Lucas Levia gelmedi mi?
Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
'' Ogün Temizkanoğlu '' (:
Vermedi diye birşey yok. Sen bir transfer yapıyorsan o transferi bitireceksin. O vermedi bu almadıyla olmaz o işler.
Net bir şekilde bu transferde sınıfta kaldı yönetim. Mali olarak FİFA nezdinde satılan oyuncular ve alınan oyuncular arasında kârda olduğumuz için devre arasında oyuncu satmadan transfer yapabileceğiz.
Ancak devre arası için çok sıkıntı olabilir.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Leiva'dan sonra başka bir oyuncuya yönelmemiş olmak yönetimin, teknik heyetin ya da kim sorumluysa onun suçu ama Leiva'nın olmamasında ben yönetimin bir suçunu göremiyorum. Sonuç olarak Leiva Liverpool'un oyuncusu ve Premier Lig'de, eğer teknik direktör son gün benim ona ihtiyacım var derse Beşiktaş çapında bir kulüp alamayabilir. De Gea transferinde bile olanları biliyoruz. Manchester Utd. ve Real Madrid gibi takımlar arasında bile böyle şeyler yaşanıyorsa bu olayda yönetimi suçlamak haksızlık olur.
Devre arasında stoper, orta saha ve kaleci kesinlikle şart. Duruma göre yardımcı forvet ve sol bek de gerekebilir. Motta ve İsmail'den bir halt olmaz. Tosic'i yedek bırakacak bir sol bek gerekebilir bize.
Haberlerin çoğusuna bakıldığına 6 oyuncuyla anlaşıldığı görülüyor. Fakat bu kadar spekülasyonun döndüğü transfer döneminde bir tane oyuncuyla bile tamamlanmış bir iş yok. Resmi ağızdan da doğru dürüst bir bilgi verilmedi, henüz... "Haftaya netleşir" geyiği yine prim yapar, gibi...
Beşiktaş'ta kaleci transferi için çalışmalar devam ederken arayışlar sürüyor.
Cassio Ramos transferi için Corinthians Kulübü ile anlaşan Siyah Beyazlı Yönetim, Boyko ve Douglas için Dnipro Kulübü'nün vereceği yanıtı bekliyor.
HABER1903'ün edindiği bilgiye göre; Beşiktaş Kulübü'nün Corinthians Kulübü ile kaleci Cassio için 3 milyon Euro karşılığında anlaştığı bilgisine ulaşılırken, oyuncu ile 3.5 yıllık 1.5-2 milyon Euro arasında anlaşması bekleniyor.
Öte yandan transfer döneminden bu yana Beşiktaş'ın ısrarla transfer etmek isteği Boyko ve Douglas için de Dnipro Kulübü'ne önerilen 6 milyon Euro'nun 7 milyon Euro'ya kadar çıktığı, bu rakamın reddedilmesi durumunda Beşiktaş'ın sadece Boyko için teklif yapmaya hazırlanacağı bildirildi.
Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER![]()
Boyko'yu neden FM'de bulamıyorum? Adı mı farklı?
FM Gazetesi
Alexis Ruano hakkında bilgisi olan var mı? Ben kendisini sadece U20 maçlarından biliyorum. Valencia'dayken biraz izleyebilmiştim. O zamandan bu zamana çok şey değişti.
Hayırlısı olsun adamı bilmiyorum. fm profilini koyabilir misiniz acaba merak ettm de.
HABER1903’ün edindiği bilgiye göre; yapılan görüşmelerin ardından 28 yaşındaki oyuncunun 1,2 Milyon Euro satın alma opsiyonuyla sezon sonuna kadar kiralık olarak transfer edileceği öğrenildi.
Siyah beyazlılar, Marcelo’ya karşılık olarak ise Alexander Milosevic’i Alman ekibine kiralayacak.
Oyuncuların kendi kulüplerinden aldığı ücretler ise yeni takımları tarafından ödeneceği belirtildi.
Marcelo Guedes’in Hannover ile 2018 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.
Buralar biraz hareketlensin.
Emre Mor için 4 milyon Euro + sonraki satıştan %50 pay teklif etmişiz. 2 hafta önce internetten videolarını izleyip çevremdekilere ne kadar yetenekli olduğunu anlatmıştım. Bir milli maçta gündem oldu çocuk. Bakalım Fenerbahçe ne zaman devreye girecek.
