Sayfa 47 / 50 İlkİlk ... 374546474849 ... SonSon
1,381 ile 1,410 arası toplam 1479 sonuç

Konu: Galatasaray SK

Nesil
    2006
    Yer
    ıstanbul

Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    arda nın AML pozisyonu rating i zaten NATURAL değil mi?

oyunda bir bug bu sanırım. daha önce bahsi geçmişti galiba. her kaleci için böyle şeyler oluyormuş galiba. orkun u valencia ya falan kakaladığım oluyor/oldu benim de.
    natural olarak 1 pozısyon alıcaksa aml natural kalmalı

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

ömer abi bir yerde arda en iyi 30 sol açıktan biri yazmıştın açıkçası 30 çok fazla 15-17 gibi bir yerde olmalı bence fiziği ve hızı daha sağlam olsa ilk 9-10 olur nispeten sayılı oyunculardanda olabilir bana kalırsa üstelk çift ayaklı bir oyuncuyken.açıkçası merak ediyorum bu 30 kişilik listeyi,oyunuda silmiştim bakamıorum şuan

mesela ardayı izliyorum avrupa liglerini de takip edyorum kesin olarak ardadan daha iyi diyeceğim sol kanat sayısı max 5 6 ya da 7 dir robben robinho ribery silva falan filan daha fazlasında tıkanıyorum.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    öbür konuyuda okudum umarım bu mesajın üstüne gelip tuncay ardadan daha yi gökhan dünyanın en yi 10 sağ bekinden biridir diye yazılmaz
    Last edited by Lionel Andres Messi : 01.Ağustos.2009 at 04:11 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    ıstanbul

aydin bügün gayet iyiydi...oyundaki profilin hakkını verdi geçte olsa .çok hızlıydı dayanıklıgıda iyi oyunda sanırım 9-10 arası bi degerdi 1-2 puan üstüne cekılebılır dakıka 80 de drıblıng yapan bi aydın vardı....diğer özelliklerle pek oynanmaz zaten gayet iyi bide ömer abi bütün oyuncuların özelliklerini geliştirdim arda 170 leri buldu 3 sezon ne kadar forma versemde aydin gelişmiyo ona uyguladıgım antremanı emre çolagada uyguladım o gelişti ...neden aydin gelismiyo bu sorun sadece bendemı var.?

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by RIDVAN TLM View Post
    aydin bügün gayet iyiydi...oyundaki profilin hakkını verdi geçte olsa .çok hızlıydı dayanıklıgıda iyi oyunda sanırım 9-10 arası bi degerdi 1-2 puan üstüne cekılebılır dakıka 80 de drıblıng yapan bi aydın vardı....diğer özelliklerle pek oynanmaz zaten gayet iyi bide ömer abi bütün oyuncuların özelliklerini geliştirdim arda 170 leri buldu 3 sezon ne kadar forma versemde aydin gelişmiyo ona uyguladıgım antremanı emre çolagada uyguladım o gelişti ...neden aydin gelismiyo bu sorun sadece bendemı var.?
    Profesyonellik.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Bence bugünkü oyuna bakıp oyunculara artı veya eksi değer verilmesini istememeliyiz. Aydın 80. dakikada depar atıyorsa bunu, onu yoracak bir oyuncunun olmaması sayesinde yapmıştır bence. Eğer onun kanadında sürekli ileri çıkan biri olsaydı o da defansa gelip yardım etmek zorunda kalacaktı. Yarım saha oynadı benim gözlemlediğim kadarıyla Aydın. Rakip zayıftı ama çok iyi oynadığı da bir gerçek.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Aydın'ı bende beğendim. Ama tabi bana göre bu maç bir ölçü olmamalı. Hele bir lig başlasın ve oradada oynasın bu şekilde o zaman profiline etki edecek şeyler olur. Konya'ya gol attıktan sonra hatırlıyorum da gazetete manşet:

AYDINBERY (O zaman Ribery vardı takımda yeni ribery geliyor gibisinden ) bence sürekliliği olsa iyi oyuncu ama..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Composure ve decisions düşünülmeli ama arttırılmamalı eğer devam ederse böyle ki umarım eder o zmn arttırılır
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

1 Maçla adamı Ribery'e benzeten arkadaşlar var. Gerçekten şaşıyorum. Tobol maçında bu adamın performansı yerlerdeydi. Dün akşam karşısındaki rakip çok zayıf olduğu için Aydın yıldızlaştı. Tobol'da berbat takımdı ama onlar konsantre şekilde oynadıkları için alan bırakmıyolardı hiç.

Aydın'ı ben 09'da Ankaragücü'ne aldım özellikleri tam yerinde. Zaten normaldede Aydın Pace - ACC olduğu için etkili oyuncu. Aydın için teknik - top kontrolu olan oyuncu asla diyemeyiz.

Desicions değerinin artırılması için bir sebep söylermisin ?

Soğuk Kanlılık (Composure)
    Üzerinde baskı olduğu durumlarda oyuncunun nasıl reaksiyon gösterdiği – bir oyuncu maçın son dakikalarinda kaleci ile karşi karşiya kalinca golü atabilme becerisi varsa soguk kanli, defans oyuncusu baskı olmadigi halde pas vermek yerine ileriye doğru topu yolluyorsa soğuk kanlı değildir.
    Bu konuda Aydın'ın iyi oldğunumu düşünüyosun ?

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Yine başladık tek maçla yorum yapmaya.Aydın'ı bu maçla değil geçen seneden bu zamana kadar olan maçlarıyla değerlendirin.Ben Aydın'ın performansının aklımda kaldığı bir maç hatırlamıyorum dünkü maç dışında.Aydın'ın özellikleri gayet yerinde zaten...

Ardada zamanında mleda boleslav gibi ölçüt olmayan bir maçta çıkıp yıldız olmuştu hatırlarsanız.Ben Aydından aynı çıkışı bekliyorum.2010 içinse driblingi ve potansiyeli biraz arttırılmalı gibi.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Semih ve Gökhan'ın bazı özellikleri arttırılmalı dedigimizde tepki gösterenler mahalle takımına karsı oynayan Aydın'ı Arda'yla aynı seviyeye koyuyorlar..
    Yüregimdeki sevdan cubuklu forman..! 222 mac 103 gol 108 asist Alex De Souza..!

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Kimmiş onlar merak ettim doğrusu..

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by Gangstaa View Post
    Ardada zamanında mleda boleslav gibi ölçüt olmayan bir maçta çıkıp yıldız olmuştu hatırlarsanız.Ben Aydından aynı çıkışı bekliyorum.2010 içinse driblingi ve potansiyeli biraz arttırılmalı gibi.
    Ozan Arda'nın olacağı Manisa'da oynarkenden bile belliydi. Arda'yla, Aydın'ı aynı kefeye koymak biraz yanlış olur. Aydın İBB'de bile oynayamadı. Haa sakattı - kondüsyon sorunu vardı o ayrı. Ama adam olacak çocuk belli olur derler. Aydın böyle değil.

Quote Originally Posted by 2pac View Post
    Semih ve Gökhan'ın bazı özellikleri arttırılmalı dedigimizde tepki gösterenler mahalle takımına karsı oynayan Aydın'ı Arda'yla aynı seviyeye koyuyorlar..

Fenerbahçe'liyim ama araştırma konusunda, araştırmaya yardımda bulunacak mesajlar atarsak çok iyi olur.

Bana demişsin bu lafı heralde.En son Fenerbahçe araştırma konusuna yazdığımda fm2009 bile çıkmamıştı.Kendini haklı göstermek için bol keseden sallama.

