Adanaspor'la anlaştıysak sporcuyla da anlaşmayı kısa süre içerisinde netleştiririz. Transfer oldu gibi bir şey artık.
Adanaspor'la anlaştıysak sporcuyla da anlaşmayı kısa süre içerisinde netleştiririz. Transfer oldu gibi bir şey artık.
Herkes Serdar FB'de dedi. Serdar 3 taraf anlaşırsa transfer olur dedi bi anda herkes şok oldu ben Ersan'da da aynı durumun olacağını düşünüyorum
Screw you guys, I'm goin' home
Serdar Kesimal milli takım kampında yalnız. O yüzden birisiyle görüşmesi imkansıza yakın. Fakat Ersan Gülüm'le görüşmemenin bir engeli yok. Büyük ihtimalle oyuncu da olaydan haberdardır ve duruma hazırdır.
FCN Blog
Ersan Gülüm transferinde Hasan Şaş'ın hakkını teslim etmek lazım.
kel haldun üstünel iş başında![]()
Hasan Şaş ' da transferci çıktı![]()
Ersan transferi de olursa ilk 11'e direkt etki eden 3. transferimiz olacak. Culio-Yekta rotasyona girip, bir orta saha katsak takıma iyi. Tabi kaleci ve yabancı bir stoper daha alınır umarım.
Tabi bir de Drogba efsanesi var. Olursa olur olmazsa olmaz.![]()
Rotasyon açısından o isimler kadroya katılabilir ama bence ilk 11'e direkt girecek başkası gelmez. Belki bir sol bek, o kadar. Tabi önce kaleci ve yabancı stoperi görelim.
![]()
umutofkeli Umut Öfkeli
Transfer hakkında konuşulmadan Ersan'a bjk mi GS mi diye sorulmuş kendiside gönlünün GS den yana olduğunu söylemiş. Anlaşılmış olay bitmiş.
Biz boşuna demedik Kel Haldun diye![]()
Umut Öfkeli
Transfer hakkında konuşulmadan Ersan'a bjk mi GS mi diye sorulmuş kendiside gönlünün GS den yana olduğunu söylemiş. Anlaşılmış olay bitmiş.
doğrumudur bilmem![]()
Arkadaşlar Umut Öfkeli kimdir? Güvenilir midir? Yoksa sıradan duyumcu mudur? Daha önce çaktığı olmuş mudur? Bu dördünü istiyorum.![]()
Benim bildiğim Galatasaray.org'un sorumlusu gibi bir şeyi![]()
http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=umut%20%C3%B6fkeli
gs fan page in sahibiymiş![]()
Hm, daha önce patlamışlığı varmış.Başkan İspanya'da demiş, Lise'de çıkmış.
![]()
Abuk subuk konusmus kimse. Ersan'in taaa bilmem kac sene evvel Anadoluspor'da iken roportaji vardi bir sitede, insallah hayalim gercek olursa BJK'de oynamak isterim diye. Kizkardesinin ve ailesinin twitter'da BJK'li urunlerle eski fotografi var. Ersan GS'ye gidebilir, ama bu onun ve ailesinin Besiktas'li oldugu gercegini degistirmez. Bu olayi yumusatmak ve hazimsizlik olmasin diye bu tur yalanlar ortaya atilacak elbette.
ElissGulum Elis Gulum
çok anlayışsız insanlar var. keşke herşey sandığınız ve dediğinz kadar kolay olsaydı.
Ersan Gülüm'ün kız kardeşi bazı Beşiktaş taraftarlarına demiş böyle. Köprüler atılmış sanırım, geliyor gibi Ersan.![]()
Gayet kolay Elis hanim, iki kelimeye bakar. Abin delikanliysa, yurekliyse, karakterliyse kelimelerinin arkasinda durur ve efsane olur. Durmazsa da BJK'da efsane olacagi yerde Topuz, Tumer gibi baska takimlarda siradan topcu olur. Hikaye anlatmasinlar.
Zaten Ersan'ın Beşiktaş'lı olduğunu biliyoruz. Para yüzünden gönlü Galatasaray'dan yana olabilir.
eto'o bitmiş.
6 ay falan kaybetmez, eger ki GS ile anlasamadim derse Adana macburen bize satacak. Sikar biraz oyle 4 milyon euro'yu kenara itmek. Ersan yerinde olsam GS ile sadece 1 yillik kontrat imzalarim derim, baska turlu imzalamam derim. Bakalim GS ne yapacak o zaman?
ya ben şu cimbomun efsane bulma kaygısını bi anlayamıyorum ya neysebazı şeyleri cidden hazmetmek zor olabilir yanlız metin 17 yaşında geldi bize ersan 24ünde bazı şeylere aklı eriyor daha da bi iyi.
sen biraz fanatiklik şeklinde düşünüyorsun dostum malesef.
eto'o bitmiş.
http://anadoludanfutbol.blogspot.com...ustralyal.html
"türkiye'de tuttuğun bir takım var mı?
yok aslında babam koyu bir beşiktaş taraftarıdır ama ben onun kadar olmasam da beşiktaş'ı takip ederim."
Belki de siz biraz gelin güvey oldunuz.Beşiktaş'a gelip de Beşiktaşlı olduysa, gittiğinde de olmaz belki.
Beşiktaş'a gelmeden önce Beşiktaş'la yatıp kalkmıyorsa, gittikten sonra da öyle olur. Unutmayın ki profesyonel dünya. Nasıl Luis Figo'nun ismi Madridliler tarafından sevgiyle anılıyorsa şimdi, Ersan Gülüm de öyle olur.
@kalemci
Bizim yeterince efsanemiz var zaten merak etmeyin. Arkadaş efsane olamaz dedi ben de ona karşı çıktım o kadar. Ersan Gülüm 10 sene takımın formasını terletip 300 maça çıkarsa, kaptanlığa yükselirse, kupalar kaldırırsa bal gibi efsane olur.
Tartışmayı bir kenara bırakırsak uzun zaman sonra nokta transfer olayını yapıyoruz adam akıllı.
Bu yerli transferlere Gökhan Inler eklenirse cok iyi olacak umarim alabiliriz.
@ElissGulum
Elis Gulum
PARAYI KAPTINIZ TWITTERDN GIT TABI DIYEN BJKLILER YAKISTIRAMADIM ! terbıyezlık yaa !! ben boyle bılmezdım sıyah beyazlıları!
Galiba Ersan geldi.
Geçen sene Mehmet Topuz da Beşiktaştan başka takımda oynamam demişti ama sonra şapkayı da giydi,formayı da giydi, sahaya da çıktı, topunu da oynadı![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc