep bir ağızdan küfür edilmedi
Vatandaşa verilmeyecek bi tepki dedimBaşbakan , bir vatandaşa "ananı da al git" dediğinde ne düşündün ? yine de ona oy verdin mi ?
ama oy verme kısmına gelince kimse kusura bakmasın lafla peynir gemisi yürümüyor
şehide kelle mi dedi o mu dedi bu mu dedi ona bakmam ben arkadaşlar
terörü bitirdi mi bitirdi (ki bu olaylar onun karın ağrısıdır )
İnsanlar inançlarını istediği yerde özgürce yaşamaya başladı mı istediği kıyafeti giyip okuluna gitti mi gitti
başörtülüler biber gazı yerken özgürlükçü kardeşlerim acaba sizde kardeşlerimizle beraber özgürlük mücadelesi verir miydiniz
pkklı üniverste öğrencilerine ÇYDD den burs verildi mi verildi
pkkya yardım eden darbeci ergenekonu çökertti mi çökertti
İstediğiniz soruyu sorun dostlar sıkıntı değil
_yolcu_
Allah aşkına nasıl buraya "bu olaylar terörün bitmesinin karın ağrısıdır" yazabilirsin?
Terör bitti derken, Hatay'da sınır kapısından içeri alınan teröristleri görmeniz için bomba patlaması gerekiyordu. O da patladı. Daha ne lazım? Daha ne lazım, cidden soruyorum. Daha ne lazım?
melih gökçek twitter'dan, bir kaşık suda boğarız diyor, sonra halk provoke etti birbirini oluyor.
(/s)
_yoLcu_´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Alsancaktan geliyorum
Düşündüğümden de rezil bir tablo var resimde
Küfür... Kimsenin hiçbir şekilde TC Başbakanına küfretmeye hakkı yokken küfürler küfürler küfürler
Anne denen kutsal varlığa saygı sıfır
Bank asya körfez malum cemaat bünyesindeki binalara saldırılmış.
Bunu anlarım ki şiddeti tasvip etmem
Ama biri bana şunu açıklasın
Kendi görüşüne ait bi belediyenin duraklarını yıkmak (lozan montro) eshot otobüslerini parçalamak neyin nesi
Daha polis işin içinde değil haa
Göstericiler polis arıyor resmen gelsin bana saldırsın diye
Artık saldırılan unsur hükümet değil. Devlet.
Ve malesef çoğunluğu oluşturan masum insanlar marjinal grupların ve örgütlerin ekmeğine yağ sürüyorlar
İzmirde durum bundan ibaret
Keşke yazdığınız gibi basit olsa her şey gözle görmeden olmuyo
Allah polisimize güç kuvvet versin
Sorumlular yakalanıp cezaları em ağır şekilde verilmeli
herkesi sorumlu tutmu gibi gözüktüysem özür dilerim gerçekten ama birilerinin ekmeğine yağ sürülüyor umarım daha kötü yönlere çekilmez
İnsanların bir arada bulunmak istemesi niye kısıtlanıyor ? Ortada fol yok yumurta yokken niye millete saldırılıyor ? Her yıl bayramlarda aynı olayları yaşıyoruz sadece bu değil.Bu halkın bir arada bulunmak istemesinde neden bu kadar çok korkuluyor ? Neden bayramlarda başka şehirlerden kutlamaya gelenlerin otobüsleri geri çevriliyor ? İstibdat dönemindemiyiz de halk bu kadar biribirinden ayrı tutulmaya çalışılıyor ? Niye hep böyle olay çıktıktan sonra izin vermek gibi huyu var bu hükümetin ? En başında izin verse 10 bin kişi bile toplanmazdı orada ama diretme,baskıcı bir yönetim sergilendikçe halkta çıldırıyor.Hadi polisi oraya koydun,barikat olarak niye koyuyorsun ? Güvenlik gücü olarak belli bir noktaya koyarsın,taşkılık yapanları alır götürür insan gibi,niye olayları böyle uçuruma sürüklemek zorunda bu hükümet ?
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp