Sayfa 469 / 483 İlkİlk ... 369419459467468469470471479 ... SonSon
14,041 ile 14,070 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Olay küfür değil zaten.Genelleme de yapmıyorum.Adalet aramak için sokaklara dökülüp,ortada kimse yokken iş yerine,bir taraftar mağazasına rakip takım stickerları yapıştırmak hangi mantıkla yapılıyor ? Yiyorsa gitsinler Adalet sarayının oraya yapıştırmaya kalksınlar,sonuçta adaleti size orası verecek,GS Store değil.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

@mpaker66

Stattaki küfür için onu demiştim.

@europeanconquer

Aynı şeyi söyleyeceğim maalesef; O kadar Fenerbahçelinin olduğu yerde Galatasaraya ait bir yerin zarar görmeme ihtimali yok, grup ne kadar iyi niyetli olursa olsun.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Olay küfür değil zaten.Genelleme de yapmıyorum.Adalet aramak için sokaklara dökülüp,ortada kimse yokken iş yerine,bir taraftar mağazasına rakip takım stickerları yapıştırmak hangi mantıkla yapılıyor ? Yiyorsa gitsinler Adalet sarayının oraya yapıştırmaya kalksınlar,sonuçta adaleti size orası verecek,GS Store değil.
    Çok duyarlı bir taraftarmışsın, tebrik ediyorum seni

Arkadaşlar orda binlerce Fenerbahçe'li var, oraya sticker yapıştırılması büyütülecek birşey değil.
    Burak

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Fiziksel bir zarar verildiyse bu kabul edilecek bir şey değil, her yerde mobese var, şikayetçi olur mekan sahipleri inşallah ve gereken adalet sağlanır.

Yapıştırmalarının ise bence sakıncası yok, muhtemelen çoğu yere yapıştırmışlardır ki bu taraftar polistan jop da yedi, su da yedi, biber gazı da yedi, adalet sarayı önünde, mahkemeler önünde...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Size normal gelebilir,ben yapmıyorsam,eleştiririm,buna hakkım var.Yapıştırmasınlar da demiyorum ama yanlış yere yapıştırmışlar.

Store'u korumaya çalışan Fenerbahçeliler'i de gördüm,Allah razı olsun onlardan,olması gerektiği gibi davranmışlar ancak bir yere kadar.Önleyememişler yinede;

Amblemlerin olduğu yerler kırılmış ''G'' yazısı da indirilmiş herhalde.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

geçen sene ve ondan önceki sene duvarları defter niyetine kullanan futbolcuların yaptığı normalse buda normaldir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Olay Aziz Yıldırım'ın Fenerbahçe'de başkan olup olmamasını aştı, 1 aya kalmaz zaten içeri girecek ve başkanlığı düşecek ama burada bir adamın duruşu önemli. En başından beri bu iş şike değil diyordu adam hala da öyle diyor.

Bakıyorsun, 1 sene 2 sene önce kol kola olanlar, birbirinin arkasını kollayıp birlikte milletin ocağına incir ağacı dikenler şimdi kavgalı olmuş, o dönemlerde bu taraflara hakaretler saydıranlar, şimdi kendi menfaatleri için cemaatten çok cemaatçi olmuş durumda. Cemaate neredeyse terör örgütü diyecek olanlar şimdi gündemi cemaatin gazetelerinden, kanallarından takip ediyorlar.

Olayın artık taraftarlık boyutundan uzaklaştığını görmek gerekir. Ha Aziz Yıldırım bir rüzgarı arkasına aldı, belki de tüm suçlu o ve bu rüzgarı kullanıyor diyenler de olabilir, doğru da olabilir ama sonuçta bu adam bir şekilde mesajını bir yerlere gönderiyor. Hükümetle inatlaşmayıp en azından yeniden yargılanma için bu davanın kapsam dışında kalmamasını sağlarken bir taraftan da attığı sloganlarla, Ali İsmail'in ailesine yaptıklarıyla vs vs şekilde onlara mesaj veriyor.