FM Gazetesi
Genç oyuncu almaktaki amaç zaten sonraki satışından gelen paydır.Eğer böyle bir teklif yapmışsak yanlış bir teklif olmuş.Ver direkt 5 milyonu al. Zaten Gökhan Töreden gelen para oldukça rahatlatacak Uefayla yapılan anlaşmayı.Transfer olurmu olmazmı bilemem ama Şenol Güneşin elinde bu çocuk uçar.
Cenk Gönen Beşiktaş'ta!
Beşiktaş bir süredir renklerine bağlamaya çalıştığı Denizlispor'un Ümit Milli ]kalecisi Cenk Gönen'le resmen anlaştı.
Doğan Haber Ajansı'nın servis ettiği haber şöyle devam ediyor: "Ege temsilcisinin 16 yaşında Göztepe'den transfer ettiği Cenk karşılığında Beşiktaş'ın 1 milyon Euro artı sol bek oynayan Emre Özkan'ı vereceği açıklandı.
Denizlispor Başkanı Ali İpek, "Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın bir süredir transfer etmek istediği oyuncumuzu, isteklerimize daha olumlu cevap veren Beşiktaş'a vermeyi tercih ettik. Siyah-beyazlı kulüpten aldığımız genç yetenek Emre Özkan'ın da bize, Bank Asya 1. Lig'de vereceğimiz şampiyonluk mücadelesinde önemli katkı sağlayacağını düşünüyoruz. Her iki kulübe de hayırlı olsun" dedi."
DHA
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Özellikle son dönemlerde transfer haberleri konuları amacının epeyce dışına taşmaya başladı. Genel olarak transfer haberleri, yorumları olur araya 1-2 espiri,şaka sıkışır; kabul. Ancak; geyiğin arasına 1-2 transfer haberi, yorumu sıkışmaya başladı. Ayrıca transferle alakasız birçok konu transfer haberleri konularında gündeme getiriliyor. Lütfen geyik için kafeyi, diğer türden tartışmalar için de farklı başlıkları kullanalım.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Kardeşim size demedim ben. Aurelio'nun adı tekrar Fener'le anıldığında bir dönem hiç sesini çıkarmayan arkadaşlar Beşiktaş'a gelince Aurelio'ya demedik laf bırakmadılar. Ona istinaden söyledim.
Beşiktaş en iyi Türk ön orta saha oyuncsunu almıştır. Yaşlı maşlı. Hayırlı olsun.
Aurelio giderken yaptıklarıyla zaten geri dönsün istemem ayrıca Aurelio'nun gittiğinden beri adı Fenerbahçe ile anıldığını da sanmıyorum. Yazanlar olabilir, Aurelio gibi bir orta saha bulamadık diyenler olabilir, keşke onun gibi bir oyuncumuz olsa diyenler olabilir ama Fenerbahçe'nin gündemine asla Aurelio gelmemiştir. Aurelio'nun oyunculuğu ayrı, giderken yaşananlar ayrı.
Sanmıyorum Aurelio'nun oyununa laf edilsin şu aşamada.
"YÜCE ATATÜRK"
Fenerbahçe ilgilenmedi, onu biliyorum Serkan abi. Zaten dikkat edersen adı anıldığında dedim.
Ama benim ilgimi çeken kısım Fenerbahçe Emre'yi, Tümer'i vs. oyuncuları rakiplerinden alırken ses çıkarmayanlar Aurelio Beşiktaş'a gelince Beşiktaş'ın ezeli rakiplerinden aldıkları oyuncuları sıralamışlar. Benim sitemim buna.
Her takım taraftarı ilk başta bir yadırgar bu tip durumları ama sonradan muhakkak alışılıyor. Hem zaten futbol profesyonellik gerektirir. Bunun en güzek örneğini de bu yaz İngiltere'de gördük. Yıllarda Chelsea'de forma giyen Joe Cole ile Yossi Benayoun takımlarını değiştirdi ve İngiltere'deki Chelsea veya Liverpool taraftarlarının rakiplerinden aldıkları oyuncuları -varsa- yazdıklarını düşünmüyorum.