Nesil
    2006
    Yer
    ıstanbul

aydinin dayanıklıgı artsın dedık ....1-2 puan demedımkı aydın en ıyı 10 oyuncudan biridir diye

Yapılan dünyaca ünlü transferlerden sonra Galatasarayın tanınmışlıgı daha artırılacaktır umarım.Saygılar....

Nesil
    2003
    Yer
    İzmir/KARŞIYAKA

Quote Originally Posted by cemre29 View Post
    Yapılan dünyaca ünlü transferlerden sonra Galatasarayın tanınmışlıgı daha artırılacaktır umarım.Saygılar....
    Bence pek ümitlenmeyin. Fenerbehçe Ortegayı Arjantinin kaptanıyken aldı, Alex'i aldığında Brezilya ile konfederasyon kupasını kaldırmıştı. Appiah, Anelka, Roberto carlosu saymıyorum bile. Bu oyuncuları alırkende Galatasaray adı duyulmamış oyuncuları alıyordu. Sonuç ne oldu dersin Galatasaray ve Fenerbahçenin tanınmışlığı aynı oldu. Yani bu transferlerden sonra Galatasarayın tanınmışlığı Fenerbahçenin üstünde olursa bu araştırma sitesinin tarafsızlığından şüphe ederim.

Nesil
    2006
    Yer
    ıstanbul

Quote Originally Posted by medievil View Post
    Bence pek ümitlenmeyin. Fenerbehçe Ortegayı Arjantinin kaptanıyken aldı, Alex'i aldığında Brezilya ile konfederasyon kupasını kaldırmıştı. Appiah, Anelka, Roberto carlosu saymıyorum bile. Bu oyuncuları alırkende Galatasaray adı duyulmamış oyuncuları alıyordu. Sonuç ne oldu dersin Galatasaray ve Fenerbahçenin tanınmışlığı aynı oldu. Yani bu transferlerden sonra Galatasarayın tanınmışlığı Fenerbahçenin üstünde olursa bu araştırma sitesinin tarafsızlığından şüphe ederim.
    arkadaşım kızma ama özhan canaydın yüzünden bizim ünümüz azaldı....yoksa herkes biliyoki en tanınmıs takım galatasaray....bide fenerin ünü gs den daha fazla yansıtıldıgında kimse taraflısınız falan demedi....

Nesil
    2003
    Yer
    İzmir/KARŞIYAKA

Özhan canaydın hakkında söylediklerin doğru olabilir. Ancak 2 sene öncesine kadar kabul edinki ünlü futbolcu transferlerinde Fenerbahçe Galatasaraydan çok daha öndeydi. Hatırladığım kadarıyla Galatasaray ve Fenerbahçe arasında tanınmışlık bakımından çokda fark yoktu. O yüzden yapılan iki iyi transfer ile bu arananın kapanması hatta Galatasarayın öne geçmesi bana çokta gerçekçi gelmiyor.

Eğer benim fikrimi sorarsanız iki takımında tanınmışlık oranı yeterli değil. Fenerbahçe forumunda uzun uzun tartışıldı zaten bu konu birşey değişmedi. O yüzden tekrar bu konuyu açmaya niyetli değilim baştan söyleyeyim yanlış anlaşılma olmasın.

Avrupada tanınmışlık konusunda ise hiçbirşey söylemem. Tehlikeli bir konu

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Bu tip oyuncuları Türkiye'ye gelebilmesi için lig kalitesi yükseltilmelidir bence..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Afedersin ama Galatasaray Fenerbahcenin üstünde olursa neden tarafsızlıktan şüphe duyacakmışsın? Bugün Galatasaray'ı dünyanın heryerinde tanımayan yok. FM09 da FB ninki bizimkinden 100 puan daha yüksekti. Kimse cıkıp "vay efendim bu niye böyle" dedi mi? Hayır. Çünkü FB ŞLde ceyrek final oynamıştı. Gecen sezon bakıldıgında avrupada en basarılı takım olduk. Bu sezon yapılan transferler, Rijkaardın gelişi ve Elano nun transferi özellikle heryerde manşetten haber oldu. Galatasaray 2010 da gayet tabi Fenerin üstünde olabilir, kimsede birsey diyemez. Ben en az 2 takımında replerinin eşit olması gerektiğini düşünüyorum.

Nesil
    2003
    Yer
    İzmir/KARŞIYAKA

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Afedersin ama Galatasaray Fenerbahcenin üstünde olursa neden tarafsızlıktan şüphe duyacakmışsın? Bugün Galatasaray'ı dünyanın heryerinde tanımayan yok. FM09 da FB ninki bizimkinden 100 puan daha yüksekti. Kimse cıkıp "vay efendim bu niye böyle" dedi mi? Hayır. Çünkü FB ŞLde ceyrek final oynamıştı. Gecen sezon bakıldıgında avrupada en basarılı takım olduk. Bu sezon yapılan transferler, Rijkaardın gelişi ve Elano nun transferi özellikle heryerde manşetten haber oldu. Galatasaray 2010 da gayet tabi Fenerin üstünde olabilir, kimsede birsey diyemez. Ben en az 2 takımında replerinin eşit olması gerektiğini düşünüyorum.
    Polemiğe girmek istemiyorum ama bundan 10 sene önce bu yazıyı yazmış olsaydın tamam derdim ama günümüzde seninle aynı fikirde değilim. İki takımın eşit olması durumunda zaten benimde itirazım olmaz. Yukarda yazdığım gibi "galatasaray fenerbahçenin üzerinde olursa" dedim. Dünyanın her yerini gezmediğim için söylediklerine bir yorum yazamıycam. Ancak kişisel tespitlerim Fenerbahçe dünyada gayet iyi tanınıyor.

Nerdeyse hergün carom3d oynarım güzel bir bilardo oyunudur. Bilardodan hoşlanıyorsan tavsiye ederim. Bayada ünlü bir oyundur. Hergün onbinerce kişi onlinedır. Oyunu oynayanların neredeyse %99'u erkektir ve birçoğu futbolla yakından ilgilidir. Oyun sırasındaki sohbetlerimde hiç galatasarayı tanıyormusun diye sormadım ama fenerbahçe hakkında çok konuştum ve ismini duyupta tanımayan pek çıkmadı. Ama yalan söylemeyeyim bazen ismi yanlış yazabiliyorlar

Bunlar benim kendi kişisel tespitlerim ve bunlara dayanarak konuşuyorum. Seninde ayrı tespitlerin vardır saygı duyarım. Sende benimkine saygı duyarsan sevinirim.
    Last edited by medievil : 07.Ağustos.2009 at 23:55 Reason: imla ve ek

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Gangstaa View Post
    Bana demişsin bu lafı heralde.En son Fenerbahçe araştırma konusuna yazdığımda fm2009 bile çıkmamıştı.Kendini haklı göstermek için bol keseden sallama.
    Neden üstüne alınıyorsun ? Arda'yla Aydın'ı aynı keseye koyuyorsun baska biri Semih ve Gökhan'ın özelligi biraz yükselmeli dedigimizde Dünya'yı koparıyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Arkadaşlar yorumları okuyorum bence boşuna tartışıyorsunuz. Bence 8.000 olabilir ikiside. Çünkü Ha Fener Ha Cimbom ikiside aynı.

