Ne güzel hak arıyorsunuz demiş ya, gerçekten Galatasaraylı taraftarlar örnek bir şekilde yapılması gerekeni yapmışlar tebrik ediyorum. Ne güzel yapmışlar...
Ne güzel hak arıyorsunuz demiş ya, gerçekten Galatasaraylı taraftarlar örnek bir şekilde yapılması gerekeni yapmışlar tebrik ediyorum. Ne güzel yapmışlar...
GS Store ve Kartal Yuvası'nın cadde de açılması saçmalık derim; ama bu fanatik bir duygudur. Mantıklı duygu ise bu bölgede tek Fenerbahçe'liler yaşamıyor kaldı ki bu mağazalar çok fazla kişiye iş imkanı sağlıyor. Bu yüzden tabii ki açılacak; ama oraya yapılan zarar belkide oradan prim alacak çalışanın ekmek parasına engel oluyor.
@Nedvedmania
Çok iyi iş becermişler.Yok arkadaş yok,iki taraf içinde söylüyorum.Bizden adam olmaz.
@eng1n
Aynı tartışmaları yine yaşamayacağım.Konu ile ilgili bütün mesajlarımı dikkatle okursanız demek istediğimi anlarsınız.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Fenerbahçe savunmasında Fenerbahçe'nin verdiği taahhüttü Fenerbahçe adına Serkan Acar'ın imzaladığını Serkan Acar'ın vefat ettiğini dolayısıyla verilen belgenin geçerliliği olmadığını iddiası idi.
Dun CNN'e Trabzon tarafi katildi, ve ellerindeki UEFA belgesini gosterdiler.
Muthis savunma dedikleri bumuymus.
Olmus adami herseyden sorumlu tutmak.
Uefa'nin cezayi neye göre verdiğini herseyi acikladi Aziz Yıldırım dinleyip yazın gelip burda müthiş savunmaymis falan demekle olmuyor.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Yeni ses kaydı çıktı futbol ile iligli artık biz şike yaptıysak ve buna inanan varsa bence futbolun f sinden bahsetmesin.
TV'de çıkan alt yazıyı bile kendi keyfine uymadığı için değiştirten birisi bu ülkede ne oluyorsa her şeye müdahale etmeye çalışır, müdahale ediyordur da. Bu şaşırtıcı bir durum değil ki, Aydınlar başkanlığıyla Fenerbahçe'yi de kontrol altına almak istediği bilinen bir durum, Aydınlar kuklaydı.
"YÜCE ATATÜRK"
Şimdi herkes Fenerbahçe kurtarıldı diyor şaşarım Fenerbahçe kontrol edilmek istendi bu da üç yıllık sürecin bir tezgah olduğunu gösterir. Ama benim için hava hoş böyle algılansın en azından seçimler geliyor.
Aslında bilinenden farklı şeyler yok konuşmalarda, bunu çıkıp ekranlarda da söylemişti başbakan, fazla da abartmamak gerek, en dikkat çeken kısım Aziz Yıldırım'ın defalarca randevu istemesi ve başbakanın yaptığı iyilikler.
Yaptığı iyilikler, bu süreç ortaya çıktığında, Aydınlar'ı parlatıp Aziz Yıldırım'ı itibarsızlaştırıp kontrolü sağlamak için yaptıkları olabilir.
Su o kadar bulanık ki, Nihat Özdemir sonuçta başkan vekiliydi, Aydınlar'ın peşinden gitmek yerine Özdemir'i kullanabilirdi. Tabi o dnemde yapılan seçimde Nihat Özdemir'in yönetime girmemesi durumu var, başkan olabilir diye de konuşuluyordu gerçi ama o topa Nihat Özdemir girmedi.
Dönüyor büyük olaylar ama hiçbir şey bize yansıtıldığı gibi değil, menfaat için herkesin her şeyi yapabileceği bir ülke durumundayız.
"YÜCE ATATÜRK"
Yeterli değil, daha da fazlası olmalı. O dönemde kim bilir ne konuşmalar olmuştur, hepsi çıksın.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
ridvan kim ya diyenler bugun ki tapeden videodan sonra anlamislardir , unutma unutturma
[YOUTUBE="tGT9NNX8Ib4"]Ridvan Dilmen Sike itirafi[/YOUTUBE]
Şikeyi yapan Aziz Yıldırım, Fenerbahçe'yi küme düşmekten kurtaran Tayyip Erdoğan.
Fenerbahçelilerin minnettar olması gerekir, Azizbahçelileri bilemeyeceğim.
Hükümet Cemaat savaşı günden güne kızışırken savaş ses kasetleriyle devam ediyor.
Sızan kayıtları yine Başbakan Erdoğan'la oğlu Bilal Erdoğan arasındaki görüşmeleri yayınlayan Başçalan hesabı paylaştı.
Kayıtlar bu kez de Baba-Oğul Erdoğanlar'a ait.
