Sayfa 48 / 896 İlkİlk ... 3846474849505898148548 ... SonSon
1,411 ile 1,440 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Rossoneri View Post
    Diego Capel diyosunuz da dünyaca ünlü değil ki bu adam Yada Capel ismi doğru ama Anıl'ın tanıdığı abi Capel'i abartmış...

Teşekkürler bu arada.
    Yapma yahu. Tüm Avrupa'nın gözü önünde Capel. Abiler abartmış olabilir ayrı tabi.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by SerKaN View Post
    Yapma yahu. Tüm Avrupa'nın gözü önünde Capel. Abiler abartmış olabilir ayrı tabi.
    Serkan Dünya Avrupa'dan mı ibaret
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

İspanya milli takımında oynayan her futbolcu dünyaca ünlüdür bence...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Bu arada F.Bahçe'nin çok iyi bir sol açık ile anlaştığını duydum...

F.Bahçe'nin gündeminde olan yabancı sol açıkları sayarmısınız?
    Cristian Rodriguez
    Diego Capel (%100 yattı)
    Barnetta
    Seedorf solda da oynuyor.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

F.Bahçe ile anılan Maxi Rodriguez m? Cristian Rodriguez mi?

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Maxi..

Bu arada 2 hafta önce Futbolig Capel Fenerbahçe'de diye duyurmuştu.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Barnetta Aston Villa ile görüşüyor galiba, Capel de büyük ihtimal yattı. zaten şuan gündemde Seedorf var sol kanat için ne kadar faydalı olur o da bilinmez. Cristian Rodriguez veya Maxi Rodriguez ikilisinden biri olsa süper olur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İkiside Fenerbahçe ile anılıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Maxi sağ sol göbek heryerde oynar...

Sol açık Cristian,oda çok iyi.Uğur Boral'ın zeki ve teknik hali...

Seedorf'ta olabilir.Dünyaca ünlü tanımına en çok o uyuyor...

Quote Originally Posted by BeeTLeJuiCe View Post
    Cristian Rodriguez
    Diego Capel (%100 yattı)
    Barnetta
    Seedorf solda da oynuyor.
    Niye yattı abi Capel ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Capel, Sevilla'da kalmak istediğini söyledi, hatta sözleşme uzattı yanılmıyorsam.
    Barnetta Premier Lig'de oynamak istediğini söyledi. Aston Villa Ashley Young yerine istiyor. Tottenham'da ilgileniyor.
    Cristian Rodriguez için Lugano'dan dolayı avantajımız olabilir.
    Maxi için 2 gündür söylenti var.
    Seedorf için Antu'da bu iş bitti hayırlı olsun diyenler var.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Milan başkanı Berlusconi takımdan 3 oyuncuyu göndermiyoruz demiş; bunlardan biri de Seedorf.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Memedov View Post
    Milan başkanı Berlusconi takımdan 3 oyuncuyu göndermiyoruz demiş; bunlardan biri de Seedorf.
    http://www.calciomercato.com/index.php?c=46&a=126224
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Sol açık Capel iyi fakat bende kulüpte kalacağını duymuştum.Ayrıca sol açık için bi aralar gündemimizde Guardado vardı Deportivolu o da olabilir belki.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Fenerbahçe Başkanı Yıldırım dün Mehmet Topuz için net konuştu:

" Çarşamba günü ona ´Bir gün herkes F.Bahçeli olacak ´ şapkasını kendi ellerimle takacağım"

Fenerbahçe ile Beşiktaş arasındaki Mehmet Topuz kapışması restleşmelerle sürüyor. Sarı-lacivertli kulübün başkanı Aziz Yıldırım önceki gün Beşiktaş formasıyla poz veren Mehmet Topuz için dün yaptığı açıklama ile herkesi şaşkına çevirdi. Yönetim kurulu üyesi Nihat Özdemir dün Ankara´da katıldığı Veteran Tenis Turnuvası´nda şampiyon oldu. Özdemir´e kupasını veren Yıldırım‚ çevresindekilerin Mehmet Topuz´la ilgili soruları üzerine önce‚ "Kararı federasyon verir" diyerek susmayı tercih etti. Ancak Yıldırım daha sonra yakın çevresiyle yaptığı özel sohbette çok daha iddialı açıklamalar yaptı. Yıldırım‚ "Çarşamba günü Mehmet Topuz´un imza törenini yapacağız. Ve kafasına ´Birgün herkes Fenerbahçeli olacak´ yazılı şapkayı kendi ellerimle takacağım" dedi. Öte yandan Luis Aragones´in sözleşmesini feshetmek üzere İspanya´ya giden ve İspanyol hocanın avukatlarıyla Madrid´te görüşen asbaşkan Şekip Mosturoğlu´ndan henüz haber çıkmadı. Mosturoğlu´ndan ´fesih onayı´ gelmeden Fenerbahçe kulübü Christoph Daum ile anlaştığını açıklamak istemiyor.

