Sayfa 48 / 48 İlkİlk ... 38464748
1,411 ile 1,440 arası toplam 1479 sonuç

Konu: Avrupa Fatihi Yeniden Sahnede - GALATASARAY (Hasan Hüseyin Coşkun) [ 6. Sezon ]

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

FLAŞ ! FLAŞ ! FLAŞ !

6 sezondur takımın başında yer alan ve müzeye alınmadık kupa bırakmayarak adını hem Galatasaray hem de Türk futbol tarihine altın harflerle yazdıran genç teknik adam Hasan Hüseyin Coşkun bu akşam düzenlediği basın toplantısıyla görevinden istifa ettiğini duyurdu. Bu habere kahrolan taraftarlar kulüp binasını bastı fakat tecrübeli hoca geri adım atmayacağının altını ısrarla çizerek her zamanki kararlı duruşundan taviz vermedi. Ayrılışı hakkındaki sorulara ise şu şekilde yanıt verdi. :

"--- Artık yeni genç teknik adamların önünü açmak lazım. Bu takımda yapabileceklerimizin hepsini yaptık, 6 sezonda 2 kere Ş.L. şampiyonlugu yaşadık. Belki başka bir takımın başında tekrar görüşürüz. Fakat Galatasaray'la buraya kadar. 6 sezon boyunca bize hizmet eden tüm futbolculara ve yardımcı olan tüm yönetime teşekkürlerimi sunuyorum. 6 sezon boyunca yağmur,kar demeden tüm maçları izleyen ve takip eden siz değerli forum kullanıcılarına pardon taraftarlara ayrıca teşekkür eder saygılar sunarım....

Bazen bitti dediğiniz yerde yeni bir başlangıç vardır
    "
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sırf benim yüzümden kariyerini bıraktın sanırım
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Keşke bırakmasaydın.
    Yeni kariyer açacak mısın?

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Biraz buruk bir ayrılık ama dediğin gibi yeni başarılara yelken açacağından hiç şüphem yok kardeşim.

yapma yaa!
    çok üzüldüm şimdi

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Diğer ligleri de açıp daha sağlam bir kariyer geliyor galiba

Nesil
    2006
    Yer
    Gazi Magosa

Hasan bizi bu football manager zevkinden mahrum etme lütfen
    En iyisi diğer liglerden orta kalite bir takımla başla eminim seni takip edenlerim çoğu da aynısını yapacaktır aynı takımla(mesela ingiltere'den Tottenham fena olmaz hani )

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Çok orta bir takımmış
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2006
    Yer
    Gazi Magosa

Quote Originally Posted by TaYLaN View Post
    Çok orta bir takımmış
    idare et yahu ben aynı zamanda tottenham hastasıyım takımıma torpil yapayım dedim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ne yaptın abi yaa.zaten vizelerim kötü gidiyor.bugün aldığım en kötü haber bu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Abi valla bi yerden sonra sıkıyor seni de anlıyorum. Ama çok başarılı bir kariyer geçirdin tebrik ediyorum. Bundan sonraki kariyerlerinde de başarılar. Senden isteğim Tottenham gibi, Bayern gibi, Liverpool gibi takımlarlala kariyer açmaman

çok güzel bir kariyerdi zevkle takip ediyorduk ancak bittiğinde yazar olabildim
    artık buraya kadar öğrendiklerimizde seni hatırlayarak daha iyi seyler yapmaya çalışacağız nanar kardeş

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

bu kariyerin dışında sayfanın en altında sürpriz var

Nesil
    2006
    Yer
    Gazi Magosa

Quote Originally Posted by nannar View Post
    bu kariyerin dışında sayfanın en altında sürpriz var
    yeni kariyer mi açtın?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Açmışşş
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

bunu kapatsın yöneticiler de, genç arkadaşların yolu açılsın beni izleyen herkesee teşekkür eder Afyon Atatürk Stadındaki yerlerini almaya davet ederim...