Başbakan Erdoğan'a ait olduğu iddia edilen ses Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın şike operasyonuyla ilgili olarak Kongre'de kendisine rakip olan eski Federasyon Başkanı Mehmet Ali Aydınlar'a yönelttiği "Şenes Erzik ile Başbakan’a bilgi vermek için gittiğiniz de Başbakan size ‘Fenerbahçe şike yaptı mı’ diye sorunca siz ne cevap verdiniz?" sorusundan rahatsızlığını Bilal Erdoğan olduğu iddia edilen kişiye iletiyor. Aziz Yıldırım'ın bu görüşmenin içeriğini bilmesinden hoşnut olmayan Erdoğan, Yıldırım'ın konuşması için "edepsizce bir yaklaşım" ifadesini kullanıyor.
MEHMET ALİ AYDINLAR'IN KONUŞMALARINI ERDOĞAN YAZMIŞ
Erdoğan, oğlu Bilal'den yanına İstanbul Büyükşehir Belediyespor İdari Menajeri Mustafa Eröğüt'ü alarak Mehmet Ali Aydınlar'In yanına gitmesini istiyor. Erdoğan, oğlu Bilal'e kendisinin Yıldırım'a doğrudan cevap vermek istemediğini, Yıldırım'a Aydınlar'ın cevap vermesini istediğini belirtiyor. Erdoğan, Aydınlar'ın Yıldırım'a o ortamda konuşulanları nereden bildiğini soran bir açıklama yapmasını isterken, Aziz Yıldırım'ın Fenerbahçe Bank kuracağı yönündeki açıklamalarına da 500 milyon dolarlık borcunu hatırlatarak karşı yanıt vermesi gerektiğini söylüyor.
Erdoğan, Mehmet Ali Aydınlar'ın Yıldırım'a karşı kullanması için Aziz Yıldırım'ın "yat limanı kuracağı", "banka kuracağı", "Kenan Evren Lisesi'ni yıkıp AVM yapacağı" vaatlerine karşı tezler söylüyor. Bunların mümkün olmadığını Aydınlar'ın söylemesini istiyor. Erdoğan, Aydınlar'ın Aziz Yıldırım'ı Fenerbahçe'yi mağdur eden şike yasasını bizzat Aziz Yıldırım'ın gündeme getirdiğini söyleyerek de vurmasını istiyor.
"1 OY 1 OYDUR"
Başbakan Erdoğan, Mehmet Ali Aydınlar'ın Fenerbahçe Kongresi'ni kazanması için yapılması gerekenleri anlatırken, Yıldırım'ın listesinde olması gereken isimlerle görüştüğünü de Bilal Erdoğan'a söylüyor. Erdoğan, açıktan Mehmet Ali Aydınlar'ı desteklemeyi doğru bulmazken oğlu Bilal Erdoğan'dan da bunu yapmamasını ama "1 oy 1 oydur" diyerek gidip Aydınlar lehine oy kullanmasını istiyor.
AZİZ YILDIRIM'A "NAMUSSUZ" İFADESİ
Bilal Erdoğan'la Başbakan Erdoğan'ın 2. görüşmesinde de konu Fenerbahçe.
Bu görüşmede Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nun damadı Ahmet Özokur'un Aziz Yıldırım'ın listesinden seçime girmesi iki ismi de sinirlendirmiş. Özokur için "namussuz, menfaat düşkünü, omurgasız, karaktersiz" ifadeleri kullanılıyor.Bilal Erdoğan'ın Aziz Yıldırım için de "namussuz" ifadesini kullanması dikkat çekiyor.
Başbakan Erdoğan, Özokur'un adaylığı için Ahmet Davutoğlu'na "olmasın" dediğini de Bilal Erdoğan'a aktarıyor.
RANDEVU VERMEDİM
İkili daha sonra Aziz Yıldırım üzerine konuşuyor. Başbakan Erdoğan, Aziz Yıldırım'ın cezaevinden çıktıktan sonra defalarca kendisinden randevu istediğini ancak kendisinin randevu vermediğini anlatıyor. Bilal Erdoğan ise Başbakan'ın Fenerbahçe'yi koruyan tavrından Aziz Yıldırım'ın faydalandığını iddia ederken "maalesef çok iyi niyetli davrandın" diyor. İki isim Fenerbahçe Kongresi'nde Cumhuriyetçi, Atatürkçü konuşmalardan rahatsızlıklarını ifade ediyor.
AZİZ YILDIRIM'I DÜŞÜRMEK İSTEDİLER
Odatv yayın ilkeleri gereği bu ses kayıtlarını da yayınlamıyoruz.
Başçalan hesabından daha önce yayınlanan kayıtlar için Başbakan Erdoğan "montaj" ifadesini kullanmış, muhalefet ise gerçek olduğunu iddia etmişti.