Aurelio eğer büyük sakatlıklar falan yaşamazsa Beşiktaş'a faydalı olur ama yaşı da ilerliyor.Bu sene fayda verir en fazla.
Last edited by GeNç KaRTaL : 25.Ağustos.2010 at 06:56
2.2 bile cok bence, hic gerek yok....
Kasimpasa ciddi ciddi 3.5 milyonmu istedi Bjk'dengerci adamlar hakli Bjk baskani Yildirim Deniroren olunca ister istemez 1-2 atiyorlar fiyatin ustune.
Sezon sonu sozlesmesi bitiyor galiba, Kasimpasa yoneticileri ocak ayinin son haftasinda yuksek fiyattan vazgecerbari biseyler kazanalim derler
Transferleri Y.Demiroren degil de S.Adali yaptigina gore bedavaya vermeye razi olmalilar, yoksa bir anda borclu cikarlar Besiktas'a.......
Cok merakli oldugumuzdan degil, kulubede otursun diye aliriz zaten alirsak. Anadolu kuluplerinden neden nefret ettigimi tekrar gosteriyor bu tutumlar. Tello'yu vs alirken 5 kurus para odeme, ama vasat bir yerli icin 4-5 milyon euro'lar iste, inanilir gibi degil. Buyuk kulupler de akillandi artik, artik kolay kolay Anadolu'dan topcu alacaklarini zannetmem, almasinlar da zaten.
Sen nefret etmeye, hor görmeye devam et. O beğenmediğin Anadolu Kulüpleri tuttuğun takımın kaçta kaçı bütçeler ile neler yapıyor. Ama senin gibi bazılarının sanki Barcelona, Real Madrid taraftarıymış gibi davranması çıldırtıyor adamı. Sana bir soru. Manchester City elindeki yabancı sayısı sebebiyle Balotelli'yi göndermek zorunda diyelim. Hemde başkanları illa alın bunu hatta biz yıllık alacağının bir kısmını bile vereceğiz diyor. Sen ne yaparsın? Tello'da aynı bu durumdadır. Tabata'yı almışsınız 8 milyon €ya çok parasını ödemişsiniz sanki. Neyse daha çok şey yazılırda gerek yok boşuboşuna burayı meşgul etmeye, sen nefret etmeye devam et.![]()
I'm back...
sadece türkiye standardının az üstünde olan bir sezer için 5-6 milyon isteniyorsa elbet nefret edilir, zamanında kayseri'den de nefret edildi, bursa'dan da ediliyor içten içe. bu oyuncuları aldığında satmaya kalksan 10 etmeyeceği gibi, 5-6 milyon da etmiyorlar.
birilerinin parası var diye çakal olmaya gerek yok.
bu gökhan ünal,mehmet topuz gibiler içinde geçerli. şu an hiç bir yerdeler. satsanız beş kuruş etmez. zamanında serkat aykutlar,okan yılmazlar da böyleydi merak etmeyin. bundan sonra zaten üst düzey futbolcu yetiştirseniz bile büyükler sizden futbolcu almayacak kıvama geldi, siz adamın hakkı olan bedeli istemiyorsunuz, amacınız üç beş de olsa yolmak.
Gercekten cok basarili Anadolu kulupleri. Kapanip catenaccio futbolu oynamak, rakipleri sakatlamaya yonelik hareketler yapmak, surekli yere yatip atis geciktirip zaman gecirmek, televizyonda komple fakirlik edebiyati yaparak gercekten cok basarili oluyorsunuz. Bursa'nin basarisini Sampiyonlar Liginde gorduk, cirkef Turk takimlarin olmadigi UEFA'da Besiktas'in ne yaptigini da goruyoruz. Sezer, Yekta gibi oyunculara 5-6 milyon euro istemek resmen rakibi yolmaktir, cakalliktir, baska birsey degil. Manchester City de oyuncularini bedavaya vermiyor, hatta istenilen bedeller odenmedigi icin Adebayor, Jo, Santra Cruz gibi oyuncular hala kulupte.
Sizin cok basarili Anadolu topculariniz 15 tane oyuncuyu sakatlamasaydi Besiktas'in nerede oldugunu da gorecektik, gecen sene sahada top oynamak isteyen GS'yi bu sekilde bitirdiniz, simdi aynisini BJK'de yapip bununla ovunuyorsunuz bir de.