yenı takım belı olmus herhalde davet felan edıyorsun

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Konu bile açıldı
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

yaww bu kariyerde müze gibi oldu sürekli ziyaret ediliyor... yöneticiler biten kariyerler kısmına alsın da burada kalabalık bari yapmasın

Nesil
    2006
    Yer
    PANAMA CİTY

Quote Originally Posted by hakan sükürü View Post
    Arkadaşlar Keirrison diye bir herif var, benden söylemesi, almayan çok şey kaybeder, alan sadece 3.8 M euro kaybeder..
    ben aldım gs ye ama kiralık gönderdim....tecrübesiz...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by alisefer View Post
    ben aldım gs ye ama kiralık gönderdim....tecrübesiz...
    Adamı her maç oynatıyorum adam tam bir Messi gibi oynuyor. Tek forvet ama gerekli ayarlarla adam amc/fc tarzı oynuyor çok iyi top sürüyor vurduğu da gol oluyor. Hızını çok iyi kullanıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Gazi Magosa

Quote Originally Posted by hakan sükürü View Post
    Arkadaşlar Keirrison diye bir herif var, benden söylemesi, almayan çok şey kaybeder, alan sadece 3.8 M euro kaybeder..
    şu an global kriz bizi de vurdu para kalmadı ama önceden aldığım türk genç yıldızlar beni kurtarmaya devam ediyor
    Bursa - Sercan yildirim çok iyi bir golcü olacak birkaç maç şans verin ne dediğmi anlayacaksınız
    beşiktaş - batuhan karadeniz bu da iyi bir golcü beklenmedik zamanlarda iyi goller atıyor ama biraz daha pişmesi lazım

Nesil
    2006
    Yer
    PANAMA CİTY

arsenal fena dagıttı evimde beni ya 1-4...abi hadi senden maç bekliyoruz
    adebayor 3 tane attı

Nesil
    2006
    Yer
    PANAMA CİTY

Quote Originally Posted by burak_defoe View Post
    şu an global kriz bizi de vurdu para kalmadı ama önceden aldığım türk genç yıldızlar beni kurtarmaya devam ediyor
    Bursa - Sercan yildirim çok iyi bir golcü olacak birkaç maç şans verin ne dediğmi anlayacaksınız
    beşiktaş - batuhan karadeniz bu da iyi bir golcü beklenmedik zamanlarda iyi goller atıyor ama biraz daha pişmesi lazım
    abi senin hangi takım?

Nesil
    2006
    Yer
    Gazi Magosa

abi senin hangi takım?

Galatasaray tabi başka olsa burda işim ne

bu arada uğur uçar çok iyi yerine transfer yapmayın
    kaliteli ama çok ucuz bi scout da yazayım size Aldo Franca bu adam dünya klası gibi ama çok ucuz ve fazla tanınmamış hemen hemen her oyuncu izlemeye onu yolluyorum ve %100 başarıyla izliyor açılmayan bire özellik kalmıyor adamlarda

Nesil
    2006
    Yer
    PANAMA CİTY

Galatasaray tabi başka olsa burda işim ne

bu arada uğur uçar çok iyi yerine transfer yapmayın
    kaliteli ama çok ucuz bi scout da yazayım size Aldo Franca bu adam dünya klası gibi ama çok ucuz ve fazla tanınmamış hemen hemen her oyuncu izlemeye onu yolluyorum ve %100 başarıyla izliyor açılmayan bire özellik kalmıyor adamlarda
    anladım...bu scout bende çıkmıyo neysee..

Nesil
    2006
    Yer
    Gazi Magosa

anladım...bu scout bende çıkmıyo neysee..

sorry aldo frança olacak ç ile Bahia takımına bak orda olması lazım

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Burak kardeş benim gibi yap.Kariyerime bakarsan anlarsın tüm aldığım oyuncular bedavaSezon sonu sözleşmesi bitecek olan ve de kulubünde mutlu olmayan oyuncuları bedavadan aldım..Sözleşmeleri bitince hepsi benim oluyor
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by nannar View Post
    yazın beyler yazın... burası GalatasarayStore sayılır Burası Aslan yuvası sayılır. Yarın okul olunca benim biraz plan hazırlamam falan lazım... işler bitince oyunu açıp biraz oynamaya çalışacağım ama ara ara girip yazılanları takip ediyorum güzel bilgi paylaşımları oluyor....