Ancak kayıtlar doğruysa bu şu anlama geliyor:
Fenerbahçe'ye operasyonun merkezinde Cemaatçi savcı ve polisler olsa da Erdoğan da bu süreci Aziz Yıldırım'ı diskalifiye etmek için bir fırsat olarak gördü. Mehmet Ali Aydınlar üzerinden Fenerbahçe'yi ele geçirmeye çalıştı. Aydınlar'ın listesine, konuşmalarına müdahale etti.
Ancak yine de şimdilik başaramadı...
Siyasi iktidarın Fenerbahçe'ye karşı bu tavrı futboldaki kavgayı yeniden alevlendirecek gibi görünüyor.
Odatv.com
Uefa'nın küme düşürülmesi istediği söyleniyor, söylentiler de günden güne arttı. Tıpkı diğer cezalarda olduğu gibi.
Ses kaydında şike kumpasmış, komploymuş falan anlamadım ben. Aksine Fenerbahçe korunmuş, sen o takımı korurken AY de nemalandı deniyor hatta. Ben yanlış bir şey mi dinledim, uykulu dinlediğimi mi anlamadım, farklı açılardan mı bakıyoruz çözemedim.
Siz buna hala şike soruşturması mı diyorsunuz ?![]()
Siyaset elini spordan çek !
BEŞİKTAŞ'ın taraftarıyız. Futbolcuların değil !
Yeni bir şey yok bu kayıtta.
Aydınlar'ın ve Başbakan'ın Fenerbahçe'yi düşürmemek için verdikleri çaba herkesin malumuydu. Başbakan'ın Aziz Yıldırım'ı sevmemesi ve Fenerbahçe'yi korumak adına herşeyi yapan Aydınlar'ı başkan yapmak istemesi ne kadar yanlışsa, Fenerbahçe'yi korumaya çalışması da o kadar yanlış.
Aydınlar'ın listesi zaten ipuçları veriyordu fazlasıyla, o sebeple de seçilemedi.
Keşke şu tapeler de düşse de bir duysak, özellikle Aziz Yıldırım'ın Fenerbahçe'ye küfür ettiği tapeyi çok merak ediyorum.
Gerçi onlar çıksa bile konuyu sadece Fenerbahçe ekseninde yorumlayacak çok kişi var, kraldan çok kralcı dolu ortalık maalesef.
Açıklamayı Okuyun Beyler..
Olayın ciddiyetinin boyutunu anlamayanlara gelsin.
http://www.nationalturk.com/infantin...4#.UxSB7fl_vO2
şöyle söyleyeyim.
inşallah en az 5 sene men ediliriz hep beraber.
annemizin liginde her hafta takılırız işte ne güzel.
@..JoaQuiN..
o konuşma 14 aralık.
basbakan kumpas oldugunu bildigi icin kisiler kurumlar ayrilsin istedi, ki aziz yildirimi safdisi edebilsinler. dunya uzerinde boyle bir uygulama var mi, sacmaligin daniskasi. FB yi en az zararla ama etkili bir yontemle ele gecirmek istemisler iste, acik secik ortada. MAA in bu surecte yaptiklari da onlarin kozu olacakti sozde, herseyi kendi elleriyle mahfettiler. bu dava basindan beri bana duzmece olarak gorundu. hala ikna olabilmis degilim. yakin zamanda hersey acikliga kavusacak gibime geliyor.
kimse 5 yil falan men edilmez, o da uydurmasyon asparagas bilgi. bu zamana kadar neyi beklediler acaba. herhalde 2016 avrupa sampiyonasina katilmamizi bekleyecekler. o da dupeduz sacmalik. uefa bu yaptirimi yapamiyorsa fifa var, diger klupleri de gaza getirme cabasindan baska bir sey degil bu.
aynen bende öyle düşünüyorum aziz yıldırımı fbye en az zarar vererek nasıl uzaklaştırırlar ve maa yı nasıl fb başına geçirirler adamlar buna çalışmış resmen.Maa nın seçilmemesinden sonra olan olaylarda malum
buna ilave basbakan ile aziz yildirim canciger kuzu sarmasi diyenlere de guzel bir cevap olmustur son kayitlar. RTEnin namuzsuz diye niteledigi adamla hangi dostlugundan soz edilebilir. yasanan surecle ilgili cok onemli bir ipucudur bu gorusme bence.
Yargıtay şike dosyasını yeniden inceliyor!
Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı Fenerbahçe’nin şike dosyasını, sanıkların yaptığı yeniden yargılama talebi üzerine inceleme kararı aldı.
Aziz Yıldırım’ın avukatı Köksal Bayraktar, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı’na yargılamanın yenilenmesi başvurusunda bulunmuştu. Bu inceleme sonucunda, Başsavcılık talebi uygun bulursa dosya Yargıtay Ceza Genel Kurulu’na gidebilecek. O zaman onanan cezaların bozulması ihtimali bulunuyor.
KAYNAK: NTVSPOR.net