Bu vergi konusunu tüm detaylarıyla bilmiyorum açıkçası ama gelen her hükümetin spor kulüplerine karşı vergi iltiması olur. Özellikle futbolda ve 3 büyükler adı verilen kulüplere karşı. Bu kulüplerin popülerliği ve mali olarak da büyüklüğü nedeniyle daha çok bu kulüplerle gündeme geliyor vergi kaçırma, kaçırılmasına göz yumma ve sonrasında da bunun affı. Eğer devlet vergi konusunda işçi, memur, çiftçiye karşı takındığı tavrı büyük şirketler ve spor kulüplerine karşı da takınsa ülkedeki spor kulüplerinin neredeyse tamamına yakınının kapısına kilit vuracağını düşünüyorum ben. Tabii Finansal Fair Play konusuna hiç girmiyorum. Bunun için düzenlemeler yapılması şart. Düzenleme yapılmazsa bugün Galatasaray, yarın diğerleri böyle dolambaçlı yollara girer. Girmek zorunda kalır. Uyanık kulüp yöneticileri de, "nasıl olsa affedilir, uzlaşılır" kafasıyla ödemesi gereken vergi miktarına popüler yıldız transferleri yaparlar, kendilerini sağlama almaya çalışırlar. Ben neredeyse karın tokluğuna çalışırken 3 kuruş parayla vergi veriyorsam, trilyonlar döndüren kulüpler ve şirketlerin vermemesi kabul edilemez.

Alıntılı Yanıtla
Ünal Aysal 'da başkanlığı bırakacak bunun olacağını anladığı zaman. Zaten yavaş yavaş anlıyordur. Zenginlik bir yere kadar çünkü.
Ama kötü niyetim yok aslında. Fener gözümde neyse gs de aynı. Sonuçta ikiside tuttuğum takım değil.