kaynak : Sabah

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Aziz YıLdırım ın işi gücü kaLmadı, SaLLama Fotomaç ve Sabah a özeL demeç verdi. Adam kendi açıkLadı işte bundan sonra iş TFF de biter diye
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

ısıtıp ısıtıp koymayın şu topuz haberlerini Allah aşkına...ortam germekten başka bir işe yaramıyor. ne kulüplere birşey olur ne Mehmet Topuz'a, kendi kendimize sinir olup, birbirimizi kırmaya ne gerek var
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Dün akşam trt3 te İsveç - Danimarka maçı vardı. Poulsen'i bir kez daha izledim. oyundan çıkana kadar çok iyi oynadı. iki türk takımıyla adı anılıyor, Türkiye'de o kalitede oyuncular görmek gerçekten çok güzel olur ve transferini bitiren takım çok iyi yapmış olur.
    Last edited by Knightmare : 07.Haziran.2009 at 16:47 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Poulsen'in menajeri Bayram Tutumlu değil mi

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Evet Tutumlu Menajeri...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

O zaman Poulsen işi yatar

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

poulsen'in menajeri mi bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla Mario Jardel'i GS'ye, Marco Aurelio'yu FB'ye getirmişti.
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Yanlışlık var,Joern Bonnesen Poulsen'in menajeri...

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Topuz'un eski menajerinden ilginç açıklama!

Transferi, Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında tam bir bilmeceye dönen Kayserisporlu Mehmet Topuz'un, yaklaşık bir ay öncesine kadar menajeri olan Ali Ekber Bozkurt, milli futbolcunun iradesi dışında açıklamalar yaptığını iddia etti. Mehmet Topuz ile 3 yıllık çok yakın bir dostluklarının olduğunu, 1 ay öncesine kadar da menajerliğini yaptığını belirten Bozkurt, ''Topuz, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a benim yanımda 'Bu formayı şerefle giyerim' dedi. Ben şahidim'' diye konuştu.
    Milli futbolcunun açıklamalarının iradesi dışında olduğunu ileri süren Ali Ekber Bozkurt, ''İradesi dışında, yetkisiz menajerlerin yönlendirmesi sonucu o açıklamaları yaptı. Kendisinden söylemesini istedikleri şeyleri konuşuyor. Yakından tanıyan biri olarak tedirgin olduğunu da gözlemledim. Ayrıca Topuz'un takım tutma takıntısı yoktur. Hedefi, Anadolu'da oynayan tüm futbolcular gibi 3 Büyükler'de oynamaktır. Mehmet, düzgün bir çocuktur. Bana göre yanlış insanlar tarafından kandırılmıştır'' dedi.
    Bozkurt, yaklaşık 1 ay önce aralarındaki sözleşmeyi feshetmelerinin bir anlaşmazlıktan kaynaklanmadığını dile getirerek, ''Mehmet Topuz başka bir menajer ile anlaşmayacağı konusunda bana söz verdi. Aramızdaki dostluğa inanarak, güvenerek ben de sözleşmeyi feshettim'' ifadelerini kullandı.

07.06.2009
    Kaynak : AA
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bu işin içinde menejerin olduğunu biliyordum.Mehmet Topuzun öyle ben BJKliyim falan demesini aklım almıyrdu zaten
    Last edited by deniz.91 : 07.Haziran.2009 at 17:46 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Önce Beşiktaş'lı yöneticiler yönlendiriyordu,şimdi menajeri yönlendirmiş...

Herkes sevmediğine,rakibine çamur atıyor...

Eski menajerininde kuyruk acısı var demek ki onu bırakıp başka menajerle anlaştığı için.Oda ona sallıyor...