Şu anda ki isyan, şike yapılıp yapılmaması değil, memleket elden gidiyor isyanı. Memleket elden gidiyor diyen adam bu davanın da kumpas olduğunu söylemesi gerekir, demeyen insana zaten laf yok, o başını gömmüştür kuma olanı biteni görmüyordur. Bir de memleket elden gidiyor deyip de şike davası yüzde yüz haklıdır diyenler var ki, onlara ben diyecek laf bulamıyorum, lugatımda yok o kelamlar.
    İnşallah girer artık hapse de adalet yerini bulur, hala sağda solda poz kesiyor suçlusun, mahkumsun hala show yapıyorsun. Fenerbahçe kulübünün gücünü ve taraftarını kullanıyorsun kendiin kurtarmak için. Gir artık hapse de rahatlayalım. Bıktım demagojilerinden.
    @benbenim, siyaset böyle yapılmaz. Ama siyasete girsin ben de isterim çünkü Aziz Yıldırım ne kadar kurt bir insan olsa da siyasetçiler kadar kurt olamaz artı karşısında siyaset meydanında karşısına kim çıkarsa perişan etmiş bir rakibi olacak Aziz Yıldırım'ın da sonu böyle olur ama zaten parti falan kurmak gibi işlere girişmez o kadarını akıl eder Aziz bey

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Önder HOCA View Post
    geçen sene ve ondan önceki sene duvarları defter niyetine kullanan futbolcuların yaptığı normalse buda normaldir
    Kendi stadınızı yaktınız,yıktınız oralara girmeyelim isterseniz.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Size normal gelebilir,ben yapmıyorsam,eleştiririm,buna hakkım var.
    1.si stad kendimizin
    2.si benmi yaktım
    3.sü bizim taraftarımızın kendi satadımıza birşey yapıyor olması sizin futbolcuların gelipte duvarı cocuk gibi karalamasını gerektirmez haklıda çıkarmaz

orda kaç kişi var herkes bir değil ben bunlara takılmıyorum önerim sende takılma yok bir sticker yapıştırılmış yok amblem kırılmış Şükrü Saraçoğlundaki maçları hatırla her gs derbisinden sonra bütün tuvaletler yenilenirdi bence daha da uzatman gereksiz konuyuda baltalama

En az 300.000 kişi vardı

Ben ömrümde böyle bir kalabalık görmedim.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

1.si stad kendimizin
    2.si benmi yaktım
    3.sü bizim taraftarımızın kendi satadımıza birşey yapıyor olması sizin futbolcuların gelipte duvarı cocuk gibi karalamasını gerektirmez haklıda çıkarmaz

ben bunlara takılmıyorum önerim sende takılma yok bir sticker yapıştırılmış yok amblem kırılmış Şükrü Saraçoğlundaki maçları hatırla her gs derbisinden sonra bütün tuvaletler yenilenirdi bence daha da uzatman gereksiz konuyuda baltalama
    Yahu az dediğim pencereden bak konuya.

''Adalet'' için yürüyüş yapıyorsan,bunlar da oluyorsa eleştiririm hocam,kimse karışamaz.Evet fiziksel bir zararı yok stickerların ancak orası bir başkasına ait mülk ve yaptıkları şeyler ''haneye tecavüz'' olmuyor mu ? Ben böyle biliyorum eğer ''haneye tecavüz'' sayılmıyorsa dilediklerini yapsınlar,sonuçta adaletsizlik olduğuna inandıkları bir dava için yürüyüş yapıyorlar ancak hem adalet,eşitlik diye gezerken bunu da yapıyorlarsa,bir zahmet gelmesinler o yürüyüşe,orada ki insanların asıl amacını ''baltalıyorlar''.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Yahu az dediğim pencereden bak konuya.

''Adalet'' için yürüyüş yapıyorsan,bunlar da oluyorsa eleştiririm hocam,kimse karışamaz.Evet fiziksel bir zararı yok stickerların ancak orası bir başkasına ait mülk ve yaptıkları şeyler ''haneye tecavüz'' olmuyor mu ? Ben böyle biliyorum eğer ''haneye tecavüz'' sayılmıyorsa dilediklerini yapsınlar,sonuçta adaletsizlik olduğuna inandıkları bir dava için yürüyüş yapıyorlar ancak hem adalet,eşitlik diye gezerken bunu da yapıyorlarsa,bir zahmet gelmesinler o yürüyüşe,orada ki insanların asıl amacını ''baltalıyorlar''.
    sende demişsin yukarda engellemeye çalışanlarda vardı diye ne güzel işte burda yapılmasını kimse tasvip etmiyor ama bir sürü insan var sonuçta taksim gezi olaylarında adamlar fırsat bilip milleti kışkırttı
    her tarafta pravakatör vardır.burda olanda ufak bir tatsızlık bunuda büyütmeye gerek yok.ordaki binlerce kişinin düşüncesini onlarca yada 100lerce kişinin aklıyla sınırlayamazsınki

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Mükemmel bir cevap olmuş. Futbolcular duvar karalayıp önünde fotograf cektirip bir iş yaptıklarını sanıyorken onlara birşey söylenmiyor üstüne tişörtler bastırılıyor marifetmiş gibi ama taraftar rakibin magazasının kepengine sticker yapıstırınca vay Allah vay yaygara cıkıyor.

Nesil
    2013
    Yer
    09

Aziz yıldırım diye ölüyor adamlar ya çok ilginç insanlar var dünyada, 1 insanı ilah yapıp ona tapabiliyorlar ve bununla övünüyorlar, Allah akıl fikir versin, gerçi versede alırlar mı orasıda şüpheli.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

sende demişsin yukarda engellemeye çalışanlarda vardı diye ne güzel işte burda yapılmasını kimse tasvip etmiyor ama bir sürü insan var sonuçta taksim gezi olaylarında adamlar fırsat bilip milleti kışkırttı
    her tarafta pravakatör vardır.burda olanda ufak bir tatsızlık bunuda büyütmeye gerek yok.ordaki binlerce kişinin düşüncesini onlarca yada 100lerce kişinin aklıyla sınırlayamazsınki
    Ben olayı büyütmedim hocam,siz geldiniz benim tek cümlemi aldınız oradan cevap veriyorsunuz.Hala dediklerimi de anlamıyorsunuz.

Ben bütün Fenerbahçe taraftarına yüklemedim olayı.Yapanları eleştiriyorum.Hala bana yok defter gibi duvar diyorsunuz,tuvaletlerde kırmadıkları yerler kalmadı diyorsunuz.

Duvara yazıyı ben yazmadım,tuvaletleri de ben kırmadım.Burada birey olarak yapılanları eleştirip,yürüyüşün amacını baltaladığını söylüyorum hala bana başka olayları örnek veriyorsunuz.Yarın bir gün başbakan çıksa ''hak adalet diye çıkıyorlar sokağa,kamu malına zarar veriyorlar'' dese orada ki herkesin aynı şeyi yaptığına rahatlıkla inanacak milyonlarca insan var bu ülkede.Provokatör olduklarına da inanmıyorum aşırı fanatik Fenerbahçe sevdalıları,niyetleri kötü değil ama bu tarz büyük çaplı bir davada yürüyüşün amacını zedeler.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Mükemmel bir cevap olmuş. Futbolcular duvar karalayıp önünde fotograf cektirip bir iş yaptıklarını sanıyorken onlara birşey söylenmiyor üstüne tişörtler bastırılıyor marifetmiş gibi ama taraftar rakibin magazasının kepengine sticker yapıstırınca vay Allah vay yaygara cıkıyor.

Pek sticker yapıştırmayla kalmamış gibi sanki? Son fotoğrafta görüldüğü kadarıyla mağazaya maddi zarar da verilmiş?