Nesil
    2007

Forumda amma çok Fenerbahçe fanatiği var
    Bence Galatasaray'ın tanınmışlığı Fenerbahçe'den kesinlikle düşük olmamalı, şöyle ki; eğer ben Afrika'nın en güçlü takımlarını öğrenmek istesem Afrika'nın Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi(UEFA Kupası) düzeyindeki turnuvaların şampiyonlarına bakarım(yarı final, çeyrek final vs. gereksiz tabi futbolla yatıp kalkmıyorsanız ).Afrika futbol bakımından ilerlemiş değil ama idare edin örnekle Güney Amerika'da olabilir.Derim bu takım iyi değil vb. Aynı şey diğer ülkeler içinde geçerlidir(sadece ben yapmıyorumdur herhalde ).Sonuçta 2000'de Galatasaray'ın kazandığını görecektir.Bu bence bir artıdır tanınmışlık adına...
    Ancak son yıllarda ki Avrupa'da başarısızlıklarımız, Fenerbahçe'nin başarısı(çeyrek final) ve ünlü oyuncuları transfer etmesi(Galatasaray bu bakımdan sönük kaldı) Fenerbahçe'nin tanınmışlığını oyunda arttırdı.Ama bu bu yıl böyle olmamalı.En az eşit olmalı, Galatasaray yüksek olmayacaksa.Hem bu yıl daha iyi transferler yaptık(geçen yılıda sayabiliriz), hemde UEFA'da çokta iyi olmasada bir yerlere geldik.İki takım arasında çok fark olmamalı ama Fenerbahçe'nin yüksek olması bana biraz acayip geliyor açıkcası...

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Manager of sam View Post
    Forumda amma çok Fenerbahçe fanatiği var
    Bence Galatasaray'ın tanınmışlığı Fenerbahçe'den kesinlikle düşük olmamalı, şöyle ki; eğer ben Afrika'nın en güçlü takımlarını öğrenmek istesem Afrika'nın Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi(UEFA Kupası) düzeyindeki turnuvaların şampiyonlarına bakarım(yarı final, çeyrek final vs. gereksiz tabi futbolla yatıp kalkmıyorsanız ).Afrika futbol bakımından ilerlemiş değil ama idare edin örnekle Güney Amerika'da olabilir.Derim bu takım iyi değil vb. Aynı şey diğer ülkeler içinde geçerlidir(sadece ben yapmıyorumdur herhalde ).Sonuçta 2000'de Galatasaray'ın kazandığını görecektir.Bu bence bir artıdır tanınmışlık adına...
    Ancak son yıllarda ki Avrupa'da başarısızlıklarımız, Fenerbahçe'nin başarısı(çeyrek final) ve ünlü oyuncuları transfer etmesi(Galatasaray bu bakımdan sönük kaldı) Fenerbahçe'nin tanınmışlığını oyunda arttırdı.Ama bu bu yıl böyle olmamalı.En az eşit olmalı, Galatasaray yüksek olmayacaksa.Hem bu yıl daha iyi transferler yaptık(geçen yılıda sayabiliriz), hemde UEFA'da çokta iyi olmasada bir yerlere geldik.İki takım arasında çok fark olmamalı ama Fenerbahçe'nin yüksek olması bana biraz acayip geliyor açıkcası...
    Ona bakarsan 20li yaslardaki insanlar Galatasarayın UEFA Kupası'nı mı daha iyi hatyırlar Fenerbahce'nin ceyrek finallini mi ?

Fenerbahce'nin popülerligi kesinlikle Galatasaray'dan az degildir öyle birsey olursa oyunda tarafsızlıgına inanıcımı yitiririm..

