Sayfa 489 / 1204 İlkİlk ... 389439479487488489490491499539589989 ... SonSon
14,641 ile 14,670 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Adanaspor'la anlaştıysak sporcuyla da anlaşmayı kısa süre içerisinde netleştiririz. Transfer oldu gibi bir şey artık.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Herkes Serdar FB'de dedi. Serdar 3 taraf anlaşırsa transfer olur dedi bi anda herkes şok oldu ben Ersan'da da aynı durumun olacağını düşünüyorum
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    terim faktörü devreye girer diye düşünüyorum.ama tek üzüntüm keşke ersan bi senedir Beşiktaş için o sözleri söylemeseydi gittikten sonra altında ezilebilir o sözlerin.
    Yok sanmiyorum o kelimelerin altinda ezilecegini. Profesyonel futbolcu ekmek yedigi yere ihanet etmez. Gelmeye sicak baksin da hangi takimi tuttugu problem degil zaten.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Serdar Kesimal milli takım kampında yalnız. O yüzden birisiyle görüşmesi imkansıza yakın. Fakat Ersan Gülüm'le görüşmemenin bir engeli yok. Büyük ihtimalle oyuncu da olaydan haberdardır ve duruma hazırdır.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

FCN Blog
    Ersan Gülüm transferinde Hasan Şaş'ın hakkını teslim etmek lazım.

kel haldun üstünel iş başında

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Hasan Şaş ' da transferci çıktı

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Ersan transferi de olursa ilk 11'e direkt etki eden 3. transferimiz olacak. Culio-Yekta rotasyona girip, bir orta saha katsak takıma iyi. Tabi kaleci ve yabancı bir stoper daha alınır umarım.

Tabi bir de Drogba efsanesi var. Olursa olur olmazsa olmaz.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sirius Black View Post
    Ersan transferi de olursa ilk 11'e direkt etki eden 3. transferimiz olacak. Culio-Yekta rotasyona girip, bir orta saha katsak takıma iyi. Tabi kaleci ve yabancı bir stoper daha alınır umarım.

Tabi bir de Drogba efsanesi var. Olursa olur olmazsa olmaz.
    ben bu kadar az transer yapcağımızı sanmıyorum fatih terim takımın %50 si gitcek dedi sağ açık sol açık dediğine ek olarak 1 mc drogba ve 1 yerli forvet ersan ve 1 stoper 1 sol ve sağ bek gelicektir en az söylediklerinin dışında

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Rotasyon açısından o isimler kadroya katılabilir ama bence ilk 11'e direkt girecek başkası gelmez. Belki bir sol bek, o kadar. Tabi önce kaleci ve yabancı stoperi görelim.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

umutofkeli Umut Öfkeli

Transfer hakkında konuşulmadan Ersan'a bjk mi GS mi diye sorulmuş kendiside gönlünün GS den yana olduğunu söylemiş. Anlaşılmış olay bitmiş.

Quote Originally Posted by Facx View Post
    FCN Blog
    Ersan Gülüm transferinde Hasan Şaş'ın hakkını teslim etmek lazım.

kel haldun üstünel iş başında
    Biz boşuna demedik Kel Haldun diye

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Umut Öfkeli
    Transfer hakkında konuşulmadan Ersan'a bjk mi GS mi diye sorulmuş kendiside gönlünün GS den yana olduğunu söylemiş. Anlaşılmış olay bitmiş.

doğrumudur bilmem

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Arkadaşlar Umut Öfkeli kimdir? Güvenilir midir? Yoksa sıradan duyumcu mudur? Daha önce çaktığı olmuş mudur? Bu dördünü istiyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Benim bildiğim Galatasaray.org'un sorumlusu gibi bir şeyi

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Hm, daha önce patlamışlığı varmış. Başkan İspanya'da demiş, Lise'de çıkmış.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Facx View Post
    Umut Öfkeli

doğrumudur bilmem
    böyle birşey demiş olacğına pek ihtimal vermiyorum malesef sadece youtube a ersan gülüm beşiktaş yazıp çıkan videoları röportajları izleyin.ama eğer cidden demişse iyiki size gitmiş bizimkiler anlaşamamış
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Abuk subuk konusmus kimse. Ersan'in taaa bilmem kac sene evvel Anadoluspor'da iken roportaji vardi bir sitede, insallah hayalim gercek olursa BJK'de oynamak isterim diye. Kizkardesinin ve ailesinin twitter'da BJK'li urunlerle eski fotografi var. Ersan GS'ye gidebilir, ama bu onun ve ailesinin Besiktas'li oldugu gercegini degistirmez. Bu olayi yumusatmak ve hazimsizlik olmasin diye bu tur yalanlar ortaya atilacak elbette.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

ElissGulum Elis Gulum
    çok anlayışsız insanlar var. keşke herşey sandığınız ve dediğinz kadar kolay olsaydı.