Mehmet Topuz çocuk mu yahu?Zorla Beşiktaşlı dedirtiyorlarmış.Demese ne olacak sanki?Vuracaklar mı adamı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Evet evet herkes yalan söylüyo mehmet topuz haklı..

Herkes haksız Mehmet haklı Allah Allah

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Memedov View Post
    Fenerbahçe Başkanı Yıldırım dün Mehmet Topuz için net konuştu:

" Çarşamba günü ona ´Bir gün herkes F.Bahçeli olacak ´ şapkasını kendi ellerimle takacağım"

Fenerbahçe ile Beşiktaş arasındaki Mehmet Topuz kapışması restleşmelerle sürüyor. Sarı-lacivertli kulübün başkanı Aziz Yıldırım önceki gün Beşiktaş formasıyla poz veren Mehmet Topuz için dün yaptığı açıklama ile herkesi şaşkına çevirdi. Yönetim kurulu üyesi Nihat Özdemir dün Ankara´da katıldığı Veteran Tenis Turnuvası´nda şampiyon oldu. Özdemir´e kupasını veren Yıldırım‚ çevresindekilerin Mehmet Topuz´la ilgili soruları üzerine önce‚ "Kararı federasyon verir" diyerek susmayı tercih etti. Ancak Yıldırım daha sonra yakın çevresiyle yaptığı özel sohbette çok daha iddialı açıklamalar yaptı. Yıldırım‚ "Çarşamba günü Mehmet Topuz´un imza törenini yapacağız. Ve kafasına ´Birgün herkes Fenerbahçeli olacak´ yazılı şapkayı kendi ellerimle takacağım" dedi. Öte yandan Luis Aragones´in sözleşmesini feshetmek üzere İspanya´ya giden ve İspanyol hocanın avukatlarıyla Madrid´te görüşen asbaşkan Şekip Mosturoğlu´ndan henüz haber çıkmadı. Mosturoğlu´ndan ´fesih onayı´ gelmeden Fenerbahçe kulübü Christoph Daum ile anlaştığını açıklamak istemiyor.

kaynak : Sabah
    Sorun M.topuzu ''Bir'' gün Fenerbahçeli yapmak değilki diğer günlerde yapmak..Adam döndükçe dönüyor..

Default "6 milyon Euro'yu kim verirse, Özer'i o alır"

Ankaraspor'un 6 milyon Euro fiyat biçtiği Özer Hurmacı için Fenerbahçe ile görüşmeler devam ediyor.

Ankaraspor Futbol Şubesi Sorumlusu Ahmet Gökçek, "Özer'i Türkiye'den ve Avrupa'dan isteyen çok takım var. Bizim istediğim rakamı kim verirse ve Özerde isterse bu transfer gerçekleşir, bunun dışında her türlü teklife sıcak bakmayız. Özer, bizim gözde olan bir futbolcumuz O'ndan kurtulmak gibi bir niyetimiz yok, ne kulübü ne de Özer'i madur etmek gibi bir düşüncemiz yok. Fenerbahçe veya bir başka kulüp kapımızı çalarsa bizim şartlarımız ortada bu durumda kim kapımızı çalarsa görüşmeye hazırız" ifadesini kullandı.

Kaynak : DHA

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Tamam o zaman bundan sonra birisine hangi takımı tuttuğunu sorduğumuz zaman cevabına inanmayalım.Çünkü hangi takımı tutacağını kendi bilmez.Bana o G.Saray'lı dedi,bu şu takımlı dedi muhabbeti yapmayın.Ben M.Topuz'dan kulaklarımla duydum,gözlerimle gördüm.Var mı sizin videonuz,ses kaydınız başka takımı tuttuğunu söylediğine dair.Tabi Mehmet haklı olacak...

Deniz sana şunu söylüyorum.Kayserisporlu herhangi bir futbolcuyu tanıyorsan ve ya tanıyanı tanıyorsan git öğren M.Topuz hangi takımlıymış.Ondan sonra gel konuş benimle...

F.Bahçe Beşiktaş'ın verdiği yıllık ücretin 2 katını teklif etti Topuz'a hayır dedi.Rıdvan Dilmen gitti yalvardı hayır dedi...

Daha ne diyim bilmiyorum ki..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Tamam yahu mehmet de haklı sende haklısın...

Mesaj Yetkileri