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Mağazayı hazmedememiş olmaları çok normal. Açtırmayız diye atıp tuttuktan sonra, bu tutumlar şaşırtmıyor beni. Kulübün kameraları kullanıp şikayetçi olması şart.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by IcedEarth View Post
    Pek sticker yapıştırmayla kalmamış gibi sanki? Son fotoğrafta görüldüğü kadarıyla mağazaya maddi zarar da verilmiş?
    Arkadas sticker demis ben o yüzden stickerın cevabını verdim.Eger 5-10 kisinin attıgı tasla verilen maddi zarara gelirsek muhabbet çok uzar.Siz tuvaletleri kırdınız siz koltuk kırdınız diye kapısmanın alemi yok.Elbet cıkar holiganlar.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Sen sarı kırmızı formanı giyip destek verirsin ama onlar senin o formayı aldığın mağazayı böyle parçalarlar işte. Hey yavrum heey
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Kulüp çalışanlarına Galatasaray forması giydirmek çok iyiymiş yalnız. Haklıyız imajı yaratmak için verilen çabalara saygı duysam da - sonuçta adamlar inanmış - gülmeden edemiyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Kulüp çalışanlarına Galatasaray forması giydirmek çok iyiymiş yalnız. Haklıyız imajı yaratmak için verilen çabalara saygı duysam da - sonuçta adamlar inanmış - gülmeden edemiyorum.
    Nasıl bu kadar net konuşabiliyorsunuz anlamak mümkün değil bende buna gülmeden edemiyorum

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Şu resimdekiler Fenerbahçe Kart bölümünde çalışan görevlilermiş. Ne kadar doğru bilmiyorum. Twitter'da gördüm şimdi. Burak abinin bildiği başka şeyler varsa onu da bilmiyorum

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Fenerbahçe kart bölümünde çalışanlar Fenerbahçeli mi oluyor, Galatasaraylı olup katılmış olamazlar mı ? İkincisi Fenerbahçe kart görevlisi olduklarını gösteren şey ne ? Yukarıdaki resimlerde Fenerbahçe ile bağlantılarını göremedim ?
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Bende kaynağını bilmiyorum da konu hakkında bilgi olsun diye ekledim. Bu iddiayı ortaya atıyorsanız bi delili de olmalı yanında.

Bi tane kadının da 2013 ve 2014 de çekilmiş fotoları vardı. Birinde FB formalı birinde GS. Ama ben tam olarak benzetemediğim için eklemedim.

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Bu ülkede futbol yüzünden adam öldürülüyor siz kalkıp sticker, tuvalet diyorsunuz. Daha geçenlerde bir tane Fenerbahçeli çocuk bıçaklandı o yüzden bunları konuşmak boş.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

GS Store'a yapılanlar yanlış elbette ama Bağdat Caddesi'ne GS Store açmak apayrı bir saçmalık, açıldığı ilk gün de söylemiştim.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by mwaru View Post
    Bu ülkede futbol yüzünden adam öldürülüyor siz kalkıp sticker, tuvalet diyorsunuz. Daha geçenlerde bir tane Fenerbahçeli çocuk bıçaklandı o yüzden bunları konuşmak boş.
    Ülkenin nesi düzgün ki ? Neyi tartışsan başka bir sorun çıkıyor,tartıştığın diğer konu boş oluyor.Kısır döngü içinde bir çözüme kavuşturmadan aynı şeyleri yaşıyoruz tartışıyoruz.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

450 bin kişi katılmış yürüyüşe.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    450 bin kişi katılmış yürüyüşe.
    Abi nasıl sayabiliyorlar bunu ya ben anlamıyorum

"Hmmm şurda 50 bin kişi vardır, şurda da nerden baksan bi 100 bin vardır canım" Sabit bir topluluk yok ki. Yürüyüşten bahsediyoruz Ve açık alan da değil. Şehrin içinde.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Ne güzel hak arıyorsunuz...
    An itibari ile

Mesaj Yetkileri