Ersan Gülüm'ün kız kardeşi bazı Beşiktaş taraftarlarına demiş böyle. Köprüler atılmış sanırım, geliyor gibi Ersan.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Gayet kolay Elis hanim, iki kelimeye bakar. Abin delikanliysa, yurekliyse, karakterliyse kelimelerinin arkasinda durur ve efsane olur. Durmazsa da BJK'da efsane olacagi yerde Topuz, Tumer gibi baska takimlarda siradan topcu olur. Hikaye anlatmasinlar.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Zaten Ersan'ın Beşiktaş'lı olduğunu biliyoruz. Para yüzünden gönlü Galatasaray'dan yana olabilir.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Gayet kolay Elis hanim, iki kelimeye bakar. Abin delikanliysa, yurekliyse, karakterliyse kelimelerinin arkasinda durur ve efsane olur. Durmazsa da BJK'da efsane olacagi yerde Topuz, Tumer gibi baska takimlarda siradan topcu olur. Hikaye anlatmasinlar.
    bence çok yanlış düşünüyorsun büyük ihtimalle beşiktal diye diretirse çocuk 6 ay bekleyecek en önemli yaşında bi 6 ay kaybetti zaten bi 6 ay daha kaybederse asla toparlanamaz.benim tek korkum inşallah bizdeyken ettiği lafların altında ezilmez eğer cimboma giderse.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Gençliğinde Galatasaraylı olan Metin Tekin nasıl Beşiktaş efsanesi olduysa Ersan Gülüm de aaynen öyle olur sıkmayın siz canınızı. Bu iş Ersan'ın oyununa bakar sadece.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

6 ay falan kaybetmez, eger ki GS ile anlasamadim derse Adana macburen bize satacak. Sikar biraz oyle 4 milyon euro'yu kenara itmek. Ersan yerinde olsam GS ile sadece 1 yillik kontrat imzalarim derim, baska turlu imzalamam derim. Bakalim GS ne yapacak o zaman?

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Gençliğinde Galatasaraylı olan Metin Tekin nasıl Beşiktaş efsanesi olduysa Ersan Gülüm de aaynen öyle olur sıkmayın siz canınızı. Bu iş Ersan'ın oyununa bakar sadece.
    Kucukken bir takimi tutmus bir adam ile 25 yasinda o takimi tutan ve catir catir o takimi tutuyorum, baska yerde oynamak istemiyorum diye bar bar bagiran adami bir tutuyorsan diyecek birsey yok zaten.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

ya ben şu cimbomun efsane bulma kaygısını bi anlayamıyorum ya neyse bazı şeyleri cidden hazmetmek zor olabilir yanlız metin 17 yaşında geldi bize ersan 24ünde bazı şeylere aklı eriyor daha da bi iyi.

6 ay falan kaybetmez, eger ki GS ile anlasamadim derse Adana macburen bize satacak. Sikar biraz oyle 4 milyon euro'yu kenara itmek. Ersan yerinde olsam GS ile sadece 1 yillik kontrat imzalarim derim, baska turlu imzalamam derim. Bakalim GS ne yapacak o zaman?
    sen biraz fanatiklik şeklinde düşünüyorsun dostum malesef.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Kucukken bir takimi tutmus bir adam ile 25 yasinda o takimi tutan ve catir catir o takimi tutuyorum, baska yerde oynamak istemiyorum diye bar bar bagiran adami bir tutuyorsan diyecek birsey yok zaten.
    http://anadoludanfutbol.blogspot.com...ustralyal.html
    "türkiye'de tuttuğun bir takım var mı?
    yok aslında babam koyu bir beşiktaş taraftarıdır ama ben onun kadar olmasam da beşiktaş'ı takip ederim."
    Belki de siz biraz gelin güvey oldunuz. Beşiktaş'a gelip de Beşiktaşlı olduysa, gittiğinde de olmaz belki. Beşiktaş'a gelmeden önce Beşiktaş'la yatıp kalkmıyorsa, gittikten sonra da öyle olur. Unutmayın ki profesyonel dünya. Nasıl Luis Figo'nun ismi Madridliler tarafından sevgiyle anılıyorsa şimdi, Ersan Gülüm de öyle olur.

@kalemci
    Bizim yeterince efsanemiz var zaten merak etmeyin. Arkadaş efsane olamaz dedi ben de ona karşı çıktım o kadar. Ersan Gülüm 10 sene takımın formasını terletip 300 maça çıkarsa, kaptanlığa yükselirse, kupalar kaldırırsa bal gibi efsane olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Tartışmayı bir kenara bırakırsak uzun zaman sonra nokta transfer olayını yapıyoruz adam akıllı.

Bu yerli transferlere Gökhan Inler eklenirse cok iyi olacak umarim alabiliriz.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

@ElissGulum
    Elis Gulum
    PARAYI KAPTINIZ TWITTERDN GIT TABI DIYEN BJKLILER YAKISTIRAMADIM ! terbıyezlık yaa !! ben boyle bılmezdım sıyah beyazlıları!

Galiba Ersan geldi.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Geçen sene Mehmet Topuz da Beşiktaştan başka takımda oynamam demişti ama sonra şapkayı da giydi,formayı da giydi, sahaya da çıktı, topunu da oynadı
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Mesaj Yetkileri