Sayfa 48 / 88 İlkİlk ... 38464748495058 ... SonSon
1,411 ile 1,440 arası toplam 2805 sonuç

Konu: Football Manager 2014 | 14.3.1

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Savunma oyuncuların gol katkıları artmış sanki özellikle İYB rolünde olan bekler.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by MuraTBudaN View Post
    Savunma oyuncuların gol katkıları artmış sanki özellikle İYB rolünde olan bekler.
    İyi bir takipçisin tebrikler : ) İYB'lerin içine Cafu kaçmış gibi Orta alan oyuncularından daha çok ceza sahasına giriyorlar.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2008
    Yer
    Kayseri

Hazırlık maçları da dahil 11 maç yaptım. Artık direktiflere daha iyi cevap veriyor oyun. Saçma sapan goller olmadı. Oyuncular ne dersem yapmaya çalışıyorlar. Top sür diyorum sürüyor sürme diyorum sürmüyor. Bu kadar basit yani.

Bu ayağından açma olayı da iyi olmuş. Herkes Messi gibi top sürüyordu.

İyi iyi ben beğendim.

Takımla tanışma toplantısı da eski hâline bürünmüş.

Nesil
    2013
    Yer
    Azerbaijan , Baku

arkadaslar guncellemenin boyutu 362 mb mi

Nesil
    2007
    Yer
    Erzurum

Quote Originally Posted by GaNgStaLoVe View Post
    arkadaslar guncellemenin boyutu 362 mb mi
    61.6 mb
    editör de 22.1 mb

Ligde 3. sıradaydım frankfurtla çok iyi gidiyodum ligin bitimine 3 hafta kaldır güncellemeden sonrea oynadıgım 5 maçta 1 galibyett 3 yenilgi aldım .günceleme de takım mal gibi oynuyor .s taktiğim iptal ne yapmam lazım ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şutlarda sıkıntı yaşayan bir tek ben miyim ? Maç başına 30-40 şut çekip anca kornerden veya karambolden gol atabiliyorum. Ceza sahasında dışarı vuruyor paso oyuncular, mutlak gol şansının 6-7 olduğu ama gol atamadığım maçlar oldu.

Nesil
    2007

Defanslarımın bazen amatörde bile yapılmayacak bir hatayı yapmaları dışında çok da kötü bir yama değil. Adam hemen dibindeki alabileceği topa koşmuyor rakip kendisinden 3 kat daha uzak top için gelince düşürüp penaltı yaptırıyor Sakatlık, kart problemi ise yaşamadım 10 maçlık periyotta. Denemeye devam.

Defans arkasına atılan toplarda iyi pozisyon bulmaya başladım ben herkeste var mı bilmiyorum da. AMC, MC oyuncularının bu tip asistleri çoğaldı.

ceza sahasının içinde çoğu zaman langırt gibi top arada gidip geliyor bu sorun bi tek bende yoktur heralde ?

Quote Originally Posted by peker_553 View Post
    ceza sahasının içinde çoğu zaman langırt gibi top arada gidip geliyor bu sorun bi tek bende yoktur heralde ?

Aynı sorun bende de oldu az evvel, 1 kaleci 4 defans oyuncusu ile benim takımın 2 forveti arasında gitti geldi topun nerde olduğunu ancak kaleci eline aldıgında yada gol oldugunda anlayabiliyorum şahsen.

Quote Originally Posted by cimbom2634 View Post
    Aynı sorun bende de oldu az evvel, 1 kaleci 4 defans oyuncusu ile benim takımın 2 forveti arasında gitti geldi topun nerde olduğunu ancak kaleci eline aldıgında yada gol oldugunda anlayabiliyorum şahsen.

Zaten ya gol oluyor ya da defans uzaklaştırıyor elidme olsa prıpır yasak diyecem o derece

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Transfer konusunda değişmeler olmuş. Anladığım kadarıyla oyuncuları artık daha düşün bonservislere alabiliyoruz. Ancak bu durumda oyuncu satarken de daha düşük teklifler öneriyorlar...
    Sentugo.