Nesil
    2003

1. Arastirma sitesi diye bir kavram yok.
    2. Fenerbahce Ortega'yi aldigindan 2 sene once Avrupa'da en cok gol attigi icin altin ayakkabi almis Jardel'i aldi. Tabii o donemde arastirmayi biz yurutmuyorduk.
    3. Fenerbahce Alex'i aldigi yil, Galatasaray Kamerun'un efsane oyuncusu ve kaptani Song, Alex kadar Brezilya milli takim formasini giymis Real Madrid'de oynamis Flávio Conceição'yu aldi. Bir onceki sezon Frank de Boer alinmisti. Tabii Alex disinda bu transfer edilen bir cok oyuncunun akibeti Ortega'dan pek farkli olmadi.
    4. Arastirmayi almadan once her ne kadar reputation belirlemede sorumlu olmasam da donemin arastirma sefine Fenerbahce'nin reputation olarak daha yuksek olmasi gerektigini savundum.
    5. Arastirmayi yaptigimiz son 2 yildir Fenerbahce'nin reputation olarak Galatasaray'dan daha yuksek seviyede olmasi gerektigini savundum ve bu sekilde ayarladik. Fenerbahce stat ve gelirlerin yuksek olmasi ve Galatasaray'in Ozhan Canaydin donemindeki kuculerek borc odeme stratejisinin takimi zedeledigini dusundugum icin Fenerbahce'nin yuksek olmasi gerektigini savunmaya devam ettim. Ayni seyler artik tam olarak gecerli degil. Galatasaray ozellikle yaptigi sponsorluk anlasmalari ile hem gelirini cok yukseltti, hem de gecmise gore yaptigi transferlerin profili cok artti. Basari olarak zaten bu takimlarin yaptigi transferler olmasa ikisinin de reputation seviyesi 150'nin (yani 7500) ustune cikmaz.
    Last edited by perpetua : 08.Ağustos.2009 at 01:13

Nesil
    2007

Ona bakarsan 20li yaslardaki insanlar Galatasarayın UEFA Kupası'nı mı daha iyi hatyırlar Fenerbahce'nin ceyrek finallini mi ?

Fenerbahce'nin popülerligi kesinlikle Galatasaray'dan az degildir öyle birsey olursa oyunda tarafsızlıgına inanıcımı yitiririm..
    Anlayamadınız galiba; ben diyorum ki merak eden açar kupaları kazananlara bakar.Mesela siz Libertadores'i takip ediyormusunuz, ben etmiyorum şahsen.Direk kazanana bakıyorum.O bakımdan...
    Tabii ki çeyrek finali hatırlar, Carlos'un gelişini hatırlar, hatta Manchester'ı yenmenizi hatırlar(40 yıldır sahasında yenilmiyordu), ama hala fikrim kesinlikle Galatasaray'ın Fenerbahçe'den düşük olmadığı aksine yüksek(eşitte olabilir) olması gerektiği fakat az fark olması taraftarıyım...
    Eğer tarafsızlığınızı yitirirseniz yapacak birşey yok, oyunu alıp oynamazsınız ne diyim böyle bir ifadenin karşısında...

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Manager of sam View Post
    Anlayamadınız galiba; ben diyorum ki merak eden açar kupaları kazananlara bakar.Mesela siz Libertadores'i takip ediyormusunuz, ben etmiyorum şahsen.Direk kazanana bakıyorum.O bakımdan...
    Tabii ki çeyrek finali hatırlar, Carlos'un gelişini hatırlar, hatta Manchester'ı yenmenizi hatırlar(40 yıldır sahasında yenilmiyordu), ama hala fikrim kesinlikle Galatasaray'ın Fenerbahçe'den düşük olmadığı aksine yüksek(eşitte olabilir) olması gerektiği fakat az fark olması taraftarıyım...
    Eğer tarafsızlığınızı yitirirseniz yapacak birşey yok, oyunu alıp oynamazsınız ne diyim böyle bir ifadenin karşısında...
    Libertadores'le Sampiyonlar ligi'ni aynı kefeye koyuyorsanız tartısılacak birsey yok..İyi aksamlar.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bence şefler araştırma sitesindeki yabancı şeflere ve araştırmacılara bu konu hakkında soru sorabilirler. İpucu almak adına. Çünkü en tarafsız yorumu ve dışarıdaki bir yabancı olarak hangi kulübü daha çok duyduğunu onlar söyleyebilir. Gerçi futbolla bu derece ilgili kişiler bilirler ama yinede yabancılardanda fikir alınabilir diye düşünüyorum..

Sayfa 47 / 50 İlkİlk ... 374546474849 ... SonSon

Mesaj Yetkileri