FLAŞ ! FLAŞ ! FLAŞ !
6 sezondur takımın başında yer alan ve müzeye alınmadık kupa bırakmayarak adını hem Galatasaray hem de Türk futbol tarihine altın harflerle yazdıran genç teknik adam Hasan Hüseyin Coşkun bu akşam düzenlediği basın toplantısıyla görevinden istifa ettiğini duyurdu. Bu habere kahrolan taraftarlar kulüp binasını bastı fakat tecrübeli hoca geri adım atmayacağının altını ısrarla çizerek her zamanki kararlı duruşundan taviz vermedi. Ayrılışı hakkındaki sorulara ise şu şekilde yanıt verdi. :
"--- Artık yeni genç teknik adamların önünü açmak lazım. Bu takımda yapabileceklerimizin hepsini yaptık, 6 sezonda 2 kere Ş.L. şampiyonlugu yaşadık. Belki başka bir takımın başında tekrar görüşürüz. Fakat Galatasaray'la buraya kadar. 6 sezon boyunca bize hizmet eden tüm futbolculara ve yardımcı olan tüm yönetime teşekkürlerimi sunuyorum. 6 sezon boyunca yağmur,kar demeden tüm maçları izleyen ve takip eden siz değerli forum kullanıcılarına pardon taraftarlaraayrıca teşekkür eder saygılar sunarım....
Bazen bitti dediğiniz yerde yeni bir başlangıç vardır
"

ayrıca teşekkür eder saygılar sunarım.... 

beni izleyen herkesee teşekkür eder Afyon Atatürk Stadındaki yerlerini almaya davet ederim...