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by sentugo View Post
    Transfer konusunda değişmeler olmuş. Anladığım kadarıyla oyuncuları artık daha düşün bonservislere alabiliyoruz. Ancak bu durumda oyuncu satarken de daha düşük teklifler öneriyorlar...
    Evet ben de şu an onu fark ettim , özellikle satarken hep düşük fiyat geliyor.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sentugo View Post
    Bu olay benim butun FM oynama mantalitemin icine etti. Zaten FM14'de sikinti yasiyodum, daha da kotulesti.

Ben gencleri alip yetistirip satan veyahut kucuk takimsam ikinci baharindaki oyunculari alip bir sezon etinden sutunden yararlanip sonra yasi ilerlemesine ragmen kar ederek satan bir adamdim. FM12'ye kadar da bunu basariyla yaptim.

Simdi ise as takim oyuncumu sene sonunda satiliga cikariyorum, teklif falan gelmiyor yahu, gelen teklifler de kufur mahiyetinde. Eaah yani..

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

oyunu update ettikden sonra 4 mac oynadim ve kadromun hali , umarim sadece sans eseridir , bana denk gelmistir

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Bir de oyuncular sanki çok isyankar oldu , genç oyuncular bile baş kaldırabiliyor.

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by MuraTBudaN View Post
    Bir de oyuncular sanki çok isyankar oldu , genç oyuncular bile baş kaldırabiliyor.
    Adı üzerinde, delikanlı.

Nesil
    2005
    Yer
    Tuzla

korner bugını çözerlerse efsane olur.

Oyuncuyla 1e1 konuşmalarında yavaşlama yaşayanlar oldu mu? Oyuncunun cevap vermesi 10 saniye sürüyor.

Quote Originally Posted by burak434 View Post
    Oyuncuyla 1e1 konuşmalarında yavaşlama yaşayanlar oldu mu? Oyuncunun cevap vermesi 10 saniye sürüyor.

Eğer yavaşlamadan kastın slayt gösterisi misali ekrana biraz daha yavaş gelmesiyse aynısı bende de geçerli..

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by burak434 View Post
    Evet bende de oluyor. Arkadaşın dediği gibi konuşma balonunun ekrana gelmesi uzun sürüyor.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Evet, aynı sorun. Bana özel bişi olmadığına sevindim, en azından düzeltilir belki.

Çeviri eksikliği herhalde, bilmiyorum bunun için bi başlık var mı ama buraya koyayım da çeviren arkadaşlar görür...

24. Default

doğru düzgün taktik yapabilen varmı?

Nesil
    2005
    Yer
    Türkiye

direkten dönme olayı hallolmuş mu arkadaşlar.

Nesil
    2013
    Yer
    İzmir

Oyunu her açtığımda Bilgisayar Performansı değişiyor.

Oyuncularımı tatile gönderirken her seferinde crash dump yiyorum bu güncellemeden sonra.

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

oyunu bozmayı nasıl başarıyorlar valla şaşırıyorum artık...

önceki haline o kadar alışmıştım ki hiç sorun yaşamıyodum. bi güncelleme yaptım oyun 5 dakikada açıldı. maç 15-20 dakika falan sürdü. dona dona devam ediyor. maçın içinde futbolcu isimleri kalın kalın. çok pişmanım güncellediğime. iptal edilemez mi aceba ?
    Last edited by Kaka Leite : 20.Aralık.2013 at 02:32 Reason: Forum burası ama.

oyunu resmen rezil etmişler. kanat oyuncuları çok etkisiz. top kapma girişimleriniz başarısız. kısa pasların yarısı isabetsiz. kanat oyuncuları çizgiden kaleye vuruyor salakça. saha tekrardan buz pistine dönmüş durumda. ayrıca çok sağlam altyapım olmasına rağmen potansiyeli 2 yıldızın üzerinde oyuncu çıkmıyor.

Sayfa 48 / 88 İlkİlk ... 38464748495058 ... SonSon

Mesaj Yetkileri