Genç oyuncu alanlara bir tavsiyem eğer 18 yaş altındaysa alır almaz adamı kiraya yollayıp ezdirmesin Alt yapıda top oynayıp biraz kulübe alışsın adam... bir de geleceği olan gençlerden ilk 1-2 sezonda hemen verim beklememek lazım Ben Oscar'ı 6 milyon 250 bin €'ya aldım ama hala yedekte oturup son dakikalarda oyuna giriyor... yani boşuna mı bukadar para verdik,çıkıp oynasın mantıgında olmayın... Mesela Arsenal'de şu anda yıldızlaşan Walcott 16 yaşında 8 milyon pound gibi bir rakama geldi ama 5 sene boyunca hiç gördünüz mü? adamı 21 yaşına kadar eğitip sonra ilk 11'e aldı Arsen Wenger...

Sizlerin Arsen Wenger'den neyi eksik? Bence fazlamız bile var... en önemlisi sabır... bırakın bazı maçlarda çok ötü oynasın, hatta bazen mağlup olmanıza sebep olsun... ama gelişeceğine inandıgınız topçuya gözünüz gibi bakıp onu iyi eğitin...

Oyuu açtıgımda sizlere kulüp bünyesine aldıgım ve gelişmesi hızlı olan 2-3 genç göstereceğim...

Aklınıza takılan sorular varsa elimden gelen yardımı yaparım....

ilginize teşekkürler...
    Çok doğru söylüyorsun abi.Bu arada senin Borgesı bu seferde ekonomik bütçemiz nedeniyle alamadımYapçak birşey yok
    Last edited by LifeYourself : 23.Kasım.2008 at 23:32 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

abi arda arda diyorsun kabul berbat ama servet naptı bu akşam ? resmen kazma herif

öyle ama arda ilk defa değil... bilmiyorum da bu GS iş yapmaz gibime geliyor skibbe kalırsa..

GALATASARAY TATİLE ERKEN GİRDİ

Ligde şampiyonlugu 1 gün önceden garantileyen Cimbom Antep deplasmanında yedek ağırlıklı bir kadroyla sahaya çıkmasına ragmen etkili bir oyun sergiledi ama gol atamadı. Bu sonuçla Galatasaray 83 puanla ligi lider tamamlayarak Şampiyonluğa ulaştı....

Ligde ödüller:

Gol Kralı : Bogdan Stancu (23 Gol)

Yılın Yabancı Oyuncusu : Bogdan Stancu

Yılın Oyuncusu : Mehmet Topuz

En İyi Genç Oyuncu : Sinan Bolat

Yılın En iyi menejeri : Hasan Hüseyin Coşkun

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

kusura bakma hasan akşam evde değildim pek bakamadım sizde saat 3 e kadar kaldınız sanırım iyice geri kalmışım
    ama bence defanslar konusunda hata yaptın (sanırım) yanlış hatırlamıyorsam 3 defans oyuncunu satın yerine uygun iyi adamlar alamadın

evet 3 gibi kapattım oyunu... defansların yerine 1 tane saplam aldık ama 2. defans sorunlu... ama kalede sorun yok
    Quote Originally Posted by El Barto View Post
    Şu Fenin bir benim takımlarımda oynamıyor heralde. Kalleş herif.
    merak etme bende de bazen tekliyor stancu daha iyi...

BU NASIL ADALET?

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    GALATASARAY'A ZOR RAKİP !

İnsanı gruptan çıktıgına pişman ediyorlar yaww

Last edited by nannar : 29.Kasım.2008 at 15:26 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Sayfa 48 / 48 İlkİlk ... 38464748

Mesaj Yetkileri