Mükemmel abartı kaçmış olabilir ama gerçekten çok iyi oynadı bana göre.Top ayağına geldiğinde iyi çalım attı,gerektiğinde pas verdi,ortalar açtı ve neredeyse hiç top kaybı yapmadı. İstatistiklere bakmadım ama benim tahminim top kaybı ya 1 ya 2'dir.Sonuç olarak gayet iyiydi bence,o golü atsaydı daha da iyi olacaktı.
*Ayrıca Falcao'yu hiç beğenmedim,takıma alışmadı daha heralde,çünkü nerdeyse hiç top alamadı ve aldığında da olumsuz işler yaptı.
Betis'in kaçırdığı inanılmaz golü görmek için 13.46'ya getirin saati. http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=ntvspor
Sonra da Güiza'ya laf atalım
Betis güzel top oynuyor ama bir türlü bitiremediler pozisyonları.
Ohaaaaaşaka gibi resmen...O adamı daha oynatmazlar heralde
![]()
Spikerin sesinde hafif gülme varBen olsam sözleşmesini feshetmiştim çoktan
![]()
Football is simple,but Football Manager is not
Gol leventcim gol attı Betis 86'da. Ruben Castro 1-0 bitti maç
Valencia Gijon deplasmanında 1-0 öne geçti yine SoldadoAma bu takımın gerçek kahramanı Banega'dır.Sen nesin arkadaş ya helal vallahi sezon basından beri döktürüyor. Arjantin milli takımının kurtarıcısı olabilir kendisi.Çünkü en eksik bölgede oynuyor,orta sahanın ortası.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
8 tane atılır mı oha barcelonaaa![]()
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Barcelona [8 - 0] Osasuna
5' [1 - 0] L. Messi
13' [2 - 0] C. Fabregas
34' [3 - 0] D. Villa
40' [4 - 0] R.d.B. Roversio (kendi kalesine)
41' [5 - 0] L. Messi
57' [6 - 0] X. Hernandez
76' [7 - 0] D. Villa
79' [8 - 0] L. Messi
Şampiyonlar ligi konusunda 2 maç berabere bitince, Barça bitti diyenleri bi de bu sahalarda görmek isteriz.![]()
![]()
Barca'nın 2 beraberlikle biteceğini düşünmek abesle iştigal bir durum.Bu kadronun dağıldıktan sonra da yerlerine geçecek adamları mevcuttur. Altyapı fabrikası gibi bir takım sonuçta Barca. 2. takımıyla da galip geldiği maçları unutmayalım. Bu skor da bazı şeylerin kolay kolay sona ermeyeceğine kanıt olsun.
VİVA BARCA.!
Bilmiyorum İsmail abi ama nereden saldıracağını şaşırıyorsun bence, aynı şeyi Real Madrid yapsa terbiyeden söz edilmez. Veya C.Ronaldo küstahça konuştuğu zaman terbiyeden söz edilmez de niye Barcelona 8 tane gol atınca söz edilir?
Yine bir örnek, Beşiktaşlı arkadaşlar alınmasınlar ama Liverpool, Beşiktaş'a Şampiyonlar Ligi'nde 8 tane atınca da söz edilmez? Veya Fenerbahçe, Galatasaray'a 6 tane atınca?
Barcelona'yı da tebrik ediyorum bu sezon yine kupaları toplayacaklarından şüphem yok.
Adamlar istatistik peşinde İso![]()
Kesinlikle insan degiller.
Bence Messi soğuk savaş döneminde İspanyollar'ın geliştirdiği bir silah.
Zevk aldım maçı izlerken. Oynamak için çıkmıştı iki takımda sahaya ancak Osasuna erken silindi sahadan. Yine de kontratakları etkiliydi. 2-3 gol bulabilirlerdi. Tiago-Fabregas-Afellay ortasahası ile gelecek yılların Barcelona modellemesini görme şansına eriştik. Bu da hoş bir ayrıntıydı. Üzerine çok şey söylenecek bir maç degil. Sadece saygı duyulmalı bu takıma.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Sadecce anlayamadığım bir şey var. Real Madrid 5-6 lar atarken bir şey denmiyordu Barcelona her 6-7 attığında yine uzaylılar gibi abartılıyor. Yani bu skoru Real Madrid'de üretiyor hem de çok rahatlıkla![]()
Falcao attı. Asist Reyes , Reyes ' de asist Arda'dan![]()
Falcao 2-0 yaptı penaltıdan.
Atletico kitap gibiydi ilk yarının son 10 dakikasında.
eto'o bitmiş.
Arda'nın asisti Falcao'nun golüBu ikili çok can yakacak.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Arda döktürüyor. 4. golü muhteşem bir pasla süsledi. Süper. En kilit adamı bence Arda...